FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dirk » 09 apr 2011, 21:46

PIRKE33 je napisao/la:ja jedno, vi drugo......il sam ja slijep il sam jedini vidio da je posao pogadjati stranu gdje ce lopta...i samo to mu zamjeram .......ne pricam o tome dal je ovo lako ili tesko braniti, vec o njegovom kretanju na golu.....jes ga uhvatio na krivoj nozi , al zato sto je mislio da ce lopta u njegovu desnu stranu...e na golu se ne misli vec gleda...
Uhvacen na krivoj nozi, jer sanse da onaj sut prodje su bile minimalne i to bas kroz Torlakove noge ... ;)

Usput necu se previse nervirati jer sam vec rekao da nam poraz ne gine i da ovi nisu sposobni napraviti dole dobar rezultat !
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 09 apr 2011, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 09 apr 2011, 21:46

mma_hz je napisao/la:ma sve je to uredu al nasim hordashima kapa doleee....
sto neko rece nek se momci vrate sretno ,svakako smo svi ocekivali poraz!!

sto se tice tekme mislim da je dupovac zreo za prve ekipe i da smo u njemu pronasli sigurnog stopera na duze staze, a i bezobrazan je hehe zna udarat !!!

od veceras sam siguran da onaj mirza ima nesto protiv H.Handzica jer je on komotno mogao dobiti priliku ..svakako je avdic svaki al bas svaki duel izgubio !!!

sto se tice dine mislim da nam je potreban golman ,ne samo zbog vecerasnje tekme nego inace jbg ...greke golmana se najlakse kazne !!

i bas me iznenadio keno mali veceras je odigrao pravo dobro iako nisam bio miljenik njegovih partija u zadnje vrijeme..
Svaka cast brate...Naravno da ima PROTIV,jer **** momka vec godinu dana,razlog sto nema nikakvog menadjera,sto kloc Mirza citav zivot misli da je on neciji igrac,babin,MUCIN,TATIN A BOLJI JE OD NJEGOVIH IGRACA KOJIMA JE ON MENADJER OD AMELA DO KENANA i kompanije AVDIC...Cudo je i COMOR igrao jer i njega nemoze organski...
P.S kako je Obuca onda smiri svaka mu cast ...

miky_hz ako si gore mislio na maletica da je ljevak nije kume ,on ti je desnjak !!1

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 09 apr 2011, 21:49

Dotakli smo dno zivota je li vas sramota !?

Igra 0 , dupovac i torlak najbolji , kojasevic bogalj i boga bi prosevao da moze , hamzic pa ono bi ja odbranio ,.....

Jedino sto valja u i oko kluba smo mi navijaci ! Svaka cast braci koja su otisla u BL !

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 apr 2011, 21:50

I ja bi volio da je Haris dobio priliku, ali dobra stvar u svemu ovome je to da mu ne treba dati da igra jer ce se ispaliti odmah bolje ga ovako dvije tri godine drzati na klupi pa onda da igra i onda sa 27 godina pustiti ga da se proda, to treba biti skola svima koji su se ispalili kao on ... Maksumic to osjeca dobro na svojoj kozi ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 09 apr 2011, 21:51

Samo F.K.S !! je napisao/la:Dotakli smo dno zivota je li vas sramota !?

Igra 0 , dupovac i torlak najbolji , kojasevic bogalj i boga bi prosevao da moze , hamzic pa ono bi ja odbranio ,.....

Jedino sto valja u i oko kluba smo mi navijaci ! Svaka cast braci koja su otisla u BL !
Ne znam samo odakle Hordama toliko strpljenje,volja za boljim sutra...Svaka im cast na ovakvom gostovanju u ovakvoj situaciji...Nadam se samo da ako ova kriza potraje da ce u nama navijacima ostati vjera za bolju buducnost tj da nikada necemo odustati i da cemo uvjek dokazivati da smo mi navijaci zapravo SARAJEVO a ne uprave i igraci koji su prolazni

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 apr 2011, 21:52

Ako Mirza ne podnese ostavku ili ne dobije otkaz, onda smo tek popusili jer naredne tri igramo na Kosevu i sa pobjedama njegova pozicija ce ostati netaknuta ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 apr 2011, 21:55

Dirk je napisao/la:I ja bi volio da je Haris dobio priliku, ali dobra stvar u svemu ovome je to da mu ne treba dati da igra jer ce se ispaliti odmah bolje ga ovako dvije tri godine drzati na klupi pa onda da igra i onda sa 27 godina pustiti ga da se proda, to treba biti skola svima koji su se ispalili kao on ... Maksumic to osjeca dobro na svojoj kozi ;)
ma brate da bi se ispalio znaci da mora dobro odigrati i zabijati golove za Sarajevo ...i naravno to logicno nama ide u korist a samim tim cjena mu raste ii vise cemo ga prodati ..

Mislim u dosta stvari se s tobom slazem al u ovom slucaju ne jer vidim da ti vise ovo pises da napakostis @pardonu nego sto tako mislis ehehehhehe :D :D :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 apr 2011, 21:59

mma_hz je napisao/la:
Dirk je napisao/la:I ja bi volio da je Haris dobio priliku, ali dobra stvar u svemu ovome je to da mu ne treba dati da igra jer ce se ispaliti odmah bolje ga ovako dvije tri godine drzati na klupi pa onda da igra i onda sa 27 godina pustiti ga da se proda, to treba biti skola svima koji su se ispalili kao on ... Maksumic to osjeca dobro na svojoj kozi ;)
ma brate da bi se ispalio znaci da mora dobro odigrati i zabijati golove za Sarajevo ...i naravno to logicno nama ide u korist a samim tim cjena mu raste ii vise cemo ga prodati ..

Mislim u dosta stvari se s tobom slazem al u ovom slucaju ne jer vidim da ti vise ovo pises da napakostis @pardonu nego sto tako mislis ehehehhehe :D :D :D :D
Normalno drug svi to primjete osim njega on se tako brzo pali da je to nevjerovatno cak i psuje, dirnes mu Harisa tj njega i gotovo , vidis da je danas laptop ponio u Banja luku da bi se sa nama dopisivao :lol:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 09 apr 2011, 21:59

Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bit cemo ti mi do smrti odani

Braco,molim vas prestanite sa svadjanjem.Ne ide nam nesto al' to nam treba biti veci razlog da u subotu dodjemo u sto vecem broju i pokazemo sta je ljubav prema klubu.

Saraj'vo ce biti,sve drugo ce proci
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 09 apr 2011, 22:00

Igraci igraci jeb.emo vas mi vi niste Sarajvo Sarajvo smo mi !

u subotu svi na kosevo da pokazemo da je ljubav nasa jaca od svega ! ;)

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 09 apr 2011, 22:04

Ako je samo Mirza nas problem onda smo na konju,ali bojim se da nije tako.
Ako je onako kljakav Borac ubjedljivo prvi u prvenstvu onda mozemo zakljuciti kakva je liga i kakvi su onda ostali. Pa ona njihova igra je za Bogu plakat. Ubi,nabi, tri pasa da sastave,pa nije cudo sto ih je svicarski drugoligas nakanto.
Uglavnom,u Sarajevu nista ne stima osim navijaca,oni koji idu po gostovanjima ,svaka cast,to je ljubav. Lako je navijati (kao velika vecina ostalih) kad ti je klub prvi,ali ovo sto Horde rade godinama je za diviti se,rezultata nigdje vec 15 godina, a odanost u najmanju ruku nenormalna......

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 09 apr 2011, 22:05

Denizmare je napisao/la:Ako je samo Mirza nas problem onda smo na konju,ali bojim se da nije tako.
Ako je onako kljakav Borac ubjedljivo prvi u prvenstvu onda mozemo zakljuciti kakva je liga i kakvi su onda ostali. Pa ona njihova igra je za Bogu plakat. Ubi,nabi, tri pasa da sastave,pa nije cudo sto ih je svicarski drugoligas nakanto.
Uglavnom,u Sarajevu nista ne stima osim navijaca,oni koji idu po gostovanjima ,svaka cast,to je ljubav. Lako je navijati (kao velika vecina ostalih) kad ti je klub prvi,ali ovo sto Horde rade godinama je za diviti se,rezultata nigdje vec 15 godina, a odanost u najmanju ruku nenormalna......
Srz,brate srz. ;)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 apr 2011, 22:06

Opet Haris psuje , nevjerovatno :lol:

Da vrijede ostali bi u Lechu i ne bi bili nogirani ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 apr 2011, 22:07

S ovom upravom i sadasnjim strucnim stabom mislim da se ceka samo okidac za velike belaje na stadionu...

Samo se nadam da to nece biti derbi :cry: :cry: al po atmosferi koje vlada medzu navijacima kao i to koliko se slusa nas glas u klubu mislim da ce se desiti veliki belaji nazallost jer raja je bjesna...a bjesni(izmedzu ostalog) su jer Mirza u zadnjoj izjavi koju je dao u vezi ostavke samo sto nije rekao ...**** navijace nmg mi nista, mogu me samo za **** povuci...
zelio bih da nisam upravu al :cry: :cry:
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 09 apr 2011, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

alibi

Post Postao/la alibi » 09 apr 2011, 22:08

Lose da losije ne moze biti,idi sam hamzicu nemoj da te ja tjeram....svu ti familiju seljacku.Kiks za kiksom.I braca handjic su jedna prosjecna cak ispod prosjecna fudbalska prica.Zivot mi skracujete bjednici....I nemoj da pojedinci seru ovde i nekoga hvala tipa comore **** vas on.Zar vam nije jasno priznali neki to ili ne bez iskusnijih igraca u timu ne mozes vise ni pokazati.Cestitke braci na odlicnom odradjenom gostovanju i podrsci ovim "hadaljima".SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.HZ.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 09 apr 2011, 22:09

Pred kraj ut. kamera prikazuje nasu klupu :
Mirza , Toso ... :lol:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 09 apr 2011, 22:20

dr.van nostrand je napisao/la:Pred kraj ut. kamera prikazuje nasu klupu :
Mirza , Toso ... :lol:

da nastavim niz i Alen Avdić će da Vam sjedi na klupi uskoro! ! !
P.S e onda ste 100% donji...
Jer si JEDAN JEDINI...........

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 09 apr 2011, 22:23

ma boli me neka stvar za tebe,nego sta ga branite bogami ko da je Messi...mene podsjeca kako trci na Džemu Smjecanina :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 apr 2011, 22:25

padobranac1978 je napisao/la:ma boli me neka stvar za tebe,nego sta ga branite bogami ko da je Messi...mene podsjeca kako trci na Džemu Smjecanina :lol:
Kunem ti se da nemam nista protiv njega, nego i meni bilo smjesno kad su poceli da ga opisuju, ja se pitao sta on radi u FKS on je u Realu trebao igrati, ima dobar sut , brz , tehnika ma savrsen igrac nevjerovatno da to u Lechu nisu prepoznali :lol:

Colorado

Post Postao/la Colorado » 09 apr 2011, 22:26

Nee znamm sta da napisem ... jbg ocekivan poraz od ekipe kojaa prema veceras pokazanoj igri ne zasluzuje prvu poziciju .
Sto se nas tice katastrofa od igre , jedino ko je bio dobar to je mali Dupovac . Meni nije jasno stvarno ko dade kapitensku traku onom Keni Handzicu .. pa hoce momka da prodaju aa mali nema veze sa zivotom . Ne kazem postujem sto Mirza gura mladje igrace ali on ne zasluzuje da nosi kapitensku traku . Nije fazon u tome sto hoce da se proda i nek se proda i treba da se proda ali kapitem mora biti onaj igrac koji GINE za svoj klub . A nee ko p*cka se povuce kada su neke carke ..
Nemam stvarno komentara .. Mirza jest pravi navijac ali za trenera definitivno nije . Trener koji bi doveo ovu ekipu u red je definitivno Husref Musemic , jer pojedini igraci se ponasaju kao da su prave zvijezde .
Jedina svijetla tacka su bili navijaci SARAJEVA ii svaka im cast , sto se tice domacih simpatizera mogu raci samo fuj , bljak .. onoliki nacionalizam i fasizam ne znam stvarno nemam rijeci . Sto se komentatora tice samo jos sto i on nije zapjevao koju pjesmu sa navijacima borca . Stvarno sramota sta drugo reci :cry: :?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D, zlo87 i 47 gostiju.