FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad nas Cala sve iznenadi i ne stavi Saida u pocetni tim
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kakav bi to autogol bio. Nemoj ga prizivati Sabinho svadat cemo se.Sabinho je napisao/la:Kad nas Cala sve iznenadi i ne stavi Saida u pocetni tim
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Sretan rođendan covjeku koji je pored svega pristao na smanjenje plate, svaka čast, mislim da je i to razlog zbog cega je jedan od milion. Nek je sretan 29. rođendan Saide majstore naš. Šta bi mi bez tebe?
Sto mu zvanicna stranica na fb nije cestitala rodjendan, a nisam vidio ni da je @Lakoste cestitao?
Sto mu zvanicna stranica na fb nije cestitala rodjendan, a nisam vidio ni da je @Lakoste cestitao?
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 13 maj 2017, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
scudetto89
- Kontakt:
Neka je sa srecom saide
, veceras uz borbenost do samog kraja do pozitivnog rezultata, ja bih bio zadovoljan i sa bodom, sa druge strane i sa tri ne bih imao nista protiv.
Oooooo **** Ultrase !! 
Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 13 maj 2017, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
Ne znam, nisam pametan nikako. Mozda je losa opcija al ja bih danas odmarao pola ekipe i ipak se odlucio karte sve baciti na Kup. Zasto??? Pa zato sto je lakse odigrati jednu utakmicu protiv listice i traziti povoljan rezultat, nego ici na dvije pobjede jer mi moramo pobijediti dvije utakmice ako zelimo titulu. I naravno zadnju moras dobiti u Krupi. Nije li to malo previse i da imamo tri puta jacu ekipu od ove. Samo lud covjek moze sanjati da oni sutra nece uzeti Krupu. Jos kad tome dodamo da bi sudija u derbiju sa konama debelo siljio za njih sanse su nam jako male.
Neko ce reci treba se boriti...ne treba im dati da slave titulu na Kosevu...ma ljudi dragi mi smo svoje sanse davno ispucali. Treba malo biti i pametan jer se lako moze desiti da uzmemo kithu musanovu. Hoces sve i na sve strane si se razbacao i na kraju kurko dokoljenko.
Neko ce reci treba se boriti...ne treba im dati da slave titulu na Kosevu...ma ljudi dragi mi smo svoje sanse davno ispucali. Treba malo biti i pametan jer se lako moze desiti da uzmemo kithu musanovu. Hoces sve i na sve strane si se razbacao i na kraju kurko dokoljenko.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Neko mora umjesto Dulje. Ili Said, ili Samir
Pa ti biraj.
Mislim da ce Miho, Ivetic, Saric u sredinu.
Mislim da ce Miho, Ivetic, Saric u sredinu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nakon svega, Said me je zadivio sa kakvom mirnoćom je u civilu išao prema Istoku nakon posljednjeg zvižduka protiv Lištice. Ponašao se je kao da stadion Koševo ne posjeduje tribinu Istok 
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da li su me oči varale ili mi se je možda učinilo da je nakon ulaska Radovca igra Sarajeva bila mnogo bolja i da smo tada počeli praviti barem neke polušanse 
SRETAN BROJ - 1725
-
belosevic28
- Kontakt:
pitic je napisao/la:Da li su me oči varale ili mi se je možda učinilo da je nakon ulaska Radovca igra Sarajeva bila mnogo bolja i da smo tada počeli praviti barem neke polušanse
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Raja hajde malo pozitive ako se i ne pobijedi neče biti smak svijeta.Zato, volimo Sarajevo ali iskreno i kad gubi i kad pobjeđuje.Ako se ništa ne uzme ja opet zadovoljan i zato momcima i struki hvala ako ništa za plasman u Europu.Sretno nam danas pa šta dragi Bog dadne.
Sarajevo ljubavi moja!
Nisam optimista, kako uopste i biti nakon svega, ali eto nada umire zadnja..
Hajde boze pogledaj nas
Hajde boze pogledaj nas
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
ajdohordas
- Kontakt:
Karaaaj Zrinjski aleee karaj Zrinjskii aleeee karaj Zrinjski aleee Sarajevo voolim tee 
Nije niko negativan, naprotiv, samo raja haman ništa više ne očekuje. Velika je razlika između negative i ne očekivanja.sekac je napisao/la:Raja hajde malo pozitive ako se i ne pobijedi neče biti smak svijeta.Zato, volimo Sarajevo ali iskreno i kad gubi i kad pobjeđuje.Ako se ništa ne uzme ja opet zadovoljan i zato momcima i struki hvala ako ništa za plasman u Europu.Sretno nam danas pa šta dragi Bog dadne.
SRETAN BROJ - 1725
Srce na teren !
Ako ništa, dobi Rafa Noleta danas glatko!bodi123 je napisao/la:Nisam optimista, kako uopste i biti nakon svega, ali eto nada umire zadnja..
Hajde boze pogledaj nas
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Nasa ce taktika biti danas kao i na prosloj tekmi i tekmi prije da ne primimo gol, kada primimo gol mi taktike vise nemamo.
Što bi rekao jedan iskreni navijač ili pljuvač sa Istoka da li će iko prvo pogledat oko sebe prije nego što odluči šta će uraditi sa loptom 
SRETAN BROJ - 1725
-
ajdohordas
- Kontakt:
Hajde Fersudine de proradi i ti nekad ove polusezone grob te yebo... čekam ga još od derbija