BordoBolesnik je napisao/la:Nasa ce taktika biti danas kao i na prosloj tekmi i tekmi prije da ne primimo gol, kada primimo gol mi taktike vise nemamo.
ni sam nw bih bolje izvukao.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
BordoBolesnik je napisao/la:Nasa ce taktika biti danas kao i na prosloj tekmi i tekmi prije da ne primimo gol, kada primimo gol mi taktike vise nemamo.
po tom pitanju Sarić je ubjedljivo najgori... znači frajer ne diže glavepitic je napisao/la:Što bi rekao jedan iskreni navijač ili pljuvač sa Istoka da li će iko prvo pogledat oko sebe prije nego što odluči šta će uraditi sa loptom
Sad ja govorim haveru, dan je poceo perfektno, sprdancija sa Novakom, a sad kad bi se uzelo u Mostaru dje bi kraj biojoker90 je napisao/la:Ako ništa, dobi Rafa Noleta danas glatko!bodi123 je napisao/la:Nisam optimista, kako uopste i biti nakon svega, ali eto nada umire zadnja..
Hajde boze pogledaj nas
Link je tenk. Ne odmara ni kad dobije kartone.pitic je napisao/la:Al. Bekić, najstandardniji igrač.
Almir pršće na terenu, a Said pršće na klupi, sve mokro.Sarajlijica1946 je napisao/la:Link je tenk. Ne odmara ni kad dobije kartone.pitic je napisao/la:Al. Bekić, najstandardniji igrač.
A na jesen mu yebavanje majke ne gine!KEC je napisao/la:Ordagic u Sarajevu na ljeto
Saida vode kao malo dijete sa sobom, gdje Sarajevo tu i Said. Mogu li i ja uplatiti jedan aranzman slijedece sezone.pitic je napisao/la:Almir pršće na terenu, a Said pršće na klupi, sve mokro.Sarajlijica1946 je napisao/la:Link je tenk. Ne odmara ni kad dobije kartone.pitic je napisao/la:Al. Bekić, najstandardniji igrač.