NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
vikinzi stvarno monstruozni, prvo Teddy, pa AP, pa sada Diggs .... bez obzira na sve razvaljuju. Pitanje je da li je Denver još uvijek defense no.1
Nego jesu li ono Vikinzi preuzeli ono "Hu" od Islanda ili mi se samo učinilo?
Nego jesu li ono Vikinzi preuzeli ono "Hu" od Islanda ili mi se samo učinilo?

Sto se jucerasnje utakmice tice, rutinska pobjeda i jedino sto bi nas trebalo zabrinjavati je forma Gostkowskog jer ove sezone nije na svom nivou.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
čast izuzecima, ali interesantno je da uglavnom navijači patriotsa ovdje konstantno šalju postove sa slikama njihovih ljubimaca i kojekakvim fazonima koji čak nisu ni smiješni a kamoli intresantni ..... ko da to ikoga drugoga interesuje 
Očekivao sam poraz Meda; čak sam mislio da će izgubiti 10+ razlike... ali onako blisku utakmicu i ne baš...
No, mora se reći, 2 loša tima i pobijedio je onaj koji je bolje iskoristio svoje prilike...
Bearse su pokopale brojne kazne... a što se kickera tiče, svi mašaju osim staronje Vinatierija tako da se tu nema šta žaliti...
Najviše za čime se ima źaliti je to da je Jeffery u zadnjem driveu 3 puta bio sam u Endzoni a Hoyer uopće nije na njegovu stranu gledao...
Cutler ima 4 targeta.. Jeffery, Miller, Royal i RB; a Hoyer imao Whitea, sada Mereditha, Millera, RB, i Royala; te je to glavni problem napada, gdje QBi nemaju razumijevanje sa svim receiverima...
Obrana je igrala koliko je mogla, ali secondary je bio pun rupa, razočarava me DC Fangio
Giantsi, koji smjehotres od napada, a kao promovirali ofanzivnog trenera da napad igra još bolje, a on kriminal...
No, mora se reći, 2 loša tima i pobijedio je onaj koji je bolje iskoristio svoje prilike...
Bearse su pokopale brojne kazne... a što se kickera tiče, svi mašaju osim staronje Vinatierija tako da se tu nema šta žaliti...
Najviše za čime se ima źaliti je to da je Jeffery u zadnjem driveu 3 puta bio sam u Endzoni a Hoyer uopće nije na njegovu stranu gledao...
Cutler ima 4 targeta.. Jeffery, Miller, Royal i RB; a Hoyer imao Whitea, sada Mereditha, Millera, RB, i Royala; te je to glavni problem napada, gdje QBi nemaju razumijevanje sa svim receiverima...
Obrana je igrala koliko je mogla, ali secondary je bio pun rupa, razočarava me DC Fangio
Giantsi, koji smjehotres od napada, a kao promovirali ofanzivnog trenera da napad igra još bolje, a on kriminal...
- superfreak
- Kontakt:
jestamaji je napisao/la:čast izuzecima, ali interesantno je da uglavnom navijači patriotsa ovdje konstantno šalju postove sa slikama njihovih ljubimaca i kojekakvim fazonima koji čak nisu ni smiješni a kamoli intresantni ..... ko da to ikoga drugoga interesuje

edo nije u pravu kada priča o luck-u, (kao što nije nikada u pravu kada priča o svojim idolima
) ali u jednome je stoposto u pravu, ova naša divizija na fantaziju je bomba!

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa kad si ih pokupio, na početku odmah, ja sam pričao da nema prije 10ak dana.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jeste ali sada Asiate nece nigdje biti mjesec dana. Ovo sto imamo u ekipama moze iz sedmice u sedmicu uzimati bodove, pa sad desi se da imaju i 0 bodova ali desi se i da imaju cesce vise bodova os waiverakad_kako je napisao/la:Neko rece da se nema sta pokupiti na waiver-ima, a u mene u ekipi 2 najbolja igraca ovu heftu bas igraci sa waiver-a: Williams WR 18p, i Asiata RB 16p.
Jedino cekati povredu neku i drzati visok prioritet.
Uglavnom kvalitetan nam je fantasy. Samo me je jednom iznerviralo kada sam vidio da je neko otpustio Delanie Walkera. Ono tog igraca 99% ljudi u fantasy ligama ima
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: NFL
Pa sto nisi kupio od pocetka?rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa kad si ih pokupio, na početku odmah, ja sam pričao da nema prije 10ak dana.
Postovanje treba zaraditi.
ma ja, ove hefte je ubo, posebno kod williamsa, inače su takvi pickup-i uglavnom bust. ali da ima igrača za pokupiti koji donose par bodova, to je sigurno, samo to rio-u nije bitno, on igra po fazonu "il si bos il si hadžija", dakle ili puno ili ništa.tuzlak1987 je napisao/la:Jeste ali sada Asiate nece nigdje biti mjesec dana. Ovo sto imamo u ekipama moze iz sedmice u sedmicu uzimati bodove, pa sad desi se da imaju i 0 bodova ali desi se i da imaju cesce vise bodova os waiverakad_kako je napisao/la:Neko rece da se nema sta pokupiti na waiver-ima, a u mene u ekipi 2 najbolja igraca ovu heftu bas igraci sa waiver-a: Williams WR 18p, i Asiata RB 16p.
Jedino cekati povredu neku i drzati visok prioritet.
Uglavnom kvalitetan nam je fantasy. Samo me je jednom iznerviralo kada sam vidio da je neko otpustio Delanie Walkera. Ono tog igraca 99% ljudi u fantasy ligama ima
apropo walker-a, njega je blah blah dropovao, ja sam se iznenadio da sam ga dobio na waiverima, nisam bio previše visoko. ali da bogdo nije, isti me koštao terrence west-a, malo nakon što je waiver prošao su ravensi objavili da je forsett otpušten i da west postaje prvi RB. a pošto RB-a nema ni za lijeka to je naravno bila skoro pa katastrofa nakon što mi se AP povrijedio. upravo me taj jedan RB dijeli od šansi za playoff
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa kako ću kupiti kad su ih prije mene pokupili, i to ljudi koji imaju bolje timove deset puta, ja ne stignem na draft i onda popushim i na waiverima, jbes to. Nema sanse napraviti ekipu da valja, jbt ovakva liga, neki samo gledaju kako sebi ugoditi.kad_kako je napisao/la:Pa sto nisi kupio od pocetka?rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa kad si ih pokupio, na početku odmah, ja sam pričao da nema prije 10ak dana.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Osim rutinske pobijede u Clevelandu i napokon povratka goat-a lego nam je i poraz Denvera ko budali samar. Trebali bi i Cincy uzet onako sigurica i onda derby NFL-a u Pittsburghu za dvije sedmice!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Uuu imam osjecaj da je ovo 'neki samo sebi gledaju ugoditi,' bilo za mene namjenjeno.
Meni samo jedan dan nije odgovarao, i rekao sam da mi je ok svaki drugi datum osim tog. Sta je tu lose? Dok koliko se sjecam, ti se nisi nesto ni javljao oko tog topika.
Ja sam prijasnje sezone redovno bio zadnji, pa nisam kukao. Ti ove sezone samo kukas.
Meni samo jedan dan nije odgovarao, i rekao sam da mi je ok svaki drugi datum osim tog. Sta je tu lose? Dok koliko se sjecam, ti se nisi nesto ni javljao oko tog topika.
Ja sam prijasnje sezone redovno bio zadnji, pa nisam kukao. Ti ove sezone samo kukas.
Postovanje treba zaraditi.
kuku lelerio_Ferdy88 je napisao/la:Pa kako ću kupiti kad su ih prije mene pokupili, i to ljudi koji imaju bolje timove deset puta, ja ne stignem na draft i onda popushim i na waiverima, jbes to. Nema sanse napraviti ekipu da valja, jbt ovakva liga, neki samo gledaju kako sebi ugoditi.kad_kako je napisao/la:Pa sto nisi kupio od pocetka?rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa kad si ih pokupio, na početku odmah, ja sam pričao da nema prije 10ak dana.
de rio nemoj zajebavat. ti upravo imaš waiver poziciju jedan, možeš birati koga ćeš da uzmeš. a ako nema niko ko ti se sviđa ove hefte onda sačekaš iduću.
u našoj ligi se solidno igra, i ne zaboravi, što se ozbiljnije igra to je teže dobiti koga želiš, svi se trude da naprave konkurentan tim, jedino ti veliš "jbt ovakva liga" .
liga je jača nego ikad do sada upravo zbog te aktivne igre
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije nikome lično, al ste gledali kako uštimati da odgovara ovima što nisu u Bosni, a jesti pogotovokad_kako je napisao/la:Uuu imam osjecaj da je ovo 'neki samo sebi gledaju ugoditi,' bilo za mene namjenjeno.
Pa kad nisi mogao ispasti iz lige, ovako će doći neki koji nisu bili tu kad sam ja predložio da igramo ligu, još igraju neki koji nemaju veze sa ovim pdf-om, nisu napisali posta tu.kad_kako je napisao/la:Ja sam prijasnje sezone redovno bio zadnji, pa nisam kukao. Ti ove sezone samo kukas.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ti si im bio kolovođa, najgori od sve djece 
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
nego apropo djece, evo da i ja pošaljem jedan post sa slikom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.