HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

miki651
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la miki651 » 28 jul 2019, 14:03

PiazzaGrande je napisao/la:Zna li se hoce li Jakovljevic, Ticinovic i Hadzic biti spremni do cetvrtka?!
da

Whiteredangel
Kontakt:

Post Postao/la Whiteredangel » 28 jul 2019, 14:40

Ekipa kakvo je vrijeme u Mostaru? Za pola sata krećem iz Splita,vamo je bio neki pljusak,sad se razvedrava
Na prvo mjesto stani i ostani!

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 28 jul 2019, 14:42

Whiteredangel je napisao/la:Ekipa kakvo je vrijeme u Mostaru? Za pola sata krećem iz Splita,vamo je bio neki pljusak,sad se razvedrava
Ma nije lose vrijeme, dje bi bilo, samo vec citav dan prolom oblaka.

Klivlend
Kontakt:

Post Postao/la Klivlend » 28 jul 2019, 14:45

Whiteredangel je napisao/la:Ekipa kakvo je vrijeme u Mostaru? Za pola sata krećem iz Splita,vamo je bio neki pljusak,sad se razvedrava
Katastrofa, nista me nebi cudilo da se odgodi ovo je uzasno nista se ne vidii
HŠKZ

Whiteredangel
Kontakt:

Post Postao/la Whiteredangel » 28 jul 2019, 14:49

Nije ni lose da se istroši do vcrs,samo da se teren ne natopi toliko da se ne bude moglo igrati
Na prvo mjesto stani i ostani!

Klivlend
Kontakt:

Post Postao/la Klivlend » 28 jul 2019, 14:59

Whiteredangel je napisao/la:Nije ni lose da se istroši do vcrs,samo da se teren ne natopi toliko da se ne bude moglo igrati
Tesko govore jos jaca veceras
HŠKZ

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 28 jul 2019, 17:01

Hari odmara igrace koji su se vidno najvise umorili i to je dobra odluka. Jakovljevic, Kadusic, Rustemovic, Govedarica i Ticinovic off.

Skylabb
Kontakt:

Post Postao/la Skylabb » 29 jul 2019, 08:12

Dobra utakmica, Velež bolji od očekivanog. Dobro smo igrali, opet tona šansi promašenih. Nadam se da kod Vukasa neće biti teorije o tome kako se mora popraviti realizacija kao kod legende Bake. Posebno će nam trebati to u četvrtak kada neće biti ovoliko šansi za zabiti. Jako bitna pobjeda u psihološki jako teškoj utakmici. Baviti se sobom i nama a ne drugima. HŠKZ

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 29 jul 2019, 09:13

Pametno odigrano, sretno u Evropi

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 29 jul 2019, 09:15

Cestitke na pobjedi i korektnoj i fer utakmici i na terenu i na tribinama. Lijepa vecer, solidan mec. Kako vam se cini Velez, ima li kvaliteta za ostat u ligi. Fino su parirali kad sve uzmes u obzir.
Zrinjski isto dobar, izbalansiran, kao i sve nase ekipe teze ide na cvrstu i postavljenu odbranu, zato mislim da je i vama lakse igrat u gostima kad imate vise prostora.

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 29 jul 2019, 09:15

Skylabb je napisao/la:Dobra utakmica, Velež bolji od očekivanog. Dobro smo igrali, opet tona šansi promašenih. Nadam se da kod Vukasa neće biti teorije o tome kako se mora popraviti realizacija kao kod legende Bake. Posebno će nam trebati to u četvrtak kada neće biti ovoliko šansi za zabiti. Jako bitna pobjeda u psihološki jako teškoj utakmici. Baviti se sobom i nama a ne drugima. HŠKZ
Ma Lendric jako los, a vazi za najboljeg golgetera u Premijer ligi

Skylabb
Kontakt:

Post Postao/la Skylabb » 29 jul 2019, 09:48

keno83 je napisao/la:Cestitke na pobjedi i korektnoj i fer utakmici i na terenu i na tribinama. Lijepa vecer, solidan mec. Kako vam se cini Velez, ima li kvaliteta za ostat u ligi. Fino su parirali kad sve uzmes u obzir.
Zrinjski isto dobar, izbalansiran, kao i sve nase ekipe teze ide na cvrstu i postavljenu odbranu, zato mislim da je i vama lakse igrat u gostima kad imate vise prostora.
Velež ima štofa no žrtve su vlastite samouvjerenosti. Pola ekipe i Ibro su upravo na ssba izjavljivali kako bi se u sastavu koji je teško izborio PL u istoj bio konkurentan za Europu. Fali im po igrač u svakoj liniji, a ne dobiju li Čelika krenut će pljuvanje i okretanje mača naopako kako to obično biva kod nas. Najavljuju pojačanja ali teško je uigravati ekipu u letu i hodu, a da to već nije urađeno u pripremama, kako je to bilo s nama proteklih par sezona. Iskreno se nadam da će ostati, Zrinji je lakše igrati kući nego protiv neke tamo Krupe ili da ne nabrajam, ali morat će se oznojiti za to. Ibro je radio dobar posao u Mladosti no čini mi se da jednostavno ne ide ukorak s modernim nogometom i da bi Veležu dobrodošla promjena na klupi.
Ali to su njihovi problemi, sve najbolje, kod Zrinje mi se čini, bez obzira kako prođemo u četvrtak da ova ekipa ima kadra napraviti velike stvari u idućih par sezona.

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 29 jul 2019, 10:03

Potpuno zasluzena pobjeda uz odmaranje nekih bitnih igraca. Severina nije zasluzila ni bod iako mnogi pisu suprotno, imali su par prilika ali mi smo imali i vise (Lendric tri 100%tne, Cirjak, Curjuric, izbacena lopta na liniji poslije kornera mislim Celikovic da je sutirao) uz potpunu kontrolu utakmice.

Nek' se zna da u njemu vojska Ultrasa vlada!
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

Skylabb
Kontakt:

Post Postao/la Skylabb » 29 jul 2019, 10:11

UZM je napisao/la:
Skylabb je napisao/la:Dobra utakmica, Velež bolji od očekivanog. Dobro smo igrali, opet tona šansi promašenih. Nadam se da kod Vukasa neće biti teorije o tome kako se mora popraviti realizacija kao kod legende Bake. Posebno će nam trebati to u četvrtak kada neće biti ovoliko šansi za zabiti. Jako bitna pobjeda u psihološki jako teškoj utakmici. Baviti se sobom i nama a ne drugima. HŠKZ
Bit će bolje s njima, posebno ako ga raja ne bude uzimala na zub, što je bilo bilo je, sad je opet tu i opet će dati sve od sebe.Nismo dugo imali par ovako dobrih napadača, imam osjećaj da će to skoro leći na svoje mjesto i da ćemo početi dobivati kao na traci

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 29 jul 2019, 10:45

UZM je napisao/la:
Ma šta je loš , jedan od najboljih igrača n jučerašnjoj utakmici ( uz Barbu ) , lik je pravi golgeter , osjecaj za prostor , sudjelovao u svakoj akciji , smiri primi doda loptu , savšeno kretanje bez lopte , jos gol da je dao daleko najbolji igarč bi bio ... Malo vremena i strpljenja bit će to kako treba .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 29 jul 2019, 11:11

Truba1905burazeru je napisao/la:
UZM je napisao/la:
Ma šta je loš , jedan od najboljih igrača n jučerašnjoj utakmici ( uz Barbu ) , lik je pravi golgeter , osjecaj za prostor , sudjelovao u svakoj akciji , smiri primi doda loptu , savšeno kretanje bez lopte , jos gol da je dao daleko najbolji igarč bi bio ... Malo vremena i strpljenja bit će to kako treba .
Ja sam ostavio takav komentar na post Skylabb koji je spominjo realizaciju i promasene prilike i na to sam komentiro da je jako los jucer bio u tom segmentu, a da vazi za jednog od najboljih golgetera lige. Mene je stvarno iznenadilo da je onako lose reagiro kad je golman izletio na njeg na 16 metara od gola, mogo je sta oce lob, dribling, sut ustranu, on mu kroz noge cilja. Npr. taka me rakcija nije zacudila od Cirjaka, al od njega definitivno to nisam ocekivo, al bice bolji u to vjerujem.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 29 jul 2019, 11:51

Prije vašeg gola tj.autogola je sviran ofsajd koji nije bio,i to je 0:1,nisam nešto impresioniran sa obzirom koliko je novca uloženo.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 29 jul 2019, 11:59

Bez 8 prvotimaca,zadovoljan rijesili derby sa drugom ekipom.
Zadnja izmjena: GradKamena2, dana/u 29 jul 2019, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 29 jul 2019, 12:22

UBIPITAR je napisao/la:Prije vašeg gola tj.autogola je sviran ofsajd koji nije bio,i to je 0:1,nisam nešto impresioniran sa obzirom koliko je novca uloženo.
Polako. Prosle sezone smo se za vrijeme europe pogubili i guzio nas ko je stigo. Sad smo odradili odlicnu utakmicu u Sarajevu i uz odmaranje dobili Velez. Imali smo paklene uvjete u Nizozemskoj, od vremena, njihove "dobrodoslice", pa sve do putovanja. Ovo je odlicno, a jos se nismo ni uigrali da valja.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 29 jul 2019, 12:39

Dobro je bilo sinoc, moglo je i bolje...
Zavrsili smo sa utakmicama u srpnju, od 11.07.-28.07. odigrali smo pet utakmica, sada nam u kolovozu opet slijedi (nadam se :pray: ) gust raspored...
01.08. HŠKZ vs. Utrecht
04.08. Željezničar vs.HŠKZ
08.08. 3.kolo EL 1.utakmica
11.08. HŠKZ vs. Zvijezda 09
15.08. 3.kolo EL uzvrat
18.08. Tuzla City vs. HŠKZ
22.08. PO EL 1.utakmica
25.08. HŠKZ vs. Borac
29.08. PO EL uzvrat

IGRAJ DO KRAJA!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.