U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
Ne brinite za repku dok egzistira Akademija. 

Sarajeva?Beton je napisao/la:Ne brinite za repku dok egzistira Akademija.
Nesto se nisu proslavili u mladjim kategorijama.

Pa i ovoj generaciji sad dajemo 4 igrača, a isto toliko smo dali i prošloj sa Mihojevićem, Čatakovićem, Kadušićem i Anđušićem.DrFilgud je napisao/la:Sarajeva?Beton je napisao/la:Ne brinite za repku dok egzistira Akademija.
Nesto se nisu proslavili u mladjim kategorijama.

-
- Kontakt:
solidan spisak ni manje a sigurno ni vise
-
- Kontakt:
ps: gledao sam jednog od ovih hajdarevica (mislim da je bio ovaj iz gabele) i dalo se je primjetiti da je talentiran.
Odvadi malo majstoreBeton je napisao/la: Pa i ovoj generaciji sad dajemo 4 igrača, a isto toliko smo dali i prošloj sa Mihojevićem, Čatakovićem, Kadušićem i Anđušićem.

Mihojevic je dijete Leotara, kao i Andjusic, koji skoro da nije ni igrao.
Catakovic je odigrao 30-40 minuta u kvalifikacijama.
Kadusica je mozda bolje i ne spominjati, dosao je kao zamjena za Civica, a s njim i porazi(ne kazem da je on iskljucivi krivac).
Sarajevo se bas nema s cim pohvaliti u proslim kvalifikacijama.
Nazalost ni sa akademijom, sudeci po predstavljenim najvecim talentima.
Ma de pusti ih kraju, njima su Saric i Ahmetovic iz 'akademije' 

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Kaze porodica ovog malog da je majka s njim u Madridu, znaci stvarno bi mogao preci tamo.. Ne svidja mi se to, tesko se kroz castillu izboriti za mjesto u prvom timu, al opet haj znaj svasta je moguce u zivotu
Sarajevo i "proizvodnja igraca"Beton je napisao/la:Pa i ovoj generaciji sad dajemo 4 igrača, a isto toliko smo dali i prošloj sa Mihojevićem, Čatakovićem, Kadušićem i Anđušićem.

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
dijete navija za real pa jbg sta god bude moze kasnije rec sa je igrao za omiljeni klub
Zarathustra
I jedan i drugi su četiri godine bili članovi FK Sarajevo, sa 17 su došli kod nas tako da nam nemaju šta drugo biti nego djeca.DrFilgud je napisao/la:Odvadi malo majstoreBeton je napisao/la: Pa i ovoj generaciji sad dajemo 4 igrača, a isto toliko smo dali i prošloj sa Mihojevićem, Čatakovićem, Kadušićem i Anđušićem.![]()
Mihojevic je dijete Leotara, kao i Andjusic, koji skoro da nije ni igrao.
Catakovic je odigrao 30-40 minuta u kvalifikacijama.
Kadusica je mozda bolje i ne spominjati, dosao je kao zamjena za Civica, a s njim i porazi(ne kazem da je on iskljucivi krivac).
Sarajevo se bas nema s cim pohvaliti u proslim kvalifikacijama.
Nazalost ni sa akademijom, sudeci po predstavljenim najvecim talentima.

Akademija

Djeca Sarajeva
Mihojevc bio 2 godine reperezentativac prije potpisivanja i dovukao se sam autom!
Andjusic je takodje dovukao sam auto na potpisivanje!
"Gotovi" igraci nisu dijeca kluba

Mihojevc bio 2 godine reperezentativac prije potpisivanja i dovukao se sam autom!

A i ja ne kontam, cemu friziranje stvari koje su se desile "jucer"?Husika je napisao/la:Djeca Sarajeva![]()
Andjusic je takodje dovukao sam autom na potpisivanje!

Svi znamo ko su, kako i koliko su igrali ti igraci.
Sto se tice akademije, ponavljam nazalost, N.Hadzic i Veladzic su ogledalo rada.
Ti si pod broj 1 nepismen pa onda i neznalica. Sad imaju 22 godine, već godinu nisu članovi FK Sarajeva, a prethodno su četiri godine bili, dakle kao maloljetni došli.Husika je napisao/la:Djeca Sarajeva![]()
ĐecaBeton je napisao/la:Ti si pod broj 1 nepismen pa onda i neznalica. Sad imaju 22 godine, već godinu nisu članovi FK Sarajeva, a prethodno su četiri godine bili, dakle kao maloljetni došli.Husika je napisao/la:Djeca Sarajeva![]()

-
- Kontakt:
Mnogo se potencira Akademija a ona realno nema kapacitet da izbacuje ekstra kvalitet u broju koji bi neki željeli.Ima tu nekoliko kvalitetnih generacija i jako talentovanih igrača ali niko još nije doživio punu afirmaciju .Od mlađih ,realno,da budu po 2-3 igrača izlazila u seniorski pogon to će biti uspjeh,sve preko toga nije realno i nema tog kvaliteta.Nažalost,generacija 99' koja je bila izuzetna nije doživjela svoju punu afirmaciju u PL(samo Šabanović,Mustafić i Resić su u prvom timu ali veliko pitanje njihovog daljeg razvoja ) dok su 3 najveća potencijala(Hadžić,Veladžić i Rondić) u magli poslije preranog odlaska.
Opet,sad dolazi generacija 2001,koja je po svim dosadašnjim pokazateljima najbolja koja će izaći iz Akademije(mada se i ona već osipa),i vidjeće se koliko će ona dobiti prostora u klubu ili će se ponoviti istorija razbijanja jedne odlične generacije kao što se desilo sa generacijom 99'.
Uglavnom,Akademija ima svoj kvalitet ali nije baš da ona donosi ekstra kvalitet za reprezentaciju naručito U-19 i U-21.
Opet,sad dolazi generacija 2001,koja je po svim dosadašnjim pokazateljima najbolja koja će izaći iz Akademije(mada se i ona već osipa),i vidjeće se koliko će ona dobiti prostora u klubu ili će se ponoviti istorija razbijanja jedne odlične generacije kao što se desilo sa generacijom 99'.
Uglavnom,Akademija ima svoj kvalitet ali nije baš da ona donosi ekstra kvalitet za reprezentaciju naručito U-19 i U-21.
Jeste sa ćaletove strane naš, tačnije iz Bihaća familija. Mali je rođen i odrastao u Zagrebu.
it's football day
Otac mu igrao za Jedinstvo,ima i nastup za Repku dok je bio Clan Jedinstva...Baboon je napisao/la:
Jeste sa ćaletove strane naš, tačnije iz Bihaća familija. Mali je rođen i odrastao u Zagrebu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.