FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pastore
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pastore » 10 apr 2011, 01:08

da se i ja osvrnem ukratko na ovo veceras...tek sam stigao,malo je reci da sam preumoran kao i svi koji su bili veceras u bl,znaju o cemu se radi...igra koliko sam vidio,bolje da nisam nista ni vidio,gol prvi No coment,ostalo je sve bilo rjeseno nakon gola...negdje kod donjeg vakufa svratih na benzinsku,kad nasi udarni spicevi avdic i obuca dodjse,reko sta bi ovo,imal se sta za objasnit?kad pocese kukati boze dragi,veceras smo u timu imali mladjih igraca,iz 2 suta dobili bezvze golove,i naravno plate nisu dobili vec 5 mjeseci,na treningu im pojedini navijaci psuju djecu hu ha...tuzno ih je bilo slusati,jedino vrijedno pomena je to da kazu da mirza nije kriv,i da oni daju sve od sebe,da ne "fusere u igri" ,i avdic kaze jucer ga zovu da ide u bl sa svojim autom,toliko su organizovani boze dragi...i onaj mentalitet ljudi u bl,sacuvaj me boze,policija-nemogu da vjerujem,a sta ce tek da pomisli braca iz drezdena,koji su bili svjedoci danasnje torture...i da avdic se ponudi da mi plati sok :D ,naravno da sam odbio jer ko zna kad ce dobiti platu...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 apr 2011, 01:31

Rooney88 je napisao/la:
hordas'87 je napisao/la:rooney 88 keno neka ide u kik boks pa nek se bori po kafezima do ujutro ovdje treba znato odigrati pas poboljsati igru prema naprijed a ne letati ko muha bez glave i vracati loptu prema nazad
Kontam ja to ali mlad je on a glavni zadaci cu mu destrukcija a ovo mu je jedan od rijetkih meceva gdje je lose odigrao, pa nemozes ocekivati da on odigra vrhunski ako cijeli tim odigra katastrofalno, jednostavno se uklopio u sivilo. Vjeruj da ce od njega biti dobar igrac u godinama koje dolaze, bar ja tako mislim.
reci kad je dobro odigro možda debi protiv želje na praznom stadionu pa ti vjeruj sad novinarima kad nisam gledao a sve što sam gledao mali je katastrofa a ne potencijal a kamoli da bude kapiten loptu ne zna prema naprijed gurnuti a puca ma to je savršenstvo ja što sam ga gledao ne dao Bog nikom od prve protiv Slavije u Lukavici do večerašnje katastrofa ama baš nijednu da je odigro eto i Čomor odigro nešto ali on ništa :oops:
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 apr 2011, 01:33

Buddy je napisao/la:Bolje da je Avdic branio nego onaj
potpis
Sarajevo ljubavi moja!

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 10 apr 2011, 02:19

pastore je napisao/la:da se i ja osvrnem ukratko na ovo veceras...tek sam stigao,malo je reci da sam preumoran kao i svi koji su bili veceras u bl,znaju o cemu se radi...igra koliko sam vidio,bolje da nisam nista ni vidio,gol prvi No coment,ostalo je sve bilo rjeseno nakon gola...negdje kod donjeg vakufa svratih na benzinsku,kad nasi udarni spicevi avdic i obuca dodjse,reko sta bi ovo,imal se sta za objasnit?kad pocese kukati boze dragi,veceras smo u timu imali mladjih igraca,iz 2 suta dobili bezvze golove,i naravno plate nisu dobili vec 5 mjeseci,na treningu im pojedini navijaci psuju djecu hu ha...tuzno ih je bilo slusati,jedino vrijedno pomena je to da kazu da mirza nije kriv,i da oni daju sve od sebe,da ne "fusere u igri" ,i avdic kaze jucer ga zovu da ide u bl sa svojim autom,toliko su organizovani boze dragi...i onaj mentalitet ljudi u bl,sacuvaj me boze,policija-nemogu da vjerujem,a sta ce tek da pomisli braca iz drezdena,koji su bili svjedoci danasnje torture...i da avdic se ponudi da mi plati sok :D ,naravno da sam odbio jer ko zna kad ce dobiti platu...
Ovaj se lafo vratio :lol: :lol: :lol:

mauricius
Kontakt:

Post Postao/la mauricius » 10 apr 2011, 04:50

pastore je napisao/la:da se i ja osvrnem ukratko na ovo veceras...tek sam stigao,malo je reci da sam preumoran kao i svi koji su bili veceras u bl,znaju o cemu se radi...igra koliko sam vidio,bolje da nisam nista ni vidio,gol prvi No coment,ostalo je sve bilo rjeseno nakon gola...negdje kod donjeg vakufa svratih na benzinsku,kad nasi udarni spicevi avdic i obuca dodjse,reko sta bi ovo,imal se sta za objasnit?kad pocese kukati boze dragi,veceras smo u timu imali mladjih igraca,iz 2 suta dobili bezvze golove,i naravno plate nisu dobili vec 5 mjeseci,na treningu im pojedini navijaci psuju djecu hu ha...tuzno ih je bilo slusati,jedino vrijedno pomena je to da kazu da mirza nije kriv,i da oni daju sve od sebe,da ne "fusere u igri" ,i avdic kaze jucer ga zovu da ide u bl sa svojim autom,toliko su organizovani boze dragi...i onaj mentalitet ljudi u bl,sacuvaj me boze,policija-nemogu da vjerujem,a sta ce tek da pomisli braca iz drezdena,koji su bili svjedoci danasnje torture...i da avdic se ponudi da mi plati sok :D ,naravno da sam odbio jer ko zna kad ce dobiti platu...
kako se ti vrati u 12 ja sam u 3 sata i 16 minuta u kuci bio tek?

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 apr 2011, 08:02

mauricius je napisao/la:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mor'o se covjek pohvaliti,nema veze sto je malo ranije dos'o,bitan je nijet :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 10 apr 2011, 08:06

hehe a mozda covjek nije iz sarajeva pa se prije vas vratio a mozda nam baca suplju :mrgreen:

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 10 apr 2011, 10:31

Bilo je momaka iz Rovina i Dubrava (40-tak kilometara od BL) koji su dosli navijati za FKS.
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 10 apr 2011, 12:13

Megamon je napisao/la:
mauricius je napisao/la:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mor'o se covjek pohvaliti,nema veze sto je malo ranije dos'o,bitan je nijet :lol: :lol:
za tvoju informaciju ja sam iz gornjeg vakufa...banja luka-vakuf 2:30 sati voznje,nisam se htio vracati na ona sranja prnjavor,doboj,sume nakve,jer ima voznje 6 sati...zar je ispaolo da se hvalim :D ,nisam skontao

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2011, 12:35

pa sta je vise s ovim igracima i upravom pa svi uglas vriste da mirza nije kriv ..pa jbt u svakom klubu na kugli zemaljskoj za lose rezultate (sarajevo se mora boriti za titulu) prvi se krivac trazi u treneru al jok neda se reci nista na Mirzu j.ebo ih MIrza ....taj mirza stvarno nema obraza ba pa odi ..mene da toliko raja pljuje i tjera ja bih sam otisao!!!

menadzeru avdic igra lijevo krilo ..pa jucer nismo osim onog udarca obuce pored gola nismo imali sut a on prica o nekoj losoj zavrsnici ahahaha
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 10 apr 2011, 12:44

Ja ocekujem novu press-icu da igraci opet iznesu prljavi ves kako bi se nesto rijesilo 8-)

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 10 apr 2011, 12:48

mma_hz je napisao/la:pa sta je vise s ovim igracima i upravom pa svi uglas vriste da mirza nije kriv ..pa jbt u svakom klubu na kugli zemaljskoj za lose rezultate (sarajevo se mora boriti za titulu) prvi se krivac trazi u treneru al jok neda se reci nista na Mirzu j.ebo ih MIrza ....taj mirza stvarno nema obraza ba pa odi ..mene da toliko raja pljuje i tjera ja bih sam otisao!!!

menadzeru avdic igra lijevo krilo ..pa jucer nismo osim onog udarca obuce pored gola nismo imali sut a on prica o nekoj losoj zavrsnici ahahaha
Ja neznam kakav je mirza trener, ali ono sto sam sinoc vidio je bruka. Pola tima nezna dodat, centrirat, stopat loptu, uci u duel - bio u zraku il na zemlji..da ne govorim da neki igraci nemaju muda pa da uzvrate ostrom igrom, ne prljavom, vec ostrom.
Neki igraci tipa pehlic..su vise za manekenske piste. Ako je igrao vani, misli da su sve oci uprte u njega. Aj dobro, da nebudem strog prema njeme, ipak je napravio onaj jedan dribling..ni kriv ni duzan.
Cini mi se da neki igraci nemaju zivota zagradit se, potrcat..za razliku od onih laktasa iz borceve obrane.
Nemogu reci da je mirza los trener, ali ko bi od onakve ekipe napravio nesto..mozda janjos bi.
Shvatite ovo kao dobronamjeran komentar. ;)
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2011, 12:52

MOZAK je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:pa sta je vise s ovim igracima i upravom pa svi uglas vriste da mirza nije kriv ..pa jbt u svakom klubu na kugli zemaljskoj za lose rezultate (sarajevo se mora boriti za titulu) prvi se krivac trazi u treneru al jok neda se reci nista na Mirzu j.ebo ih MIrza ....taj mirza stvarno nema obraza ba pa odi ..mene da toliko raja pljuje i tjera ja bih sam otisao!!!

Ja neznam kakav je mirza trener, ali ono sto sam sinoc vidio je bruka. Pola tima nezna dodat, centrirat, stopat loptu, uci u duel - bio u zraku il na zemlji..da ne govorim da neki igraci nemaju muda pa da uzvrate ostrom igrom, ne prljavom, vec ostrom.
Neki igraci tipa pehlic..su vise za manekenske piste. Ako je igrao vani, misli da su sve oci uprte u njega. Aj dobro, da nebudem strog prema njeme, ipak je napravio onaj jedan dribling..ni kriv ni duzan.
Cini mi se da neki igraci nemaju zivota zagradit se, potrcat..za razliku od onih laktasa iz borceve obrane.
Nemogu reci da je mirza los trener, ali ko bi od onakve ekipe napravio nesto..mozda janjos bi.
Shvatite ovo kao dobronamjeran komentar. ;)
kume vjeruj mi da imamo i vise nego jak tim al tim bez srca koji je u banja luku sinoc dosao spustenih gaca i bez borbe su pali ...sreca pa im nismo zabili gol jer sam imao osjecaj da bi nam onda 3 uvalili samo da su htjelii!!!

borac igrao koliko im je trebalo a nasi se nisu ni trudili da bilo sta urade...ugl losi su drama i samo dolazak jakog trenera sa jakim autoritetom koji ce ih spustiti na zemlju mogu se ocekivati neki rezultati..
FK SARAJEVO.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 apr 2011, 12:54

Poslao se jedan mail redakciji BHT1,nadam se da vise Suko nece komentarisati utakmicu :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 10 apr 2011, 12:57

Slabom qrtzu i dlaka smeta!

Da imate tim,i da ste opet pobjedili kao lani,ne biste Suku ni primjetili,a ovako serete ko foke!
Zadnja izmjena: Denis Ispušlić, dana/u 10 apr 2011, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 10 apr 2011, 12:58

Sta je to suko govorio?

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 apr 2011, 13:02

dzenan01 je napisao/la:Šta je pričao Šugo kloc ?
Kreten,kaze ovo veceras je prava sportska pubila a oni pjevaju nacionalisticke pjesme,digli srpsku zastavu.TAkodjer napravile Horde bakljadu on nesti kenja kako li su ovo uspijeli pronjeti.Zapale lesevi baklju on suti.Pehlic probaci liku kroz noge kaze Suko ovo je bili slucajno.Znaci na svaki nacin je pokusav'o da ospori ono sto rade igraci i navijaci Saraj'va.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2011, 13:03

dzenan01 je napisao/la:Šta je pričao Šugo kloc ?
ma ori se" od oraha do oraha" on nista...kada je bila bakljada navijaca Sarajeva srao je kako nisu pregledani i kako nisu redari i policija odradili svoj posao ovo ono...a kada je bila bakljada navijaca borca pricao je o evropskom ambijentu i tako to... ugl ja niakako necu zaboraviti ono kada je svirano "zaledze" borcu i kada se na snimku vidjelo da ipak nije bilo ..on je sljedece 2 minute tekme proveo u analiziranju te akcije i prici kako to nije bio offside hehehhe i kako bi to bio skoro pa siguran pogodak itd itd...
FK SARAJEVO.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 10 apr 2011, 13:28

Da ne pametujem puno oko utakmice svako ko je bio na tekmi ili gledao na tv vidio je sta je trebalo da se vidi,nego cu reci sljedece.Ako mi na sljedecoj tekmi ne otjeramo sve,ne skontamo prave ljude koji trebaju doci da vode klub,ljde koji ce dovesti prave igrace,nove,svjezu krv...ljude koji ce donijeti pare u klub i da jednom za sva vremena krenemo naprijed onda neznam kad cemo.Hajde da sada pokazemo koliko smo jaki i da otjeramo sve nesposobne ljude od clanova kluba,trebera i pola nesposobnih igraca koji nemogu igrati za Bisere a nose grb Sarajeva.Nisam za nasilje ali izgleda dok neko ovdje ne dobije degeneka nece doci tobe.Majke mi moje daj da se skupimo i uradimo nesto jer ovo je vise Bogu plakati....svake 8godine cekam da budem prvak....a 16godina slusam iste price od celnika kluba do igraca...trenera.Neznam kako i njima i nama nije vise dojadilo da slusam sudija....plata....pravimo ekipu treba se strpiti.....nismo imali srce itd itd itd....pomislicu majke mi da smo debili pa da nas neko vuce za nos 16-17godina....neznam vise sta je pametno.....bojkotovati do daljnjeg.....nastaviti navijati ko budala ludo...srcano iz srca a za uzvrat nemas nista.....ili napraviti belaj jednom za sva vremena i presjeci ovu lakrdiju. :shock: :shock: :shock:

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 apr 2011, 13:33

Sad cu u grad,a valjda je u Listici hladno.Bevandu nisam vidio od srijede,al kad ga vidim ne mogu mu reci pozdravio te tamo neki s foruma,ima na pp i kazem mu!!!Sto ga volis!!! :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1 i 38 gostiju.