mauricius je napisao/la:kako se ti vrati u 12 ja sam u 3 sata i 16 minuta u kuci bio tek?pastore je napisao/la:da se i ja osvrnem ukratko na ovo veceras...tek sam stigao,malo je reci da sam preumoran kao i svi koji su bili veceras u bl,znaju o cemu se radi...igra koliko sam vidio,bolje da nisam nista ni vidio,gol prvi No coment,ostalo je sve bilo rjeseno nakon gola...negdje kod donjeg vakufa svratih na benzinsku,kad nasi udarni spicevi avdic i obuca dodjse,reko sta bi ovo,imal se sta za objasnit?kad pocese kukati boze dragi,veceras smo u timu imali mladjih igraca,iz 2 suta dobili bezvze golove,i naravno plate nisu dobili vec 5 mjeseci,na treningu im pojedini navijaci psuju djecu hu ha...tuzno ih je bilo slusati,jedino vrijedno pomena je to da kazu da mirza nije kriv,i da oni daju sve od sebe,da ne "fusere u igri" ,i avdic kaze jucer ga zovu da ide u bl sa svojim autom,toliko su organizovani boze dragi...i onaj mentalitet ljudi u bl,sacuvaj me boze,policija-nemogu da vjerujem,a sta ce tek da pomisli braca iz drezdena,koji su bili svjedoci danasnje torture...i da avdic se ponudi da mi plati sok,naravno da sam odbio jer ko zna kad ce dobiti platu...
mor'o se covjek pohvaliti,nema veze sto je malo ranije dos'o,bitan je nijet