FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 14 maj 2017, 10:36

Dodaj i nasa dva play-offa tu :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 maj 2017, 11:01

SiouxLukavac je napisao/la:Šta sve neću pročitati..
Zašto si nepravedno izostavio švrakindolca iz svog potpisa? Kakve su to selektivne podmetačine???
Samo Saraj'vo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 maj 2017, 11:05

PitarBordo je napisao/la:
Zašto si nepravedno izostavio švrakindolca iz svog potpisa? Kakve su to selektivne podmetačine???
Njega stavi ti, ja ovu dvojicu najviše volim. :mrgreen:

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 14 maj 2017, 11:07

Harrison je napisao/la:Kupio vas milijarder i opet kuburite sa platama i pojacanjima :rol:
Jesi li skupio danas sta pred vjecnom vatrom ili gdje tacno prosis???

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 maj 2017, 11:10

SiouxLukavac je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Njega stavi ti, ja ovu dvojicu najviše volim. :mrgreen:
Stavim ja njega redovno. Nego šta ćemo sa švrakindolcem. :lol:
Samo Saraj'vo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 maj 2017, 11:14

PitarBordo je napisao/la:Stavim ja njega redovno. Nego šta ćemo sa švrakindolcem. :lol:
:mrgreen: :mrgreen: Pristavi ga i njemu u potpisu :D

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 14 maj 2017, 11:33

Nego koliko gurbeti dobijaju ulaznica? Dajte ''prosjacima'' upute o ponašanju(5 punktova kontrole im treba postaviti).. nek prilože ličnu, vozačku, pasoš, izvod iz cipsa o prebivalištu, zdrastvenu knjizicu, zdrastveni karton( ne daj Bože kakvih zaraznih virusa sa onog golubarnika)

Upravo, red je na vas!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 maj 2017, 11:40

1750 mjesta, ulaz najkasnije pola sata prije tekme, izlaz nakon što se isprazni ostatak stadiona, ograđen južni dio A1 sektora, ulzanice pustiti u prodaju dan prije utakmice i ne prodavati ih na dan utakmice. Eto, ako neko iz Uprave čita. Zapadna tribina najskuplja dozvoljena cijena, uz ogroman popust za članove.
Samo Saraj'vo.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 14 maj 2017, 11:42

Da ne dođem ovdje tačno ne bih znao šta sve nemamo: nemamo akademiju, nemamo trenera, nemamo omladince u prvom timu, nemamo prvi tim, nemamo klupu, nemamo para, nemamo stadion, nemamo sistem, nemamo ni trofeja ove godine, nemamo nikoga u savezu, nemamo prave navijače već samo likove koji štete klubu, nemamo viziju, nemamo gazdu koji se razumije u fudbal... ma nema šta nemamo, samo se pitam, pošto sam slijep kod očiju, jesmo li se već ugasili ili ni za to još ne znam :facepalm:

Samo Saraj'vo !!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 maj 2017, 11:45

sjever je napisao/la:Da ne dođem ovdje tačno ne bih znao šta sve nemamo: nemamo akademiju, nemamo trenera, nemamo omladince u prvom timu, nemamo prvi tim, nemamo klupu, nemamo para, nemamo stadion, nemamo sistem, nemamo ni trofeja ove godine, nemamo nikoga u savezu, nemamo prave navijače već samo likove koji štete klubu, nemamo viziju, nemamo gazdu koji se razumije u fudbal... ma nema šta nemamo, samo se pitam, pošto sam slijep kod očiju, jesmo li se već ugasili ili ni za to još ne znam :facepalm:

Samo Saraj'vo !!!
I šta si tačno ti sad htio da kažeš? Ima li klub plan i viziju? Da ne postavljam na ostale tačke pitanja jer mi zvuče kao da sam slučajno banuo na predizborni skup SDA glasača.
Samo Saraj'vo.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 14 maj 2017, 11:46

PitarBordo je napisao/la:1750 mjesta, ulaz najkasnije pola sata prije tekme, izlaz nakon što se isprazni ostatak stadiona, ograđen južni dio A1 sektora, ulzanice pustiti u prodaju dan prije utakmice i ne prodavati ih na dan utakmice. Eto, ako neko iz Uprave čita. Zapadna tribina najskuplja dozvoljena cijena, uz ogroman popust za članove.
Zapadnu tribinu treba ograničiti broj karata, i samo pustiti ulaze za sjeverozapadne strane. NE DOPUSTIT IM ULAZAK NI NA KOJU TRIBINU(istok ili zapad) da stvaraju grupicu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 maj 2017, 11:50

Jel moguće da još ništa nema u vezi sa bordo arenom?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 maj 2017, 11:54

ledesma je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:1750 mjesta, ulaz najkasnije pola sata prije tekme, izlaz nakon što se isprazni ostatak stadiona, ograđen južni dio A1 sektora, ulzanice pustiti u prodaju dan prije utakmice i ne prodavati ih na dan utakmice. Eto, ako neko iz Uprave čita. Zapadna tribina najskuplja dozvoljena cijena, uz ogroman popust za članove.
Zapadnu tribinu treba ograničiti broj karata, i samo pustiti ulaze za sjeverozapadne strane. NE DOPUSTIT IM ULAZAK NI NA KOJU TRIBINU(istok ili zapad) da stvaraju grupicu.
Zato i kažem cijena najviša moguća, jer drugačije ne možeš zabraniti pristup. Ne piše nikome u ličnoj za koga navija. Jug zatvoriti i dati im tih 1.k karata na ćošku zapada, naravno ako pokušaju išta da bace na drugi dio zapadne tribine odmah isprazniti sektor i vozdra.
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 maj 2017, 12:18

sjever je napisao/la:Da ne dođem ovdje tačno ne bih znao šta sve nemamo: nemamo akademiju, nemamo trenera, nemamo omladince u prvom timu, nemamo prvi tim, nemamo klupu, nemamo para, nemamo stadion, nemamo sistem, nemamo ni trofeja ove godine, nemamo nikoga u savezu, nemamo prave navijače već samo likove koji štete klubu, nemamo viziju, nemamo gazdu koji se razumije u fudbal... ma nema šta nemamo, samo se pitam, pošto sam slijep kod očiju, jesmo li se već ugasili ili ni za to još ne znam :facepalm:

Samo Saraj'vo !!!
Akademiju imamo al' od nje imamo fajde kao i od Ajaxove akademije, znači nemamo fajde. Trenera hvala Bogu imamo, nije neki stručnjak al' je naš do srži i nemamo puno prigovora, kritike ima al' ne koliko su neki prije njega imali. Omladince u prvom timu nemamo, iz naše akademije su tu projekat i pogubljeni Advan koji su ove sezone zajedno skupili minuta manje nego što je Said pojeo kolača u SCCu. Prvi tim imamo al' nije za klub našeg renomea, kao i klupu. Para ne znamo da li imamo, lafo imamo al' ako se ne troše yebat ih, šta naši furaju, oročenu štednju? Stadion nemamo, igramo na opštinskom, Sistem nemamo već par godina, preživljava se od jutra do sutra i nikakvi dugoročni planovi se ne naziru. Trofeja 90% nemamo, u Lištici nismo dobili 12 godina i male su šanse da ćemo u srijedu. U savezu vjerovatno i nemamo nikog, jer nam je najviše štete naneseno od vodećih ekipa ove sezone. Za navijače nemam prigovora, vjerna armija je uvijek tu i ko kaže da ih nemamo - laže. Imamo gazdu koji tjera golmane jer nisu zabili dovoljno golova u sezoni, tako da ne bih rekao da se razumije. Nisi slijep kod očiju al' ako realno sagledaš neke stvari, mi puno stvari mislimo da imamo a ustvari nemamo ih.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 14 maj 2017, 12:20

Ne do vam Bog da pustite u prodaju i jednu kartu više od 1750 :!: :!: :!:
SARAJEVO

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 14 maj 2017, 12:21

Testo je napisao/la:srediće nam punac pobjedu :kafa:

titula tulati vitsla eć es tulati rajevosa mpionša migr licje dionsta
drug nebi punca :plac:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 maj 2017, 12:39

:rol:
Samo Saraj'vo.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 14 maj 2017, 12:40

Ovaj me pitar neodoljivo podsjeca na Evandera. Isto jednojajcani blizanci,jel i istu klopu volite,trebe,aute?? Jbt,jarane sta si se ba uhvatio kritike ko pijan plota. Postao si kolovodja svih pljuvaca posebno od derbija?!? Ne kazem da nema tu cinjenica koje stoje,ali zasto sve kad je valjda jasno da nam u klubu sjede ljudi koji ga i ne dozivljavaju uopste. Kojim je mrtvi kapital zakletva,koji nemaju i ne zele imati sluha da je klub=navijaci i ta neophodna sinergija. I ono malo duse sto se osjetilo davali su ljudi koji su opet ispred svega stavili licni interes i nikad istinski nisu imali namjeru da rade 100% za interes kluba pa dobijes na kraju ovo sto imas sad,sto kad sve uzmes u obzir moze se tretirati i kao vise od realnih mogucnosti. Ideja i koncept je bio idealan,ljudi pogresni.
S ovakvom situacijom,rukovodstvom i gazdom,svi skupa smo zatocenici kao i sam klub.
Rijesenje: Vratiti klub navijacima svim mogucim legalnim sredstvima i konacno postaviti ljude koji klub dozivljavaju svojim domom,porodicom. Znam,mnogo je to lakse izreci nego uraditi,ali valja nama opet zasukati rukave.

Halali,nista licno,svi smo mi tu iz istog razloga!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 maj 2017, 12:45

socrates je napisao/la:Ovaj me pitar neodoljivo podsjeca na Evandera. Isto jednojajcani blizanci,jel i istu klopu volite,trebe,aute?? Jbt,jarane sta si se ba uhvatio kritike ko pijan plota. Postao si kolovodja svih pljuvaca posebno od derbija?!? Ne kazem da nema tu cinjenica koje stoje,ali zasto sve kad je valjda jasno da nam u klubu sjede ljudi koji ga i ne dozivljavaju uopste. Kojim je mrtvi kapital zakletva,koji nemaju i ne zele imati sluha da je klub=navijaci i ta neophodna sinergija. I ono malo duse sto se osjetilo davali su ljudi koji su opet ispred svega stavili licni interes i nikad istinski nisu imali namjeru da rade 100% za interes kluba pa dobijes na kraju ovo sto imas sad,sto kad sve uzmes u obzir moze se tretirati i kao vise od realnih mogucnosti. Ideja i koncept je bio idealan,ljudi pogresni.
S ovakvom situacijom,rukovodstvom i gazdom,svi skupa smo zatocenici kao i sam klub.
Rijesenje: Vratiti klub navijacima svim mogucim legalnim sredstvima i konacno postaviti ljude koji klub dozivljavaju svojim domom,porodicom. Znam,mnogo je to lakse izreci nego uraditi,ali valja nama opet zasukati rukave.

Halali,nista licno,svi smo mi tu iz istog razloga!
Znači napišeš isto ko i ja otprilike, ali mene prozivaš što sam to napisao? Ne kontam. Kaže "šta si se uhvatio kritike" i onda iskritikova sve i on. Stvarno ne kontam. Glup sam.
Samo Saraj'vo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 maj 2017, 12:48

Aj ne vjerujem, svi smo pukli ko kondomi, sta ce tek bit poslije srijede hahahah

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Google [Bot] i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []