Odavno mi se nije desilo da sam ovako ravnodušno ispratio pogodak poput Toljanovog, ekipa je izgubila dušu u svakom pogledu.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Drug ja vise i ne gledam , odavno su ispucali moje credite.AmirBvB je napisao/la:Ne znam šta mi je u životu potrebno da gledam ovu patnju iz sedmice u sedmicu...![]()
Odavno mi se nije desilo da sam ovako ravnodušno ispratio pogodak poput Toljanovog, ekipa je izgubila dušu u svakom pogledu.
I meni je zapalo za oko to što nema opcije za otkup na kraju posudbe, ali eto možda je bolje i dovesti kvalitetno, a privremeno rješenje, nego "na vrat na nos" dovesti novog Immobilea sa dugogodišnjim ugovorom...Desperado09 je napisao/la:Ovaj Zorc nije normalan. Ne može obezbijediti otkupnu klauzulu. Dovedu zamjenu, ali samo do ljeta. Pa onda Jovo na novo. Zaradili su oko 200 mil od dva transfera, a ne mogu kupiti igrača. Pu je.bem mu pleme.
Jest, bio im je i najbolji na terenu, on i Mišo.effe_sa je napisao/la:Koliko sam vidio (nešto sam gledao uživo, ostalo u pregledu) Schurlle je pružio dobru partiju
Sve to stoji, a BVB mora svakako golmana mijenjati, jer definitivno Burki previše kiksa, previše je nesiguran, bar za jedan takav klub.Klare je napisao/la:
Nisu Sokratis i Toprak loši stoperi, naprotiv, zna se i kakav je Pišček igrač,
ali sredina terena i ovo naprijed katastrofalna odbrana, vječnost im treba da se vrate, ništa ne pokrivaju.
Fascinantno mi je kako Kagawa je jedini veznjak koji nešto korisno zna uraditi u odbrani, a on vaši za našeg vjerovatno najofanzivnijeg veznog igrača.Klare je napisao/la: Ono što je strašno loše kod Borusije je odbrana, tačnija tranzicija iz napada u odbranu.
Nisu Sokratis i Toprak loši stoperi, naprotiv, zna se i kakav je Pišček igrač,
ali sredina terena i ovo naprijed katastrofalna odbrana, vječnost im treba da se vrate, ništa ne pokrivaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.