PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Hajde ba pjevamo i mi "Sloboda šampion" godinama.High je napisao/la:
Otkad je šampion onaj ko nije ni na prvom, ni na drugom mjestu?

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ne stidi se, prijatelju. Slobodno reci da to traje već 97 godina.wobly92 je napisao/la:Hajde ba pjevamo i mi "Sloboda šampion" godinama.High je napisao/la:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
E moj wobly, dopustio si da ti pitar meće poslije ovog danas 

Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemam ja problem s tim, navijao bih za vas i da nam ne odgovara vas pobjeda protiv ZrinjskogVirtu4l je napisao/la:Sad zamisli svi tuzlaci u petak navijaju za ŽELJU

PipiDugaCarapa je napisao/la:Uspjeli smo rastjerati skoro sve kone sa ove teme.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
TakođerHigh je napisao/la:Ne stidi se, prijatelju.wobly92 je napisao/la:Hajde ba pjevamo i mi "Sloboda šampion" godinama.High je napisao/la:

@pinoglavi ma žao mi ih, nek se malo oraspolože.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:PipiDugaCarapa je napisao/la:Uspjeli smo rastjerati skoro sve kone sa ove teme.

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- Beduin
- Kontakt:
Sampioni su glavnog grada, u konkurenciji 4 kluba ponovo preuzeli primat. Valjda protiv Zrinjskog nastave taj niz, a onda... vakat je ta kiksaju i oniHigh je napisao/la:Otkad je šampion onaj ko nije ni na prvom, ni na drugom mjestu?PipiDugaCarapa je napisao/la:Ovo pjesma je nokaut.samozeljo1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Željo Šampion

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Evolution87
- Kontakt:
tu smo tu smo 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ma ja, dobar si dok valjaš, a onda ko te yebeBeduin je napisao/la: vakat je ta kiksaju i oni

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To je to. Moram biti iskren i reci kako mi je ovo prvi derbi da sam navija za zelju a bgm i na kladari igrao x2tuzlak1987 je napisao/la:Nemam ja problem s tim, navijao bih za vas i da nam ne odgovara vas pobjeda protiv ZrinjskogVirtu4l je napisao/la:Sad zamisli svi tuzlaci u petak navijaju za ŽELJU
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
PipiDugaCarapa je napisao/la:joker90 je napisao/la:PipiDugaCarapa je napisao/la:Uspjeli smo rastjerati skoro sve kone sa ove teme.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ne valja kriterij koji je imao Valjić na Koševu? Tuzlaci plačipičke što se žale? Fudbal je, nije balet?joker90 je napisao/la:PipiDugaCarapa je napisao/la:Uspjeli smo rastjerati skoro sve kone sa ove teme.

Nad tobom sunce najljepše sja
Daj Radniku kup, Slobodi titulu i Siroki da bude treci .. A sarajlicama daj .!.
Bas sam to htio da napisem.pinoglavi je napisao/la:Ne valja kriterij koji je imao Valjić na Koševu? Tuzlaci plačipičke što se žale? Fudbal je, nije balet?joker90 je napisao/la:PipiDugaCarapa je napisao/la:Uspjeli smo rastjerati skoro sve kone sa ove teme.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Jedno je kad zakinu neki seoski klub protiv velikana, takve stvari se desavaju u svim ligama. Ali ne valja kad nekog zakinu u derbiju velikana!pinoglavi je napisao/la:Ne valja kriterij koji je imao Valjić na Koševu? Tuzlaci plačipičke što se žale? Fudbal je, nije balet?joker90 je napisao/la:PipiDugaCarapa je napisao/la:Uspjeli smo rastjerati skoro sve kone sa ove teme.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Jakupović perfektno, nadam se da će suditi i na EP. 
Jeste malo FKS navlačio, ali perfektno..

Jeste malo FKS navlačio, ali perfektno..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 33 gosta.