Ja sto sam se nad'o nad'o sam se nazalostjoker90 je napisao/la:Samo 3 boda nam igraju @Morto! Hajcaj! Svi na derbi!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja sto sam se nad'o nad'o sam se nazalostjoker90 je napisao/la:Samo 3 boda nam igraju @Morto! Hajcaj! Svi na derbi!
Nažalost nismo u poziciji da postavljamo ultimatume...amypitar je napisao/la:Upravi dati ultimatum...
Kup i pobjeda nad gurbetima, uslov za ostanak u foteljama...
Ne halalis jer si pljuvac.PitarBordo je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:5 % + pobjeda na derbiju i halal vam sve bilo
pasica je napisao/la:Zajebi kup, ne treba se ni pojaviti dole, nek registruju 3:0. Odmoriti igrace, i yebat Vasi mamicu cigansku.
Ja sebi obavezno šamar prije utakmice opalim, za svaki slučaj.Sarajlijica1946 je napisao/la:Idemo ubiti komsiji kravu.joker90 je napisao/la:Samo 1700 njihovih, pritisak titule i svega na njima, nama izmakli trofeji, a možemo se posrati njima u život. Idemo se igrati!![]()
Kakva je ovo euforija, primit cemo samar opet.
Sa ovakvim rezultatom, dole da odemo sa Tomicem/Ordagicem i jos dva top igraca ne bi uzeli trofej.franklampard8 je napisao/la:Kup osvojiti!
PitarBordo je napisao/la:Neki dan zapališe ovdje Nukleusa kad je rekao da je Kup nebitan, sad bi dali slijedeća 3 Kupa Lištici samo da Željezničaru titulu zajebu... Ima nas čudnih ocam.
Dobra zastava do Boga!Lakoste je napisao/la:
Kakvi su ovo ludjaci
Iskreno vala nikad.. logicno da bi isao na pobjedu kao protiv svakog sto idem ali ne treba jos odustati iako su nam sanse manje od makovog zrna.PitarBordo je napisao/la:Neki dan zapališe ovdje Nukleusa kad je rekao da je Kup nebitan, sad bi dali slijedeća 3 Kupa Lištici samo da Željezničaru titulu zajebu... Ima nas čudnih ocam.
Dynamo Dresdenjoker90 je napisao/la:Dobra zastava do Boga!Lakoste je napisao/la:
Kakvi su ovo ludjaci
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 22 gosta.