Jeste kaparisali nekog jakog napadača za WWin ligu? Tu ste najtanji.
NK Čelik Zenica
-
Marokanci58
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
BRATSTVO GRAČANiCA
Momci,jedno pitanje.
Jel "živ ":Boris Gavran? Gdje je,čim se bavi,šta radi?
U dva mandata je bio kod nas. Lik do bola,ono,mangup baš
Jel "živ ":Boris Gavran? Gdje je,čim se bavi,šta radi?
U dva mandata je bio kod nas. Lik do bola,ono,mangup baš
Dajte nekog jakog za generalki da odma pokrijemo jednog kapitalca sa kartama

Otkud ovo da se sve vratilo, tema, postovi i to 
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Pa tema i postovi nikad nisu ni nestali. Ukinut je podforum i raja je prestala u velikoj mjeri pisati o NK Čeliku ovdje. Sad su vratili pdf sa samo jednom temom. Ali u principu je to ko da i nije pdf. Nema moderatora. Kako sam čuo, pasha neće i ne može biti ponovo. A svakako se rijetko ovdje piše, tako da i nije potreban neki moderator, a ne vjerujem da je nekome od navijača Čelika i ponuđeno.
Ako se nešto drastično ne promjeni, ovaj pdf će na kraju završiti kao pdf-i Borca i Zrinjskog, koji su godinama služili kao "ukras" na forumu, a na kraju potpuno ugašeni
Ako se nešto drastično ne promjeni, ovaj pdf će na kraju završiti kao pdf-i Borca i Zrinjskog, koji su godinama služili kao "ukras" na forumu, a na kraju potpuno ugašeni
Tanak Čelik. Niko osim Omića od pojačanja nije nikakvu razliku napravio. Rješite se one trećeligaške dječurlije i dovedite 5 pojačanja ili ćemo biti kanta za nabijanje.
EVO NAS TU SMO ⚫🔴
Po cemu si ti buraz zakljucio ovo? Nakon 45 minuta provit Zvijezde Gradacac u prvoj trening utakmici?
Mislim da i najmanje dijete zna da Celik treba 3-4 PL pojacanja ali bas koji ce praviti razliku a isto da je trenutno u rosteru 5-6 momaka koji nemaju sta traziti u PL.
Skoro 2 miliona samo iz budžeta smo dobili za Premijer ligu a pojačanja kao u Stupčanice, Goška i Posušja. Nema tu PL kvalitete ovo što je dovedeno, možda se promjeni nešto i dovede neko ozbiljan ali teško buraz. Valjda budeš upravu pa dođu 3-4 PL igrača.KenoRob je napisao/la: ↑11 jul 2026, 14:17Po cemu si ti buraz zakljucio ovo? Nakon 45 minuta provit Zvijezde Gradacac u prvoj trening utakmici?
Mislim da i najmanje dijete zna da Celik treba 3-4 PL pojacanja ali bas koji ce praviti razliku a isto da je trenutno u rosteru 5-6 momaka koji nemaju sta traziti u PL.![]()
EVO NAS TU SMO ⚫🔴
Nisam bas siguran u cifre, moje je da podrzim a doci ce i finansijski izvjestaj akobogda pa cemo suditi. Nadamo se da ce biti ta pojacanja do pocetka prvenstva jer nam sigurno 3-4 fale kao sto smo se slozili. Isto tako ne treba pretjerivati jer smo unazad par transfer rokova dizali paniku a na kraju se ispostavilo da je to to sto nam treba. Ovo je neki novi, veci nivo i nadam se da cemo biti spremni za "mirno" 8 mjesto. Osim Zrinjskog, Borca i Sarajeva mislim da se vec sad mozemo posaketati sa svima. Svi imaju neki svoji problema.PLFukare je napisao/la: ↑11 jul 2026, 20:44Skoro 2 miliona samo iz budžeta smo dobili za Premijer ligu a pojačanja kao u Stupčanice, Goška i Posušja. Nema tu PL kvalitete ovo što je dovedeno, možda se promjeni nešto i dovede neko ozbiljan ali teško buraz. Valjda budeš upravu pa dođu 3-4 PL igrača.KenoRob je napisao/la: ↑11 jul 2026, 14:17Po cemu si ti buraz zakljucio ovo? Nakon 45 minuta provit Zvijezde Gradacac u prvoj trening utakmici?
Mislim da i najmanje dijete zna da Celik treba 3-4 PL pojacanja ali bas koji ce praviti razliku a isto da je trenutno u rosteru 5-6 momaka koji nemaju sta traziti u PL.![]()
![]()
Ja sam pratio ove nove igrače koji su tu. Mohedano, Faraj, itd, igrači iz Premijer lige. Vjeruj mi Horić, Mašetić i pojedini naši igrači iz federalne lige su fizički zvijeri za njih zato se bojim da kasnimo daleko sa pojačanjima jer je ovo sve nespremno a znali smo prije 2 mjeseca da smo osigurali Premijer ligu i da se trebamo pripremati. Jedino Hrvanović i Omić su na nivou od ovih 5 novih. Iduća sedmica je ključna za nasKenoRob je napisao/la: ↑12 jul 2026, 15:57Nisam bas siguran u cifre, moje je da podrzim a doci ce i finansijski izvjestaj akobogda pa cemo suditi. Nadamo se da ce biti ta pojacanja do pocetka prvenstva jer nam sigurno 3-4 fale kao sto smo se slozili. Isto tako ne treba pretjerivati jer smo unazad par transfer rokova dizali paniku a na kraju se ispostavilo da je to to sto nam treba. Ovo je neki novi, veci nivo i nadam se da cemo biti spremni za "mirno" 8 mjesto. Osim Zrinjskog, Borca i Sarajeva mislim da se vec sad mozemo posaketati sa svima. Svi imaju neki svoji problema.PLFukare je napisao/la: ↑11 jul 2026, 20:44Skoro 2 miliona samo iz budžeta smo dobili za Premijer ligu a pojačanja kao u Stupčanice, Goška i Posušja. Nema tu PL kvalitete ovo što je dovedeno, možda se promjeni nešto i dovede neko ozbiljan ali teško buraz. Valjda budeš upravu pa dođu 3-4 PL igrača.KenoRob je napisao/la: ↑11 jul 2026, 14:17
Po cemu si ti buraz zakljucio ovo? Nakon 45 minuta provit Zvijezde Gradacac u prvoj trening utakmici?
![]()
Najgore mi je bilo kad sam vidio startere Jenjića i Vardu mrak na oči pao, ne smiju biti ništa više od treće opcije na svojim pozicijama oni glavni u veznom redu
Valjda se izdobri sastav idućih dana
EVO NAS TU SMO ⚫🔴
Slazem se, sljedeci 10 dana je kljucno.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Nije tajna odmah sam napisao od vašeg gostovanja u Gračanici da vas simpatišem najviše zbog navijača ali tanki ste ko rizla. Mislio sam da ćete ozbiljnije uči sa pojačanjima u WWin ligu jer ste još prije 2 mjeseca osigurali prvo mjesto a do danas još uvijek niste se pojačali. Nek je sretno da vi ostvarite što bolji plasman, ako igrate na kartu navijača opet da će vas nositi teško. Teško bez kvaliteta u rangu iznad našeg.
Zadnja izmjena: Marokanci58, dana/u 14 jul 2026, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
BRATSTVO GRAČANiCA
U pravu si.
Imam jedno pitanje vezano za dresove ako neko slučajno zna. Zbog čega se bijeli dresovi koji se prodaju u fan shopu kao gostujući razlikuju u odnosu na bijele dresove koje su igrači nosili prošle sezone?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Nisam vidio "nove" bijele dresove, jer sam mislio da su kao i oni od prosle sezone (posto smo ih dobili pocetkom proljetnog dijela), ali vjerovatno ce onda biti nova garnitura i gostujucih kao i domacih dresova za ovu sezonu.
Edit: Provjerio sam. Dosle su bijele polo majice, stilizovane, sa Čelikovim grbom. Gostujuca garnitura dresova (bijel) ostaje ista kao i proslu polusezonu.
Još krilo ili AMF i napadač i evo nas tu smo.
Da li se vama čini nakon ove dvije pripremne utakmice da ekipa nije na dobrom fizičkom nivou, ustvari lošijem trenutno stanju nego kad je Regoje odradio svoje prve pripreme sa Čelikom u ligi Federacije. To me je najviše začudilo jer je on poznat kao katil i Jusic isto da ti dušu uzmu i da je ekipa spremna i borbena sto je pokazao prošle sezone.
Jučer Mohedano šeta, mogao bi se on zavaditi sa zapadom neka ono ponovi u premijer ligi. Faraj jučer najbolji. I gdje su svi, nekada kada sam pratio ovaj forum dok smo bili u premijer ligi najaktivnija tema. Sada nigdje nikoga.
Da li se vama čini nakon ove dvije pripremne utakmice da ekipa nije na dobrom fizičkom nivou, ustvari lošijem trenutno stanju nego kad je Regoje odradio svoje prve pripreme sa Čelikom u ligi Federacije. To me je najviše začudilo jer je on poznat kao katil i Jusic isto da ti dušu uzmu i da je ekipa spremna i borbena sto je pokazao prošle sezone.
Jučer Mohedano šeta, mogao bi se on zavaditi sa zapadom neka ono ponovi u premijer ligi. Faraj jučer najbolji. I gdje su svi, nekada kada sam pratio ovaj forum dok smo bili u premijer ligi najaktivnija tema. Sada nigdje nikoga.
EVO NAS TU SMO ⚫🔴
Trebao bi dosad znat da u ovoj fazi priprema se igraci lome i normalno je da su na utakmicama ono zargonski receno noge su teske i to se odrazi na tekmi a kasnije se brusi forma i uigrava se ekipa a tempo se smanjujePLFukare je napisao/la: ↑18 jul 2026, 13:35Još krilo ili AMF i napadač i evo nas tu smo.![]()
- prisonbreak
- Kontakt:
Uopste covjek nije setao. Odlican bio, haman da nisi gledao utakmicu.PLFukare je napisao/la: ↑18 jul 2026, 13:35Još krilo ili AMF i napadač i evo nas tu smo.![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.