Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Henry
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Henry » 07 mar 2012, 22:13

Bosco je napisao/la:Mislim da je ovo gotovo, nekoliko portala je već prenijelo da smo ga potpisali, a i izjave Merta ukazuju na to. Dobrodošao Lukas! Siguran sam da ćeš u tandemu sa Robinom čuda činit iduće godine. Možda imamo i dvojicu ponajboljih ljevonogih napadača na svijetu.

slika
RVP je trenutno najbolji napadac svijeta.Tako da je automatsko i najbolji ljevonogi napadac.Iskreno pored njega i Podolskog ne pada mi na pamet jos neki ljevonogi napadac extra klase. :mrgreen:
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 07 mar 2012, 22:15

Zato i jesam to napisao :lol: jer me baš zanimalo koliko će se hejtera javit i počet izmišlat neke ljevake koji su bolji od Poldija ko što sad izmišljaju Higuaine i Balottelije govoreći da su bolji od Robina.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 07 mar 2012, 22:17

Henry je napisao/la: RVP je trenutno najbolji napadac svijeta.Tako da je automatsko i najbolji ljevonogi napadac.Iskreno pored njega i Podolskog ne pada mi na pamet jos neki ljevonogi napadac extra klase. :mrgreen:
Možda Hulk :!: :D

Dobar je Prinz Poldi. Pravo pojačanje. Da nije možda on zamjena za RVP, jer pričalo se o odlasku Robina :?: :!: ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 07 mar 2012, 22:18

Semir bvb je napisao/la:
Henry je napisao/la: RVP je trenutno najbolji napadac svijeta.Tako da je automatsko i najbolji ljevonogi napadac.Iskreno pored njega i Podolskog ne pada mi na pamet jos neki ljevonogi napadac extra klase. :mrgreen:
Možda Hulk :!: :D

Dobar je Prinz Poldi. Pravo pojačanje. Da nije možda on zamjena za RVP, jer pričalo se o odlasku Robina :?: :!: ;)
Nece otici RVP u to sam siguran.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 07 mar 2012, 22:18

Messija ne računamo u ljevonoge napadače, on je iznad prosjeka xD

A što se tiče potpisivanja Poldija, samo mogu reći da će timovi sljedeće godine imati velike glavobolje znajući šta će ih čekati kada budu igrali protiv Arsenala, kakve 2 bombe u napadu imamo sa dodatkom Gervinha i Oxladea. Strašno :mrgreen:

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 07 mar 2012, 22:19

As he said Wenger is not interested to pay more than €10mio for Podolski with one year left on his contract. Cologne seem to want twice the amount as transfer fee. There has been no dialogue between the clubs so far...
vidjet' cemo sta ce ispasti na kraju, licno mislim da je on nas igrac :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 07 mar 2012, 22:23

Ma gotova je to stvar, siguran sam. ;) Koln i nema nikog izbora, neće dobit više od 10 miliona sve i da im je Houdini šef struke, a ne Solbaken. Tako je svojedobno i Bordeaux odbijao 7 miliona funti za onog parmaka pa su na kraju plakali što nisu i toliko dobili.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 07 mar 2012, 22:29

Desole je napisao/la:
As he said Wenger is not interested to pay more than €10mio for Podolski with one year left on his contract. Cologne seem to want twice the amount as transfer fee. There has been no dialogue between the clubs so far...
vidjet' cemo sta ce ispasti na kraju, licno mislim da je on nas igrac :D
U njemačkim medijima navode cifru od 13 mil eura.

Demnach habe sich der FC mit dem 13-maligen englischen Meister aus London auf einen Transfer im Sommer für eine Ablösesumme von 13 Millionen Euro verständigt.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 07 mar 2012, 22:31

mozda ce i do kraja sedmice sluzbeno objavit transfer, uglavnom zadovoljni mozemo biti, iako mislim da ce on vecinom biti na klupi, osim ako ne konta wenger mijenjat formaciju u sta cisto sumnjam, pogotovo nakon nekoliko ohrabrujucih pobjeda, ako nista imat cemo extra zamjenu u slucaju umora ili nedaj Boze povrede robina

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 07 mar 2012, 22:33

Haman da Bild kaže 10.9 milijuna eura. :?

Uglavnom nije to puno za ovakvog igrača.

@cala
Što bi bio na klupi? :?
Pa neće valjda Gervinho igrat ispred njega :lol: , ako ne bude promjena formacije onda Že ispada, mada će svi dobiti i previše prilika da pokažu šta znaju. A možda i Že pređe na desnu stranu umjesto Walcotta što i jeste najlogičnije.

Ox je igrač sredine terena, to on kaže, to Wenger kaže. Mislim da se neće njegov potencijal previše ubijat na krilu.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 07 mar 2012, 22:37

a valjda nece i njega wenger gurnut na krilo, to je walcotta ubilo po mom misljenju, takodjer i arshavina
another striker gone winger

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 07 mar 2012, 22:42

Bosco je napisao/la:Haman da Bild kaže 10.9 milijuna eura. :?
Bild kaže 13 mil eura. ;)
http://www.bild.de/sport/fussball/podol ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 07 mar 2012, 22:43

Evo nek se nađe i ovaj link

http://www.koeln.de/koeln/sport/poldi_f ... 74349.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 07 mar 2012, 22:57

Sto se tice igrackog kadra mislim da nam fali jos jedan dobar lijevi bek i solidne zamjene za Songa i Sagnu.Uz povratak Wilshera i ostanak RVP imali bi stvarno respektabilnu ekipu.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 07 mar 2012, 23:00

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -deal.html

Podolski is a Gunner as Arsenal agree £10.9m deal with Cologne for striker
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 mar 2012, 23:04

Ako ti Ox planira igrati na sredini gdje ce igrati Jack???? Ne valja gusiti jednom potencijal, a valja drugom. Ni jedan nisu igraci za defanzive. Jack je rodjeni play, kao sto je i OX, a obojica to ne mogu igrati. Pa naravno da ce Gervinho igrati na krilu, ali na onom na kojem treba igrati, tj. desnom, a vjerovatno je i na lijevom bolji, Gervinho je ipak krilo, ovaj je spic, iako moze dobro odigrati krilo.
Celik!3,2,2.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 07 mar 2012, 23:04

Henry je napisao/la:Sto se tice igrackog kadra mislim da nam fali jos jedan dobar lijevi bek i solidne zamjene za Songa i Sagnu.Uz povratak Wilshera i ostanak RVP imali bi stvarno respektabilnu ekipu.
da je ikako spojit gibbsa i santosa u jednog igraca :D
da hoce vise diaby doci sebi, pokusat se rijesit otpadaka tipa chamackha,parka,skilacija, arshavina ce prodat zenitu
uglavnom bit ce jos pojacanje, mislim da ce ovo biti najuzbudljiviji prelazni rok za arsenal u zadnjih nekoliko godina

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 07 mar 2012, 23:06

AllGunsBlazing je napisao/la:Ako ti Ox planira igrati na sredini gdje ce igrati Jack???? Ne valja gusiti jednom potencijal, a valja drugom. Ni jedan nisu igraci za defanzive. Jack je rodjeni play, kao sto je i OX, a obojica to ne mogu igrati. Pa naravno da ce Gervinho igrati na krilu, ali na onom na kojem treba igrati, tj. desnom, a vjerovatno je i na lijevom bolji, Gervinho je ipak krilo, ovaj je spic, iako moze dobro odigrati krilo.
Ne moraju igrati obojica,nigdje to ne pise.Nek igra onaj koji je bolji u tom trenutku a drugog neka na klupi.Konkurencija odlicno dodje a i jaka klupa je od krucijanle vaznosti.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 mar 2012, 23:11

Odlican posao. Nije velika cifra u pitanju, a cak i da se ne pokaze u Arsenalu, uvijek ce biti neki njemacki klub koji ce platiti nesto vecu cifru za Podolskog.

Jedino sto mozda biti neki minus je to sto se nije pokazao u Bayernu. Jer, postoje igraci koji su dobri u manjim sredinama, no koji se nikako ne mogu pokazati u velikim (Forlan je najbolji primjer). Cvrsto vjerujem da je ono u Bayernu ipak zbog pritiska, jer znamo kakav je u reprezentativnom dresu. Uglavnom, sigurno da bi uz ostanak RvP-a (a zasto ne bi ostao), napadacka linija izgledala duplo bolja. Ovako ce Gervinho (vjerovatno) zavrsiti na klupi, a Walcott bi mogao cak i napustiti Emirates. Jer, nemojmo zaboraviti Rya koji solidno igra u Boltonu, a Ox pokazuje da je ono pravo englesko krilo (bolji od bivseg Villinog dvojca, te Lennona i Johnsona). ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 mar 2012, 23:15

A vas voljeni Rosicky??? Sta ce on raditi u Arsenalu???
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.