NK Zvijezda Gradačac

crvenobijeli
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la crvenobijeli » 20 maj 2015, 08:42

gdje ce oni,zar adam nema ugovor do 2016 godine.....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 20 maj 2015, 12:53

I Diatta odlazi? Ima li neko informaciju?

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 20 maj 2015, 13:06

Otiće oni svi, ali nema vete velika većina njih nije nizaslužila da ostane. Samo me nešto nervira zašto ova sjajna uprava kao što pojedinci navode nikako da se oglasi, da da neko saopštenje, kakva je trenutna situacija, šta se ima u planu dalje itd.
Dok je bila prethodna na čelu sa Peštalićima(jest da su zabranjivali gledanje treninga i neke druge stvari) ali su se bar mogle čuti ili se o njima pisao neke informacije vezane za klub. Od ovih sada ništa, ovo je skup duduka koje da je neko tražio nije ih mogao sastaviti na jedno mjesto.
I živi bili pa vidjeli da ćemo mi ako ovi ljudi ostanu iduće godine ispasti i iz Prve Federalne.
Neka se sada Pisko javi sa onim informacijama što je čuvao za sebe kako mi ništa neznamo i kako se spremaju velike stvari a ne da ostavlja privatne poruke. Laprdo je ovdje na polusezoni a sada ga nigdje živog nema, zbog onakvih ljudi u upravi i stvari koje su se dozvoljavale da se Pisko i njemu slični primaku klubu i nešto pitaju smo došli da budemo tu gdje smo sada.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 20 maj 2015, 13:37

Ma kakvi pestalici bolan? Nurdo i donekle, jer dok je imao koristi od Zvijezde bar je nesto radio. A mustafa?! Pa ono tele usmrdjelo je vjesanje zasluzilo za ono vrijeme dok je bio ovdje. Zvijezda se donekle i drzala dok on nije dosao, tad su i nastali svi dugovi i knjigovodstveni problemi s kojima smo se yebavali ovih zadnjih godina

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 20 maj 2015, 14:44

Pisao sam vec ovdje o tome, msm da je jedini spas za Zvijezdu da nakon ovog rasula klub preuzmu Novalic i Pestalic, msm kad bi se to desilo da povratak u PL bio ekspresan, je kao gradjanin Gradacca znam kolko su ti ljudi jaki, dok ova garnitura koja je sad u klubu nije sposobna da vodi kantonalnog ligasa. Nikad necu zaboravit situaciju kada je zvijezda izgubila od Celika blizu mene sjede Kikic i Imamovic i ovaj prvi se obraca drugom i kaze:"Ybt predsjednice ostat cemo upisani kao prva uprava koja je bila u klubu kad je klub ispao i odvali se smijati. To je bilo trece kolo znaci jos 12 bilo do kraja a oni se smiju i znaju da ce klub ispast. Pogubno je bilo pustit uopste te ljude da vode klub al et, to je ta carsijska garnitura koju su svi prizivali. Ta ce nam Nurdo sepetar a frajer mali Bog u savezu i desna ruka Dine Begica :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 20 maj 2015, 14:53

esprit24 je napisao/la:Pisao sam vec ovdje o tome, msm da je jedini spas za Zvijezdu da nakon ovog rasula klub preuzmu Novalic i Pestalic, msm kad bi se to desilo da povratak u PL bio ekspresan, je kao gradjanin Gradacca znam kolko su ti ljudi jaki, dok ova garnitura koja je sad u klubu nije sposobna da vodi kantonalnog ligasa. Nikad necu zaboravit situaciju kada je zvijezda izgubila od Celika blizu mene sjede Kikic i Imamovic i ovaj prvi se obraca drugom i kaze:"Ybt predsjednice ostat cemo upisani kao prva uprava koja je bila u klubu kad je klub ispao i odvali se smijati. To je bilo trece kolo znaci jos 12 bilo do kraja a oni se smiju i znaju da ce klub ispast. Pogubno je bilo pustit uopste te ljude da vode klub al et, to je ta carsijska garnitura koju su svi prizivali. Ta ce nam Nurdo sepetar a frajer mali Bog u savezu i desna ruka Dine Begica :kafa:

Jesi vise naporan covjece daj popusti vise, sta ti znas kakva je situacija u klubu idi na temu Sarajeva i tamo pise te nebuloze popusti nas vise majke ti, jer nisi nam uzoran gradjanin :salut:

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la esprit24 » 20 maj 2015, 15:56

ludiloo je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Pisao sam vec ovdje o tome, msm da je jedini spas za Zvijezdu da nakon ovog rasula klub preuzmu Novalic i Pestalic, msm kad bi se to desilo da povratak u PL bio ekspresan, je kao gradjanin Gradacca znam kolko su ti ljudi jaki, dok ova garnitura koja je sad u klubu nije sposobna da vodi kantonalnog ligasa. Nikad necu zaboravit situaciju kada je zvijezda izgubila od Celika blizu mene sjede Kikic i Imamovic i ovaj prvi se obraca drugom i kaze:"Ybt predsjednice ostat cemo upisani kao prva uprava koja je bila u klubu kad je klub ispao i odvali se smijati. To je bilo trece kolo znaci jos 12 bilo do kraja a oni se smiju i znaju da ce klub ispast. Pogubno je bilo pustit uopste te ljude da vode klub al et, to je ta carsijska garnitura koju su svi prizivali. Ta ce nam Nurdo sepetar a frajer mali Bog u savezu i desna ruka Dine Begica :kafa:

Jesi vise naporan covjece daj popusti vise, sta ti znas kakva je situacija u klubu idi na temu Sarajeva i tamo pise te nebuloze popusti nas vise majke ti, jer nisi nam uzoran gradjanin :salut:
To da li sam uzoran boli te qurac :beba: vecinu stvari koje sam iznio znam da sam u pravu i mnogi ce se samnom slozit :)

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 20 maj 2015, 16:23

Nema sta upravu si seljacicu jedan, aj sad odje.bi

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 20 maj 2015, 19:00

Ako odlaze ti nabrojani igraci,to znaci samo jedno,da su sladnjanski menadzer i menadzer zvani prevara inace iz Banovic Sela napustili svoju veliku ljubav-NK Zvijezdu Gradacac.
Jako tuzan dan za ovaj sportski kolektiv.

vijestifriske
Kontakt:

Post Postao/la vijestifriske » 20 maj 2015, 19:17

Ma mi smo u mnogocemu jedini u premijer ligi. Slazem se s combetom, sad kad smo zadnji sve neke teorije zavjere,mi smo medju 4,5 losijih ekipa, ali na nesrecu mi smo ti koji cemo ispasti. Mi smo jedini klub gdje nam u upravi sjedi clan koji nas je tuzio, vec sam pisao o tome, covjek nas tuzio a odlucuje sudbinu naseg kluba. Imamo predsjednika koji radi za platu, nigdje veze. Imamo durektora Koji nista nije uradio za pola godine a imao platu od oko 2000. Dovodilu smo brazilce,japance koji nemogu igrat u 1.ligi federacije, izuzev diate koji je duze tu, i borio se koliko toliko. Imamo pisku koji se usutario a znao je na cemu zemlja stoji. Napravili smo cirkus od kluba tjerajuci ljude koji su davali i DONOSILI PARE. I sta da ocekujemo, samo da se sto prije ustabilimo vratimo svoje ljude, i krenemo ispocetka. Dati Amiru Durgutu nek godinu dvije pravi selekciju ekipe od nasih igraca uz par pojacanja, i ovih koji su zasluzili da ostanu ORDAGIC, nece nas puno kostati ni trener ni igraci koji su odavde, necemo placati stan, hranu, putne troskove, a makar ce ginuti za svoj klub. Ove kvazi fudbalere i trenere rastjerat. Evo do cega nas je i segrt doveo, svojim FUDBALSKIM ZNANJEM.
sve za nasu zvijezdu !!!!!

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 20 maj 2015, 21:33

Ratka Ninkovica vratiti za trenera i nema problema za brzi povratak.Samo treba stvoriti uslove da se covjek vrati. Nikad nije niti ce bolji trener doci u Gradacac. Tada smo igrali najbolji fudbal u BIH.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 20 maj 2015, 22:08

batigol777 je napisao/la:Ratka Ninkovica vratiti za trenera i nema problema za brzi povratak.Samo treba stvoriti uslove da se covjek vrati. Nikad nije niti ce bolji trener doci u Gradacac. Tada smo igrali najbolji fudbal u BIH.
:thumbup: :thumbup: uh kada se sjetim ekipa je imala glavu i rep,brz protok lopte,prelijepe akcije...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 maj 2015, 22:22

zmaj348 je napisao/la:
batigol777 je napisao/la:Ratka Ninkovica vratiti za trenera i nema problema za brzi povratak.Samo treba stvoriti uslove da se covjek vrati. Nikad nije niti ce bolji trener doci u Gradacac. Tada smo igrali najbolji fudbal u BIH.
:thumbup: :thumbup: uh kada se sjetim ekipa je imala glavu i rep,brz protok lopte,prelijepe akcije...
o tome mozemo samo sanjati,nemamo mi izgleda ni ambicija da se vratimo.igrace nasi juniori sa pokojim pojacanjem ako budemo u gornjem dijelu tabele dobro je.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 20 maj 2015, 22:36

Druze, ne znam je li tebi Nurdo kakav rod pa ga toliko prizivas al daj shvati da od njega nema nista. Nurdo jest jedan od faktora koji nas je podigao. Zato jer je imao koristi od nas. Kad nas je iskoristio da udje u savez, tako nas je i zavrsio.
On je 50:50 sa svojim rodjakom Mustafom doveo Zvijezdu u ovako usranu situaciju.
I on nas je pola ove sezone podyebavao iz Saveza. Kao slucajnost je da Eldin Jakopovic nama sudi 2 od prve 3 utakmice ove polusezone, a taj debil NIKAD nije sudio a da nas nije uyebo.. tako da :shhh:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 20 maj 2015, 23:16

Što se tiče Nurde i Fadila niti jedan niti drugi nisu trepnuli da bi na bilo kakav način pomogli Zvijezdi.Naprotiv,imao sam osjećaj da su gurnuli Zvijezdu u jos veći glib,posebno ovaj prvi.Obojica su mogla da su htjela pomoći da se ne desi sto se desilo.Prvi direktno iz Saveza,drugi svojim državnim statusom.Dakle,ako iskreno volis klub u ovom ti slučaju za malo urgiranja nisu bila potrebna novčana sredstva.Tako,kada je je Zvijezda u pitanju i ova dva imena u vezi s njom izaziva kod mene osip.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 21 maj 2015, 01:02

Evo od mene 20 km za sramnu spomen plocu koju treba okaciti na ulaz stadiona!Ova garnitura uprave je otprilike slika ove nase drzave, a moze se dodati i pokoji moron od igraca u cemu nimalo ne oskudijevamo!NEKA ZNAJU I NASA POKOLJENJA, KO JE SRAMOTA OVOG GRADA!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 21 maj 2015, 01:26

vatreni je napisao/la:Što se tiče Nurde i Fadila niti jedan niti drugi nisu trepnuli da bi na bilo kakav način pomogli Zvijezdi.Naprotiv,imao sam osjećaj da su gurnuli Zvijezdu u jos veći glib,posebno ovaj prvi.Obojica su mogla da su htjela pomoći da se ne desi sto se desilo.Prvi direktno iz Saveza,drugi svojim državnim statusom.Dakle,ako iskreno volis klub u ovom ti slučaju za malo urgiranja nisu bila potrebna novčana sredstva.Tako,kada je je Zvijezda u pitanju i ova dva imena u vezi s njom izaziva kod mene osip.
Taa dva covjeka su nam priustili to zadovoljstvo zvano PL BIH ,I ispali budaletine! Poznajel neko kakvu b.u.d.a.l.e.t.i.n.u koja bi ulozila lovu u ovaj klub, a da ga grad i forumasi pljuju! Iskreno BI TI ?Idemo tamo gdje ja nezahvalnim mjesto a to su saban lige!
Ps. bez uvrede al ovo su cinjenice!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 21 maj 2015, 06:37

Kvota je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Što se tiče Nurde i Fadila niti jedan niti drugi nisu trepnuli da bi na bilo kakav način pomogli Zvijezdi.Naprotiv,imao sam osjećaj da su gurnuli Zvijezdu u jos veći glib,posebno ovaj prvi.Obojica su mogla da su htjela pomoći da se ne desi sto se desilo.Prvi direktno iz Saveza,drugi svojim državnim statusom.Dakle,ako iskreno volis klub u ovom ti slučaju za malo urgiranja nisu bila potrebna novčana sredstva.Tako,kada je je Zvijezda u pitanju i ova dva imena u vezi s njom izaziva kod mene osip.
Taa dva covjeka su nam priustili to zadovoljstvo zvano PL BIH ,I ispali budaletine! Poznajel neko kakvu b.u.d.a.l.e.t.i.n.u koja bi ulozila lovu u ovaj klub, a da ga grad i forumasi pljuju! Iskreno BI TI ?Idemo tamo gdje ja nezahvalnim mjesto a to su saban lige!
Ps. bez uvrede al ovo su cinjenice!
Koliko znam ulazak u PL.nio priustio Nurdo,za ovog drugog ne znam.Lijepo se promovisali,uz obostrano zadovoljsvo i kluba i njih,postigli koliko su htjeli i ko te zasto.Ako je faca,sto nije kao Azmir iznio plan kluba,čisto i jasno,trazio podrsku opstine,a ne ponasat se kao da je lično vlasnistvo.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 21 maj 2015, 08:10

što se tiče dotične dvojice mislim da su oni digli ruke od Zvijezde..Fadil je dosta napravio dok je bilo Cimosa a da će on davati neke novce od toga nema ništa(postoji mogućnost samo dovođenja pojedinih sponzora zbog funkcije koju obnaša) a što se tiče Nurde 100% siguran da on marke više neće dati,pojedine firme koje su u njegovom vlasništvu prave debeli minus(Namještaj)i čuo sam od radnika kako situacija u istom kolektivu nije nimalo dobra, doduše livnica mu radi dobro ali mislim da on tu nije više većinski vlasnik...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 21 maj 2015, 08:35

Nema brige ostanu Sadan i kompanija i druga liga sjever nas nemaša. Kako možete tako baljezgati, de neka se nađu nova dvojica koja će dati Zvijezdi koliko su dali njih dvojica pa neka i oni imaju koristi kao što su njih dvojica imala od Zvijezde.
Jel se mora stalno nabrajati šta su njih dvojica uspjela donijeti Zvijezdi(ne kažem ja da je to novcem iz njihovih džepova, ali nalazili su neke načine, nalazili su budale koje će ulagati novac u Zvijezdu). Stadion kada su oni došli je imao 5 redova tribine dužine oko 70 m. a sada imamo kapacitet cca 4.000 sjedećih mjesta, travnjak koji je bio ponos ove naše u....e lige, pa za tri godine od trećeg do najvišeg ranga takmičenja u kojem smo bili 7 godina sve do ove godine i nove uprave(naših čaršijanera), u Gradačac-Zvijezdu su dolazili juniorska, mlada i A reprezentacija, selektor Sušić, predsjednik saveza, iz Gradačca je Areprezentacija ispraćena u Brazil na svoje prvo svjetsko prvenstvo, trebali dalje nabrajati.
A šta su ovi sada napravili, s.....i su jedan od najboljih travnjaka u ligi, u stadion nisu uložili gotov ništa, j....u plastičnu travu koju je stara uprava nabavila nemogu postaviti.
Zaboravio sam samo su u jednom bolji od prethodnih u brzini, što su oni gradili 10 godina oni su uspjeli sjebati za 1 godinu.
ZATO BRAVO MAJSTORI!!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.