Rotacija, a i neće svi bit zdravi cijelu sezonu. Toliko navijaš za Arsenal, a to jos nisi shvatio.AllGunsBlazing je napisao/la:A vas voljeni Rosicky??? Sta ce on raditi u Arsenalu???
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ox nije krilo.
aBd odrzat ovu formu i cijepat sve redom, pocevsi od nc-aAllGunsBlazing je napisao/la:A vas voljeni Rosicky??? Sta ce on raditi u Arsenalu???
http://www.givemefootball.com/premier-l ... -del-piero" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja bih volio ovo da se ostvari, njemu godine ne mogu ništa. Ne bi bio pojačanje, ali bio bi nam izuzetno koristan.
Ja bih volio ovo da se ostvari, njemu godine ne mogu ništa. Ne bi bio pojačanje, ali bio bi nam izuzetno koristan.
Covjek je ikona u Juventusu, tako da sumnjam da ce sad, pod stare dane kuda ici. A vala nije nam ni potreban. Aj nek malo Verminator uljepsa Arsenal u ocima svoga rodjaka, pa da se i to vec prije ljeta rijesi 

Ma ne bi se on naigrao to je jasno, ali kroz treninge bio bi savršen za naše mlade igrače. btw ja bih više volio da sad ova njemačka kolonija nekako Gecem smutlja a ako to ne uspije nek onda Verma povuče rodbinske veze.Profesor je napisao/la:Covjek je ikona u Juventusu, tako da sumnjam da ce sad, pod stare dane kuda ici. A vala nije nam ni potreban. Aj nek malo Verminator uljepsa Arsenal u ocima svoga rodjaka, pa da se i to vec prije ljeta rijesi
nisam upucen, kakvi rodjaci, kakve rodbinske veze?
Sad jedan il drugi, meni je svejedno, samo se nadam da ce jedan doci, a ako slucajno ni jedan od pomenutog dvojca ne bude dosao, onda se nadam malom Iscu iz Malage, sa kojim smo bili povezivani.
Mislite li da je dolazak Poldia zatvorio vrata Suarezu??

Mislite li da je dolazak Poldia zatvorio vrata Suarezu??
Hazard i Verminator navodno neki rodjacicala je napisao/la:nisam upucen, kakvi rodjaci, kakve rodbinske veze?

Mislim da nije, napustit će nas na ljeto dosta igrača i bit će mjesta za Suareza. Ja podolskog vidim kao lijevo krilo, Robina kao špica, Suarez njegova zamjena. Ne bih rekao da će Park, Chamakh i Bendtner ostati.
Nadam se da stvarno nece, posto imam osjecaj da bi taj momak jednostavno eksplodirao kod nas. Nadam se da cemo se rijesiti Chamakha/Krampe (iako momku ne zamjeram nista jer se svaki put bori al jednostavno nije za Arsenal), Parka i Banderu i napraviti mjesta novim igracima. Da se mene pita, ja bi prodao Walcotta za dobre pare, dok se ga jos mozemo rijesiti jer ruku na srce, nikad od njega nece biti nekog igraca, a fine pare bi se mogle izvuci. Nekako imam osjecaj da ce nam teze biti rijesiti se igraca, nego ih dovesti.
Ufff. Iste sekunde bih uzeo Del Piera, bez oklijevanja. I ne bih ga samo drž'o na klupi, igr'o bi on men' i to počesto.
Samo...ne vjerujem da od toga ima išta. Moguće je da će otići iz Juveta, al' u neki manji klub, SSSR ili USA.
Što se tiče Podolskog, prilično sam siguran da će biti rezervni napadač, ma šta to značilo, jer će i pored takve uloge, odigrati 30-tak tekmi u sezoni. Takodje moguće je da će igrati i krilo, al' ne vjerujem da će biti ono..neizostavno lijevo krilo Arsenala. Pomalo bi se kombinovalo sa Oxom, Ryom, Theom, Yaom i njim.
Uglavnom, drago mi je za Poldia. Dobar je on k'o čo'jk, a i k'o komunista nije loš.

Samo...ne vjerujem da od toga ima išta. Moguće je da će otići iz Juveta, al' u neki manji klub, SSSR ili USA.
Što se tiče Podolskog, prilično sam siguran da će biti rezervni napadač, ma šta to značilo, jer će i pored takve uloge, odigrati 30-tak tekmi u sezoni. Takodje moguće je da će igrati i krilo, al' ne vjerujem da će biti ono..neizostavno lijevo krilo Arsenala. Pomalo bi se kombinovalo sa Oxom, Ryom, Theom, Yaom i njim.
Uglavnom, drago mi je za Poldia. Dobar je on k'o čo'jk, a i k'o komunista nije loš.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
niko ne čita moje postove
ja prije 5 strana napiso da Arsenal hoće del piera 
A wengeru prijeti nova suspenzija

Vođa zna.
-
- Kontakt:
Prodaja Walnuta bi bilo nase veliko ljetno pojacanje.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Matiasu Suarezu, igraču Anderlechta, ne brini se ,nećemo mi Luisa ni pipnut ( klikni ).VolimLiverpool je napisao/la:O kakvom Suarezu vi pričate ?

Nema.nedim1993 je napisao/la:niko ne čita moje postoveja prije 5 strana napiso da Arsenal hoće del piera

Čitam ja sve redom na ovoj temi, ne brini se ti. Sem one koji su na ignore.

O Luisu Suarezu, planiramo ga na ljeto dovesti jer još nemamo rasistu u ekipi, padavičara i čovjeka koji grize druge ljude. On je savršena kupovina. 3 u 1.VolimLiverpool je napisao/la:O kakvom Suarezu vi pričate ?
figurativno figurativno.Arnelinho je napisao/la:Nema.nedim1993 je napisao/la:niko ne čita moje postoveja prije 5 strana napiso da Arsenal hoće del piera
A wengeru prijeti nova suspenzija![]()
Čitam ja sve redom na ovoj temi, ne brini se ti. Sem one koji su na ignore.
napiso sam a evo jedna glupost. mora biti znam da sam napiso i link dostavio

EDIT

nema linka al etPostao/la nedim1993 dana 07 mar 2012, 00:48
Ox igrač utakmice. zaslužno može se reći
indirektni krivac za 2 gola.
a evo jedna glupost. del piero se povezuje sa Arsenalom jer mu ističe ugovor

Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 08 mar 2012, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
Pa dobro kolega Mafijašu ko nas to zavadi pa tako pričaš o Liverpoolu?Bosco je napisao/la:O Luisu Suarezu, planiramo ga na ljeto dovesti jer još nemamo rasistu u ekipi, padavičara i čovjeka koji grize druge ljude. On je savršena kupovina. 3 u 1.VolimLiverpool je napisao/la:O kakvom Suarezu vi pričate ?

Čestitke na Podolskom, sada nama prepustite Hoilleta makar ( ako već nećete Hazzarda )

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- arsengunner
- Kontakt:
Ovdje ne vidim nikakvu rijec o L'poolu nego samo o Suarezu (isto bi ga i ja opiso, samo bi izostavio rasista)Henderson je napisao/la:Pa dobro kolega Mafijašu ko nas to zavadi pa tako pričaš o Liverpoolu?Bosco je napisao/la:O Luisu Suarezu, planiramo ga na ljeto dovesti jer još nemamo rasistu u ekipi, padavičara i čovjeka koji grize druge ljude. On je savršena kupovina. 3 u 1.VolimLiverpool je napisao/la:O kakvom Suarezu vi pričate ?
Čestitke na Podolskom, sada nama prepustite Hoilleta makar ( ako već nećete Hazzarda )

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.