Tako nekako, ali ja bi uvijek prije dao sansu Medunjaninu.chi3llo je napisao/la:Misketovu. Ili centralnog veznog. Od prcica ce bit nesto, vremenom nadam se, i moze biti trenutno solidna opcija na klupi. A Kad bi vezni red bio Besic-pjanic, ispred Vrancic i na krilima Lula i Izet, mislim da bi puno bolje izgledali. Ili zamjeni Pjanica i Vrancica tu.Sabinho je napisao/la:Pa koju bi poziciju igrao?chi3llo je napisao/la:Znaci, laganini u Paderborn, na koljena, i fino molit Vrancica da igra za nas. Onakav igrac nam treba ko vode u pustinji.
Steta za Hrgotu, mada mislim da nije on nikad ni bio u opticaju, al eto moglo se nesto probat, siguran sam. Bio bi idealan "treci" napadac. A i dosta se razlikuje od Edina i Vede... A treba nam jedan takav, ne sidraski napadac.
Za Maria sam pozitivan sto se tice zelje da igra za nas. Valjda bi se protivio da ga zovu Bosniche Ronaldo da nas ne gotivi.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Buraz, znam sigurno da je, zahvaljujući jednom našem novinaru, pokrenuta procedura promjene Vrančićevog državljanstvachi3llo je napisao/la:Znaci, laganini u Paderborn, na koljena, i fino molit Vrancica da igra za nas. Onakav igrac nam treba ko vode u pustinji.
Steta za Hrgotu, mada mislim da nije on nikad ni bio u opticaju, al eto moglo se nesto probat, siguran sam. Bio bi idealan "treci" napadac. A i dosta se razlikuje od Edina i Vede... A treba nam jedan takav, ne sidraski napadac.
Za Maria sam pozitivan sto se tice zelje da igra za nas. Valjda bi se protivio da ga zovu Bosniche Ronaldo da nas ne gotivi.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jos jedan centralni vezni, super. Sad mozemo probati 2-7-1 formaciju
Salim se. Moze li igrati malo prema naprijed, iza napadaca?
Salim se. Moze li igrati malo prema naprijed, iza napadaca?
- undefined007
- Kontakt:
a da mi pokušamo sa ovim u nedostatku prave "desetke"
----Pjanić------Vrančić-------
-----------Bešić---------------
u vrhu Džeko krila izet lula
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
- povratakotpisanih
- Kontakt:
To je upravo dobitna kombinacija, al teleći pogled to neće skontati nikada.undefined007 je napisao/la:a da mi pokušamo sa ovim u nedostatku prave "desetke"
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- undefined007
- Kontakt:
povratakotpisanih je napisao/la:To je upravo dobitna kombinacija, al teleći pogled to neće skontati nikada.undefined007 je napisao/la:a da mi pokušamo sa ovim u nedostatku prave "desetke"
VARIJANTA A:

VARIJANTA B:

VARIJANTA C:

Pa biraj sad' u zavisnosti od protivnika.
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
undefined007 je napisao/la: VARIJANTA A:
![]()
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Tog Vrancica je ja mislim malo ko gledao kako igra, daj prvo da vidimo ko je i kakav je.povratakotpisanih je napisao/la:To je upravo dobitna kombinacija, al teleći pogled to neće skontati nikada.undefined007 je napisao/la:a da mi pokušamo sa ovim u nedostatku prave "desetke"
Tako smo Prcica gurali u prvih 11 pa izgleda da nije jos dorastao.
Medunjanin je po meni prva opcija.
Ajax je napisao/la:undefined007 je napisao/la: VARIJANTA A:
![]()
Jedino Salihovic umjesto Zukanovica. Dok nema Vrancica to mogu odigrati i Medunjanin mozda cak i Stilic.
Al' mora onda Zukanovic umjesto jednog od stopera bolji od sve trojice..Jedino u zadnje vrijeme Sunjic iskace u prvi plan,stvarno je dobar i u klubu, i igra s velikim samopouzdanjem.Pa vrijeme bi bilo i Stilic poziv da dobije stvarno..
- undefined007
- Kontakt:
Salihović je truba na beku, Zukanović je to igrao protiv Grčke u Zenici. Samo da se što prije oporavi SEO i jedna briga manje.RedBullSA je napisao/la:Ajax je napisao/la:undefined007 je napisao/la: VARIJANTA A:
![]()
Jedino Salihovic umjesto Zukanovica. Dok nema Vrancica to mogu odigrati i Medunjanin mozda cak i Stilic.
Al' mora onda Zukanovic umjesto jednog od stopera bolji od sve trojice..Jedino u zadnje vrijeme Sunjic iskace u prvi plan,stvarno je dobar i u klubu, i igra s velikim samopouzdanjem.Pa vrijeme bi bilo i Stilic poziv da dobije stvarno..
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
calcio je napisao/la:Tog Vrancica je ja mislim malo ko gledao kako igra, daj prvo da vidimo ko je i kakav je.povratakotpisanih je napisao/la:To je upravo dobitna kombinacija, al teleći pogled to neće skontati nikada.undefined007 je napisao/la:a da mi pokušamo sa ovim u nedostatku prave "desetke"
Tako smo Prcica gurali u prvih 11 pa izgleda da nije jos dorastao.
Medunjanin je po meni prva opcija.
Ruku na srce, nisam ga puno gledao, zadnjih par utakmica cvajte prosle sezone, i jednu sad ove. Ali sto sam vidio, valja, bar meni, a sigurno ne moze biti los igrac koji je bio izabran u timu cvajte za proteklu sezonu. A i ima 24 godine, zreo je, i ima onog Misketovog "mangupskog" slifa, ima muda, a to nam fali.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
-------Bicakcic-----Sunjic----Salihovic--
-Hajrovic-----------Besic-----------------Lulic-------
-----------Pjanic--------Medunjanin-------------
------Ibisevic-------------Dzeko---------(Evo ovako je sinoc trebala biti naša formacija 3-5-2)
a evo sta su oni zamislili"romb"
:
-----------bicakcic----------Sunjic-------
-------------------Besic----------
-----------Prcic----------Susic------
---Vrsajevic--------Pjanic-------Lulic-----
-------------Ibisevic-------Dzeko---------
------Ibisevic-------------Dzeko---------(Evo ovako je sinoc trebala biti naša formacija 3-5-2)
a evo sta su oni zamislili"romb"
šta ti je ovozgembo89 je napisao/la:-------Bicakcic-----Sunjic----Salihovic--
a evo sta su oni zamislili"romb":
DRUG NEBI TI PUNCA
Znas sta je meni sinoc bilo najsmjesnije sto mlada rep kad jei grala i gubimo Jagodic zamjeni Duljevicu i Grahovcu strane lijevo i desno krilo Susic znaci maltene nijednog igraca nije pozvao do aut linije da nesto sugeriše pa je.bote uz mene samo nesto uzlijece..

voltron30 je napisao/la:Našem selektoru da dovedu Ronalda i Messija on im ne bi znao naći mjesto u timu. Manite se priče, da nam je ovaj, da nam je onaj, dok nam je ovaj na slici trener, nama nema napretka.
-
imperator10
- Kontakt:
Od Vrancica je samo Pjanic od nasih veznih bolji.
- Principatus
- Kontakt:
Susic koliko je mozak za postavljanje taktike i motivaciju igraca, toliko je mozak za dovodjenje novih igraca.
Pa sad razmislite.
Pa sad razmislite.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
[youtube][/youtube]

Haj iskreno sada, kolko si ga uopste gledo u Paderbornu da bi iznio ovakvu cinjenicu? Ne pokusavam da nekog branim od trenutnih igraca u timu ali interesuje me.imperator10 je napisao/la:Od Vrancica je samo Pjanic od nasih veznih bolji.
P.s. Nadam se da ce Vrancic sto prije dobiti dozvolu da igra za nas. Gledo sam ga malo nesto ove sezone ali ono sto sam vidio, svidjalo mi je se.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Zanima me, ako neko zna i ima volju da mi odgovori, dali je tačno da je Mario Vrančić predao papire ovo da igra za BiH?
p.s. KAO NAJBOLJI SELEKTOR SVIVREMENA, JASAM TO POSLOŽIJO VAKO!

KO NIE NA SPISKU NEK NE GUBI NADU. USKORO MEĆEM FASADU, A TARIFU ĆU ODREDIT KAŠNJE PUTEM MEDIJA, DASE NELAŽEMO. FALA
p.s. KAO NAJBOLJI SELEKTOR SVIVREMENA, JASAM TO POSLOŽIJO VAKO!

KO NIE NA SPISKU NEK NE GUBI NADU. USKORO MEĆEM FASADU, A TARIFU ĆU ODREDIT KAŠNJE PUTEM MEDIJA, DASE NELAŽEMO. FALA
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Amidzaa, enobarca, greenwood, Pact1921, PeppermintSA, rimljanin90 i 35 gostiju.