Oxygen je napisao/la:Al' vidite Chiella, troll pravi![]()
, samo da su mu malo kosice skinuli!
Ija sam bas na to pomislio isti chiellini samo da je manje kose..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Oxygen je napisao/la:Al' vidite Chiella, troll pravi![]()
, samo da su mu malo kosice skinuli!
SoloJuve26 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kako se sjecam ove golcine, znao sam da ce je ubaciti.
Kralj
Bianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Meni je ovo jedna od najdražih pobjeda, sjećam se ja, mama i otac gledali Vizu za budućnost na FTV, tamam završi, jedva čekam da prebacim na PINK kad on Nedved zabija drugi gol iz slobodnjaka.![]()
![]()
Samo me zanima koga li ono pokojni Faccheti zove na telefon!?

Bianconeri1988 je napisao/la: Oni nikad neće biti ono što smo mi, osvojili su tih 15 trofeja za ovih 6 godina i opet u svemu su u dvocifrenom zaostatku za nama, e to ti se zove ironija.![]()
Pricamo o medjunarodnim trofejima. Tesko da su tu neki dobili u statistickom zavodu.Buffon je napisao/la:za mnoge njihove titule dostupna je samo crno bijela slika ili neki video u toj tehnici.A za neke titule video ili slika slavlja uopste ne postoji nego obican broj na papiru statistickog zavoda.
pa i mi smo pricali o domacem dvocifrenom zaostatku, malo citanja posta i razumjevanja istog nece skodit.MaGiCa je napisao/la:Pricamo o medjunarodnim trofejima. Tesko da su tu neki dobili u statistickom zavodu.Buffon je napisao/la:za mnoge njihove titule dostupna je samo crno bijela slika ili neki video u toj tehnici.A za neke titule video ili slika slavlja uopste ne postoji nego obican broj na papiru statistickog zavoda.
Malo realnosti nece vam skoditi.
Marchisio će čuvati Maicona u defanzivi, to je moja pretpostavka, primjetio si kako Vučinić ulazi u sredinu kad napadamo, a Marchisio ide na lijevu stranu, tako će biti i sutra. A i Maicon nije u nekoj super formi, tj. u interu trenutno nema igrača koji mu može dati neku upotrebljivu loptu jer Snejider neće sutra igrati.ultrasstyle_tz je napisao/la:sutra ce malo teze ic u napadu jer ce Vucko morati igrati desno zbog Maikona, a Pepe lijevo da zatvori istog...prvu tekmu nas je Maikon pojeo dok Vucko i Pepe nisu zamijenili strane. Jos sad ce lijevo biti De Ćelje , a Vucko i on na istoj strani bi bilo defanzivno samoubistvo protiv takvog beka. Konte je to kasno vidio u Milanu(nakon gola) valjda sad na vrijeme uoci da Pepe mora tamo....
isto tako moramo imati Markizija na nivou, Vidal je tu, nevjerovatan je ove godine, maestralno pojacanje, ali mora dobiti i pomoc od Markizija. Vjerujem da ce Kaseres dobro odraditi svoj posao.
stvarno @Magica kako ne razumijesMaGiCa je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la: Oni nikad neće biti ono što smo mi, osvojili su tih 15 trofeja za ovih 6 godina i opet u svemu su u dvocifrenom zaostatku za nama, e to ti se zove ironija.![]()
Ne bi se reklo. Imaju vise osvojenih trofeja, ako gledamo one najvece u svetu fudbala:
Dobar je Pepe,tj. bolji je od onoga što sam ja mislio,recimo,ne može se porediti sa Pepeom iz ere Del Neria,još kada bi naučio da centrira,samo nebo bi mu bilo granica.IlPrincipino je napisao/la:još i Pepe mora početi igrati kao u prvom dijelu sezone i bilo bi extra...
Juventus je veci klub u svakog pogledu od vas.End of story.Io_Sono_Interista je napisao/la: stvarno @Magica kako ne razumijes

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.