Te s tvog avatara nikad na vlasti u našem gradusjena je napisao/la:Svaka cast na podrsci koju dajete svom klubu ali bez opcinske podrske sve je to jalovo i kratkotrajno.MakeTZ je napisao/la:Odlicno.zlajci je napisao/la:Ovdje otprilike što je do sada urađeno.
Svaki priejdlog i sugestija su dobrodošli.
http://crveno-crni.****/" onclick="window.open(this.href);return false;
mijenjajte vlast ako zelite vratiti sport. U suprotnom imate jezero u gradu a sport u masti i u lijepom sjecanju.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Heller je napisao/la: Te s tvog avatara nikad na vlasti u našem gradu
Haha, i ja sam htio isto da napišem.
Da su takvi na vlasti ne bi bilo ni jezera ni Slobode.
Ako napišem čega bi bilo više, rizikujem ban!
- SultanSulejman
- Kontakt:
Logo 6 i 7 .zlajci je napisao/la:http://crveno-crni.****/p/pisma-citalaca.html
http://crveno-crni.****/p/graficke-ideje.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=63" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije vezano za Slobodu ali jeste za Tušanj,možda se opet potpali nešto oko "fuzije"
.
Nije vezano za Slobodu ali jeste za Tušanj,možda se opet potpali nešto oko "fuzije"
Bgm fino posluje tusanj,dobre ce se pare od olimpica dobiti jos ovaj pomocni teren mnoge ekipe su dolazile tu. Da ljudi nisu krali pare i da su te pare isle u klub ne bi dosli gdje ste sada.
- SultanSulejman
- Kontakt:
Ko je ono rekao da velež i seljo neće igrati još dugo na Tušnju? 
Koji ce racku sad ovdje da igraju ??
Pa jbt u 17 kolu Olimpic i Sloboda trebaju biti domacinu Gradini i Bratstvo na Tusnju prvo teren ce biti katastrofa,satnice meceve ce se morati pomjeriti ..bem ti budale
Pa jbt u 17 kolu Olimpic i Sloboda trebaju biti domacinu Gradini i Bratstvo na Tusnju prvo teren ce biti katastrofa,satnice meceve ce se morati pomjeriti ..bem ti budale
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kakvo su sranje napravili nisu ni svjesni, bice nereda vise nego ikad.
Možda će neko igrat´ na pomoćnom
.
Ja mislim da je ovo loš potez.Jednostavno smajnit će posjetu na utakmicama Slobode jer pola ovih furača će prije doći na Tušanj da gleda Borac,Čelik,Sarajevo itd nego Podgrmeč,Bratstvo i sl.Bojim se da je ovo potez Opštine protiv ljudi koji vole Slobodu no vidjet ćemo.
- SultanSulejman
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Koji ce racku sad ovdje da igraju ??
Keš brate keš,a satnice se vazda dogovore
Znači dolaze apači i maročanci
Glupani baa nemaju mozga ni sekunde,ja sam vec napisao u vezi domacih utakmica na Tusnju,jer kad god je SLoboda domacin nekom klubu tada je i OlimpicMakeTZ je napisao/la:Kakvo su sranje napravili nisu ni svjesni, bice nereda vise nego ikad.
Sto se sranja tice bice vjerovatno,jer u Tuzlu dolaze Velez,Zeljeznicar,Borac,Zrinjski,Gradina ... ccccc
haver je napisao/la:Ja mislim da je ovo loš potez.Jednostavno smajnit će posjetu na utakmicama Slobode jer pola ovih furača će prije doći na Tušanj da gleda Borac,Čelik,Sarajevo itd nego Podgrmeč,Bratstvo i sl.Bojim se da je ovo potez Opštine protiv ljudi koji vole Slobodu no vidjet ćemo.
Ja prvi ne bih nikad otišao na tekmu kluba koji pokušava da nam se uvali u grad i da zamjeni Svetinju. Sad treba bit jači nego ikad.
pravit nerede na tekmama nek ih kaznjavaju samo sto prije da odu
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
- SultanSulejman
- Kontakt:
Zaboravio si Bratstvo i Radničkiharry_90 je napisao/la:
Sto se sranja tice bice vjerovatno,jer u Tuzlu dolaze Velez,Zeljeznicar,Borac,Zrinjski,Gradina ... ccccc
Zadnja izmjena: SultanSulejman, dana/u 07 feb 2013, 16:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Nisam ni pričao o "pravim" i istinskim navijačima Slobode nego o ovim furačima po graduSemsudin je napisao/la:haver je napisao/la:Ja mislim da je ovo loš potez.Jednostavno smajnit će posjetu na utakmicama Slobode jer pola ovih furača će prije doći na Tušanj da gleda Borac,Čelik,Sarajevo itd nego Podgrmeč,Bratstvo i sl.Bojim se da je ovo potez Opštine protiv ljudi koji vole Slobodu no vidjet ćemo.![]()
Ja prvi ne bih nikad otišao na tekmu kluba koji pokušava da nam se uvali u grad i da zamjeni Svetinju. Sad treba bit jači nego ikad.![]()
pravit nerede na tekmama nek ih kaznjavaju samo sto prije da odu
Radit ce gradina punom paromSultanSulejman je napisao/la:Zaboravio si Bratstvo i Radničkiharry_90 je napisao/la:
Ja jos ne vjerujem sta su odlucili..
- SultanSulejman
- Kontakt:
Mada sve nešto kontam da je ovo uvod pred fuziju sa Olimpikom,jer ko će otići iz jednog grada u drugi da igra tekme pred praznim tribinama
Logično da će svi ići na Slobodine tekme izuzev kada dolaze sarajevski timovi i sl.tome.
Bez obzira na nas,uzmi bilo koji klub u pitanje .. .. ali ajde vidjećemo.
Bez obzira na nas,uzmi bilo koji klub u pitanje .. .. ali ajde vidjećemo.
Slažem se sa Sultanom
,vjerovatno je ovo priprema terena za nešto drugo 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.