na kraju se sve svede na to. Milan napravio jednu 100% sansu i iskoristili, mi svoje dvije nismo i to je to
FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ma morao je gledati Var na kraju, nevjerojatno mi je da uopšte nisu ni u sobi gledali jer je kao normalno sve
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Ako se pitate zašto VAR nije zvao sudiju za ovo:

VAR sudija Abisso slika iz mladosti:

Moraju učiniti prvenstvo malo zanimljivijim. Jest da nismo ni zaslužili kako smo igrali ali nisu ni oni s onim bunkerom čitavu utakmicu

VAR sudija Abisso slika iz mladosti:

Moraju učiniti prvenstvo malo zanimljivijim. Jest da nismo ni zaslužili kako smo igrali ali nisu ni oni s onim bunkerom čitavu utakmicu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Zar je to bitno toliko ?
Prvobitno se ekipa i trener trebaju pitati cemu ovako slaba utakmica protiv Milana koji veceras ama bas nista nije uradio osim jedne akcije i to gdje nas desni bek i odbrana spavaju.
Chivu neka zavrsi sezonu i daleko mu kuca bila od Intera. Taj nije ni da vodi primaveru a kamoli prvi tim.
Napad nam je 0 bez Lautara, nebitno ko igro. Nista ne mogu napraviti
-
GeriOldman
- Kontakt:
Kakav crni penal ne brukajte se. Ne može sve ruka bukvalno biti gdje će s njom u pm.
1921
Pa brate bitno je jer je to eventualno bod u dzepu. Ne mozes reći da su hinjavci bili bolji i da su zasluzili pobjedu, bolji smo protivnik bili sigurno ali nesto nas neće ybgtiffoso je napisao/la: ↑08 mar 2026, 22:58Zar je to bitno toliko ?
Prvobitno se ekipa i trener trebaju pitati cemu ovako slaba utakmica protiv Milana koji veceras ama bas nista nije uradio osim jedne akcije i to gdje nas desni bek i odbrana spavaju.
Chivu neka zavrsi sezonu i daleko mu kuca bila od Intera. Taj nije ni da vodi primaveru a kamoli prvi tim.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
- zamorano1plus8
- Kontakt:
Jel se moze trener poslati na posudbu gdje sljedeću sezonu, pa da ga vratimo kroz sezonu dvije kad dobije malo iskustva 
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
-
ElPrincipe
- Kontakt:
A jesi ti tifoso zapeo za kivua u pm stali je on tebi skrivio da mi je znat ali eto ti koji kazes da se razumijes u fudbal de nama koji se ne razumijemo u taj isti fudbal kad bi otjerao kivua na kraju sezone koga bi doveo zivota ti mislis da bi neka zvucna i provjerena imena dosla radit u inter bez da ce mu neko garantovat odredjeni budzet i obezbjedit igrace za sistem koji preferira de mi samo eto reci koga bi ti doveo i dali bi nas klub bio u mogucnosti omoguciti tom treneru sve sto zahtjeva
iduce cetiri utakmice Atalanta, Fiorentina, Roma, i Como. Lautara nema u dvije sigurno. Moglo bi se ovdje lagano desit da ispustimo i ovu prednost od 7 bodova
do sad su uvijek reagovali sa pobjedom nakon kiksa.. valjda mogu opet
do sad su uvijek reagovali sa pobjedom nakon kiksa.. valjda mogu opet
Ne treba biti zvucno ime iskreno. Normalan trener sa 2-3 solidne sezone iza sebe sasvim dovoljno.ElPrincipe je napisao/la: ↑08 mar 2026, 23:13A jesi ti tifoso zapeo za kivua u pm stali je on tebi skrivio da mi je znat ali eto ti koji kazes da se razumijes u fudbal de nama koji se ne razumijemo u taj isti fudbal kad bi otjerao kivua na kraju sezone koga bi doveo zivota ti mislis da bi neka zvucna i provjerena imena dosla radit u inter bez da ce mu neko garantovat odredjeni budzet i obezbjedit igrace za sistem koji preferira de mi samo eto reci koga bi ti doveo i dali bi nas klub bio u mogucnosti omoguciti tom treneru sve sto zahtjeva
Mislim da mi mozemo svi da zakljucimo da nam je odbrana za qrac. Krateri u odbrani, prelose se zonski branimo, ne zatvaramo prostore, ljudi nam dolaze do gola bez da se umore.
Vjeruj da si Palladina doveo za trenera umjesto Chivua bio bi bolja opcija dugorocno.
Chivu ili Viera, to je bio izbor na ljeto. Alo ba, kakva su to imena, jel se treba dovesti trener za Genovu ili Inter.
Mene nervira sto se Chivu pravi pametan, a covjek nije nista doveo u red, neke stvari je pogorsao, ali sve to prolazi jer su ostali teski ocaj. Bolje je igracima da se dozovu i u naredne 4 utakmice izvuku 9 bodova kako umiju iznaju, jer bi moglo da bude guravo u suprotnom.
DaMu trazimo vec dvije godine. Opet izgubljen derbi. Kukavicki pristup, fuj. Neka se trznu i vrate na pobjednicki kolosijek. Ako prepuste prvo mjesto ovom limitiranom Milanu sa ovim antifudbal trenerom nek se roknu u glavu svi redom.
Po čemu je ovo kukavički pristup? Pa bolje bi bilo da su imali kukavički pristup i igrali bunkericu. To bi taktički bilo puno bolja opcija s obzirom na stanje na tablici i kvalitetu Milana. Al Chivu i taktički pristup su 2 različita svijeta, mi protiv baš svakog protivnika igramo isto i to je najveća nekvaliteta ove momčadi.
Da je Henrik zabio onaj zicer pričali bi drugu priču. Rekao bih da opet nismo imali sreće ali ne može bit uvijek stvar u sreći nego vjerovatnije da igrači jednostavno imaju luzerski mentalitet. Na ljeto će trebat dobra smjena generacija ali ako osvojimo titulu bojim se da če to gazdama bit dokaz da ova ekipa može još i da ne treba puno mijenjati. U svakom slučaju još uvijek smatram da Chivu nije problem. Fabregas bi ljetos bio najbolje rješenje ali pod uslovom da je dobio 100 mil za pojačanja ali ovako sa Inzaghijevom ekipom nema boljeg rješenja od Chivua koji je nastavio istu Inzaghijevu igru sa svim prednostima i nedostacima. Nadam se na ljeto jakom mercatu pa da onda vidimo Chivua sa svojom formacijom i idejama. U zadnjih 15 utakmica imamo 13 pobjeda, 1 remi i 1 poraz a ovdje se traži smjena trenera. Fakat neki ljudi nemaju veze za realnošću, sa ovom istrošenom ekipom koju je zatekao i 0 ulaganja i top 4 je bio uspjeh a kamoli evo nas korak od titule.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Prošle godine smo titulu izgubili zbog ovog penala u 90' u predzadnjem kolu, jel ovo trebao biti, gdje je Bisseck mogao s njom:GeriOldman je napisao/la: ↑08 mar 2026, 23:04Kakav crni penal ne brukajte se. Ne može sve ruka bukvalno biti gdje će s njom u pm.

Znate šta ja mislim o penalima zbog igranja rukom (ne bih dosudio nijedan ako ne liči na onu Suarezovu odbranu u stilu golmana sa SP 2010) ali kad već protiv nas sviraju onda treba i u našu korist. Ali ovdje je očito bila direktiva da se prvenstveno učini zanimljivijim ili je kompenzacija za onaj crveni što je Bastoni simulirao. U svakom slučaju sudije nas pokradu 5x i kad 1x u našu korist dosude Juventusova propagandna mašinerija počne radit u tri smjene.
Ali nema veze na kraju će abd sve doći na svoje, oni nek de bore za 4. mjesto a mi ćemo za 1. Isto tako i Allegri može bunkerom dobit derbi ali zato ne može male u kontinuitetu i zato ćemo abd mi osvojit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.