FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Straus1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Straus1921 » 21 jul 2016, 18:46

HausMan je napisao/la:presmijesna prodaja. sto znaci da ce na stadionu biti hiljadu ljudi ako bude sranje od igre.
:facepalm:
prodato vise nego duplo godisnjih nego prosle sezone.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 21 jul 2016, 18:49

povoljnije cijene nego prosle godine nisi otkrio toplu vodu.

Straus1921
Kontakt:

Post Postao/la Straus1921 » 21 jul 2016, 18:49

HausMan je napisao/la:povoljnije cijene nego prosle godine nisi otkrio toplu vodu.
kakve to veze ima :bow:

Straus1921
Kontakt:

Post Postao/la Straus1921 » 21 jul 2016, 19:06

Navijači FK Sarajevo na Stadion će doći iz pravca Skenderije putem Zvorničke ulice. U krugu Stadiona će biti postavljena prva predkontrola koju će moći proći isključivo navijači koji imaju ulaznicu za gostujući dio tribine (ulaznica crvene boje).
Navijači Sarajeva koji eventualno kupe ulaznice za drugi dio Sjeverne tribine neće moći ući na predkontrolni ulaz za gostujuće navijače.
Za navijače FK Sarajevo obezbijeđeno je 1670 ulaznica, a sve u skladu sa kapacitetom Stadiona i uputama MUP-a KS.

Sasvim korektno :)
http://fkzeljeznicar.ba/tehnicke-inform ... rbi/21387/

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 21 jul 2016, 19:08

TikTak je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
FK Željezničar
7 mins
FK Željezničar je u vremenskom periodu od 11.07.2016. godine do danas na ime sezonskih ulaznica prikupio novčana sredstva u iznosu od 86.620,00 KM.
Sav novac prikupljen prodajom sezonskih ulaznica bit će rezervisan i iskorišten za izgradnju istočne tribine Stadiona Grbavica!
Kako je krenulo ide ovaj istok na minimalno pet etaža :bow: :bow:
Kad krece gradnja. Jesu li se ovi iz SD zalili?
Što bi se žalili? Slušao sam ih i oni su svi deklarisani Željovci, koji vole Želju. Ne bi oni nikada uradili ni jednu stvar, koja bi usporila, a kamoli zaustavila gradnju stadiona. To su ljudi koji će dati i posljednju marku iz džepa da vide novu Grbavicu. Jedan od istaknutijih je i Ahmed Muftić - Violina. Slušao sam ga i sav sam se naježio, koliko čovjek voli Klub i jedva čeka da Grbavica zasija punim sjajem.

Straus1921
Kontakt:

Post Postao/la Straus1921 » 21 jul 2016, 19:10

carsijaba je napisao/la:Što bi se žalili? Slušao sam ih i oni su svi deklarisani Željovci, koji vole Želju. Ne bi oni nikada uradili ni jednu stvar, koja bi usporila, a kamoli zaustavila gradnju stadiona. To su ljudi koji će dati i posljednju marku iz džepa da vide novu Grbavicu. Jedan od istaknutijih je i Ahmed Muftić - Violina. Slušao sam ga i sav sam se naježio, koliko čovjek voli Klub i jedva čeka da Grbavica zasija punim sjajem.
buraz, ne valja ti to ni u sali reci :stop: :stop:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jul 2016, 19:14

HausMan se tek vratio iz banovica i domah poco sa glupostima, cuj malo prodatih, najvise u drzavi prodato, a ranijih godina nismo preko 600-700 prodavali, ide ovo jos barem 500 vjerujem
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 21 jul 2016, 19:15

Straus1921 je napisao/la:
carsijaba je napisao/la:Što bi se žalili? Slušao sam ih i oni su svi deklarisani Željovci, koji vole Želju. Ne bi oni nikada uradili ni jednu stvar, koja bi usporila, a kamoli zaustavila gradnju stadiona. To su ljudi koji će dati i posljednju marku iz džepa da vide novu Grbavicu. Jedan od istaknutijih je i Ahmed Muftić - Violina. Slušao sam ga i sav sam se naježio, koliko čovjek voli Klub i jedva čeka da Grbavica zasija punim sjajem.
buraz, ne valja ti to ni u sali reci :stop: :stop:
Slušao sam ih, zato i pišem. Ja vjerujem ljudima, nije valjda da lažu. Stekao sam utisak da bi ručno beton mješali da se napravi Stadion. Puna su im usta Želje. Gdje će se takvi ljudi žaliti, a zaklinju se u Želju - u novu Grbavicu. :mrgreen:

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 21 jul 2016, 19:43

HausMan je napisao/la:prodaja se zavrsava s pocetkom sezone to jeste u subotu nakon prvog kola. nema logike da kupujes godisnju poslije toga. 10-20 ljudi koji su zakasnili zbog godisnjih odmora ce jos kupiti i to je to. valjda ne mislis da ce se godisnje prodavati do polusezone. sto je prodato, prodato, a prodato je prejadno godisnjih za klub kao Zeljeznicar.
Bice prodato vise godisnjih u periodu nakon prvog kola, nego sve zajedno do sada.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 jul 2016, 20:12

Zeljo igra Zeljo rusi Sarajevo dalje se zvizdi.Mi SA Zeljom Zeljo snama Sarajevo pod nogama.Dosta vise pljuvanja derbi za 2 Dana.Gazi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jul 2016, 20:54

carsijaba je napisao/la: Slušao sam ih, zato i pišem. Ja vjerujem ljudima, nije valjda da lažu. Stekao sam utisak da bi ručno beton mješali da se napravi Stadion. Puna su im usta Želje. Gdje će se takvi ljudi žaliti, a zaklinju se u Želju - u novu Grbavicu. :mrgreen:
To si u pravu, ti ljudi bi sami zašalovali pola istoka ako bude potrebno. Pravi Željovci, da je više takvih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 jul 2016, 21:29

Pred derbi zelim pozeliti momcima da hladne glave udju u utakmicu, da budu strpljivi I da uzivaju. Navijacima ljepo vrijeme I fin provod. Pljuvacima jezik pregrizli.

U zadnje vrijeme puno drame oko kluba. Vise sam negativan nego pozitivan oko svega, ali nemogu nista promjeniti, pa sutim. Ako se bude trazilo od mene da branim Zelju svakako sam tu.

Pozdrav Zeljinom cuvaru Amazonu, svaka cast ljudino nedaj na Zelju ocigledno ga cijenis toliko da ti svi mozemo zavidjeti. U zadnje vrijeme na sve reagujes. Pozelio bi ti da vise pazis na svoje zdravlje. Nije vrijedno bolovanja.

Ja sam zadovoljan ako ostanemo u Premijer ligi, a za nesto vise cu naravno biti odusevljen.

PandasFriend
Kontakt:

Post Postao/la PandasFriend » 21 jul 2016, 21:31

Pa jedini pravi navijači su amazon, samoplavi, hausman i hrasno1921, a ima i jos par njih ali su rijetki

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 jul 2016, 21:38

PandasFriend je napisao/la:Pa jedini pravi navijači su amazon, samoplavi, hausman i hrasno1921, a ima i jos par njih ali su rijetki
Ko si ti? predstavi se sa starim nikom, cisto da znam koga sam "podkacio", ovako nema smisla da se krijes sada iza ovog nika, sve dok te ne banuju ponovo, pa se prebacis opet na neki drugi nik, mislim nema smisla, a i p**** je ;)
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 21 jul 2016, 23:00

Manje priče i širenja negative,
sve da je sve najcrnje, može se zašutiti jedan dan,
nego sutra pravac po karte čim prije!

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 21 jul 2016, 23:22

Hrasno1921 je napisao/la:
PandasFriend je napisao/la:Pa jedini pravi navijači su amazon, samoplavi, hausman i hrasno1921, a ima i jos par njih ali su rijetki
Ko si ti? predstavi se sa starim nikom, cisto da znam koga sam "podkacio", ovako nema smisla da se krijes sada iza ovog nika, sve dok te ne banuju ponovo, pa se prebacis opet na neki drugi nik, mislim nema smisla, a i p**** je ;)
Pa bolan ne bio ti ih imas pet na ovom forumu sta ti imas kome pricati zivota ti.sa jednog napadas..na drugom si umjeren a na ostalim si normala.
A i p.ic.k.a.s.t.o je prizivati ljude po forumu sto si ti cinio a sve po nalogu.
Na kraju jesii li promjenio privajdera ili si jos na logosoftu....

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 jul 2016, 23:49

Euzebio je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:
Pa bolan ne bio ti ih imas pet na ovom forumu sta ti imas kome pricati zivota ti.sa jednog napadas..na drugom si umjeren a na ostalim si normala.
A i p.ic.k.a.s.t.o je prizivati ljude po forumu sto si ti cinio a sve po nalogu.
Na kraju jesii li promjenio privajdera ili si jos na logosoftu....
Nidje veze ba :lol:
Koliko ko ima naloga na forumu lako se moze provjeriti, ista stvar i sa provajderom, ko se imalo razumije u IT. tehnologiju to zna i provjeri, dakle imam jedan jedini nik na ovom forumu i to je ovaj, za razliku od trolova i onih drugih koji dolaze u pokusaju da ruse ovaj forum, sve vam se svodi na optuzbe, lazi i spinovanja, ne kontam odakle vise to izmisljanje i spinovanje, sve u svemu malo vas je i to sto vas ima administracija foruma se lako sa njima obracuna, i da ne zaboravim od 2008. sam na HS-u, da i to rijesimo ;)
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 22 jul 2016, 00:02

vala ste ko kakve tetke svaki post neko nekog optuzuje. ovaj euzebio od kad pratim temu nista normalno nije napisao, samo neki kompleksaski postovi koji su nevezani za Zelju nego njegove bolesne paranoje. sta te bolan boli tuki ko je ko? uzivaj, pisi o Zelji, koga zanimaju ove gluposti.

ima li neko ideju za sastav u subotu? jel neko bio na treningu sta se desavalo ovih dana?

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 22 jul 2016, 00:18

jao ako uzmemo pitice kakav ce to sou biti. cujem prica se da ce lendric igrati lijevo krilo pa jel on normalan? lazic lijevo, desno beganovic, zeric je povrijeden koliko sam cuo i dva spica idealno za ubit ih dva razlike.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jul 2016, 00:20

Biće šou i ako ih ne uzmemo :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.