HausMan je napisao/la:presmijesna prodaja. sto znaci da ce na stadionu biti hiljadu ljudi ako bude sranje od igre.
prodato vise nego duplo godisnjih nego prosle sezone.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
HausMan je napisao/la:presmijesna prodaja. sto znaci da ce na stadionu biti hiljadu ljudi ako bude sranje od igre.
kakve to veze imaHausMan je napisao/la:povoljnije cijene nego prosle godine nisi otkrio toplu vodu.
Što bi se žalili? Slušao sam ih i oni su svi deklarisani Željovci, koji vole Želju. Ne bi oni nikada uradili ni jednu stvar, koja bi usporila, a kamoli zaustavila gradnju stadiona. To su ljudi koji će dati i posljednju marku iz džepa da vide novu Grbavicu. Jedan od istaknutijih je i Ahmed Muftić - Violina. Slušao sam ga i sav sam se naježio, koliko čovjek voli Klub i jedva čeka da Grbavica zasija punim sjajem.TikTak je napisao/la:Kad krece gradnja. Jesu li se ovi iz SD zalili?Virtu4l je napisao/la:Kako je krenulo ide ovaj istok na minimalno pet etažaFK Željezničar
7 mins
FK Željezničar je u vremenskom periodu od 11.07.2016. godine do danas na ime sezonskih ulaznica prikupio novčana sredstva u iznosu od 86.620,00 KM.
Sav novac prikupljen prodajom sezonskih ulaznica bit će rezervisan i iskorišten za izgradnju istočne tribine Stadiona Grbavica!![]()
buraz, ne valja ti to ni u sali recicarsijaba je napisao/la:Što bi se žalili? Slušao sam ih i oni su svi deklarisani Željovci, koji vole Želju. Ne bi oni nikada uradili ni jednu stvar, koja bi usporila, a kamoli zaustavila gradnju stadiona. To su ljudi koji će dati i posljednju marku iz džepa da vide novu Grbavicu. Jedan od istaknutijih je i Ahmed Muftić - Violina. Slušao sam ga i sav sam se naježio, koliko čovjek voli Klub i jedva čeka da Grbavica zasija punim sjajem.
Slušao sam ih, zato i pišem. Ja vjerujem ljudima, nije valjda da lažu. Stekao sam utisak da bi ručno beton mješali da se napravi Stadion. Puna su im usta Želje. Gdje će se takvi ljudi žaliti, a zaklinju se u Želju - u novu Grbavicu.Straus1921 je napisao/la:buraz, ne valja ti to ni u sali recicarsijaba je napisao/la:Što bi se žalili? Slušao sam ih i oni su svi deklarisani Željovci, koji vole Želju. Ne bi oni nikada uradili ni jednu stvar, koja bi usporila, a kamoli zaustavila gradnju stadiona. To su ljudi koji će dati i posljednju marku iz džepa da vide novu Grbavicu. Jedan od istaknutijih je i Ahmed Muftić - Violina. Slušao sam ga i sav sam se naježio, koliko čovjek voli Klub i jedva čeka da Grbavica zasija punim sjajem.![]()
Bice prodato vise godisnjih u periodu nakon prvog kola, nego sve zajedno do sada.HausMan je napisao/la:prodaja se zavrsava s pocetkom sezone to jeste u subotu nakon prvog kola. nema logike da kupujes godisnju poslije toga. 10-20 ljudi koji su zakasnili zbog godisnjih odmora ce jos kupiti i to je to. valjda ne mislis da ce se godisnje prodavati do polusezone. sto je prodato, prodato, a prodato je prejadno godisnjih za klub kao Zeljeznicar.
To si u pravu, ti ljudi bi sami zašalovali pola istoka ako bude potrebno. Pravi Željovci, da je više takvih.carsijaba je napisao/la: Slušao sam ih, zato i pišem. Ja vjerujem ljudima, nije valjda da lažu. Stekao sam utisak da bi ručno beton mješali da se napravi Stadion. Puna su im usta Želje. Gdje će se takvi ljudi žaliti, a zaklinju se u Želju - u novu Grbavicu.
Ko si ti? predstavi se sa starim nikom, cisto da znam koga sam "podkacio", ovako nema smisla da se krijes sada iza ovog nika, sve dok te ne banuju ponovo, pa se prebacis opet na neki drugi nik, mislim nema smisla, a i p**** jePandasFriend je napisao/la:Pa jedini pravi navijači su amazon, samoplavi, hausman i hrasno1921, a ima i jos par njih ali su rijetki
Pa bolan ne bio ti ih imas pet na ovom forumu sta ti imas kome pricati zivota ti.sa jednog napadas..na drugom si umjeren a na ostalim si normala.Hrasno1921 je napisao/la:Ko si ti? predstavi se sa starim nikom, cisto da znam koga sam "podkacio", ovako nema smisla da se krijes sada iza ovog nika, sve dok te ne banuju ponovo, pa se prebacis opet na neki drugi nik, mislim nema smisla, a i p**** jePandasFriend je napisao/la:Pa jedini pravi navijači su amazon, samoplavi, hausman i hrasno1921, a ima i jos par njih ali su rijetki
Nidje veze baEuzebio je napisao/la:Pa bolan ne bio ti ih imas pet na ovom forumu sta ti imas kome pricati zivota ti.sa jednog napadas..na drugom si umjeren a na ostalim si normala.Hrasno1921 je napisao/la:Ko si ti? predstavi se sa starim nikom, cisto da znam koga sam "podkacio", ovako nema smisla da se krijes sada iza ovog nika, sve dok te ne banuju ponovo, pa se prebacis opet na neki drugi nik, mislim nema smisla, a i p**** jePandasFriend je napisao/la:Pa jedini pravi navijači su amazon, samoplavi, hausman i hrasno1921, a ima i jos par njih ali su rijetki
A i p.ic.k.a.s.t.o je prizivati ljude po forumu sto si ti cinio a sve po nalogu.
Na kraju jesii li promjenio privajdera ili si jos na logosoftu....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.