FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 22 jul 2016, 10:03

Ipak trebamo sačekati stručnjaka koji Zelju prati isključivo s foruma i kad ima neko stream. Sad ce nam objasniti situaciju :salut: :kafa:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 22 jul 2016, 10:04

Za 12 dana od kada je krenula prodaja, već su prodate 32 desetogodišnje ulaznice za buduću Istočnu tribinu. Kada se krene sa temeljima, bit će više kupovine, jer je naš narod po prirodi skeptičan. Nadam se da niko neće kočiti izgradnju stadiona, jer se radi o širem društvenom interesu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jul 2016, 10:09

carsijaba je napisao/la:Za 12 dana od kada je krenula prodaja, već su prodate 32 desetogodišnje ulaznice za buduću Istočnu tribinu. Kada se krene sa temeljima, bit će više kupovine, jer je naš narod po prirodi skeptičan. Nadam se da niko neće kočiti izgradnju stadiona, jer se radi o širem društvenom interesu.
:bow: :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jul 2016, 10:20

Muk :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 22 jul 2016, 10:22

fibonacci je napisao/la:Koliko vidim stolice na sjevernoj tribini gdje će biti pitari, neće biti skinute. U slučaju da počnu razvaljivati stolice moglo bi lako doći do konflikta. Ja ako budem vidio da neko razvaljuje stolice neće biti tog policajca koji će me zaustaviti dok ne uhvatim tog pitara koji bude lomio stolicu. A ako dođe do tog moglo bi lako doći i do prekida utakmice.
Nece, jer nema smisla skidati ih pa ih opet postavljati, sve sto uniste, morat ce i platiti, takva je praksa svugdje

PS. karte u prodaji tek iza 11h
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 22 jul 2016, 10:27

Hrasno1921 je napisao/la:
fibonacci je napisao/la:Koliko vidim stolice na sjevernoj tribini gdje će biti pitari, neće biti skinute. U slučaju da počnu razvaljivati stolice moglo bi lako doći do konflikta. Ja ako budem vidio da neko razvaljuje stolice neće biti tog policajca koji će me zaustaviti dok ne uhvatim tog pitara koji bude lomio stolicu. A ako dođe do tog moglo bi lako doći i do prekida utakmice.
Nece, jer nema smisla skidati ih pa ih opet postavljati, sve sto uniste, morat ce i platiti, takva je praksa svugdje

Od ovih odanijih navijaca, tebe smatram takvim sam ocekivao godisnje.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 22 jul 2016, 10:30

Straus1921 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Biće šou i ako ih ne uzmemo :kafa:
Kod nas ce bas biti sou ako ne uzmemo. Kostic ce biti na pola puta za Dezelu, Misimovic ce po prvi put osjetiti bijes mase, ovi koji mu sada pusekitu i kad nam ode igrac koji je dosao prije dva mjeseca i koji se uigravao za derbi **** ce mu sve na kamaru. Dobrodosli u Bosnu i Hercegovinu, dobrodosli na sjevernu tribinu Grbavice.
kakav bijes mase bolan ne bi :yawn: :yawn:
jel to pobjeda neki imperativ ? :eh:
Hahaha, cuj bijes mase. Mozda nisma u toku, sa TOSK-om igramo za opstanak?

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 22 jul 2016, 10:34

TikTak je napisao/la:
carsijaba je napisao/la:Za 12 dana od kada je krenula prodaja, već su prodate 32 desetogodišnje ulaznice za buduću Istočnu tribinu. Kada se krene sa temeljima, bit će više kupovine, jer je naš narod po prirodi skeptičan. Nadam se da niko neće kočiti izgradnju stadiona, jer se radi o širem društvenom interesu.
Juce sam pitao vezano za ovo ali si bio neozbiljan. "Nadam se da niko neće kočiti izgradnju stadiona". Sta ovo znaci? Ko je zapravo izjavio ovo i da li stvarno postoji mogucnost da neko zakoci gradnju, prvenstveno ovi iz SD?
U ovu drzavu je sve moguce. Ali tesko sada da zakoci, građevinsku dozvolu ce Koldzo licno uruciti klubu par dana pred izbore. A svi mediji ce to objaviti. Mozda ce obecati jos jednu finansijsku pomocu. Gradnja bi mogla poceti nekad pred izbore ili poslije

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 22 jul 2016, 10:42

TikTak je napisao/la:
Juce sam pitao vezano za ovo ali si bio neozbiljan. "Nadam se da niko neće kočiti izgradnju stadiona". Sta ovo znaci? Ko je zapravo izjavio ovo i da li stvarno postoji mogucnost da neko zakoci gradnju, prvenstveno ovi iz SD?
Ma i ja se bojim ovih iz SD, jer su se žalili (prvi put) na dobijanje Urbanističke. Predstavljaju se kao navijači Želje, a rade protiv izgradnje Stadiona :crazy: . Mislim da je svim navijačima u BiH, pa i onima koji će nekada iz inostranstva dolaziti da bodre svoje klubove u evropskim takmičenjima, interes doći na udoban i lijep stadion.

Oportunista, zarad vlastitog interesa će uvijek biti. "Nadam se da niko neće kočiti izgradnju stadiona" - je neko moje razmišljanje.

Pored navijača Želje, zdrav razum govori, da bi se navijači Sarajeva trebali najviše radovati izgradnji Grbavice, jer su oni najveća navijačka skupina koja posjećuje naš stadion.

Jučer sam bio sarkastičan. Danas ozbiljan.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 jul 2016, 10:42

Muerte je napisao/la:
TikTak je napisao/la:
U ovu drzavu je sve moguce. Ali tesko sada da zakoci, građevinsku dozvolu ce Koldzo licno uruciti klubu par dana pred izbore. A svi mediji ce to objaviti. Mozda ce obecati jos jednu finansijsku pomocu. Gradnja bi mogla poceti nekad pred izbore ili poslije
Kad su ti izbori?

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 22 jul 2016, 10:51

briga je napisao/la:

Pogresno tumacis neke stvari, ocito si jos mlad :wave:

Price kako neko nesto koci su price za malu djecu, da je zaista tako ove godine se nebi ni cigla pomjerila na stadionu, ali mahala uvijek laje, jbg tako je
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 22 jul 2016, 10:59

briga je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la: Nece, jer nema smisla skidati ih pa ih opet postavljati, sve sto uniste, morat ce i platiti, takva je praksa svugdje

Pogresno tumacis neke stvari, ocito si jos mlad :wave:

Price kako neko nesto koci su price za malu djecu, da je zaista tako ove godine se nebi ni cigla pomjerila na stadionu, ali mahala uvijek laje, jbg tako je
Razjasni mi te stvari ako nije problem. Ko treba da kupi godisnje ako ne oni kojima su puna usta Zelje i uzimaju sebi za pravo da sve komentarisu? Sto se tice godina osjecam se jos uvijek mlad. ;)

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 22 jul 2016, 11:07

http://fkzeljeznicar.ba/informacije-o-k ... opu/21396/

Nema dresova pred derbi. Kriv dobavljac, tako kazu nasi u saopstenju :). U sustini smo poglupa nacija, ali ovo vec prelazi sve mjere.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 22 jul 2016, 11:16

U svoje ime govori, a ne u ime nacije osim ako nisi Bake. Ocekujem demant Diadore i dobavljaca ako je ovo saopstenje netacno jer su oni prozvani.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 22 jul 2016, 11:21

Pogubljeni su totalno. Samo šalju neka saopstenja a nista se ne radi. Počni raditi istok kako si rekao boli me tuki za saopstenja a svako isto. Koga to zanima? Obicne navijače to ne zanima. Samo pobjeda na derbiju moze popraviti cijeli atmosferu čula koji su napravili.

Oni su otjerali igrače na početku kao da naprave sistem a na kraju nam igrači cirkuzaju po klubu. Pa kad se desi sve ovo I ova sranja, prica kako on i prave sistem neki postaje presmijesna. Tiago i Spanac otisli bez traga, Jahić povrijedjen dosao, dosta je vise.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 22 jul 2016, 11:25

briga je napisao/la:U svoje ime govori, a ne u ime nacije osim ako nisi Bake. Ocekujem demant Diadore i dobavljaca ako je ovo saopstenje netacno jer su oni prozvani.
Kakav demant? Ovi iz Diadore nemaju veze ko je Zeljo isto ko i oni iz Nikea ko je Sarajevo. Nama se dogadjaju nevjerovatne gluposti i sve se pokusava opravdati, svaliti krivica na nekog drugog. Prije nego sklopis posao s nekim, Hervasom, dobavljacem sportske opreme, moras provjeriti s kim sklapas posao. Ovo kako mi radimo je neodgovorno i izgubit cemo solidnu kolicinu novca.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 22 jul 2016, 11:34

Cuj kakav demant. Pa mene licno da neko prozove za nesto sto nisam uradio naravno da cu odmah odgovoriti i demantovati, a u poslovnom svijetu je jos bitnije da se demantuje ovakvo nesta ako je neistina jer unistava reputaciju firme ko god da je. Bila to Diadora ili zastupnik i dobavljac. S obzirom da se predstavljas kao neko stariji trebao bi da znas da su danas ime i dobar rejting najbitniji u poslu.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 22 jul 2016, 11:38

aleksandar_veliki je napisao/la:Ne ulazim previse u diskusije iz poznatih razloga, medjutim ovdje moram. Klub i GONG fakat nemaju veze sa dresovima. Ko hoce da vjeruje nek vjeruje, ko nece ne mogu mu pomoci.
jos nisi shvatio...
vazno je kenjati, u tome lezi snaga!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 22 jul 2016, 11:59

Cuj namjerno odugovlace. Zar postoji neko ko bi bjezao od sigurne zarade?
Bas moras biti glup

Signore je napisao/la:[qte="Mue"]
TikTak je napisao/la:
Juce sam pitao vezano za ovo ali si bio neozbiljan. "Nadam se da niko neće kočiti izgradnju stadiona". Sta ovo znaci? Ko je zapravo izjavio ovo i da li stvarno postoji mogucnost da neko zakoci gradnju, prvenstveno ovi iz SD?[/quot

Kad su ti izbori?
Mislim nekad u oktobru

Straus1921
Kontakt:

Post Postao/la Straus1921 » 22 jul 2016, 12:24

Sta lupate vi gospodo ? Kakvu su atmosferu napravili oko sebe ? Losu ? Dajte ljudi, ohladite malo, ide derbi, izadjite, popijte pivu, ili sok nebitno, podyebavajte nekog druga, komsiju, prolaznika za kojeg znate da navija za manji sarajevski klub. Ostavite se polemike vise oko uprave. MANIJACI ZELJO BOG I CARSIJA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 33 gosta.