FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

adointer
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la adointer » 25 nov 2013, 00:23

farukzidane je napisao/la:Ado sta su ovo tvoji ovoliko nervozni,,,,kod ovih mojih nema ovakvog nasilnickog ponasanja :D :D :D :D
cekaj da kiksaju :) jbg kod nas nema bezobraznih(osim mene,ja mogu 8-) ) ko kod vas :?
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 25 nov 2013, 00:27

adointer je napisao/la:
farukzidane je napisao/la:Ado sta su ovo tvoji ovoliko nervozni,,,,kod ovih mojih nema ovakvog nasilnickog ponasanja :D :D :D :D
cekaj da kiksaju :) jbg kod nas nema bezobraznih(osim mene,ja mogu 8-) ) ko kod vas :?
da kiksaju ovi moji....neznam kad ce se to desiti :D :D :D :D ma kod mojih ima svega,,,nebitno od rezultata,,,,cim neki igrac ne odigra kako su oni mislili,,,gotovo,,paljba slijedi :D :D :D :D

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 25 nov 2013, 00:36

Ma lose ovo veceras, oslanjamo se na poteze pojedinaca, citaj Palacia, i kad njemu ne ide ne ide nista..muka mi je vise gledat ovo samo sa jednim napadacem, nikakve igre..da je Belfodil i najgori napadac lige ubaci ga brate mili sa Palaciom, olaksaj malo covjeku..sigurno nece bit losiji od Guarina koji je zasluzio klupu vise nego iko..toliko izgubljenih lopti, toliko nabijenih lopti u nebesa, sve nesto na silu, nema nikakva osjecaja..

Taider treba malo laganije ulazit u utakmice, svaku utakmicu njemu je pitanje ocel dobit crveni

Od onog levata Pereire ne ocekujem vise nista tako da me ove njegove partije ne iznenadjuju..nadam se da ce otic u januaru
Mazzari Kovacica ubacio prekasno, kad ovi vec igraju bunker i nema se covjek dje pomaknut tako da mislim da nije ni mogo nista vise uradit

Rolando odlican, mogli bi mi njega otkupit na kraju sezone

Po meni Johny najbolji, Guarin najlosiji i nadam se da ce Mazzari imat muda stavit ga na klupu
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 25 nov 2013, 00:57

Pa i ne čudi me da se znate..
Željezničar za život cijeli!

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 25 nov 2013, 11:04

Neda nam se pa hajd...
Mada je opet milina gledat ovaj Inter za razliku od Straminog, gdje bi se sinoc branili cijelu tekmu
Taider je kloc samo takav, i definitivni upada u ekipu sa japancem i Pereirom, te cine trio-retardinjo, stvarno ne mogu da vjerujem da ovi igraci igraju profesionalni fudbal
Zabac ispada iz prvog tima, Rolando dobar, Hugo i Juan bolji svakako
Vidi se Walterov rad i postoji napredak u igri, na zimu nam trebaju pojacanja, ali ciljana, kao i ciljana tjeranja, moze se komotno upast medju TRI
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 25 nov 2013, 13:56

Znaci primamo onaj gol iz kontre, njih tri trce za igracem koji vodi loptu i Juan cak umjesto da vamo ide odmah na Konea da ga zatvori, Taider puno trci, puno radi ali igra malo pregrubo, Guarin pa tog momka postujem ali ja mislim da je vrijeme da malo ohladi da pogleda sa klupe da vidi sta Interu treba pa kada ude da napravi razliku a ne samo onako da trsi napade uzalud, Palacio me iznenadio sinoc nikako nije bio svoj kao pocetnik kod obje prilike, Pereira je dobro radio sinoc jako se trudio osvajao prostor, Kova kasno usao, Alvarez previse daleko od gola i kada lik krene prema napred oni nasi se sakrili dole u odbrani niko da mu se ponudi da odigra dupli pass ili nesto...mnogo toga nije sinoc pasalo u igri, jednostavno moramo biti ubojiti u napadu i makismalno koristit prilike koje nam se ukazu.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 25 nov 2013, 16:23

Zamiljivo kako ovi sa ruznim bojama na avatarima samo dodju da izraze misljenje u situacijama kada kiksamo.
A nisu oni tu da provociraju. :) Haj ove iz donjeg dijela tabele i razumijem tesko im je, ali tifose sampiona nikako.

Sto se tice tekme igra nije bila losha, samo da je bilo malo vishe srece. Guarin prelosh.Ostalo moze proci.Dzoni objasnjava zasto su ga nazivali novim Maikonom, solidan u odbrani , a u napadu dribla frajer po dvojicu, boje ga se protivnici. :) Samo se nadam da ce ovaj pozitivni prenos potrajati...
Amar Osim selektor BiH

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 26 nov 2013, 08:29

Moradoh malo sacekat da se hamelj vrati odakle je i dosla da i ja koju otipkam.
Ne bih trunio previse o igri jer je sve mane-vise receno. Ono sto me j.ebe u mozak da ne mogu doc sebi doc po nekoliko sati posle utakmice je odnos prema igri. Ovih 6-8 bodova koji nam objektivno fale zbog ovih nekoliko remija (cagliari,atalanta,bologna) su samo zbog odnosa igraca na terenu. Ne znam sta je pitanju. Da li nedostatak vodje na terenu, nedostatak zelje za pobjedom, nepostojanje sportskog psihologa u ekipi (u sto cisto sumnjam) ili nesto deseto ali jedini razlog zasto zaostajemo za vodecim je to. Ok,fali kvaliteta u vezi, ali ovih par tekmi se realno po svemu vidjenom moralo dobit.
Ja licno slom zivaca dozivljavam gledajuci hodanje po terenu 10 min pred kraj utakmice pri rezultatu 1-1. Pa majku mu,ne znam sta taj Mazzari njima prica za moativaciju prije utakmice,ali ocigledno da to ne pali. Kad vidim da glupi Milan bez ikakve igre sa svim igracima na protivnickoj polovini napada,pokusava nekako uvaljat taj gol,a nasih se 5 vraca polako do Handanovica da kreiraju ljudi polako napad. **** ti mentalitet i trenera i igru i sve, u p.m.
Opet se iznervirah!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 26 nov 2013, 12:42

Eurosport Top 11 della settimana:

PORTIERE

Mattia Perin (Genoa, contro il Milan): 9 salvataggi, 1 rigore parato, 4 prese

DIFENSORI

Jonathan (Inter, contro il Bologna): 1 gol, 7 tocchi nell’area avversaria, 7 recuperi 8-)

Jean-Armel Kana-Biyik (Rennes, contro il Bordeaux): 1 gol, 8 recuperi, 6 disimpegni

Dante (Bayern Monaco, contro il Borussia Dortmund): 91% di passaggi riusciti, 8 recuperi, 12 disimpegni

Pape Souaré (Lille, contro il Tolosa): 1 gol, 10 cross, 4 disimpegni

CENTROCAMPISTI

Jesus Navas (Manchester City, contro il Tottenham): 2 gol, 1 assist, 5 tocchi nell’area avversaria

Nigel de Jong (Milan, contro il Genoa): 1 assist, 114 passaggi riusciti su 118, 9 duelli vinti su 10

Bruno (Villarreal, contro il Levante): 1 gol, 1 assist, 103 tocchi

Frank Lampard (Chelsea, contro il West Ham): 2 gol, 7 tiri, 85% passaggi riusciti

ATTACCANTI

Carlos Vela (Real Sociedad, contro il Celta Vigo): 4 gol, 5 tiri in porta, 9 tocchi nell’area avversaria

Ikechukwu Uche (Villarreal, contro il Levante): 2 gol, 4 tiri, 6 falli subiti
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 26 nov 2013, 13:50

Jonathan definitivno najprijatnije iznenadjenje od pocetka sezone, svaku tekmu igra bolje i bolje, za razliku od Alvareza koji cini mi se pomalo pada sa formom
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 nov 2013, 13:54

Il Brasile scopre Jonathan. I quotidiani sudamericani hanno messo a confronto le prestazioni del terzino interista con quelle di Dani Alves e Maicon e hanno promosso il giocatore nerazzurro. "I numeri parlano chiaro: l'interista ha statistiche migliori rispetto ai suoi rivali nel Brasile".

Jonathan:
12 partite - 4 gol e 3 assist, 1 cartellino giallo

Maicon:
10 partite - 1 gol - 6 cartellini gialli

Daniel Alves:
20 partite, 2 gol, 1 autogol e 5 assist, 3 cartellini gialli

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 26 nov 2013, 14:44

Nagatomo najbolji azijski igrac 2013

:)

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 26 nov 2013, 16:00

arminz je napisao/la:Jonathan definitivno najprijatnije iznenadjenje od pocetka sezone, svaku tekmu igra bolje i bolje, za razliku od Alvareza koji cini mi se pomalo pada sa formom
Mislim da je za to kriv Mazzari, Ricky je bio nevjerovatan kada je igrao poluspica, sada kada ga je vratio kao centralnog veznog a Freddya kao poluspica, jednostavno se pogubio..

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 26 nov 2013, 16:08

Automatski je tu rjesenje nasih problema u napadu. Fredy na klupu i to je to.

Suska se da ce Belfo na posudbu kako bi se napravilo mjesta za novog napadaca..

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 26 nov 2013, 16:43

Samo da bude neka nova opcija, odnosno da ne bude neko od ove trojice sto se spominju. (Dzeko, MItroglu,Martinez).Ova dvojica navodio sam vec sto ne, a Martinez je strasan igrac, ali bojim se da se ne ponovi Suazo scenario.
Amar Osim selektor BiH

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 26 nov 2013, 16:47

pa koga bi ti,jbt ko da smo mi Real Madrid :? ja mislim da bi se Dzeko mogao za najmanje pare dovest a borio bi se jos vise nego sto bi trebao da pokaze Pellegriniju i Manciniju da su pogrijesili,,

slika

gledaj krkana,nosio bi cetvoricu sa sobom 8-)

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 26 nov 2013, 16:59

Nemam ja nista protiv Dzeke, naprotiv u tom transferu vidim ne samo priliku za poboljsanje ekipe nego i ekonomske situacije.On i Radja dva vishemilionska trzista otvaraju. Zato sam i posumnjao da bi moglo biti nesto od tog transfera. A i generalno volim lika - sugradjanin, potekao iz kluba za koji navijam itd..Ali valja trpiti papke koji bi se nashli pametni i popljuvali sve sto je sveto u ovom klubu nakon prve nepovoljne situacije za Dzeku.

A i Milanista je sto mora znaciti i da je **** u dushi ... :lol:
Amar Osim selektor BiH

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 26 nov 2013, 17:02

Ma treba realno govoriti, Dzeki je bitan novac a mi mu ne mozemo ponuditi ono sto ima u City-u.
Ali s oobzirom da to nece ni drugi zbog njegove trenutne forme, to otvara mogucnost da ga uhvatimo nekako.

Thohir je sve glasniji za Nainggolana, jos samo da Mazzarri kaze sudbonosno da :lol:

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 26 nov 2013, 17:11

ima Puma nek ih rastjera :mrgreen:

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 26 nov 2013, 17:21

Beppe je napisao/la:Nemam ja nista protiv Dzeke, naprotiv u tom transferu vidim ne samo priliku za poboljsanje ekipe nego i ekonomske situacije.On i Radja dva vishemilionska trzista otvaraju. Zato sam i posumnjao da bi moglo biti nesto od tog transfera. A i generalno volim lika - sugradjanin, potekao iz kluba za koji navijam itd..Ali valja trpiti papke koji bi se nashli pametni i popljuvali sve sto je sveto u ovom klubu nakon prve nepovoljne situacije za Dzeku.

A i Milanista je sto mora znaciti i da je **** u dushi ... :lol:
:D :D :D
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.