Bosco je napisao/la:Henderson je napisao/la:
Pa dobro kolega
Mafijašu ko nas to zavadi pa tako pričaš o Liverpoolu?

Čestitke na Podolskom, sada nama prepustite Hoilleta makar ( ako već nećete Hazzarda )

Ma prijatelju moj ovi tvoji često ulete sa nekim provokatorskim tonom, ali samo pojedinci.

Da si ti to napisao čovjek bi ti fino objasnio. Nego izvolite vi Walcotta on je navijač Liverpoola kako kažu

, a nama tog Hoilleta dajte. I možeš dobit Gibbsa gratis ako thea platite skuplje od 15 miliona eura.

Meni ne treba objašnjenje, jer sam čitao o Suarezu. Sada kada imate Podolskog u džepu, čisto sumnjam da će on doći. Wenger je malo čudan, nisam vidio strpljivijeg trenera od njega. Čisto sumnjam da će se riješiti Parka nakon samo godinu dana ( koliko je trpio Bendtenra, Denilsona, Squilacija ... ), Park je mala maca za njih. Chamak će ići sigurno a u napadu vam opet ostaju Persi, Podolski i Park.
Vidim da djeluje malo pametnije, pokušava sa tranferima sada da osigura potpis Persija tj. pokušava mu dokazati da će Arsenal sada ozbiljnije raditi.
Ove sezone sigurno idete u LP ( Chelsea gubi na Anfieldu u 37. kolu 1 000 000 % ). King, Gerard, Maxi

baš mrze taj klub ( uostalom kao i svaki navijač ).
Naredna sezona će biti teška za sve.
Što se Liverpoola tiče, evo 3 najnovija igrača: Reedmond ( Birmingham ), Moses ( Wigan ) i Zaha ( Palace ). Zaključak je mladi i talentovani englezi od 10 do 15 miliona funti. Već sam pisao da se ne bi iznenadio ako bi Liverpool kupio Walccota, jet to je Liverpool. Daj Engleza pa makar bio gori nego stranca pa makar bio duplo bolji ( od kako je došao King ). Meni paše, među 35 najodanijih igrača ( igrača koji su najviše odigrali utakmica u EPL ) je 34 sa Otoka, samo se Swarzzer crna ovca. Odanost, lojalnost, nema plača za suncem, nema plača nema trofeja itd. itd. Šta ćeš, teški trenuci moje mladosti prođoše o osvajanju Carlin Cupa

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).