Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bosco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bosco » 08 mar 2012, 01:24

Henderson je napisao/la:
Pa dobro kolega Mafijašu ko nas to zavadi pa tako pričaš o Liverpoolu? :?
Čestitke na Podolskom, sada nama prepustite Hoilleta makar ( ako već nećete Hazzarda ) :)
Ma prijatelju moj ovi tvoji često ulete sa nekim provokatorskim tonom, ali samo pojedinci. :D Da si ti to napisao čovjek bi ti fino objasnio. Nego izvolite vi Walcotta on je navijač Liverpoola kako kažu :mrgreen: , a nama tog Hoilleta dajte. I možeš dobit Gibbsa gratis ako thea platite skuplje od 15 miliona eura. :D

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 08 mar 2012, 01:25

Jos Hazard/Goetze i dostojna zamjena na desnom bocnom i eto nas.... ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 mar 2012, 01:30

Sosed, ajd ne potpaljuj vatru. :mrgreen:

A ovaj, Mancini bi Robina, al' kaže kako je prilično uvjeren da će van Persie ostati u Arsenalu. :)

@Arsenalisation: I riješiti se Munje i onih sličnih njemu. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 08 mar 2012, 01:32

Poldi ce navodno dobivati 100k sedmicno. Jel to neki znak da Robin odlazi? (iako sumnjam) Dali netko zna koliku platu ima u Kolnu?

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 mar 2012, 01:37

Profesor je napisao/la:Poldi ce navodno dobivati 100k sedmicno. Jel to neki znak da Robin odlazi? (iako sumnjam) Dali netko zna koliku platu ima u Kolnu?
2,5 miliona eura na sezonu.

I ne vjerujem da to znači odlazak RVP-a, ranije je i Cesc imao veliku platu, a bio je tu i RVP, naravno i Gallas neko vrijeme. Što se tiče plata, mislim da se samo vraćamo na prošlu sezonu.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 mar 2012, 01:38

Znači potpisali ste Podolskog?Konačno dajete Robinu dostojnog saigrača u napadu :mrgreen:
Podolski-RVP-Gervinho bi sada trebali biti najistureniji.Gervinho je bolji igrač od Thea i valjda će Theo na klupu.Iza Wilshere-Song-Rosicky/Arteta i Andre Santos umjesto Gibbsa,te Per umjesto Koscielnog i ekipa koja je kandidat za titulu.Ako uzmemo u obzir da je Wenger bolji trener od Mancinija moglo bi biti veselo sljedeće sezone u Londonu,ali samo sjevernom :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 08 mar 2012, 01:38

Bosco je napisao/la:
Henderson je napisao/la:
Pa dobro kolega Mafijašu ko nas to zavadi pa tako pričaš o Liverpoolu? :?
Čestitke na Podolskom, sada nama prepustite Hoilleta makar ( ako već nećete Hazzarda ) :)
Ma prijatelju moj ovi tvoji često ulete sa nekim provokatorskim tonom, ali samo pojedinci. :D Da si ti to napisao čovjek bi ti fino objasnio. Nego izvolite vi Walcotta on je navijač Liverpoola kako kažu :mrgreen: , a nama tog Hoilleta dajte. I možeš dobit Gibbsa gratis ako thea platite skuplje od 15 miliona eura. :D
Meni ne treba objašnjenje, jer sam čitao o Suarezu. Sada kada imate Podolskog u džepu, čisto sumnjam da će on doći. Wenger je malo čudan, nisam vidio strpljivijeg trenera od njega. Čisto sumnjam da će se riješiti Parka nakon samo godinu dana ( koliko je trpio Bendtenra, Denilsona, Squilacija ... ), Park je mala maca za njih. Chamak će ići sigurno a u napadu vam opet ostaju Persi, Podolski i Park.
Vidim da djeluje malo pametnije, pokušava sa tranferima sada da osigura potpis Persija tj. pokušava mu dokazati da će Arsenal sada ozbiljnije raditi.
Ove sezone sigurno idete u LP ( Chelsea gubi na Anfieldu u 37. kolu 1 000 000 % ). King, Gerard, Maxi :mrgreen: baš mrze taj klub ( uostalom kao i svaki navijač ).
Naredna sezona će biti teška za sve.
Što se Liverpoola tiče, evo 3 najnovija igrača: Reedmond ( Birmingham ), Moses ( Wigan ) i Zaha ( Palace ). Zaključak je mladi i talentovani englezi od 10 do 15 miliona funti. Već sam pisao da se ne bi iznenadio ako bi Liverpool kupio Walccota, jet to je Liverpool. Daj Engleza pa makar bio gori nego stranca pa makar bio duplo bolji ( od kako je došao King ). Meni paše, među 35 najodanijih igrača ( igrača koji su najviše odigrali utakmica u EPL ) je 34 sa Otoka, samo se Swarzzer crna ovca. Odanost, lojalnost, nema plača za suncem, nema plača nema trofeja itd. itd. Šta ćeš, teški trenuci moje mladosti prođoše o osvajanju Carlin Cupa :D
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 mar 2012, 10:01

Podolski je zaradjivao 3.3 miliona Eura u Kelnu. Prije mjesec-dva su mu nudili poboljsani ugovor (trajao bi do 2015.) po kome bi zaradjivao 5 miliona Eura, a znam da je on izjavio da nije sve u novcu i da su mu potrebnije garancije u vezi dovodjenja novih igraca. Dakle, nije pohlepan. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 mar 2012, 10:16

------------------Scezsny------------------
-Sagna--Vermaelen-Koscielny--A.Santos-
-------------------Song--------------------------
---------Wilsher-------Arteta(sta mislite bi li ovdje mogao OX ili pak da kupite Hazarda :mrgreen: )
--Gervinho------R.V.Persie------Podolski----

Dobra bi ovo ekipa ,sljedece sezone borba za titulu sta kazete :?: :roll:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 08 mar 2012, 10:21

Arnelinho je napisao/la:Sosed, ajd ne potpaljuj vatru. :mrgreen:

A ovaj, Mancini bi Robina, al' kaže kako je prilično uvjeren da će van Persie ostati u Arsenalu. :)

@Arsenalisation: I riješiti se Munje i onih sličnih njemu. :mrgreen:
Mislim da o ovom potonjem ne treba vise ni razgovarat'... :lol: Skilavi,Munja,Denilson,Bendtner,Arshavin,cak i Walcott-a se treba rijesit,iako bi on po meni dosta bolji bio u centru napada,al' Wenger sere nesto o brzini,a najveci je problem sto ovaj tu svoju brzinu zna implementirati jedino kad trci sam a nigdje ni lopte ni protivnickog igraca,znaci ulasci u sredinu i ubacivanja iz drugog plana.To je njegovo i mislim sa malim popravkom realizacije,bi mogao bit' solidan napadac... ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 08 mar 2012, 11:58

meho-medo je napisao/la:------------------Scezsny------------------
-Sagna--Vermaelen-Koscielny--A.Santos-
-------------------Song--------------------------
---------Wilsher-------Arteta(sta mislite bi li ovdje mogao OX ili pak da kupite Hazarda :mrgreen: )
--Gervinho------R.V.Persie------Podolski----

Dobra bi ovo ekipa ,sljedece sezone borba za titulu sta kazete :?: :roll:
Ta bi se ekipa mogla borit za titulu kada ne bi bilo povreda, pošto će bit nema šanse. Treba još dosta uložit u klupu i zadržat najbolje igrače u što lično ne vjerujem jer nam to dosad nije bila praksa.

P.S. Goldi Poldi da zarađuje preko 100.000 :lol: , Fabregasu su trebala 3-4 ugovora da dođe do te cifre, robin još nije ni blizu toj cifri i zamislite sad dolazi Poldi i odmah dobiva 100.000. Pa digo bi se ustanak u klubu.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 08 mar 2012, 12:14

Evo BBC sport, sad je fakat gotovo.
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/17295576" onclick="window.open(this.href);return false;

Inače Wenger izgleda shvatio da je vrag odnio šalu i da se mora pojačat da zadrži Robina. :)

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 08 mar 2012, 12:27

Bosco je napisao/la:P.S. Goldi Poldi da zarađuje preko 100.000 :lol: , Fabregasu su trebala 3-4 ugovora da dođe do te cifre, robin još nije ni blizu toj cifri i zamislite sad dolazi Poldi i odmah dobiva 100.000. Pa digo bi se ustanak u klubu.
Potpisat ce Robin sigurno novi ugovor, da mu ponude 150.000 i vise kako igra nece biti nezasluzeno. Sta je uradio za Arsenal i koliko mu je doprinjeo i proveo svojih godina, vec zasluzuje i spomenik da mu se digne, a povecanje plate u usporedbi s tim je nista. Za podolskog se isplati dati toliku platu od 100.000. Ne vidim razlog zasto bi se ostali bunili jer su jos miljama daleko od takvih ugovora.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 08 mar 2012, 12:31

Drugo je šta zaslužuje, a drugo je šta ima. Pa ja lično da se pitam Robinu bi dao da sam sebi odredi platu jer nam je toliko valjao da to nije normalno. Ove godine sam on nam osvojio 30 poena u ligi :lol: , eto oduzmite 30 poena i pogledajte koji bismo bili. Ja majkemi ne smijem to uradit...

Goldi Poldi će da ima 80.000, ni penija više. Vala i dosta mu.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 08 mar 2012, 12:35

Pa sa Oxlejdom i Gervinom preko krila,a RVP i Poldi u spicu...Bgm odlican transfer....
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 08 mar 2012, 12:37

trxel je napisao/la:Pa sa Oxlejdom i Gervinom preko krila,a RVP i Poldi u spicu...Bgm odlican transfer....
Slazem se Lukas je strasan igrac, ima precizan sut dobro ce doci u napadu sa RvP. :)

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 08 mar 2012, 13:00

huh , dva "levata" u napadu zanimljiv izbor Arsena.Mozda ovo bude i pun pogodak kao sto i sam ocekujem jer Poldi je strasan fudbaler.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 08 mar 2012, 14:04

slika

Ja bi volio vidjeti ovakvu postavku na terenu..Sa RVP-iem kao najisturenijim,Podolski polušpic s tim što bi po potrebi šetao i na krilo..Iza njih dva trkača i strašno prodorna igrača,Rosa i Ox dok bi Wilshere i Song držali zadnju liniju..Dakle u sredini bi imali četiri radilice koji bi se mogli nadopunjavati,vidjeli smo da Song zna povuči naprijed i dati sjajan pas,isto tako Rosa igra dosta dobro u defanzivi a u zadnjih par utakmica je bio i strašno prodoran sa magičnom kontrolom lopte :mrgreen: mali Ox bi bio svugdje od CM do LM pa do AM,on je nevjerovatno požrtvovan i dok ima snage trči ko konj :mrgreen:

RVP i Podolski su gol igrači,imaju sjajan prvi korak i odlični su šuteri a znaju i zadržati loptu..

U odbrani samo primjeniti pristup protiv Milana,odnosno igrati agresivno na protivničke napadače,jednostavno nedat im disat,a Vermalen,Kos i Sagna su upravo takva tipa igrača,kad su "naloženi" idu u "kost" :mrgreen:

E sad Hazard ili Goetze,Vertonghen uz Walcota,Žervu,Diabyia,Artetu i zašto ne Suareza,Per-a,Hoileta :mrgreen: kakva bi to klupa bila :lol:

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 08 mar 2012, 14:06

Napadač Kolna i njemačke reprezentacije Lukas Podolski na kraju sezone će preći u Arsenal. Kako javlja „Bild" dogovor između „jarčeva“ i „topnika“ o transferu Podolskog je već ostvaren, te da će nogometaš promijeniti sredinu za 13 miliona eura.

Podolski je dogovorio s Arsenalom četvorogodišnju saradnju koja će mu po sezoni donositi sedam miliona eura, a potpisat će ugovor 2013. godine. U ovvoj sezoni Bundeslige, Podolski je postigao 16 golova. ;)

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 08 mar 2012, 14:48

odlican transfer, ali ipak treba ostati realan i ne nadati se dovođenju jos 4igraca

ako dovedemo hazarda ili gotze-a pokazat cemo ozbiljne namjere, sto ce me ujedno i zadovoljiti

bilo koga od ova 2 da dovedemo necemo pogrijesiti, prije svega oba mogu igrati sigurno na 2pozicije, isto vazi i za lukasa, a to moze biti od velike vaznosti

naravno vratiti ponga, rya i lansburya, kako bi nadomjestili odlaske nekih igraca kao sto su diaby, benayoun, arshavin... eventualno walcotta

parka ce vjerovatno zadrzati jos jednu sezonu, pa kada ovaj bude morao ici u vojsku vratit' ce campbella, pretpostavljam... a chamkah napusta arsenal na kraju ove

a inace ako OX kaze za sebe da je AM, onda bi ga ja pustio da tu igra, dovođenjem edena/maria bi imali dovoljno igraca koji mogu konkurisati za AMR i AML

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.