Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Sviramo q ovim formacijama
jer strucnjak postavi telecu formaciju 
Kako nepismenomohz87 je napisao/la:Zanima me, ako neko zna i ima volju da mi odgovori, dali je tačno da je Mario Vrančić predao papire ovo da igra za BiH?
p.s. KAO NAJBOLJI SELEKTOR SVIVREMENA, JASAM TO POSLOŽIJO VAKO!
KO NIE NA SPISKU NEK NE GUBI NADU. USKORO MEĆEM FASADU, A TARIFU ĆU ODREDIT KAŠNJE PUTEM MEDIJA, DASE NELAŽEMO. FALA
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- hogarstrasni
Cisto da napomenem da Tankovic jos nije izgubljen, da je odbio poziv u svedsku U21 i da jos ima sanse da zaigra za nas.
Nemojte odma patriotsku pricu "prodana dusa i sl", niko ga , od odgovornih, nije kontaktirao. Susic je odigrao da zavali Dzeku, kao u slucaju Hajrovic, da se napravi mjesto za TSS i slicne.
Decko jos moze igrati za nas i treba pokusati !
Nemojte odma patriotsku pricu "prodana dusa i sl", niko ga , od odgovornih, nije kontaktirao. Susic je odigrao da zavali Dzeku, kao u slucaju Hajrovic, da se napravi mjesto za TSS i slicne.
Decko jos moze igrati za nas i treba pokusati !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Kakav fail pa gdje smo mi u ovome
http://www.spor-tal.rs/news.php?news=132659" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.spor-tal.rs/news.php?news=132659" onclick="window.open(this.href);return false;
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
calcio je napisao/la:Jos jedan centralni vezni, super. Sad mozemo probati 2-7-1 formaciju![]()
Salim se. Moze li igrati malo prema naprijed, iza napadaca?
Ukoliko Vrancic dobije papire i Stilic se vrati u reprezentaciju, ne bi me iznenadilo da u ovom sastavu nastupimo protiv Velsa i Belgije:

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
http://sportsport.ba/ino_fudbal/sarajli ... igu/140133" onclick="window.open(this.href);return false;
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ne_znam_ko_sam je napisao/la:calcio je napisao/la:Jos jedan centralni vezni, super. Sad mozemo probati 2-7-1 formaciju![]()
Salim se. Moze li igrati malo prema naprijed, iza napadaca?
Ukoliko Vrancic dobije papire i Stilic se vrati u reprezentaciju, ne bi me iznenadilo da u ovom sastavu nastupimo protiv Velsa i Belgije:
![]()
![]()
![]()
Dati Pjanicu loptu a ovi ostali oko njega da ne daju nikome da mu pridje i tako se prosetati do njihovog gola.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pjanic je odlicno opisao sta nije stimalo; nije se snasao on - koji bi trebao da je spona izmedju sredine i napada, tj. onaj koji daje zadnji pas.
E sad, jel' to samo ovu utakmicu se nije snas'o ili mu ne sjeda ova pozicija..pitanje je (u Lyonu je igrao AM, u Romi je nesto kao CM u 4-3-3 - desno u sredini)? Ja bih ga vratio malo nazad kad igramo sa rombom u sredini, a na desetku stavio nekog drugog (Stilic mi je jedini koji mi pada na pamet, a da je bas majstor na toj poziciji); (DM)Besic - (CM)Pjanic, (CM)Medunjanin - (AM)Stilic. Kad se igra sa 5, onda je lakse; (DM)Besic, (CM)Medunjanin - (RAM)Hajrovic, (AM)Pjanic, (LAM)Lulic.
Odsustvo Spahe se osjetilo u odbrani (koliko god ga neko volio/ne volio), i trebace vremena da se ustele stoperi (nadam se da ce ovaj dvojac ostati, uz Vranjesa i Zuku na klupi). Lijevo Lulic/Salihovic (dok se Kolasinac ne vrati) mogu da odrade sasvim dobro posao, i naprijed i nazad. Desno je problem..AV je dobar naprijed, ali ga nazad nema nigdje (u obje situacije je po njegovoj strani pao gol), a Mujdza se stalno oporavlja. Po meni problem je ta desna strana. (RB)Mujdza, (CB)Bicakcic, (CB)Sunjic, (LB)Lulic kad je romb. (RB)Mujdza, (CB)Bicakcic, (CB)Sunjic, (LB)Salihovic kad su 5 u sredini.
O napadu su Ibisevic i Dzeko nedodirljivi, ali definitivno treba osvjezenje u napadu, u vidu prave devetke, a ne u vidu Visce (koji je krilni napadac, a ne centarfor). Kad je romb obojica u napad; (CF)Dzeko, (CF)Ibisevic. Kad je sa 5 u sredini Ibisevic na klupi; (CF)Dzeko.
Potencijalni poziv za oktobar: Stilic, Zukanovic i treba izmisliti nekog centarfora. Prcic, Susic, Cimirot, Hadzic, Zakaric ne mogu biti starteri u kvalifikacijskim utakmicama - nek' se kale kroz prijateljske utakmice.
E sad, jel' to samo ovu utakmicu se nije snas'o ili mu ne sjeda ova pozicija..pitanje je (u Lyonu je igrao AM, u Romi je nesto kao CM u 4-3-3 - desno u sredini)? Ja bih ga vratio malo nazad kad igramo sa rombom u sredini, a na desetku stavio nekog drugog (Stilic mi je jedini koji mi pada na pamet, a da je bas majstor na toj poziciji); (DM)Besic - (CM)Pjanic, (CM)Medunjanin - (AM)Stilic. Kad se igra sa 5, onda je lakse; (DM)Besic, (CM)Medunjanin - (RAM)Hajrovic, (AM)Pjanic, (LAM)Lulic.
Odsustvo Spahe se osjetilo u odbrani (koliko god ga neko volio/ne volio), i trebace vremena da se ustele stoperi (nadam se da ce ovaj dvojac ostati, uz Vranjesa i Zuku na klupi). Lijevo Lulic/Salihovic (dok se Kolasinac ne vrati) mogu da odrade sasvim dobro posao, i naprijed i nazad. Desno je problem..AV je dobar naprijed, ali ga nazad nema nigdje (u obje situacije je po njegovoj strani pao gol), a Mujdza se stalno oporavlja. Po meni problem je ta desna strana. (RB)Mujdza, (CB)Bicakcic, (CB)Sunjic, (LB)Lulic kad je romb. (RB)Mujdza, (CB)Bicakcic, (CB)Sunjic, (LB)Salihovic kad su 5 u sredini.
O napadu su Ibisevic i Dzeko nedodirljivi, ali definitivno treba osvjezenje u napadu, u vidu prave devetke, a ne u vidu Visce (koji je krilni napadac, a ne centarfor). Kad je romb obojica u napad; (CF)Dzeko, (CF)Ibisevic. Kad je sa 5 u sredini Ibisevic na klupi; (CF)Dzeko.
Potencijalni poziv za oktobar: Stilic, Zukanovic i treba izmisliti nekog centarfora. Prcic, Susic, Cimirot, Hadzic, Zakaric ne mogu biti starteri u kvalifikacijskim utakmicama - nek' se kale kroz prijateljske utakmice.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma nije to stvar sto je Pjanic dobio ofanzivnu ulogu pa mu nije sjela nego sto su se on Sušić i Prcić bukvalno sudarali nije se znalo ko šta igra..muhamedhulk je napisao/la:Pjanic je odlicno opisao sta nije stimalo; nije se snasao on - koji bi trebao da je spona izmedju sredine i napada, tj. onaj koji daje zadnji pas.
E sad, jel' to samo ovu utakmicu se nije snas'o ili mu ne sjeda ova pozicija..
.
-
imperator10
- Kontakt:
Govorim ti samo prije vremena ono što ćeš uskoro svojim očima sam vidjeti.Doduše, ako i racionalno gledaš stvari, možeš zamisliti kakav kvalitet moras imati da onakvu ekipu iz druge lige ucinis toliko boljom i napravis sa njom vjerovatno najveći uspjeh u njemačkom fudbalu ikad i uvedeš je u prvu ligu. I meni ne pametuj koliko sam ga ja put gledao, da dosad nisam gledao najmanje 10 njegovih utakmica i hiljadu novinskih artikala ne bi se usudio napraviti takvo poređenje.
ĆUJ JA NEPISMENnormalaba je napisao/la:Kako nepismenomohz87 je napisao/la:Zanima me, ako neko zna i ima volju da mi odgovori, dali je tačno da je Mario Vrančić predao papire ovo da igra za BiH?
p.s. KAO NAJBOLJI SELEKTOR SVIVREMENA, JASAM TO POSLOŽIJO VAKO!
KO NIE NA SPISKU NEK NE GUBI NADU. USKORO MEĆEM FASADU, A TARIFU ĆU ODREDIT KAŠNJE PUTEM MEDIJA, DASE NELAŽEMO. FALAFormacija je super ali je ostalo tuga.
mohz87 je napisao/la: ĆUJ JA NEPISMENTISI SAMO LUBOMORAN ŠTO SAM JA SELEKTOR ANE TI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/martic-r ... ome/140210" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam znao da je Martic rodjen u BiH...
Dobro bi dosao kao zemjena Kolasincu....
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Momak je desni bekPirke je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/martic-r ... ome/140210
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
vala, navijam za Lazio i pratim Serie A, al' za ovog nikad nisam čuo, a vidim da je tek došao u Veronu
treba ga pratit', mlad je, ako se pokaže, obavezno ga kontaktirat'/pozvat', ko zna, možda može igrat' i desno, ne može biti gori od Vrše, niti podložniji povredama od Mujdže
Hrvati imaju Strinića i Srnu, tako da u svakom slučaju ohrabrujuće 
Štila ponovo strijelac u pobjedi Wisle 2:4.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Dobro radi i ss.ba u zadnje vrijeme u promociji igraca koji se cak ni na forumu ne spominju, a sigurno bi trebali biti na oko celnih ljudi reprezentacije.
Do mene je mislio sam da je lijevi bek.Pauleta je napisao/la:Momak je desni bekPirke je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/martic-r ... ome/140210
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
pise u ovom tekstu da je lijevi bek. i onda ovi sto brane papeta kazu nema bolje zamjene za mujdzu od avdijePirke je napisao/la:Do mene je mislio sam da je lijevi bek.Pauleta je napisao/la:Momak je desni bekPirke je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/martic-r ... ome/140210
reaguj pape ubleho !
Zadnja izmjena: jasmin10, dana/u 12 sep 2014, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Jos bolje.Pauleta je napisao/la:Momak je desni bekPirke je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/martic-r ... ome/140210
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bing [Bot], Goalgetter, MaroonBjelave, rukometubih23, signalidunapark, Tihi i 57 gostiju.