U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21, U-19, U-17
Malik Memisevic se vratio nakon povrede i zabio odmah.
Semir Smajlagic opet starter za Goricu danas. Mislim da bi trebali Smajlagic i (Elvir) Ibisevic biti ispred Mulahusejnovica sto se tice U-21 reprezentacije.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
bravo, samo naprijed aBdDrFilgud je napisao/la:Malik Memisevic se vratio nakon povrede i zabio odmah.
ne moze ,nemaju sposobne menađere oniVucevich je napisao/la:Semir Smajlagic opet starter za Goricu danas. Mislim da bi trebali Smajlagic i (Elvir) Ibisevic biti ispred Mulahusejnovica sto se tice U-21 reprezentacije.
Zarathustra
Daj petogodisnji odgovor sa Husarom odmah.Moggi je napisao/la:ne moze ,nemaju sposobne menađere oniVucevich je napisao/la:Semir Smajlagic opet starter za Goricu danas. Mislim da bi trebali Smajlagic i (Elvir) Ibisevic biti ispred Mulahusejnovica sto se tice U-21 reprezentacije.
onaj moj je potpiso takoVucevich je napisao/la:Daj petogodisnji odgovor sa Husarom odmah.Moggi je napisao/la:ne moze ,nemaju sposobne menađere oniVucevich je napisao/la:Semir Smajlagic opet starter za Goricu danas. Mislim da bi trebali Smajlagic i (Elvir) Ibisevic biti ispred Mulahusejnovica sto se tice U-21 reprezentacije.
Zarathustra
Dženis Burnić čestitao Dan državnosti Bosni i Hercegovini na instagramu. 
Je li odustao od fudbala on? Nigdje ga ove sezoneSheyi je napisao/la:Dženis Burnić čestitao Dan državnosti Bosni i Hercegovini na instagramu.
Drape je napisao/la:Ćavar je par puta startao u Osijeku dok su imali nekoliko povrijeđenih igrača iz veznog reda, sada su se vratili i očekujem da će se već naredno kolo naći na klupi.

Standardni veznjak Bočkaj se tek danas vratio u kadar
Pero se razbolio večer uoči derbija s Dinamom, pa je morao propustiti ogled s Modrima, a potom i gostovanje Bijelo-plavih u Koprivnici, kao i prijateljski dvoboj U-21 reprezentacije protiv Francuske. Tri tjedna je morao provesti u ”karanteni” zbog vodenih kozica. Bočkaj je početkom ovoga tjedna iz Zagreba stigao u Osijek, a u konzultacijama s liječnicima stavio se na raspolaganje stručnom stožeru. Ove je srijede odradio lakši trening i do kraja tjedna će se postupno uvoditi u normalan ritam rada. Predviđeno je da se naš mladi reprezentativac suigračima pridruži nakon predstojećeg derbija s Lokomotivom, što znači da bi se u kombinacijama za momčad mogao naći za utakmicu s Rijekom u Gradskom vrtu.
https://www.transfermarkt.de/maurice-co ... ler/335479
Ovaj nije pozivan ni za Svabe ni susjede a skoro prekomandovan u A-tim Herthe...mozda mu dodje Dragan Čović neka rodbina
Ovaj nije pozivan ni za Svabe ni susjede a skoro prekomandovan u A-tim Herthe...mozda mu dodje Dragan Čović neka rodbina
Ovaj je hrvat i nema nista BiH u sebi. znam mu babu
bolje zvati Piplicu Jr. : https://www.transfermarkt.com/zak-paulo ... ler/411207
bolje zvati Piplicu Jr. : https://www.transfermarkt.com/zak-paulo ... ler/411207
Naša juniorska selekcija uoči žrijeba nalazi se u drugoj jakosnoj grupi, a plasman u Elitnu rundu direktno je obezbijedila reprezentacija Portugala.
Prva jakosna grupa: Francuska, Engleska, Italija, Holandija, Njemačka, Ukrajina, Austrija, Španija, Češka, Grčka, Turska, Rusija i Hrvatska.
Druga jakosna grupa: Slovačka, Srbija, Belgija, Švedska, Norveška, Poljska, Danska, Republika Irska, Škotska, Gruzija, Bugarska, Izrale i BiH.
Treća jakosna grupa: Mađarska, Finska, Švicarska, Rumunija, Crna Gora, Slovenija, Kipar, Makedonija, Latvija, Azerbejdžan, Vels, Bjelorusija i Island.
Četvrta jakosna grupa: Litvanija, Kosovo*, Estonija, Moldavija, Luksemburg, Albanija, Malta, Armenija, Andora, Kazahstan, Farska Ostrva, Gibraltar i San Marino.
U Elitnu rundu plasirat će se dvije prvoplasirane selekcije iz svake grupe (ukupno 13 grupa) te najbolja trećeplasirana reprezentacija.
Prva jakosna grupa: Francuska, Engleska, Italija, Holandija, Njemačka, Ukrajina, Austrija, Španija, Češka, Grčka, Turska, Rusija i Hrvatska.
Druga jakosna grupa: Slovačka, Srbija, Belgija, Švedska, Norveška, Poljska, Danska, Republika Irska, Škotska, Gruzija, Bugarska, Izrale i BiH.
Treća jakosna grupa: Mađarska, Finska, Švicarska, Rumunija, Crna Gora, Slovenija, Kipar, Makedonija, Latvija, Azerbejdžan, Vels, Bjelorusija i Island.
Četvrta jakosna grupa: Litvanija, Kosovo*, Estonija, Moldavija, Luksemburg, Albanija, Malta, Armenija, Andora, Kazahstan, Farska Ostrva, Gibraltar i San Marino.
U Elitnu rundu plasirat će se dvije prvoplasirane selekcije iz svake grupe (ukupno 13 grupa) te najbolja trećeplasirana reprezentacija.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U17 je u prvoj grupi. zna neko kako izgleda za U21?
naletih neki dan na ranking u21 ekipa i mi smo, cini mi se na 37. mjestu, tek.Zukanovic je napisao/la:U17 je u prvoj grupi. zna neko kako izgleda za U21?
opet ce biti 3-4 jaka tima u grupi, koji su bolje rangirani.
Veliko hvala Darku Nestorovicu! 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
stanisic zadovoljankobe24 je napisao/la:Veliko hvala Darku Nestorovicu!
Proci ce jos godina dok ne budemo u drugoj jakosnoj skupini nazalost zahvaljujuci onom debilu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Braachuka, Goalgetter, random11 i 61 gost.