Ma pocetak krize, jer vjv ovim porazom smo se oprostili od Kupa, pa ti onda slijedi klanje u Banja Luci i dalje cemo vidjeti, sreca imamo neku bodovnu zalihu pa trece mjesto nece biti upitno,bar se nadam.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Lose ovo veceras, jbg. Ne moze kyeremeh igrati spica kroz sredinu, djaba ne ide, gurni ga na krilo. Nama su adem i elezi 80% ekipe
Jel ima neko info sta je bilo sa Ademom, zasto nije bio tu?
Stvarno ne znam sta neko vidi u ovom momku, vrlo indisponiran, sklon greškama..loše brate za nekog ko bi trebao da se dokazuje u kup utakmicama.
Ovo je bila malo jača ekipa od Posusja i tek se vide naše slabosti. Ovi omladinci ama bas nista
Zadnja izmjena: harixs, dana/u 25 feb 2026, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
Smanjili smo šanse na 40 % za prolaz, previše smo Banića hvalili ali greške se dešavaju. Idemo dalje nije ovo riješeno.
Pojedinacno Sarajevo dosta jaca ekipa, timski kad se uzme u obzir imena igraca je Velez bolji.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ekipi definitivno nedostaje pravi napadac
- Maroon1946
- Kontakt:
Bravo, ne treba ni igrati revanš. Nedostižan je ovaj 1 gol. Dosta za ovu sezonu, nek se sad momci odmore.
Ne znam zasto pojedinci pljuju Menala, pa njega da je bilo ko u HNL htio ne bi on dosao u nasu ligu. Ovo je njegov maksimum.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Svi smo svjesni da je moralo nekad doći do ovoga. Nema veze idemo dalje još jace 

-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Nisam uopste imao dobar osjecaj veceras,ali sam opet mislio mozda neki X.
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 25 feb 2026, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- kupus army
- Kontakt:
Cim se malo publika odazove odma kiks, standardno ono nase.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Dosta stvari krenulo po zlu danas...
Prvo, veoma loš pristup igri, nekako non-šalantno od pojedinih igrača da ne imenujem. Hajde nekako se tu rješi prvo poluvrijeme. Zatim u drugom poluvremenu Menalo ima šansu za čist gol gdje bi 80% ljudi koji se ni ne bave fudbalom ono zabilo.
Onda kola idu niz brdo, indirekt koji se ne svira, zatim dupli žuti za Spahića koji je trebao biti... I onda šlag na tortu, Rijad gubi bezveznu loptu na polovinu terena, njihov ubačaj na koji garantujem da nije niko ni krenuo gola vidjelo ne bi i desi se što se desi. Ali hajde ovo je odlično za nas. Vrijeme da se spustimo na zemlju, da se dozovemo malo i tjt. Bolje i Velež nego neko drugi da nas je dobio...
Prvo, veoma loš pristup igri, nekako non-šalantno od pojedinih igrača da ne imenujem. Hajde nekako se tu rješi prvo poluvrijeme. Zatim u drugom poluvremenu Menalo ima šansu za čist gol gdje bi 80% ljudi koji se ni ne bave fudbalom ono zabilo.
Onda kola idu niz brdo, indirekt koji se ne svira, zatim dupli žuti za Spahića koji je trebao biti... I onda šlag na tortu, Rijad gubi bezveznu loptu na polovinu terena, njihov ubačaj na koji garantujem da nije niko ni krenuo gola vidjelo ne bi i desi se što se desi. Ali hajde ovo je odlično za nas. Vrijeme da se spustimo na zemlju, da se dozovemo malo i tjt. Bolje i Velež nego neko drugi da nas je dobio...
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Peh
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Ovo je za nas jednostavno bio los dan i ne sumnjam da cemo proci dalje. Adem se vraca protiv Borca i tu bi vec trebali biti bolji kao i za uzvratni susret u Mostaru.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ako je taj poraz morao doći neka je došao od Veleža.
Bili smo totalno indisponirani i mora tako doći jedan dan. Pokazalo se da je Ljajić babo za čitavu ligu.
Ono što Hujber nabi preko gola, isto je Guli dao rumunima, zato imaš igrače od 3m€ i igrače od 100k.
Bitno da je rezultat aktivan i da jedan gol u Mostaru mijenja sve.
IGRAJ BORDO BIJELI
Bili smo totalno indisponirani i mora tako doći jedan dan. Pokazalo se da je Ljajić babo za čitavu ligu.
Ono što Hujber nabi preko gola, isto je Guli dao rumunima, zato imaš igrače od 3m€ i igrače od 100k.
Bitno da je rezultat aktivan i da jedan gol u Mostaru mijenja sve.
IGRAJ BORDO BIJELI
potez utakmice ubacivanje ignakova... momak je stvarno radnik, trenira bori se al on je po meni stoper i to mu je jedina sansa da napravi karijeru. On veznjak ne moze biti. Neokretan, sport sa loptom i nema dinamiku nikakvu.
Odluke sporo donosi i vecina lopti su nazad ili prema liniji.... nikad ali nikad naprijed.
menalo odigrao lose ali mislim da njegova indisponiranost lezi i u staticnosti ostatka ekipe gdje on mora ici 1 na 1 umjesto da napaada prostor...
jbg . bas losa tekma
Odluke sporo donosi i vecina lopti su nazad ili prema liniji.... nikad ali nikad naprijed.
menalo odigrao lose ali mislim da njegova indisponiranost lezi i u staticnosti ostatka ekipe gdje on mora ici 1 na 1 umjesto da napaada prostor...
jbg . bas losa tekma
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nije kraj svijeta, desi se i ovakva utakmica, idemo dalje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.