svima,
Mig, ne, ne može se iz toga zaključiti ništa na šta se ja sama nisam referirala i šta i sama nisam željela da ko zaključi.
Opet kažem, ne znam zašto uvijek ti se javljaš a ostali članovi ćute, ne znam ni ko je "iznad tebe" u savezu, ali smatram da ti sam ne bi trebao pričati u ime cijelog saveza.
Prošli put kad sam isto lijepo predložila, ti si čak u postu napisao
"moram braniti savez napadom" bez da je vas iko (ja u tom slučaju) napao. Tad se
@defender javio i složio sa mnom da je to lijep prijedlog i da ćete nastojati raditi tako, lijepo uljudno je rekao, a ti si se jedini našao zvanično prozvan i napadnut. I ovdje ovaj put ti je jedan forumaš rekao da je dobra ideja i čak se ponudio da to radi, ti si okrenuo na prozivanje mene, nepotrebno. Ako si ti taj koji radi taj posao i shvatio si da si prozvan da posao ne radiš dovoljno dobro, onda je razumljivo da se osjećaš loše, ali postoji bolje rješenje od kontranapada.
Dalje, ne možeš reći da sam ja
hinjski i podmuklo ućutala ili odbila pomoći savezu. Jeste li vi ikad napisali "konkurs" u kojem tražite novi par ruku da vam pomognu oko ovog ili onog?
U normalnoj diskusiji se nikad nismo zakačili i imala sam ok mišljenje o tebi, ali su ti rezultati očito bolna tačka pa udaraš prije nego tebe ko udari. Nije to u redu.
Ja zaista ne želim voditi dječje rasprave, i voljela bih da se neko iz saveza, ko je zreliji, oglasi, kao tad
defender, i kaže "ok, fina ideja, hoćemo" ili "ok, super, ali sad je neizvodivo..." ili "nećemo to raditi jer ne želimo, nemoj više to spominjati" i pošteno. A ovako pokvararene dječje priče su nepotrebne na ovim stranicama koje su godinama bile uredne bez i jedne greške i zamjerke. Opet, pozdrav
sekretaru.
@Otelo,

čuvaj se!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka