SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

Padovan
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la Padovan » 29 okt 2021, 16:41

Mig_Mig je napisao/la:
28 okt 2021, 23:43
Padovan je napisao/la:
28 okt 2021, 21:51
Pa nije se Atletico jedno vrijeme postavljao zbog cesti rezultata 1-0 2-0 upravu je covjek.

I zasto se jedino utakmice Potkovica uređuje i u subotu ? I ako nije problem da ide kao sad da budu prvo utakmice od subote pa onda od nedjelje i po satnici preglednije, a i lakse onom ko uređuje rezultate.
Ja ih uredim zbog suigrača, da znaju stanje. To drugo cemo svakako usvojiti, ovog vikenda je svakako tako uredjeno.
Mislim da je to bezveze sto radis, ako necete radite sve utakmice, ne dirajte nista.

Dobro je sad jos samo satnicu od narednog poredaj i top.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 29 okt 2021, 20:18

Aerials je napisao/la:
29 okt 2021, 16:00
Pa kako tako ne možete savjet ili kritiku prihvatiti bez da se uvrijedite. :crazy:
Lijepo vam je napisala, čemu takav dječji odgovor? To se moglo kulturno, malo manje pasivno agresivno reći, pa i objasniti šta je problem s tim pristupom. Manje bi slova potrošio na to nego na ovaj post.
Staaa? Hahhaa, ni najmanje. Zapitaj se sta branis tim postom? Sugerise savezu nesto sto sama moze odraditi i olaksati nam, mi joj ponudimo da nam pomogne a ona se hinjski podmuklo usuti?! Tesko ostaviti deset minuta vremena, ali zato nije tesko odvojiti da se malo s.ere i prigovori savezu da uradi jos nesto!!
@meepo sackeat cemo Badu, ona bi volila da to odradi.
Max Allegri

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 29 okt 2021, 21:19

Pa jeste li vi savez ili ona, što ona to da radi? Ona je član lige, savjetuje nešto, nešto što ste čak davno pristali uraditi, i radili jedno vrijeme, a vi k'o uvrijeđena mlada odgovarate. :kuknjava:
Da bi se mogli editovati postovi i teme mora se imati određeni pristup, a ako ćete to davati svakome ko se ponudi (ovim ne mislim na Badu).. svega bi moglo biti u ligi.
Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 29 okt 2021, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 29 okt 2021, 21:34

:wave:
Mig, taj komentar da se hinjski podmuklo ušutim je apsolutno suvišan, nije da samo refresham forum i čekam kad će mi neko repostati. Prijedlog je moj sasvim korektan, kao i prošli put. A tvoj apsolutno nepotreban i pogrešan, jer da te podsjetim: ja nisam član saveza, što se za tebe ne može reći. I prošli put si apsolutno dječje reagovao i uvijek se ti prvi javiš da braniš savez, iako nikad niste zapravo ni napadnuti. Ja ne znam kakva je vaša hijerarhija u savezu, niti me zanima, ali mi je i od drugih članova saveza pogrešno da nikad ne reaguju na ovakve upise jednog člana. Nije valjda da svi imate isti dječji pristup...

@Aerials, očito je da ovdje ne prihvataju nikakvu normalnu sugestiju. Nema smisla ni ulaziti na ovu temu.

Sportski pozdrav.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 29 okt 2021, 23:22

Nemam puno zahtjeva, ali Badu mi ne dirajte!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 30 okt 2021, 09:34

BaDa12 je napisao/la:
29 okt 2021, 21:34
:wave:
Mig, taj komentar da se hinjski podmuklo ušutim je apsolutno suvišan, nije da samo refresham forum i čekam kad će mi neko repostati. Prijedlog je moj sasvim korektan, kao i prošli put. A tvoj apsolutno nepotreban i pogrešan, jer da te podsjetim: ja nisam član saveza, što se za tebe ne može reći. I prošli put si apsolutno dječje reagovao i uvijek se ti prvi javiš da braniš savez, iako nikad niste zapravo ni napadnuti. Ja ne znam kakva je vaša hijerarhija u savezu, niti me zanima, ali mi je i od drugih članova saveza pogrešno da nikad ne reaguju na ovakve upise jednog člana. Nije valjda da svi imate isti dječji pristup...

@Aerials, očito je da ovdje ne prihvataju nikakvu normalnu sugestiju. Nema smisla ni ulaziti na ovu temu.

Sportski pozdrav.
Moze se zakljucati da ipak ne zelis pomoci savezu. Ok. To smo i očekivali.
Max Allegri

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 30 okt 2021, 13:48

88/88 :bow: Bravo
Max Allegri

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 30 okt 2021, 13:52

:wave: svima,

Mig, ne, ne može se iz toga zaključiti ništa na šta se ja sama nisam referirala i šta i sama nisam željela da ko zaključi.

Opet kažem, ne znam zašto uvijek ti se javljaš a ostali članovi ćute, ne znam ni ko je "iznad tebe" u savezu, ali smatram da ti sam ne bi trebao pričati u ime cijelog saveza.
Prošli put kad sam isto lijepo predložila, ti si čak u postu napisao "moram braniti savez napadom" bez da je vas iko (ja u tom slučaju) napao. Tad se @defender javio i složio sa mnom da je to lijep prijedlog i da ćete nastojati raditi tako, lijepo uljudno je rekao, a ti si se jedini našao zvanično prozvan i napadnut. I ovdje ovaj put ti je jedan forumaš rekao da je dobra ideja i čak se ponudio da to radi, ti si okrenuo na prozivanje mene, nepotrebno. Ako si ti taj koji radi taj posao i shvatio si da si prozvan da posao ne radiš dovoljno dobro, onda je razumljivo da se osjećaš loše, ali postoji bolje rješenje od kontranapada.
Dalje, ne možeš reći da sam ja hinjski i podmuklo ućutala ili odbila pomoći savezu. Jeste li vi ikad napisali "konkurs" u kojem tražite novi par ruku da vam pomognu oko ovog ili onog?

U normalnoj diskusiji se nikad nismo zakačili i imala sam ok mišljenje o tebi, ali su ti rezultati očito bolna tačka pa udaraš prije nego tebe ko udari. Nije to u redu.

Ja zaista ne želim voditi dječje rasprave, i voljela bih da se neko iz saveza, ko je zreliji, oglasi, kao tad defender, i kaže "ok, fina ideja, hoćemo" ili "ok, super, ali sad je neizvodivo..." ili "nećemo to raditi jer ne želimo, nemoj više to spominjati" i pošteno. A ovako pokvararene dječje priče su nepotrebne na ovim stranicama koje su godinama bile uredne bez i jedne greške i zamjerke. Opet, pozdrav sekretaru.

@Otelo, :salut: čuvaj se! :kralj:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 30 okt 2021, 14:02

Sve si fino srocila, a nikako da skuzis da su prosla vremena kad se moglo pisati sve i svasta na podforumu, prije svega mislim na pljuvanje saveza. Promasis par,udjes na podforum i malo cu se na.rsti savezu. Ne valja mi zdrijeb,ne valjaju mi parovi,los ste raspored odradili, kad ce rezultati,kad ce tabela,kad ste mislili kup, poredaj po satnici parove???! Pa ko je ovdje lud?? Rekao sam u jednom postu prije pocetak 26.sezone bice kako mi kazemo ili nece biti :) Hvala na tvom prijedlogu,koji naravno nije usvojen.
Max Allegri

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 30 okt 2021, 14:29

Ako nađeš post u kojem ja pljujem ikog, ne u savezu, ne na forumu, nego na dunjaluku, stavi ga ovdje i ja više nikad neću ući na forum. Nemoj nikad trpati riječi nekome kome ne pripadaju. Drago mi je sad da si raskrstio kako stvari stoje i u savezu, a izgleda da je tako kako ti kažeš dok se niko drugi ne javlja.

Tebi želim svu sreću, ne samo sa savezom, nego u životu.

Sportski pozdrav sportašima.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 30 okt 2021, 14:36

Koliko ozbiljnosti na ovoj temi pomislio bih da je savez neke drzavne lige :urnebes:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 30 okt 2021, 14:39

StevieG8 je napisao/la:
30 okt 2021, 14:36
Koliko ozbiljnosti na ovoj temi pomislio bih da je savez neke drzavne lige :urnebes:
Mislis drame :)

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 30 okt 2021, 14:44

Jašta je nego drama, nizašto. Ne mogu lijepo odgovorit na jedan prijedlog. Ali nejse. :D

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 30 okt 2021, 15:30

BaDa12 je napisao/la:
30 okt 2021, 14:29
Ako nađeš post u kojem ja pljujem ikog, ne u savezu, ne na forumu, nego na dunjaluku, stavi ga ovdje i ja više nikad neću ući na forum. Nemoj nikad trpati riječi nekome kome ne pripadaju. Drago mi je sad da si raskrstio kako stvari stoje i u savezu, a izgleda da je tako kako ti kažeš dok se niko drugi ne javlja.

Tebi želim svu sreću, ne samo sa savezom, nego u životu.

Sportski pozdrav sportašima.
Hvala. I mi tebi zelimo svako dobro.
Max Allegri

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 31 okt 2021, 19:20

Ako dobro vidim, preokrenuli smo u drugom poluvremenu al donacini imaju jos 1 napad.

Delinjo vec par kola spava

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 31 okt 2021, 19:29

soxx je napisao/la:
31 okt 2021, 19:20
Ako dobro vidim, preokrenuli smo u drugom poluvremenu al donacini imaju jos 1 napad.

Nije to ništa, kod nas @harden na zimskom snu od početka sezone. :kafa:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 31 okt 2021, 19:57

BoixosNois1899 je napisao/la:
31 okt 2021, 19:29
soxx je napisao/la:
31 okt 2021, 19:20

Nije to ništa, kod nas @harden na zimskom snu od početka sezone. :kafa:
Samo da nas je malo bolje ispratio mogao je tri zabiti ovo kolo. :damn:

Na putu da bude najgori igrac u historiji kluba. Ni Mokes nije ovako los bio. :kafa:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Blancos10
Kontakt:

Post Postao/la Blancos10 » 31 okt 2021, 21:44

Legenda je šutio 10 kola, sad će se oglasit kako je naštimano gostujuće kolo 🤣🤣🤣

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 31 okt 2021, 21:47

Jesam li jedini igrac bez gola do sad?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 31 okt 2021, 22:32

harden je napisao/la:
31 okt 2021, 21:47
Jesam li jedini igrac bez gola do sad?
Ti si bek, nije ti primarni posao da daješ golove. Ne brini :salut:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.