FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
mislim da jos ni jedan trener nema 3 titule pl.(pl je od kad se igra zajednička,dakle od 2002/3).ali ne bitno je to,nego ja pokusavam reci da uopste nije tolika razlika u kvalitetu(ako je uopste i ima)između vas i zeljeznicara.naravno da ces se nadati pobjedi,koja i ako dođe,a i ja mislim da može, nece biti bas nikakvo iznenađenje
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
nebi bila razlika da nam se vrati ovih 5 suspendovanih, al brate bez 5 standardnih i sa 5 juniora u ekipi koji ove godine nisu igrali skoro nikako, i kojima je ovo prvi derbi u zivotu tesko(al nije nemoguce)...kontas sada sta hocu da kazemVAM je napisao/la:mislim da jos ni jedan trener nema 3 titule pl.(pl je od kad se igra zajednička,dakle od 2002/3).ali ne bitno je to,nego ja pokusavam reci da uopste nije tolika razlika u kvalitetu(ako je uopste i ima)između vas i zeljeznicara.naravno da ces se nadati pobjedi,koja i ako dođe,a i ja mislim da može, nece biti bas nikakvo iznenađenje

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
ma dobro je vise,ti isti su igrali protiv Borca pa ni oni nas nadigrali...mma_hz je napisao/la:nebi bila razlika da nam se vrati ovih 5 suspendovanih, al brate bez 5 standardnih i sa 5 juniora u ekipi koji ove godine nisu igrali skoro nikako, i kojima je ovo prvi derbi u zivotu tesko(al nije nemoguce)...kontas sada sta hocu da kazemVAM je napisao/la:mislim da jos ni jedan trener nema 3 titule pl.(pl je od kad se igra zajednička,dakle od 2002/3).ali ne bitno je to,nego ja pokusavam reci da uopste nije tolika razlika u kvalitetu(ako je uopste i ima)između vas i zeljeznicara.naravno da ces se nadati pobjedi,koja i ako dođe,a i ja mislim da može, nece biti bas nikakvo iznenađenje![]()
...dupovac.a.handzic,nuhic,comor...jos ako se neko povrijedi od prvotimaca il dobije kartone ...
![]()
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
ok,kako ti kazes,ali... 

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
ajde padobranac Bgt da smo im zabili gol ljudi bi nam dali jos 3 minimum!! igrali ljudi siguricu ..jesmo mi odigrali dobro al uvijek su nas drzali tamo gdje oni hoce..padobranac1978 je napisao/la:ma dobro je vise,ti isti su igrali protiv Borca pa ni oni nas nadigrali...mma_hz je napisao/la:nebi bila razlika da nam se vrati ovih 5 suspendovanih, al brate bez 5 standardnih i sa 5 juniora u ekipi koji ove godine nisu igrali skoro nikako, i kojima je ovo prvi derbi u zivotu tesko(al nije nemoguce)...kontas sada sta hocu da kazemVAM je napisao/la:mislim da jos ni jedan trener nema 3 titule pl.(pl je od kad se igra zajednička,dakle od 2002/3).ali ne bitno je to,nego ja pokusavam reci da uopste nije tolika razlika u kvalitetu(ako je uopste i ima)između vas i zeljeznicara.naravno da ces se nadati pobjedi,koja i ako dođe,a i ja mislim da može, nece biti bas nikakvo iznenađenje![]()
...dupovac.a.handzic,nuhic,comor...jos ako se neko povrijedi od prvotimaca il dobije kartone ...
![]()
FK SARAJEVO.
uvijek ima ali ..heheVAM je napisao/la:ok,kako ti kazes,ali...

FK SARAJEVO.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

kako je to nekada bilo u Bihacu

ovaj prvi tj.pametni HORDAŠ garantQUARESMA 18<<< je napisao/la:
-
- Kontakt:
dobra je bila Sila Nebeska,ali vidi ovih ispred sto se ibrete "paroli"QUARESMA 18<<< je napisao/la:

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
bice i ovo u sto kracem roku nadam se heheQUARESMA 18<<< je napisao/la:
FK SARAJEVO.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa zar ne kontash yeboteKODRO je napisao/la:ovaj prvi tj.pametni HORDAŠ garantQUARESMA 18<<< je napisao/la:
Konta on, nego ti ne kontas da hordasi bas i ne vole da ih se naziva pitarimaQUARESMA 18<<< je napisao/la:
pa zar ne kontash yebote

jel ovo bilo kad vam je Sarajvo petardu strpaloQUARESMA 18<<< je napisao/la:

- Giallorossi
- Kontakt:
Sarajevo 3:0 Rudar. 1p ..2 gola Obuce 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Samo trpaj...............
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Šta im to radite, a ljudi sanjali o evropi

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- neutralan__
- Kontakt:
- Grbavica moj zivot
- Kontakt: