Da, preuzeo sam malo defanzivniju ulogu pa tipujem treci. 90% rezultata bude vec odigrano.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Titulu smo isključivo zbog tebe prosuli, kad nisi tipovao 2 kola koja smo zijanili i imaš obraza sad nekoga prozivati.Justin je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:57Samo da nas je malo bolje ispratio mogao je tri zabiti ovo kolo.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:29Nije to ništa, kod nas @harden na zimskom snu od početka sezone.![]()
![]()
Na putu da bude najgori igrac u historiji kluba. Ni Mokes nije ovako los bio.![]()
Ti si CR, lični uspjeh ti iznad timskog.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kakva su ovo prozivanja ,malo zahvalnosti sto sam vukao na pocetku sezone i u kupu
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Aaa sto mi bilbao izbi gol u zadnjoj minuti, al sreca docekao ga je FCB na volej
Cini mi se da nastavljamo niz bez poraza, jedini, naravno
Cini mi se da nastavljamo niz bez poraza, jedini, naravno
Novi gol i pobjeda u derbiju za 2. mjesto... cvajta sve bliža
Čestitke kolegama @Apolon i @Arvid na zalaganju, ostavili smo srce na teren. @Arvid clutchao Bilbao-a
Čestitke kolegama @Apolon i @Arvid na zalaganju, ostavili smo srce na teren. @Arvid clutchao Bilbao-a
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Prekinut post kad je zagustilo najviše
Six pointer na teškom derbiju. Bodi pojačanje sezone
Six pointer na teškom derbiju. Bodi pojačanje sezone
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ma kapiten je donio pobijedu jos u subotu, ovo danas je bilo za potvrdu i gol razliku
Prvoligasima se vec tresu gace
⚽FK Garaže⚽
La Liga mi je nova Bundesliga. Dva gola 
Koliko vidim gosti bez gola, tri boda i cista postelja.
Koliko vidim gosti bez gola, tri boda i cista postelja.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- __Liedson__
- Kontakt:
Utakmica Wolfsburg-Salzburg pocinje sutra u 18:45 a ne 21:00, skratite rok za tipovanje do 18:00 da ne bude nesuglasica kao onomad sa jednom utakmicom sto je ranije pocela.
Prvobitno ma sofascore u 21:00,ne znam zasto. Promjenio sam,hvala na sugestiji.__Liedson__ je napisao/la: ↑01 nov 2021, 11:15Utakmica Wolfsburg-Salzburg pocinje sutra u 18:45 a ne 21:00, skratite rok za tipovanje do 18:00 da ne bude nesuglasica kao onomad sa jednom utakmicom sto je ranije pocela.
Max Allegri
Biti blagi necemo. 3. liga je samo prolazna stanica za nas. Ovaj kolektiv je prerastao i 1. ligu, a kamoli ovu
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Da nije Ramsdale imao Supermanski nastup sad bi imali 3 boda. Šteta.
FK Garaze-BH Fanaticos je 2-0 tacan rez., umijesto 1-0. Meni niste uracunali pogodak Sociedad-Bilbao.
Zadnja izmjena: FCB1986, dana/u 01 nov 2021, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
⚽FK Garaže⚽
Cekicari 3:0 umjesto 2:1, jedan nas gol uracunat gostima. Ostalo ok
Support Velez, It's logical! ★
- feniksptica
- Kontakt:
Postaje smijesno koliko se put dogodi ovako slicno da domaci ili gosti gotovo komplet dozive fijasko..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne kuzim?feniksptica je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:37Postaje smijesno koliko se put dogodi ovako slicno da domaci ili gosti gotovo komplet dozive fijasko..
Max Allegri
Pogodi sta, pa nemoj da dozivefeniksptica je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:37Postaje smijesno koliko se put dogodi ovako slicno da domaci ili gosti gotovo komplet dozive fijasko..
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Nek si mu rekao, obicni egomanijak
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.