Ja i dalje više vjerujem onoj stranici, nego svojim ušima i očima.larssonche1337 je napisao/la:Vidi Zdenke, a pisao se na upravu preko SMSova?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja i dalje više vjerujem onoj stranici, nego svojim ušima i očima.larssonche1337 je napisao/la:Vidi Zdenke, a pisao se na upravu preko SMSova?
Ma nije ovo Zdenko, nego nasli nakog dvojnika, sto posto balarssonche1337 je napisao/la:Vidi Zdenke, a pisao se na upravu preko SMSova?
Uzeo kamatu u prvom mandatu uzet ce je opet.....samoplavi je napisao/la:Pare vratite Amaru, one pare koje pozajmio i kojih da nije bilo danas mozda ne bismo pricali o Svetinji. I jos nije uzeo kamatu, njemu to ne treba, on voli Zelju.
Slabe vam informacije Dejo ublehas daje. Nije lijepo lagati ili vas roditelji tome nisu ucili.Euzebio je napisao/la:Uzeo kamatu u prvom mandatu uzet ce je opet.....samoplavi je napisao/la:Pare vratite Amaru, one pare koje pozajmio i kojih da nije bilo danas mozda ne bismo pricali o Svetinji. I jos nije uzeo kamatu, njemu to ne treba, on voli Zelju.
A pazi logiku ne podrzava Amara starog kamatara iz prvog mandata, a podrzava Misimovica kamataraHrasno1921 je napisao/la:Sve sami kamatari u klubu od Amara do laznog hadzije
Načekaće se. Olimpic rješavamo u prvom poluvremenu.Omar500 je napisao/la:Vidi ih sto prizeljkuju da ne pobijedimo Olimpic. Ja navijaca i govana, **** ti zivot da ti ****.
Ja se nadam da će ispasti Bekrić, pa da vidimo jesmo li mi glupi, ćoravi, nemamo pojma o fudbalu ili nešto četvrto.TikTak je napisao/la:Budimo ozbiljni. Tricu cemo im uvaliti necemo se ni umoriti. Ko ce ispasti iz ekipe? Bekric i Pozder?
hvala na prijedlogu, ali nisam zainteresovan. niti imam vremena, a Bogami, ni volje, glumiti unprofor vama, takvim kakvi ste (nista licno protiv tebe, kao pojedinca, amazon).amazon je napisao/la:Ako ti je najbolji forumas daj mu onda da bude moderator ili sta vec, svakako ima tema koje imaju to.
Da, vraćaju se.TikTak je napisao/la:Cekaj, je li se vracaju Stevanovic i Blagojevic ili je mene prenijelo. Ako se vracaju dvojica, onda dvojica ispadaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.