FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jesam ih ja ubacio da sutaju? Pomrle im yebem svima redom... Cuj ono da uvodi nekoga da suta... Smijeniti ih jos u listici, i calu i ona dva cirkusanta... S juniorima sezonu zavrsiti. Djecu im yebem svima odreda !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Saide Husejinoviću, raskid ugovora u korist kluba, ako obraza imaš.
Samo naprijed Saraj'vo!
Rustem penal puca! Pa odmah otkaz Ćali samo na osnovu te odluke. Gdje ćeš najvećem bogalju i mentalnom patuljku u historiji kluba dati da ti puca penal u finalu yebenog kupa? Said mi je od najdražeg igrača u posljednih par godina, došao na nivo lika kojeg ću prvom prilikom hraknuti u usta ako ga vidim!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Omoguci pp da ti se sagnem
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- f0rest1946
- Kontakt:
MRTVU MAJKU TI J*** MRS ODAVDEEdisMulalic je napisao/la:AAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA PRCCCCCC
-
kraljlavova
- Kontakt:
tebi mamu prcccEdisMulalic je napisao/la:AAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA PRCCCCCC
- f0rest1946
- Kontakt:
MRTVU MAJKU TI J*** MRS ODAVDEEdisMulalic je napisao/la:AAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA PRCCCCCC
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Said se citavu sezonu sprema da izvede ovaj penal. Nije on kriv, ja sam uvjeren.
ustase su smanjile gol nazalost :/
ustase su smanjile gol nazalost :/
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Momci su danas odigrali jako dobro . nazalost lutrija penala otisla na stranu Sirokog , nema potrebe s ovim kletvama da neko pogine i te stvari . tesko je ovo al malo kontrole raja , svako je mogao promasit. Volim te Sarajevo
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Haaajmo biti pozitivni, sljedeca godina je nasa.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
ovako.
mrtve J*** areni, saidu, rustemu, a pogotovo nerminu crnkicu.
hvala i dovidjenja
mrtve J*** areni, saidu, rustemu, a pogotovo nerminu crnkicu.
hvala i dovidjenja
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Iqra nevidjena, svaka im cast. Penali jesu lutrija, ali da izvodjax iz reqularnoq dijela utakmice ne suta u penal seriji...Memara je napisao/la:Ma svaka čast igračima za borbu i igru, jbg penali su čista lutrija.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- PitarBordo
- Kontakt:
Nemoj sviju ti. Daj da nekad uzmemo odgovornost. Kod kuće si izgubio, a onda u gostima na penale uveo lika koji nema utakmicu zadnje 3 godine u nogama i lika koji je mentalni patuljak. A da ne pričamo da smo profulali s 5 metara prazan gol.Memara je napisao/la:Ma svaka čast igračima za borbu i igru, jbg penali su čista lutrija.
Sve možeš, ali mojne to "borili su se," "ovo je bilo lutrija." Molim te brate.
Samo Saraj'vo.
Gasi sve!!!
Jos da nasi igraci gurbetima poklone titulu, i onda sve zatvaraj!!!
Jos da nasi igraci gurbetima poklone titulu, i onda sve zatvaraj!!!
Gotov sam za ovu sezonu, dok ne bude promjena strucnog staba i citave ekipe ne idem vala da se sikiram, i sad se tresem sav, stara govori da izadjem da ce me srce strefit..pa kakvi su ovo amateri.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Crnkic, Said, Rustem, Cala
O prvoj trojki sve je receno a Cala, dvije izmjene koje udju zbog penala i fulaju, bez rijeci sam, tuzam, pretuzan
O prvoj trojki sve je receno a Cala, dvije izmjene koje udju zbog penala i fulaju, bez rijeci sam, tuzam, pretuzan
- f0rest1946
- Kontakt:
+1 !!!!!joker90 je napisao/la:Rustem penal puca! Pa odmah otkaz Ćali samo na osnovu te odluke. Gdje ćeš najvećem bogalju i mentalnom patuljku u historiji kluba dati da ti puca penal u finalu yebenog kupa? Said mi je od najdražeg igrača u posljednih par godina, došao na nivo lika kojeg ću prvom prilikom hraknuti u usta ako ga vidim!
Uvedu dva igrača da šutaju penal i obojica fule? Pa šta je ovo. Said opušten penal ima poslije njihovog promašaja i ne ošuta po golu? Šta reći za promašaj Crnkića? Slučajno? Povlačenje poslije gola kad smo ih mogli dotući? Reklame u pola penala? Ja koji ne želim pomisliti na namještanje sam bez komentara. Što su ga i zabijali ako su mislili izgubiti.. Ko da im dođe na derbi poslije ovog?
Ne zavaravaj se druze, da su igrali dobro ne bi imali 1 sut i dali iz penala gol. Mi smo **** bili i ostali.bordobijeli je napisao/la:Momci su danas odigrali jako dobro . nazalost lutrija penala otisla na stranu Sirokog , nema potrebe s ovim kletvama da neko pogine i te stvari . tesko je ovo al malo kontrole raja , svako je mogao promasit. Volim te Sarajevo
Amer Dupovac!
ali pored Sarica,Amera(koji je vec zabio), Duljevica sut penzijoner i bogalj,ljudi koji su preorali teren veceras izvisise,Sto hebiba izvadi,e moj Cala Bekovi trebaju da sutaju ovo.....
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”