FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- bordoakapitar
Re: FK Sarajevo
Prodali ste sve, prodajte i derbi, yebem vam zenski rod kompletan. Prodajte i setre,majke i kcerke arapima, yebem li vam familiju hostaplersku!
Ma necu ni na derbi!
STOP MAZOHIZMU!!!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ma necu ni na derbi!
STOP MAZOHIZMU!!!
I njima i onim koji su uveli ovu dvojicu BOGALJA da šutiraju penale.PitarBordo je napisao/la:Crnkić, Husejinović i Rustemović - plata za maj barem da se skine, dodatne sankcije ako je moguće prema pravilniku našem.
Rustem, Crnkić i stručni štab do kraja sezone kod tetke Zilhe svaki dan do kraja sezone da kuhaju i da pomažu ugroženim. Na kraju sezone nabit' nogom.
Saidu ni to ne dat', on će pojesti onaj lonac je.bem li mu sve debelo da mu je.bem.
Zadnja izmjena: The Game, dana/u 17 maj 2017, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Pomrli ti u porodici svi J*** li ti mrtveEdisMulalic je napisao/la:AAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA PRCCCCCC
Dva igraca koji skupa zadnjih mjesec nisu dva put loptu sutluna uvedeni da spasavaju .Nevjerovatno!
Mi smo najmaleroznija ekipa na svijetu.
Ovoj trojici sutra ispis,nevratili se majci
Mi smo najmaleroznija ekipa na svijetu.
Ovoj trojici sutra ispis,nevratili se majci
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako će bit' kako je @PitarBordo priželjkivao, ako ćemo nakon ovog krenut naprijed, otjerat Sisoja, Rustema, Bekiće, Radovca (Bekići noćas dobri ali...), nek' smo izgubili! Da još sezonu gledam pojedince u klubu ubio bih se. A mislim da Rustemu i Saidu nema spasa poslije ovog.
Almir objasnio kako se pucaju penali, aferim momčino, AL IDI MOLIM TE!
Almir objasnio kako se pucaju penali, aferim momčino, AL IDI MOLIM TE!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Evolution87 je napisao/la:ISPRSKAJ NAS SAIDE HAJDEE EVO ZINO SAM PRSKAAAJ HAJDE JOOSSSSS PRSKAAAAAAJ AAAAAA JA CU DA GUTAM DAJ JOS **** VAM SVE
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nije samo radi penala ali ovaj Rustemovic, kralj selfija , pickolizac i fufica, citavu godinu nas J**+. Ja necu gledati ni jednu tekmu ako on bude u prvih 11...
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ovo nije bila nasa mozda i najbolja partija ove sezone?PitarBordo je napisao/la:Nemoj sviju ti. Daj da nekad uzmemo odgovornost. Kod kuće si izgubio, a onda u gostima na penale uveo lika koji nema utakmicu zadnje 3 godine u nogama i lika koji je mentalni patuljak. A da ne pričamo da smo profulali s 5 metara prazan gol.Memara je napisao/la:Ma svaka čast igračima za borbu i igru, jbg penali su čista lutrija.
Sve možeš, ali mojne to "borili su se," "ovo je bilo lutrija." Molim te brate.
ZZ
Sad otici na derbi i citavih 90 minuta im sve psovati.
E uvede kloc njih dvojicu da pucaju penale i obojica fyle.Pa yebem ti zivot i klub i ove kvazi trenere i igrace i sve.
E uvede kloc njih dvojicu da pucaju penale i obojica fyle.Pa yebem ti zivot i klub i ove kvazi trenere i igrace i sve.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Crnkic,od veceras,ne bi uopste trebao da bude igrac fks. Ne zbog ovog promasaja (trofeja) veceras,vec on dva puta ima mogucnost da doda on solira i to cesto radi u zadnje vrijeme. Onda ona huja i negodovanje prilikom izmjene,pa onaj ispad menadzera mu...
Definitivno mora dobiti nogu i klepiti ga po dzepu!
Definitivno mora dobiti nogu i klepiti ga po dzepu!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ako ovo nije dokaz da trebamo novi stručni štab, novih bruku igrača, ako išta želimo postići, ne u Evropi, nego u slijedećoj sezoni. Neki novi ljudi i neka DUGOROČNA vizija... Ali bojim se...
Samo Saraj'vo.
Zabi ga Ahmet a nisam se nadao da ce ga dati,pa gdje Rustemovic pored zivis Mihojevica,Duljevica ,Sarica zasto?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Još i derbi da ne dobijemo i sezona iz snova je kompletirana. Mehmed prekucao igricu! Tri najveća Saidova fana nisu pogriješila, jeste nas isprskao, cijeli klub nam je zaspermao kao niko nikad!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Gledaj ih ko da nisu izgubili J*** li vam famili4ju jedino Ivetic ko popisan Ivetic kralj otac. Ustase i ovakvi smo vas rasturili niste se sastavit mogli J*** li vam kc3erke. Treba Crnkica polomit nek ga je3be menager i njeg i Kadusicanklosari mrtvi
- PitarBordo
- Kontakt:
Nije mi jasno kako može biti lutrija da li ćeš sa 11 metara pogditi unutar okvira gola? Hajde odbrani ti golman, ni to nije lutrija, ali hajde. Ali kad fulaš cijeli gol, kako je to lutrija sviju vam?
Samo Saraj'vo.
- bordoakapitar
Pa je li moguce da je TELECA GLAVA lazni skaut opet tu i da je okacio medalju na rogove!!??
Oooooooo yebem ti maaaaaajkuuuuuuuu, bolnice cu zaglaviti veceras. Sreca pa ove pive ima...
Oooooooo yebem ti maaaaaajkuuuuuuuu, bolnice cu zaglaviti veceras. Sreca pa ove pive ima...
Treba neku istragu napraviti, ko je u ovom finalu dvije dvice odigrao..
Na derbi i izvizdat citavu tekmu pojedinih ako budu igrali..hodzic, pavlovic,mihojevic, novakovic, ivetic, duljevic izuzeci..ne mislim na ovu samo tekmu neg na cijelu sezonu..momci su jedini vrijedni ovog dresa..ostalo sve **** hostaplerska
Nema goreg osjecaja nego izgubit od ovih fasista... puj
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Tatamata1946 i 29 gostiju.