FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ŠTAA JE PIČ.KETINE TEK STE SAD SHVATILI KO JE RUSTEMOVIĆ?????
ps. ja samo momci zadovoljn s ovim svim, smo dobite PI-ČKE GURBETSKE
ps. ja samo momci zadovoljn s ovim svim, smo dobite PI-ČKE GURBETSKE
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Derbi gubimo, istroseni kako fizicki tako i psihicki. Posjeta ce bit katastrofalna. Najgori moguci scenario se desio.
Od idola je debeli krmak došao do lika kojeg raja ne može očima! Bravo, jednonogi debilu, yebo te onaj ko te doveo da opucaš penal za 200k maraka!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
UPRAVO..PitarBordo je napisao/la:Nije mi jasno kako može biti lutrija da li ćeš sa 11 metara pogditi unutar okvira gola? Hajde odbrani ti golman, ni to nije lutrija, ali hajde. Ali kad fulaš cijeli gol, kako je to lutrija sviju vam?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Zasto Duljevic sta je on uradio u ove dvije utakmice finala? Pa korisniji bi bio da je na klupi.dundee je napisao/la:Na derbi i izvizdat citavu tekmu pojedinih ako budu igrali..hodzic, pavlovic,mihojevic, novakovic, ivetic, duljevic izuzeci..ne mislim na ovu samo tekmu neg na cijelu sezonu..momci su jedini vrijedni ovog dresa..ostalo sve **** hostaplerska
Amer Dupovac!
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Amidza, bez istrage!broj6 je napisao/la:Treba neku istragu napraviti, ko je u ovom finalu dvije dvice odigrao..
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- PitarBordo
- Kontakt:
Kakva ba istraga ne znaju i tacka,pa kuci tekme jedne nismo dobili to mogu samo Cala i ovi amateri niko vise nek se nose u 3 pmbroj6 je napisao/la:Treba neku istragu napraviti, ko je u ovom finalu dvije dvice odigrao..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Smrdi ovo pravo. Odlucujuci penal ns prikazu, dolazi slika vatromet. Igraci sarajeva na terenu ulijecu navijaci nista. Ma hajte molim vas.PitarBordo je napisao/la:Ako ovo nije dokaz da trebamo novi stručni štab, novih bruku igrača, ako išta želimo postići, ne u Evropi, nego u slijedećoj sezoni. Neki novi ljudi i neka DUGOROČNA vizija... Ali bojim se...
Meni je najvise krivo sto nismo u ovom leglu fasizma im uzeli trofej i otjerali u 3 picke materine, vecih fasista od ovih Listicana u zivotu nisam vidio, da savez ima imalo pameti i obraza ovo bi se zestoko kaznilo, ali ****, jedva cekaju derbi i par baklji da nam spucaju 5 milja hladno, poserem im se u usta
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Smrt Edinu Dini Hrustanoviću, kao i Demirovom pulenu!!! SMRT! Znam da sam bolestan, zato mi ga unaprijed popušite i vi moralisti!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kazem za citavu sezonu..tacno je da je kita bio u finalu..al sveukupno najkvalitetniji je ovdjeRahma je napisao/la:Zasto Duljevic sta je on uradio u ove dvije utakmice finala? Pa korisniji bi bio da je na klupi.dundee je napisao/la:Na derbi i izvizdat citavu tekmu pojedinih ako budu igrali..hodzic, pavlovic,mihojevic, novakovic, ivetic, duljevic izuzeci..ne mislim na ovu samo tekmu neg na cijelu sezonu..momci su jedini vrijedni ovog dresa..ostalo sve **** hostaplerska
Rustem i Husejinovic 3 kontakta sa loptom na utakmicama u zadnjih mjesec dana i šutaju penal.Smijati se ili plakati ?
AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMINAMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMINAMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMINAMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMINAMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMINAMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMINAMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMINAMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMINAMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMIN AMINjoker90 je napisao/la:Smrt Edinu Dini Hrustanoviću, kao i Demirovom pulenu!!! SMRT! Znam da sam bolestan, zato mi ga unaprijed popušite i vi moralisti!
FK SARAJEVO.
bodi123 je napisao/la:Meni je najvise krivo sto nismo u ovom leglu fasizma im uzeli trofej i otjerali u 3 picke materine, vecih fasista od ovih Listicana u zivotu nisam vidio, da savez ima imalo pameti i obraza ovo bi se zestoko kaznilo, ali ****, jedva cekaju derbi i par baklji da nam spucaju 5 milja hladno, poserem im se u usta
Krivo mi je sto ce opet Shiroki igrati u Evropi, i vjerovatno izgubiti 3-1 od nekih ribara iz Farskih Ostrva.
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 17 maj 2017, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
- PitarBordo
- Kontakt:
Uđu ti 2 igrača u 90. minuti i šutiraju pored gola... I dođe mi neko i kaže "to je lutrija." Ma hajte molim vas.
Od derbija također ništa ne očekujem. Ali nakon sezone odmah očekujem, ovo ću sad reći i javno, ostavke stručnog štaba i razrješenje dužnosti sviju koji su učestvovali u dovođenju Saida, a da su još uvijek u klubu. Štrumfa u klubu također otpustiti. Cijelu slijedeću sezonu halalim, ali da krenemo prema nečemu normalnom. Ovo je smiješno više postalo.
Od derbija također ništa ne očekujem. Ali nakon sezone odmah očekujem, ovo ću sad reći i javno, ostavke stručnog štaba i razrješenje dužnosti sviju koji su učestvovali u dovođenju Saida, a da su još uvijek u klubu. Štrumfa u klubu također otpustiti. Cijelu slijedeću sezonu halalim, ali da krenemo prema nečemu normalnom. Ovo je smiješno više postalo.
Samo Saraj'vo.
Mi osim Papeta, Haseta, Biogradlića, Musemiće, nemamo nikoga ko je iznad Sarajeva! pogotovo ne said, koji uz Sarajevo napravio iskorak.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Evolution87
- Kontakt:
almira, rustemovica, crnkica, i naravno najveceg oploditelja koji je hodao ovim dunjalukom poslati u 3 picke materine, toliko ih ne mogu vise smisliti ocima da bih ostavio u listici dole J*** im majke.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Istina za Vedrana!!!
Slazem se za rustema.joker90 je napisao/la:Smrt Edinu Dini Hrustanoviću, kao i Demirovom pulenu!!! SMRT! Znam da sam bolestan, zato mi ga unaprijed popušite i vi moralisti!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool