Svi igraci 2001.godiste, samo Beca 2002.godiste.Zukanovic je napisao/la:Osim naše selekcije i domaćina Hrvatske na turniru će se takmičiti još Crna Gora i Turska.
Selektor Slaven Musa je za ovo okupljanje pozvao sljedeće igrače:
Luka Kačavenda (Vojvodina, Srbija), Elvir Muminović (Sion, Švajcarska), Gabrijel Čoko (Zrinjski), Andrej Đokanović (Sarajevo), Ivor Krešić (Zrinjski), Slobodan Tomić (Zvijezda 09), Edin Mujić (Željezničar), Alen Mehić (Atalanta, Italija), Danijel Lukić (Široki Brijeg), Ajdin Hasić, Kristijan Stanić (Zrinjski), Belmin Dizdarević (Sarajevo), Vedad Radonja (Dinamo, Hrvatska), Nemanja Nikolić (Mladost), Omar Beća (Željezničar), Vladimir Arsić (Borac), Bajazit Devlić (Olimpik), Amar Memić (Radnik), Manuel Ivaštanin (Padova, Italija), Toni Anić (Široki Brijeg).
Igrači će se okupiti 8. decembra u hotelu Brotnjo u Čitluku, a polazak za Pulu je zakazan za ponedjeljak ujutro.
Raspored utakmica bh. tima:
11. 12. 2018. Turska-Bosna i Hercegovina (11:00)
13. 12. 2018. Hrvatska-Bosna i Hercegovina (14:00)
15. 12. 2018. Bosna i Hercegovina-Crna Gora (10:00)
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
-
michplatini
- Kontakt:
Selekcija sa mnogo potencijala i kvaliteta,vidjećemo kako će se razviti u budućnosti.Zukanovic je napisao/la:Osim naše selekcije i domaćina Hrvatske na turniru će se takmičiti još Crna Gora i Turska.
Luka Kačavenda (Vojvodina, Srbija), Elvir Muminović (Sion, Švajcarska), Gabrijel Čoko (Zrinjski), Andrej Đokanović (Sarajevo), Ivor Krešić (Zrinjski), Slobodan Tomić (Zvijezda 09), Edin Mujić (Željezničar), Alen Mehić (Atalanta, Italija), Danijel Lukić (Široki Brijeg), Ajdin Hasić, Kristijan Stanić (Zrinjski), Belmin Dizdarević (Sarajevo), Vedad Radonja (Dinamo, Hrvatska), Nemanja Nikolić (Mladost), Omar Beća (Željezničar), Vladimir Arsić (Borac), Bajazit Devlić (Olimpik), Amar Memić (Radnik), Manuel Ivaštanin (Padova, Italija), Toni Anić (Široki Brijeg).
Igrači će se okupiti 8. decembra u hotelu Brotnjo u Čitluku, a polazak za Pulu je zakazan za ponedjeljak ujutro.
- ASD
- Kontakt:
Ocekivao sam vise igraca iz Sarajeva, jer je generacija 2001.poprilicno nadarena.michplatini je napisao/la:Selekcija sa mnogo potencijala i kvaliteta,vidjećemo kako će se razviti u budućnosti.Zukanovic je napisao/la:Osim naše selekcije i domaćina Hrvatske na turniru će se takmičiti još Crna Gora i Turska.
3 igraca su iz dijaspore, poznajem ih samo kroz mlade selekcije, ne znam kakvi su u klubovima i koliko su zapravo talentovani.
-
michplatini
- Kontakt:
Iz Sarajeva si imao jos Sarica i Islamovica u U-17 i obojica su trenutno povrijedjeni.ASD je napisao/la:Ocekivao sam vise igraca iz Sarajeva, jer je generacija 2001.poprilicno nadarena.michplatini je napisao/la:Selekcija sa mnogo potencijala i kvaliteta,vidjećemo kako će se razviti u budućnosti.Zukanovic je napisao/la:Osim naše selekcije i domaćina Hrvatske na turniru će se takmičiti još Crna Gora i Turska.
3 igraca su iz dijaspore, poznajem ih samo kroz mlade selekcije, ne znam kakvi su u klubovima i koliko su zapravo talentovani.
Ali okosnica ove selekcije je tu,prije svega nosioci kvaliteta su po meni golman Kacavenda,desni spoljni Muminovic,zadnji vezni Djokanovic i lijevi ofanzivni Hasic
- ASD
- Kontakt:
Znam, sad sam ih ocekivao vise, nekog od ovih standardnih juniora kao sto su Jasarevic, Sabljica, Cickusic ili Konjalic.
Iz Zelje recimo osim Mujica tu nema nekog bitnijeg igraca u ekipi da je ovo godiste.
Iz Zelje recimo osim Mujica tu nema nekog bitnijeg igraca u ekipi da je ovo godiste.
-
michplatini
- Kontakt:
Mislim da ti momci nisu kvalitet za reprezentaciju,mozda neki siri spisak Jasarevic i Sabljica.ASD je napisao/la:Znam, sad sam ih ocekivao vise, nekog od ovih standardnih juniora kao sto su Jasarevic, Sabljica, Cickusic ili Konjalic.
Ipak nosioci kvaliteta Akademije u 01' su bili il jos jesu Djokanovic,Islamovic,Dizdarevic i Nikolic(otisao u Mladost).
Celikovic u prvih 11 Zapresicana..danas igra u veznom redu 
Crveni kartonJusko00 je napisao/la:Celikovic u prvih 11 Zapresicana..danas igra u veznom redu
Hoce li vise Hasic potpisat za nekoga?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- ASD
- Kontakt:
Potpisat ce za vrijeme prelaznog roka, sad se svakako ne moze nigdje registrovati.
Svi koji imalo prate juniorsku PL i Želju se pitaju kako nema lijevog beka Elvira Durakovića. Radi sa prvim timom skoro stalno, na svim utakmicama ove polusezone je igrao, bio je na nekim okupljanjima kadetske ranije. Čudno bas.michplatini je napisao/la:Mislim da ti momci nisu kvalitet za reprezentaciju,mozda neki siri spisak Jasarevic i Sabljica.ASD je napisao/la:Znam, sad sam ih ocekivao vise, nekog od ovih standardnih juniora kao sto su Jasarevic, Sabljica, Cickusic ili Konjalic.
Ipak nosioci kvaliteta Akademije u 01' su bili il jos jesu Djokanovic,Islamovic,Dizdarevic i Nikolic(otisao u Mladost).
Ne bi trebali da se pitaju jer je 2000 godiste a ovo je okupljanje 2001> godiste.Topnikus je napisao/la:Svi koji imalo prate juniorsku PL i Želju se pitaju kako nema lijevog beka Elvira Durakovića. Radi sa prvim timom skoro stalno, na svim utakmicama ove polusezone je igrao, bio je na nekim okupljanjima kadetske ranije. Čudno bas.michplatini je napisao/la:Mislim da ti momci nisu kvalitet za reprezentaciju,mozda neki siri spisak Jasarevic i Sabljica.ASD je napisao/la:Znam, sad sam ih ocekivao vise, nekog od ovih standardnih juniora kao sto su Jasarevic, Sabljica, Cickusic ili Konjalic.
Nisam mislio na ovo okupljanje. Opcenito kazem da se oni pitaju to. Ne govorim sada nisam ni pratio ko je okupljanje i to. Momak je buduci prvotimac, sve utakmice igra, standardan je i dao plus i par golova.
Zar slobodni igrači ne mogu potpisati kad god?ASD je napisao/la:Potpisat ce za vrijeme prelaznog roka, sad se svakako ne moze nigdje registrovati.
- ASD
- Kontakt:
Mogu, ali se ne mogu registrovati.dino-92 je napisao/la:Zar slobodni igrači ne mogu potpisati kad god?ASD je napisao/la:Potpisat ce za vrijeme prelaznog roka, sad se svakako ne moze nigdje registrovati.
Mogu se registrovati samo oni koji su bili slobodni za vrijeme prelaznog roka.
Ovako, radi individualno i ima reprezentaciju.
Ne dangubi sigurno.
Za vrijeme prelaznog roka ce naci klub koji ce ga registrovati.
ok, hvalaASD je napisao/la:Mogu, ali se ne mogu registrovati.dino-92 je napisao/la:Zar slobodni igrači ne mogu potpisati kad god?ASD je napisao/la:Potpisat ce za vrijeme prelaznog roka, sad se svakako ne moze nigdje registrovati.
Mogu se registrovati samo oni koji su bili slobodni za vrijeme prelaznog roka.
Ovako, radi individualno i ima reprezentaciju.
Ne dangubi sigurno.
Za vrijeme prelaznog roka ce naci klub koji ce ga registrovati.
Mak Varesanovic na probi u Bursasporu.
Zukanovic je napisao/la:Mak Varesanovic na probi u Bursasporu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.