evo, pa prvo prebrojete koliko ovdje ima ljudi na dijelu istocne tribine pa onda mozemo razgovarati dalje

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma brate vala i trebaju ,mislim sigurno ima dosta kvaliteta u nasoj skoli ,al znas i sam da jee fazon da ako si najbolji ne znaci da ces igrati..pgt u nasem klubu..Colorado je napisao/la:Paa da mene pitas djeca i treba da igraju .. jer ista ta djeca ginu za SARAJEVO za razliku od pojedinih ''doslja'' koji su tu samo da se bolje prodaju .mma_hz je napisao/la:auu sto nam djeca odigrase fino ...nuhic neprikosnoven ...mogao bih ja lahko povuci ovo sto sam gore rekao za derbi![]()
Vakufska bankamolotovljev je napisao/la:Nešto je dodatno pisalo na dresu
molotovljev je napisao/la:Nešto je dodatno pisalo na dresu
ahhahah u opasnu duminu baci covjeka haha!!sta li je hhhapadobranac1978 je napisao/la:molotovljev je napisao/la:Nešto je dodatno pisalo na dresu
DUMINA,jelde
Ma sampioni smo 100%padobranac1978 je napisao/la:komentarisati ne mogu jer nisam bio,a mozda je i boljejer samo ovu sam propustio i odmah PETARDA,a kad odem patnja...ali samo ovo me zainteresovalo,vidite sad ovo...ako se ispune zelje kona da Borac kiksa na par tekmi kako oni predviđaju (jedna od tih je ova danas),a da oni dobiju neke tekme od kojih je jedna protiv Čelika gdje racunaju na bodove zbog kupa i nadaju se tituli,a sto onda i mi nebi mogli biti šampioni,jer smo tu samo tri boda iza njih,igramo sad 3 tekme kuci i plus dolaze nam kone na Kosevo...joj sto i ja poce kalkulisati
realno..najblizi smo tituli pored borca!!padobranac1978 je napisao/la:komentarisati ne mogu jer nisam bio,a mozda je i boljejer samo ovu sam propustio i odmah PETARDA,a kad odem patnja...ali samo ovo me zainteresovalo,vidite sad ovo...ako se ispune zelje kona da Borac kiksa na par tekmi kako oni predviđaju (jedna od tih je ova danas),a da oni dobiju neke tekme od kojih je jedna protiv Čelika gdje racunaju na bodove zbog kupa i nadaju se tituli,a sto onda i mi nebi mogli biti šampioni,jer smo tu samo tri boda iza njih,igramo sad 3 tekme kuci i plus dolaze nam kone na Kosevo...joj sto i ja poce kalkulisati
ma briga me da su 10 dali, samo da se ovakvo sto vrati, pune tribine, navijaci se postuju, bez onih incidenata, ubijanja, bit ce aBd boljelisander je napisao/la:jel ovo bilo kad vam je Sarajvo petardu strpaloQUARESMA 18<<< je napisao/la:
kako je to nekada bilo u Bihacu, dace bog da opet bude vako u Bihacu
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Dobrinja12345, Pantelija i 63 gosta.