PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
@samir
eto u engleskoj se ne psuje na stadionima... problem kod nas je sto su kamere blize tribinama i gledaocima pa sve cujes... a tamo ne mozes cuti kad neki leicesterov navijac kaze "fuck" ili "shit"... uostalom ne ponasaj se ko casna sestra... ne znam sto ti smeta kad neko psuje... psovke su dio svakog jezika...
eto u engleskoj se ne psuje na stadionima... problem kod nas je sto su kamere blize tribinama i gledaocima pa sve cujes... a tamo ne mozes cuti kad neki leicesterov navijac kaze "fuck" ili "shit"... uostalom ne ponasaj se ko casna sestra... ne znam sto ti smeta kad neko psuje... psovke su dio svakog jezika...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Samke psovanja ima na svim stadionima sirom planete.samirr je napisao/la:Nije realan i nema tu puno price jos niko da osudi psovanje sa koseva a kad je to na tusnju svi znaju pisati i nesto pametovati.MuhamedTM je napisao/la:Nema veze doce cica na kolica. Onda mu vratimo I sakom I kapom.samirr je napisao/la:Extra sudija danas. Ovdje mu doveo koktela i tako mi vraca. Jos sam rizikovao ban i otisao na njihovu temu citirao ga i napisao mu ajde na pl prepucavanja ceka te copor nije smio da se pojavi.
Ima budala jedan psuje Boga I žito, sunce itd. Onda 5 minuta poslije uci I moli se Bogu.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- JohnCleese
- Kontakt:
normalno, ali Sarajevo cenzura, Tuzla- psovke od kojih se ledi krv u zilama.... od koga, od sarajevskih portala koje manje- vise i drze tu novinarsko-elektronsku scenu. Dodatno isjeci, upakuj uoblici i eto zivopisne slikejovanmaksimovic je napisao/la:@samir
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
]
Ima zato nikad i ne pametujem kao neki da toga ima samo u tz i zenici a bgm ima ga i u sarajevu, mostaru i bl. Ne smeta mi psovanje ali mi smeta pametovanje pojedinih forumasa da toga nema u njihovoj avliji.
Ima zato nikad i ne pametujem kao neki da toga ima samo u tz i zenici a bgm ima ga i u sarajevu, mostaru i bl. Ne smeta mi psovanje ali mi smeta pametovanje pojedinih forumasa da toga nema u njihovoj avliji.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Prijatelju, jel mislis na Zelju i Sarajevo koje je Sloboda u zadnja da mjeseca dobila po dva puta?Raonffa je napisao/la:Sve je to ok al' danas Želji bježite 4 a Sarajevu 5 bodova, sam znaš kolika je ta prednost bila u jednom trenutku čak dvocifrena a eto vi kao imate neku konstantu dok se zna kako su Željo i Sarajevo ušli u sezonu, pogotovo Željo. O tome ti ja pričam.tuzlak1987 je napisao/la:Kakve mi veze sa vama imamo bgt, nasi svoje igrali vi svoje. Nasi igraju 26 utakmica vec konstantno, tako da kako god da ste vi igrali Sloboda bi bila u vrhu tabele sada..Raonffa je napisao/la:Za uspjeh Slobode je dosta zaslužan katastrofalan start sezone Sarajeva a pogotovo Želje.
Za uspjeh Slobode je najvise zasluzan kvalitetan rad bez turbolencija jer je i prosle sezone na proljece ekipa bila top3 po broju bodova (28).

A sad adio...
Faraon to sto pricas veze nema sa logikom, to isto da ja sad kazem mi da nismo kiksali sto jesmo bili bi i dalje prvi s ogromnom prednoscu. Da je babi muda bila bi djed, tako da cao pozz.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Dobro dobro, bio vam cilj dupla kruna od početka sezone na to ste išli i ništa vam se nije poklopilo. Završeno na tu temu.
@Pozitiva
Fulaš poentu priče kao i ostali ovdje, konkretno govorim o ligi i Željo je od mogućih 6 osvojio 4 boda protiv Slobode a opet će završiti iza njih na tabeli jer Željo je prvenstvo izgubio još u septembru i oktobru na malim utakmicama i samim tim olakšao put Slobodi.
@Pozitiva
Fulaš poentu priče kao i ostali ovdje, konkretno govorim o ligi i Željo je od mogućih 6 osvojio 4 boda protiv Slobode a opet će završiti iza njih na tabeli jer Željo je prvenstvo izgubio još u septembru i oktobru na malim utakmicama i samim tim olakšao put Slobodi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Uredu vi ste nam obezbjedili drugo mjesto i finale kupa, hvala vam od srca mi ne znamo stvarno sta bi bez vas. Zemlja se ne okrece oko Sunca vec oko Zelje i Sarajeva i to ako je vi pogurate. Zadovoljan ?Raonffa je napisao/la:Dobro dobro, bio vam cilj dupla kruna od početka sezone na to ste išli i ništa vam se nije poklopilo. Završeno na tu temu.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nisam ja to nigdje napisao, ja sam samo rekao da su vam Željo i Sarajevo svojim lošim igrama dodatno otvorili put ka vrhu tabelu, sad što vi to tumačite kao "Željo i Sarajevo vam pustili da ih prođete u kupu i dali vam da budete ispred njih u ligi..." je potpuno druga stvar.DoeTz je napisao/la:Uredu vi ste nam obezbjedili drugo mjesto i finale kupa, hvala vam od srca mi ne znamo stvarno sta bi bez vas. Zemlja se ne okrece oko Sunca vec oko Zelje i Sarajeva i to ako je vi pogurate. Zadovoljan ?Raonffa je napisao/la:Dobro dobro, bio vam cilj dupla kruna od početka sezone na to ste išli i ništa vam se nije poklopilo. Završeno na tu temu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
"Za uspjeh Slobode je dosta zaslužan katastrofalan start sezone Sarajeva a pogotovo Želje". Znam ja sta ti pricas i na sta mislis ali kad vec pises o tome nemoj pisat na ovakav nacin jer ovo sto si rekao se tumaci na sasvim drugi nacin.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
90 godina sloboda svojom losom igrom je pustila da sarajevo i zeljo vise puta zavrsavaju ispred njih. Cao.Raonffa je napisao/la:Nisam ja to nigdje napisao, ja sam samo rekao da su vam Željo i Sarajevo svojim lošim igrama dodatno otvorili put ka vrhu tabelu, sad što vi to tumačite kao "Željo i Sarajevo vam pustili da ih prođete u kupu i dali vam da budete ispred njih u ligi..." je potpuno druga stvar.DoeTz je napisao/la:Uredu vi ste nam obezbjedili drugo mjesto i finale kupa, hvala vam od srca mi ne znamo stvarno sta bi bez vas. Zemlja se ne okrece oko Sunca vec oko Zelje i Sarajeva i to ako je vi pogurate. Zadovoljan ?Raonffa je napisao/la:Dobro dobro, bio vam cilj dupla kruna od početka sezone na to ste išli i ništa vam se nije poklopilo. Završeno na tu temu.
Za uspjeh lestera zasluzen celzi koji igra katastrofalno. Cao i tebi.DoeTz je napisao/la:"Za uspjeh Slobode je dosta zaslužan katastrofalan start sezone Sarajeva a pogotovo Želje". Znam ja sta ti pricas i na sta mislis ali kad vec pises o tome nemoj pisat na ovakav nacin jer ovo sto si rekao se tumaci na sasvim drugi nacin.
samirr je napisao/la:Za uspjeh lestera zasluzen celzi koji igra katastrofalno. Cao i tebi.DoeTz je napisao/la:"Za uspjeh Slobode je dosta zaslužan katastrofalan start sezone Sarajeva a pogotovo Želje". Znam ja sta ti pricas i na sta mislis ali kad vec pises o tome nemoj pisat na ovakav nacin jer ovo sto si rekao se tumaci na sasvim drugi nacin.

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Beduin
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Nisam ja to nigdje napisao, ja sam samo rekao da su vam Željo i Sarajevo svojim lošim igrama dodatno otvorili put ka vrhu tabelu, sad što vi to tumačite kao "Željo i Sarajevo vam pustili da ih prođete u kupu i dali vam da budete ispred njih u ligi..." je potpuno druga stvar.DoeTz je napisao/la:Uredu vi ste nam obezbjedili drugo mjesto i finale kupa, hvala vam od srca mi ne znamo stvarno sta bi bez vas. Zemlja se ne okrece oko Sunca vec oko Zelje i Sarajeva i to ako je vi pogurate. Zadovoljan ?Raonffa je napisao/la:Dobro dobro, bio vam cilj dupla kruna od početka sezone na to ste išli i ništa vam se nije poklopilo. Završeno na tu temu.

Koje theoreme, covjece smeteni. Uvijek neko losim igrama pogura drugog ka vrhu, tako i Arsenal i Manchestera oba pogurase Lestera, Roma, Napoli i Milanovi klubovi pogurase Djubretusa, Borusija Bajerna, etc...
Zamisli kad nas Milan pocne napokon dobro igrati (kao nekad), sigurno svi koji budu igrali losije ce ga pogurati ispred njih.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Opet se ti nabuba gluposti djecace iz Visokog.Raonffa je napisao/la:Sve je to ok al' danas Želji bježite 4 a Sarajevu 5 bodova, sam znaš kolika je ta prednost bila u jednom trenutku čak dvocifrena a eto vi kao imate neku konstantu dok se zna kako su Željo i Sarajevo ušli u sezonu, pogotovo Željo. O tome ti ja pričam.tuzlak1987 je napisao/la:Kakve mi veze sa vama imamo bgt, nasi svoje igrali vi svoje. Nasi igraju 26 utakmica vec konstantno, tako da kako god da ste vi igrali Sloboda bi bila u vrhu tabele sada..Raonffa je napisao/la:Za uspjeh Slobode je dosta zaslužan katastrofalan start sezone Sarajeva a pogotovo Želje.
Za uspjeh Slobode je najvise zasluzan kvalitetan rad bez turbolencija jer je i prosle sezone na proljece ekipa bila top3 po broju bodova (28).
Ako je ove godine Zeljo imao los start onda je imao i prosle. Uzet cemo jedan podatak. Ove sezone nakon 26. kola Zeljescar ima 52 boda.Prosle sezone Zeljescar je nakon 26 kola imao 55 bodova to znaci 3 vise nego ove. Dodajmo ta 3 boda Zeljescaru i sta vidimo.Ponovo ste iza Slobode na tabeli.
Prije nego bubnes neku glupost malo se informisi i prokontaj.
Ovogodisnji uspjeh Slobode nema veze ni sa Zeljkom a ni Sarajkom jer te 2 ekipe u zadnjih par godina u ovom periodu imaju skoro pa identican broj bodova. Dosadasnji uspjeh Slobode je plod rada Uprave i ljudi koji okruzuju Klub.
Konkurencija niti je sta jaca niti slabija od prethodnih par godina. Ja bih rekao da je cak i jaca iz razloga sto ispada puno ekipa i svima na neki nacin gori, plus imas fantasticni Radnik koji je do skora bio u trci za obje titule.
Ali tripuj i dalje da je sve zbog Zeljke.
Plot twist, Drina Zvornik nas je pogurala. 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Bez loseg Veleza nema dobre Slobodewobly92 je napisao/la:Plot twist, Drina Zvornik nas je pogurala.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
ova tema radi ko dragstor
Zašto to govoriš kao da je loša stvarSarajlija88 je napisao/la:ova tema radi ko dragstor
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, ErosViverosViv, MikiPirs i 31 gost.