FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakav je Fejza po vama koji bolje pratite Zelju od mene, moze li ostati prvi golman i kad se vrati Kjosevski?
-
- Kontakt:

nije imao ni jedne intervencije,mislim da je to nemoguceFederer17 je napisao/la:Kakav je Fejza po vama koji bolje pratite Zelju od mene, moze li ostati prvi golman i kad se vrati Kjosevski?
Solidan je, ali nema sanse da bude prvi golman.Federer17 je napisao/la:Kakav je Fejza po vama koji bolje pratite Zelju od mene, moze li ostati prvi golman i kad se vrati Kjosevski?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- IlProfessore
- Kontakt:
E neka prozvaše bojana i njegovog idejnog lidera 

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- zeljoooooooooo
Sad smo slabi, nismo vise ni prosjecni...**** pleme seljacko svoje!
-
- Kontakt:
Odlicna igra, nezz jesmo li mi ovako dobri, ili je Olimpic tolika katastrofa... steta zbog hebenog sudije, mogli smo imati gol-razliku +5-6
Odlican Zeljo danas.
Fulio sam rezultat za tri gola, ali da sudija zna razliku izmedju crnog i plavog dresa nasi bi dali tih pet golova.
Fulio sam rezultat za tri gola, ali da sudija zna razliku izmedju crnog i plavog dresa nasi bi dali tih pet golova.
-
- Kontakt:
Cestitke citavoj ekipi i navijacima. Sudijske greske njima na savjest. Vazno je da nisu uticale na krajnji rezultat.
Kolar: U duelu dvije slabe ekipe, pobijedila je manje slabija

Vazna pobjeda i velika tri boda. Pritisak polako ce da pada i onda ocekujem da pokazemo sta mozemo. Nije ovo danas bilo previse dobro, ali ko prati fudbal mogao je nesto slicno i ocekivati. Stevanovic za mene danas najbolji.
Realan rezultat je trebo biti 0:5
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LENDRIĆ ZA 1:0

ofsajdi

- zeljoooooooooo
Kaže Kolar prosječni u prvom, slabi u drugom!risingforce je napisao/la:Odlicna igra, nezz jesmo li mi ovako dobri, ili je Olimpic tolika katastrofa... steta zbog hebenog sudije, mogli smo imati gol-razliku +5-6

Nema mi ništa draže nego kad vidim kako kompleksi prema najboljem, najstarijem, najtrofejnijem sarajevskom premijerligašu izviru iz ljudi!
Ja bih rekao da smo bili dobri, ništa pretjerano, ali definitivno se vide pomaci, vidi se težnja da se igra od noge do noge, pa i kada se lopta izbije naprijed, to više nikada nije napamet, znamo šta hoćemo..
Pohvalio bih Stevanovica, Lendrica standardno i Boccacinija, čovjek odradio nazad perfektno, uz jednu grešku, a imao je 3-4 lopte prema naprijeg gdje je automatski naše krilne napadače izbacivao u šanse.

- AntoniooConte
- Kontakt:
nas bonucci perfektan ove dvije tekme, opet kazem rano je za procjenu, ali cini se ko dosta dobar stoper
ugljeca + adnan veza koja ne staje sa trkom
blagoja solidan lijevo, jos da je tu glupan husic jos bolje bi to izgledalo da koristi prostor kada ovaj udje u sredinu
lendric i stevanovic definitivno klasa iznad ove lige, lendric je stvarno napadac fantastican sigurno najbolji u ligi i tesko da on vise od ove jos godine izdrzi kod nas, ako i toliko
kondicija na fantasticnom nivou, pitar seferovic ih je spremio fenomenalno jos jednom pokazao da je jedan od najboljih u svom poslu
fino je ovo danas izgledalo protiv ovih drugoligasa, realan rezultat da je sudija pomocni funo sudio bi bio 5-0 (da et jednu fulimo
) osim one jedne greske u prvom olimpicu nismo dali prostora nikakvog 

ugljeca + adnan veza koja ne staje sa trkom

blagoja solidan lijevo, jos da je tu glupan husic jos bolje bi to izgledalo da koristi prostor kada ovaj udje u sredinu

lendric i stevanovic definitivno klasa iznad ove lige, lendric je stvarno napadac fantastican sigurno najbolji u ligi i tesko da on vise od ove jos godine izdrzi kod nas, ako i toliko

kondicija na fantasticnom nivou, pitar seferovic ih je spremio fenomenalno jos jednom pokazao da je jedan od najboljih u svom poslu

fino je ovo danas izgledalo protiv ovih drugoligasa, realan rezultat da je sudija pomocni funo sudio bi bio 5-0 (da et jednu fulimo

Rutinska pobjeda protiv redovne mušterije. Prvo poluvrijeme solidno, igra nije bila ništa specijalno ali smo imali šanse da sve već riješimo u prvom poluvremenu. Drugo poluvrijeme puno bolje i tečnije je izgledalo i da nije bilo ovog nesretnog pomoćnika bilo bi 4-5 razlike. Najbolji na terenu Stevanović, Lendrić i Boccaccini. Idemo dalje.
- zeljoooooooooo
Ima li neko informaciju da li su odobrili plaćanje na rate za stolice na Istoku?
Rutinski, baš kako smo i očekivali, bez mnogo trzavica. Ovo već liči na nešto, prije svega Kostić je uradio ono što se prije ili kasnije moralo desiti - Bekrića je ostavio na klupi i vezni red je bio fantastičan bez njega. Ponovo je veliki teret pao na desnu stranu, ali Stevanović odgovara apsolutno svakom zadatku i milina ga je gledati. Vidjećemo šta će se desiti kad nam neko zatvori njegovu stranu, kao što je Musemić to radio prošle sezone.
Radinović i Blagojević su strašni, a ovo im je tek prva utakmica, vremenom to može biti samo bolje. Boccaccini će uz Radinovića vjerovatno biti najveće pojačanje. Ponovo imamo problem lijeve strane i to je ono što me najviše brine.
Šteta što se sudija pogubio, mogla je ova pobjeda biti još ubjedljivija, ali dobro je i ovako, da ne poletimo previsoko.
Radinović i Blagojević su strašni, a ovo im je tek prva utakmica, vremenom to može biti samo bolje. Boccaccini će uz Radinovića vjerovatno biti najveće pojačanje. Ponovo imamo problem lijeve strane i to je ono što me najviše brine.
Šteta što se sudija pogubio, mogla je ova pobjeda biti još ubjedljivija, ali dobro je i ovako, da ne poletimo previsoko.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- amazon
- Kontakt:
Ovo danas je licilo na sve ali nikako na dobru igru. Igra je kriminalna. Ponovo iznenadjenje Blagojevic na lijevom krilu, bas mi ga zao. Prvo poluvrijeme kod 0:0 kardinalne greske vezne linije, bezbroz izgubljeni lopti, ali opet s takvom igrom smo napravili sanse samo iz razloga sto je Olimpic s Kolarom jedan veliki odron. Momci dok su imali nesto malo snage 20 minuta i to je to.
Danas po meni najbolji Bokacino, Ugljesa je radilica velika, Lendric majstor i naravno Stevanovic prekucao, ostalo talasika. Sto prije da se Lazic oporavi ako je povrijeden nema smisle da svake godine upropastimo jednog igraca na lijevom krilu, a Blagojevica bi mi bas bilo zao. Igru brisi, bodove pisi. Idemo dalje, bice hebeno iduce kolo, ali se nadam opet pobjedi.
Danas po meni najbolji Bokacino, Ugljesa je radilica velika, Lendric majstor i naravno Stevanovic prekucao, ostalo talasika. Sto prije da se Lazic oporavi ako je povrijeden nema smisle da svake godine upropastimo jednog igraca na lijevom krilu, a Blagojevica bi mi bas bilo zao. Igru brisi, bodove pisi. Idemo dalje, bice hebeno iduce kolo, ali se nadam opet pobjedi.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- plavousrcu
- Kontakt:
Nismo bili toliko losi koliko pokusavas naglasiti. Slazem se da nije bilo ni bajno kako neki kazu samo protivnik je takav, pritisak na ledjima i ne moze se ocekivati nesto leprsavo. Siroki je od ovih bolji najlosiji i siguran sam da necemo imati problema. Podrska ce biti veelika, teret s ledja malo pao, Siroki ne toliko dobar.amazon je napisao/la:Ovo danas je licilo na sve ali nikako na dobru igru. Igra je kriminalna. Ponovo iznenadjenje Blagojevic na lijevom krilu, bas mi ga zao. Prvo poluvrijeme kod 0:0 kardinalne greske vezne linije, bezbroz izgubljeni lopti, ali opet s takvom igrom smo napravili sanse samo iz razloga sto je Olimpic s Kolarom jedan veliki odron. Momci dok su imali nesto malo snage 20 minuta i to je to.