FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Keenan.-
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Keenan.- » 30 jul 2016, 19:13

A yebiga, mi smo prosjecna ekipa. :lol:
FK Željezničar
Chelsea FC

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 30 jul 2016, 19:14

Kakav je Fejza po vama koji bolje pratite Zelju od mene, moze li ostati prvi golman i kad se vrati Kjosevski?

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 30 jul 2016, 19:18

:tokralju:
Federer17 je napisao/la:Kakav je Fejza po vama koji bolje pratite Zelju od mene, moze li ostati prvi golman i kad se vrati Kjosevski?
nije imao ni jedne intervencije,mislim da je to nemoguce

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jul 2016, 19:18

Federer17 je napisao/la:Kakav je Fejza po vama koji bolje pratite Zelju od mene, moze li ostati prvi golman i kad se vrati Kjosevski?
Solidan je, ali nema sanse da bude prvi golman.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 30 jul 2016, 19:20

E neka prozvaše bojana i njegovog idejnog lidera :D
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 30 jul 2016, 19:22

Sad smo slabi, nismo vise ni prosjecni...**** pleme seljacko svoje!

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 30 jul 2016, 19:24

Odlicna igra, nezz jesmo li mi ovako dobri, ili je Olimpic tolika katastrofa... steta zbog hebenog sudije, mogli smo imati gol-razliku +5-6

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 30 jul 2016, 19:32

Odlican Zeljo danas.
Fulio sam rezultat za tri gola, ali da sudija zna razliku izmedju crnog i plavog dresa nasi bi dali tih pet golova.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 30 jul 2016, 19:35

Cestitke citavoj ekipi i navijacima. Sudijske greske njima na savjest. Vazno je da nisu uticale na krajnji rezultat.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 30 jul 2016, 19:36

Kolar: U duelu dvije slabe ekipe, pobijedila je manje slabija
:urnebes: :urnebes: Nije dobar ovaj ni sekunde

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 30 jul 2016, 20:02

Vazna pobjeda i velika tri boda. Pritisak polako ce da pada i onda ocekujem da pokazemo sta mozemo. Nije ovo danas bilo previse dobro, ali ko prati fudbal mogao je nesto slicno i ocekivati. Stevanovic za mene danas najbolji.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 jul 2016, 20:14

Realan rezultat je trebo biti 0:5
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 30 jul 2016, 20:15

slika
LENDRIĆ ZA 1:0

slika
slika
slika
ofsajdi :urnebes:

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 30 jul 2016, 21:49

risingforce je napisao/la:Odlicna igra, nezz jesmo li mi ovako dobri, ili je Olimpic tolika katastrofa... steta zbog hebenog sudije, mogli smo imati gol-razliku +5-6
Kaže Kolar prosječni u prvom, slabi u drugom! :urnebes: :clap:

Nema mi ništa draže nego kad vidim kako kompleksi prema najboljem, najstarijem, najtrofejnijem sarajevskom premijerligašu izviru iz ljudi!

Ja bih rekao da smo bili dobri, ništa pretjerano, ali definitivno se vide pomaci, vidi se težnja da se igra od noge do noge, pa i kada se lopta izbije naprijed, to više nikada nije napamet, znamo šta hoćemo..

Pohvalio bih Stevanovica, Lendrica standardno i Boccacinija, čovjek odradio nazad perfektno, uz jednu grešku, a imao je 3-4 lopte prema naprijeg gdje je automatski naše krilne napadače izbacivao u šanse. :clap:

AntoniooConte
Kontakt:

Post Postao/la AntoniooConte » 30 jul 2016, 21:55

nas bonucci perfektan ove dvije tekme, opet kazem rano je za procjenu, ali cini se ko dosta dobar stoper :thumbup:
ugljeca + adnan veza koja ne staje sa trkom :tokralju:
blagoja solidan lijevo, jos da je tu glupan husic jos bolje bi to izgledalo da koristi prostor kada ovaj udje u sredinu :thumbup:
lendric i stevanovic definitivno klasa iznad ove lige, lendric je stvarno napadac fantastican sigurno najbolji u ligi i tesko da on vise od ove jos godine izdrzi kod nas, ako i toliko :tokralju:

kondicija na fantasticnom nivou, pitar seferovic ih je spremio fenomenalno jos jednom pokazao da je jedan od najboljih u svom poslu :tokralju:

fino je ovo danas izgledalo protiv ovih drugoligasa, realan rezultat da je sudija pomocni funo sudio bi bio 5-0 (da et jednu fulimo :mrgreen: ) osim one jedne greske u prvom olimpicu nismo dali prostora nikakvog :thumbup:

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 30 jul 2016, 22:01

Rutinska pobjeda protiv redovne mušterije. Prvo poluvrijeme solidno, igra nije bila ništa specijalno ali smo imali šanse da sve već riješimo u prvom poluvremenu. Drugo poluvrijeme puno bolje i tečnije je izgledalo i da nije bilo ovog nesretnog pomoćnika bilo bi 4-5 razlike. Najbolji na terenu Stevanović, Lendrić i Boccaccini. Idemo dalje.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 30 jul 2016, 22:03

Ima li neko informaciju da li su odobrili plaćanje na rate za stolice na Istoku?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jul 2016, 22:28

Rutinski, baš kako smo i očekivali, bez mnogo trzavica. Ovo već liči na nešto, prije svega Kostić je uradio ono što se prije ili kasnije moralo desiti - Bekrića je ostavio na klupi i vezni red je bio fantastičan bez njega. Ponovo je veliki teret pao na desnu stranu, ali Stevanović odgovara apsolutno svakom zadatku i milina ga je gledati. Vidjećemo šta će se desiti kad nam neko zatvori njegovu stranu, kao što je Musemić to radio prošle sezone.

Radinović i Blagojević su strašni, a ovo im je tek prva utakmica, vremenom to može biti samo bolje. Boccaccini će uz Radinovića vjerovatno biti najveće pojačanje. Ponovo imamo problem lijeve strane i to je ono što me najviše brine.

Šteta što se sudija pogubio, mogla je ova pobjeda biti još ubjedljivija, ali dobro je i ovako, da ne poletimo previsoko.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 30 jul 2016, 22:33

Ovo danas je licilo na sve ali nikako na dobru igru. Igra je kriminalna. Ponovo iznenadjenje Blagojevic na lijevom krilu, bas mi ga zao. Prvo poluvrijeme kod 0:0 kardinalne greske vezne linije, bezbroz izgubljeni lopti, ali opet s takvom igrom smo napravili sanse samo iz razloga sto je Olimpic s Kolarom jedan veliki odron. Momci dok su imali nesto malo snage 20 minuta i to je to.
Danas po meni najbolji Bokacino, Ugljesa je radilica velika, Lendric majstor i naravno Stevanovic prekucao, ostalo talasika. Sto prije da se Lazic oporavi ako je povrijeden nema smisle da svake godine upropastimo jednog igraca na lijevom krilu, a Blagojevica bi mi bas bilo zao. Igru brisi, bodove pisi. Idemo dalje, bice hebeno iduce kolo, ali se nadam opet pobjedi.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 30 jul 2016, 22:39

amazon je napisao/la:Ovo danas je licilo na sve ali nikako na dobru igru. Igra je kriminalna. Ponovo iznenadjenje Blagojevic na lijevom krilu, bas mi ga zao. Prvo poluvrijeme kod 0:0 kardinalne greske vezne linije, bezbroz izgubljeni lopti, ali opet s takvom igrom smo napravili sanse samo iz razloga sto je Olimpic s Kolarom jedan veliki odron. Momci dok su imali nesto malo snage 20 minuta i to je to.
Danas po meni najbolji Bokacino, Ugljesa je radilica velika, Lendric majstor i naravno Stevanovic prekucao, ostalo talasika. Sto prije da se Lazic oporavi ako je povrijeden nema smisle da svake godine upropastimo jednog igraca na lijevom krilu, a Blagojevica bi mi bas bilo zao. Igru brisi, bodove pisi. Idemo dalje, bice hebeno iduce kolo, ali se nadam opet pobjedi.
Nismo bili toliko losi koliko pokusavas naglasiti. Slazem se da nije bilo ni bajno kako neki kazu samo protivnik je takav, pritisak na ledjima i ne moze se ocekivati nesto leprsavo. Siroki je od ovih bolji najlosiji i siguran sam da necemo imati problema. Podrska ce biti veelika, teret s ledja malo pao, Siroki ne toliko dobar.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t i 45 gostiju.