FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

savatihotece
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la savatihotece » 31 jul 2016, 11:57

Zadovoljan. Onog sudiju nogom u kantonalnu ligu.
Sad poderat Širokog.

VOLIM TE ŽELJO
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 31 jul 2016, 14:15

amazon je napisao/la:. Ako cemo iskreno i posteno ova igra ne obecava po mom misljenju, mozda serem, mozda nemam pojma o fudbalu ali tako mislim.
amazon je napisao/la:Ma Ugljesa je bezveze igrac vjeruj mi, on Dino Hasanovic bara-bara. Ja sam strucnjak za procijeniti igraca ;)
amazon je napisao/la:Pozder moze igrati u SasK Napretku ako jos postoji.
amazon je napisao/la:Jedino je po meni ovaj Bevab pojacanje. Ostalo rinaka obicna.
amazon je napisao/la:Meni je Bekric klasa za ovu ligu :)
amazon je napisao/la:Secerovic osim sto je spreman nista nije pokazao vise npr od Enisa Sadikovica koji zna odigrati na onoj poziciji.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 31 jul 2016, 14:20

zeljoooooooooo je napisao/la:Hvala lijepo.

Vidim da si upućen, a pitao sam prije nekoliko stranica, ali nisam dobio odgovor.

Imaš li informaciju da li je odobreno plaćanje stolica za Istok na rate?
Nije druze koliko znam a svakako ce biti obavijeatenje na zvanicnoj.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 31 jul 2016, 14:26

za_zivot_cijeli je napisao/la:
amazon je napisao/la:. Ako cemo iskreno i posteno ova igra ne obecava po mom misljenju, mozda serem, mozda nemam pojma o fudbalu ali tako mislim.
amazon je napisao/la:Ma Ugljesa je bezveze igrac vjeruj mi, on Dino Hasanovic bara-bara. Ja sam strucnjak za procijeniti igraca ;)
amazon je napisao/la:Jedino je po meni ovaj Bevab pojacanje. Ostalo rinaka obicna.
amazon je napisao/la:Secerovic osim sto je spreman nista nije pokazao vise npr od Enisa Sadikovica koji zna odigrati na onoj poziciji.
Kakav fudbalski mag :bow: :bow:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 31 jul 2016, 14:46

Treba se klub oglasiti i napasti sudjenje, oni offside-i su sramota. U nekoj drugoj tekmi nas moze kostati 3 boda. Nema veze sto smo pobjedili, treba napisati dopis i pozaliti se jer smo osteceni.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 31 jul 2016, 15:13

Faik Kolar 100%

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 31 jul 2016, 15:23

Argentina je napisao/la:Treba se klub oglasiti i napasti sudjenje, oni offside-i su sramota. U nekoj drugoj tekmi nas moze kostati 3 boda. Nema veze sto smo pobjedili, treba napisati dopis i pozaliti se jer smo osteceni.
Gluposti. Ne treba ulaziti ni u kakve ratove. U cjelini mi imamo dobro sudjenje. Kaznjen je sudija, mi se idemo pripremati za Siroki Brijeg. Energiju ne treba bespotrebno trositi.

Harisharis
Kontakt:

Post Postao/la Harisharis » 31 jul 2016, 15:23

irfo je napisao/la:
Kakav fudbalski mag :bow: :bow:
Bravo amazoncino! :bow: :bow:

AntoniooConte
Kontakt:

Post Postao/la AntoniooConte » 31 jul 2016, 15:29

Al da je bar jedno ubo bar jedno :rol: :rol:

Sa širokim noćna opet?

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 31 jul 2016, 15:31

plavousrcu je napisao/la:
Argentina je napisao/la:Treba se klub oglasiti i napasti sudjenje, oni offside-i su sramota. U nekoj drugoj tekmi nas moze kostati 3 boda. Nema veze sto smo pobjedili, treba napisati dopis i pozaliti se jer smo osteceni.
Gluposti. Ne treba ulaziti ni u kakve ratove. U cjelini mi imamo dobro sudjenje. Kaznjen je sudija, mi se idemo pripremati za Siroki Brijeg. Energiju ne treba bespotrebno trositi.
Mi smo juce gol dali iz sumnjive pozicije i ovo piskaranje po forumima i stvaranje pritiska Upravi je obicno ubleharenje. Treba se oglasiti za ovo, treba i za ono. Pustite se gluposti i politike Sirokog Brijega i pitarske od prije par godina.

Knjizevnik1976
Kontakt:

Post Postao/la Knjizevnik1976 » 31 jul 2016, 15:43

Treba naci sve izjave amazonke i negdje ih uokviriti na temi,koliko gluposti od jednog covjeka to je nevjerovatno :facepalm:
Cuj Ugljesa ala Dino
Pozder
On stručnjak za procjenit igraca :lol: :lol:
Jos namiguje levat kao on zna nesto :facepalm: :damn:
Njega i dan danas prevrću stapom da ustanove sta je :zviz:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 31 jul 2016, 15:44

Vala bas tako. Sudija je kaznjen i nadat se da se ova lakrdija nece vise ponavljati. 18 utakmica je realna brojka iako se nista ne bi desilo i da su ga skroz sklonili.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

anonimni
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 31 jul 2016, 16:59

AntoniooConte je napisao/la:Al da je bar jedno ubo bar jedno :rol: :rol:

Sa širokim noćna opet?
Jeste, subota u 8
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 31 jul 2016, 18:41

Knjizevnik1976 je napisao/la:Treba naci sve izjave amazonke i negdje ih uokviriti na temi,koliko gluposti od jednog covjeka to je nevjerovatno :facepalm:
Cuj Ugljesa ala Dino
Pozder
On stručnjak za procjenit igraca :lol: :lol:
Jos namiguje levat kao on zna nesto :facepalm: :damn:
Njega i dan danas prevrću stapom da ustanove sta je :zviz:
Ma ne treba. Treba ga samo ignorisati jer vrlo malo konkretnih stvari napiše (manje od 2%),
a kada ga se pita da nešto argumentima "odbrani" što je napisao, tada se ušuti par dana.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 31 jul 2016, 18:47

Slažem se sa "plavousrcu" da ne trebamo ulaziti ni u kakve ratove vezano za suđenje. Bar sada kad je sudija pokupio najoštriju kaznu otkad se igra PLBIH.
Isto tako, nije utjecalo na rezultat, mada bi bilo extra zbog samopouzdanja da smo ih natrpali.

Na kraju krajeva, bitno je šta se igrom pokaže, i da smo zaista došli do 5-6 stopostotnih prilika, što prije nije bio slučaj.

Treba se očistiti glava od ovog meča i odmah okrenuti Širokom, jer eventualno pobjede na naredne dvije domaće (Široki,Vitez) i uz to da ostanemo neporaženi u Tuzli bi definitivno digla atmosferu u i oko kluba do usijanja, mnogo ranije od očekivanog, gdje bismo defintivno sebi stvorili podlogu da pred Zrinjski opet nakrcamo našu Grbavicu i sa eventualnom pobjedom zasjednemo na prvo mjesto, što bi bio ogroman korak i poduhvat, ukoliko uzmemo u obzir kako težak i naporan raspored nas je zadesio na samom početku.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 31 jul 2016, 19:13

4487 članova - tačno me prepade kako "skoči" brojka, ali nisu je ažurirali par dana. Aferim!

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 31 jul 2016, 20:37

zeljoooooooooo je napisao/la:4487 članova - tačno me prepade kako "skoči" brojka, ali nisu je ažurirali par dana. Aferim!
Raste broj clanova, ako dobijemo Širokog i neporazeni se vratimo iz Tuzle ide ovo na 6.000.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 31 jul 2016, 20:42

samoplavi je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la:4487 članova - tačno me prepade kako "skoči" brojka, ali nisu je ažurirali par dana. Aferim!
Raste broj clanova, ako dobijemo Širokog i neporazeni se vratimo iz Tuzle ide ovo na 6.000.
nemoguce je 6 nazalost, bar ne jos, ali 5 je vec realno
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 31 jul 2016, 20:46

irfo je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:
nemoguce je 6 nazalost, bar ne jos, ali 5 je vec realno
Cifra od 6000 ti je pravo optimistična, ali takvim razvojem situacije ništa nije nemoguće.

Poslije te dvije tekme, dočekujemo Vitez i Zrinjski, i sa tih 6 bodova mislim da je sve moguće.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 31 jul 2016, 21:17

Racunam na euforiju ako prodjemo Siroki i Slobodu. Nije nemoguce u tom slucaju. Vidjet cete.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.