FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- savatihotece
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zadovoljan. Onog sudiju nogom u kantonalnu ligu.
Sad poderat Širokog.
VOLIM TE ŽELJO
Sad poderat Širokog.
VOLIM TE ŽELJO
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
-
- Kontakt:
amazon je napisao/la:. Ako cemo iskreno i posteno ova igra ne obecava po mom misljenju, mozda serem, mozda nemam pojma o fudbalu ali tako mislim.
amazon je napisao/la:Ma Ugljesa je bezveze igrac vjeruj mi, on Dino Hasanovic bara-bara. Ja sam strucnjak za procijeniti igraca
amazon je napisao/la:Pozder moze igrati u SasK Napretku ako jos postoji.
amazon je napisao/la:Jedino je po meni ovaj Bevab pojacanje. Ostalo rinaka obicna.
amazon je napisao/la:Meni je Bekric klasa za ovu ligu
amazon je napisao/la:Secerovic osim sto je spreman nista nije pokazao vise npr od Enisa Sadikovica koji zna odigrati na onoj poziciji.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Nije druze koliko znam a svakako ce biti obavijeatenje na zvanicnoj.zeljoooooooooo je napisao/la:Hvala lijepo.
Vidim da si upućen, a pitao sam prije nekoliko stranica, ali nisam dobio odgovor.
Imaš li informaciju da li je odobreno plaćanje stolica za Istok na rate?
Kakav fudbalski magza_zivot_cijeli je napisao/la:amazon je napisao/la:. Ako cemo iskreno i posteno ova igra ne obecava po mom misljenju, mozda serem, mozda nemam pojma o fudbalu ali tako mislim.amazon je napisao/la:Ma Ugljesa je bezveze igrac vjeruj mi, on Dino Hasanovic bara-bara. Ja sam strucnjak za procijeniti igracaamazon je napisao/la:Pozder moze igrati u SasK Napretku ako jos postoji.amazon je napisao/la:Jedino je po meni ovaj Bevab pojacanje. Ostalo rinaka obicna.amazon je napisao/la:Meni je Bekric klasa za ovu liguamazon je napisao/la:Secerovic osim sto je spreman nista nije pokazao vise npr od Enisa Sadikovica koji zna odigrati na onoj poziciji.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Treba se klub oglasiti i napasti sudjenje, oni offside-i su sramota. U nekoj drugoj tekmi nas moze kostati 3 boda. Nema veze sto smo pobjedili, treba napisati dopis i pozaliti se jer smo osteceni.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Faik Kolar 100%za_zivot_cijeli je napisao/la:amazon je napisao/la:. Ako cemo iskreno i posteno ova igra ne obecava po mom misljenju, mozda serem, mozda nemam pojma o fudbalu ali tako mislim.amazon je napisao/la:Ma Ugljesa je bezveze igrac vjeruj mi, on Dino Hasanovic bara-bara. Ja sam strucnjak za procijeniti igracaamazon je napisao/la:Pozder moze igrati u SasK Napretku ako jos postoji.amazon je napisao/la:Jedino je po meni ovaj Bevab pojacanje. Ostalo rinaka obicna.amazon je napisao/la:Meni je Bekric klasa za ovu liguamazon je napisao/la:Secerovic osim sto je spreman nista nije pokazao vise npr od Enisa Sadikovica koji zna odigrati na onoj poziciji.
- plavousrcu
- Kontakt:
Gluposti. Ne treba ulaziti ni u kakve ratove. U cjelini mi imamo dobro sudjenje. Kaznjen je sudija, mi se idemo pripremati za Siroki Brijeg. Energiju ne treba bespotrebno trositi.Argentina je napisao/la:Treba se klub oglasiti i napasti sudjenje, oni offside-i su sramota. U nekoj drugoj tekmi nas moze kostati 3 boda. Nema veze sto smo pobjedili, treba napisati dopis i pozaliti se jer smo osteceni.
-
- Kontakt:
Bravo amazoncino!irfo je napisao/la:Kakav fudbalski magza_zivot_cijeli je napisao/la:amazon je napisao/la:. Ako cemo iskreno i posteno ova igra ne obecava po mom misljenju, mozda serem, mozda nemam pojma o fudbalu ali tako mislim.amazon je napisao/la:Ma Ugljesa je bezveze igrac vjeruj mi, on Dino Hasanovic bara-bara. Ja sam strucnjak za procijeniti igracaamazon je napisao/la:Pozder moze igrati u SasK Napretku ako jos postoji.amazon je napisao/la:Jedino je po meni ovaj Bevab pojacanje. Ostalo rinaka obicna.amazon je napisao/la:Meni je Bekric klasa za ovu liguamazon je napisao/la:Secerovic osim sto je spreman nista nije pokazao vise npr od Enisa Sadikovica koji zna odigrati na onoj poziciji.![]()

- AntoniooConte
- Kontakt:
Al da je bar jedno ubo bar jedno

Sa širokim noćna opet?

Sa širokim noćna opet?
Mi smo juce gol dali iz sumnjive pozicije i ovo piskaranje po forumima i stvaranje pritiska Upravi je obicno ubleharenje. Treba se oglasiti za ovo, treba i za ono. Pustite se gluposti i politike Sirokog Brijega i pitarske od prije par godina.plavousrcu je napisao/la:Gluposti. Ne treba ulaziti ni u kakve ratove. U cjelini mi imamo dobro sudjenje. Kaznjen je sudija, mi se idemo pripremati za Siroki Brijeg. Energiju ne treba bespotrebno trositi.Argentina je napisao/la:Treba se klub oglasiti i napasti sudjenje, oni offside-i su sramota. U nekoj drugoj tekmi nas moze kostati 3 boda. Nema veze sto smo pobjedili, treba napisati dopis i pozaliti se jer smo osteceni.
- Knjizevnik1976
- Kontakt:
Treba naci sve izjave amazonke i negdje ih uokviriti na temi,koliko gluposti od jednog covjeka to je nevjerovatno 
Cuj Ugljesa ala Dino
Pozder
On stručnjak za procjenit igraca
Jos namiguje levat kao on zna nesto
Njega i dan danas prevrću stapom da ustanove sta je

Cuj Ugljesa ala Dino
Pozder
On stručnjak za procjenit igraca

Jos namiguje levat kao on zna nesto

- amazon
- Kontakt:
Vala bas tako. Sudija je kaznjen i nadat se da se ova lakrdija nece vise ponavljati. 18 utakmica je realna brojka iako se nista ne bi desilo i da su ga skroz sklonili.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Jeste, subota u 8AntoniooConte je napisao/la:Al da je bar jedno ubo bar jedno![]()
Sa širokim noćna opet?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- zeljoooooooooo
Ma ne treba. Treba ga samo ignorisati jer vrlo malo konkretnih stvari napiše (manje od 2%),Knjizevnik1976 je napisao/la:Treba naci sve izjave amazonke i negdje ih uokviriti na temi,koliko gluposti od jednog covjeka to je nevjerovatno
Cuj Ugljesa ala Dino
Pozder
On stručnjak za procjenit igraca![]()
![]()
Jos namiguje levat kao on zna nesto![]()
![]()
a kada ga se pita da nešto argumentima "odbrani" što je napisao, tada se ušuti par dana.
- zeljoooooooooo
Slažem se sa "plavousrcu" da ne trebamo ulaziti ni u kakve ratove vezano za suđenje. Bar sada kad je sudija pokupio najoštriju kaznu otkad se igra PLBIH.
Isto tako, nije utjecalo na rezultat, mada bi bilo extra zbog samopouzdanja da smo ih natrpali.
Na kraju krajeva, bitno je šta se igrom pokaže, i da smo zaista došli do 5-6 stopostotnih prilika, što prije nije bio slučaj.
Treba se očistiti glava od ovog meča i odmah okrenuti Širokom, jer eventualno pobjede na naredne dvije domaće (Široki,Vitez) i uz to da ostanemo neporaženi u Tuzli bi definitivno digla atmosferu u i oko kluba do usijanja, mnogo ranije od očekivanog, gdje bismo defintivno sebi stvorili podlogu da pred Zrinjski opet nakrcamo našu Grbavicu i sa eventualnom pobjedom zasjednemo na prvo mjesto, što bi bio ogroman korak i poduhvat, ukoliko uzmemo u obzir kako težak i naporan raspored nas je zadesio na samom početku.
Isto tako, nije utjecalo na rezultat, mada bi bilo extra zbog samopouzdanja da smo ih natrpali.
Na kraju krajeva, bitno je šta se igrom pokaže, i da smo zaista došli do 5-6 stopostotnih prilika, što prije nije bio slučaj.
Treba se očistiti glava od ovog meča i odmah okrenuti Širokom, jer eventualno pobjede na naredne dvije domaće (Široki,Vitez) i uz to da ostanemo neporaženi u Tuzli bi definitivno digla atmosferu u i oko kluba do usijanja, mnogo ranije od očekivanog, gdje bismo defintivno sebi stvorili podlogu da pred Zrinjski opet nakrcamo našu Grbavicu i sa eventualnom pobjedom zasjednemo na prvo mjesto, što bi bio ogroman korak i poduhvat, ukoliko uzmemo u obzir kako težak i naporan raspored nas je zadesio na samom početku.
- zeljoooooooooo
4487 članova - tačno me prepade kako "skoči" brojka, ali nisu je ažurirali par dana. Aferim!
Raste broj clanova, ako dobijemo Širokog i neporazeni se vratimo iz Tuzle ide ovo na 6.000.zeljoooooooooo je napisao/la:4487 članova - tačno me prepade kako "skoči" brojka, ali nisu je ažurirali par dana. Aferim!
nemoguce je 6 nazalost, bar ne jos, ali 5 je vec realnosamoplavi je napisao/la:Raste broj clanova, ako dobijemo Širokog i neporazeni se vratimo iz Tuzle ide ovo na 6.000.zeljoooooooooo je napisao/la:4487 članova - tačno me prepade kako "skoči" brojka, ali nisu je ažurirali par dana. Aferim!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- zeljoooooooooo
Cifra od 6000 ti je pravo optimistična, ali takvim razvojem situacije ništa nije nemoguće.irfo je napisao/la:nemoguce je 6 nazalost, bar ne jos, ali 5 je vec realnosamoplavi je napisao/la:Raste broj clanova, ako dobijemo Širokog i neporazeni se vratimo iz Tuzle ide ovo na 6.000.zeljoooooooooo je napisao/la:4487 članova - tačno me prepade kako "skoči" brojka, ali nisu je ažurirali par dana. Aferim!
Poslije te dvije tekme, dočekujemo Vitez i Zrinjski, i sa tih 6 bodova mislim da je sve moguće.
Racunam na euforiju ako prodjemo Siroki i Slobodu. Nije nemoguce u tom slucaju. Vidjet cete.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.