Da li ti uopste znas ko je Sejfudin Tica??Ocigledno da nemas pojma i da imas max. do 20 god.Radi o covjeku koji je,SIGURNO,jedan od NAJBOLJIH I NAJKVALITETNIJIH ljudi na ovim prostorima za rad sa djecom....Raspitaj se malo...Transfer1312 je napisao/la:Dovode na čelo Omladinskog pogona frajera koji je bio šef omladinskog pogona nekog kluba u Bahreinu?! Trenutno trener u nekoj školi fudbala u Sarajevu!?
Dovode se stručniji ljudi koji su toga malo više prošli , u evropskim okvirima ko ima kontakte iskustva. Još dovodiš osobu koja godinama nije u klubu i ko nema pojma o stanju u OP . Interesantno...
Mislim da ovim potezom se zaista gube konci . Sad hoce li smijeniti trenere koji uzimaju pare od djece!? Jednog su se rijesili , ima njih jos par...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Svi mi znamo ko je Tica i sta je radio dok je vodio tribinu....NEZALAGANJE je napisao/la:Da li ti uopste znas ko je Sejfudin Tica??Ocigledno da nemas pojma i da imas max. do 20 god.Radi o covjeku koji je,SIGURNO,jedan od NAJBOLJIH I NAJKVALITETNIJIH ljudi na ovim prostorima za rad sa djecom....Raspitaj se malo...Transfer1312 je napisao/la:Dovode na čelo Omladinskog pogona frajera koji je bio šef omladinskog pogona nekog kluba u Bahreinu?! Trenutno trener u nekoj školi fudbala u Sarajevu!?
Dovode se stručniji ljudi koji su toga malo više prošli , u evropskim okvirima ko ima kontakte iskustva. Još dovodiš osobu koja godinama nije u klubu i ko nema pojma o stanju u OP . Interesantno...
Mislim da ovim potezom se zaista gube konci . Sad hoce li smijeniti trenere koji uzimaju pare od djece!? Jednog su se rijesili , ima njih jos par...
Sala mala... Ljudi koji nemaju veze sa fudbalom nadju se da komentarisu rad uprave koji je fantastican. Ovo je po meni pravi potez i nadam se da ce samo vrijeme pokazati kakvi ce talenti izlaziti iz naseg omladinskog pogona.
A, ko je Tica? Gdje je radio, koje su njegove reference? U Bahreinu? I Djurbuzovic je radio u Bahreinu ako niste znali. Je li konkurs produzen radi Tice? Sta nam rade od kluba.
- AntoniooConte
- Kontakt:
A koga bi ti kao sefa omladinskog ili ide ona koga god stave ne valja mi i pljuvat cu?
Ko koga ovdje ****. Je li mi imamo saradnju sa ovim portalom ili je sve predstava za mase. Kako je moguce da Aco sve informacije iz kluba ima prvi?
Nazove ga npr. Bogičević i ispriča svoju verziju...samoplavi je napisao/la:Ko koga ovdje ****. Je li mi imamo saradnju sa ovim portalom ili je sve predstava za mase. Kako je moguce da Aco sve informacije iz kluba ima prvi?
Nazvao ga Hervas, nazvao Sadikovic, Tica, Bogicevic. Ne razumijem nikako.carsijaba je napisao/la:Nazove ga npr. Bogičević i ispriča svoju verziju...samoplavi je napisao/la:Ko koga ovdje ****. Je li mi imamo saradnju sa ovim portalom ili je sve predstava za mase. Kako je moguce da Aco sve informacije iz kluba ima prvi?
Znači da još ima uhljupa i cinkaroša u našim redovima.samoplavi je napisao/la:Nazvao ga Hervas, nazvao Sadikovic, Tica, Bogicevic. Ne razumijem nikako.carsijaba je napisao/la:Nazove ga npr. Bogičević i ispriča svoju verziju...samoplavi je napisao/la:Ko koga ovdje ****. Je li mi imamo saradnju sa ovim portalom ili je sve predstava za mase. Kako je moguce da Aco sve informacije iz kluba ima prvi?
Obavezno gurati zakon i strati o agencijama zastitarskim. moramo ih organizovati i unajmiti a njih boli neka stvar da li ce se unijeti baklje ili ne. sigurno ima njih koji su uvezani s navijacima. da ima zakon a da oni snose troskove drugacije bi to bilo ili da klub kaze necemo vas uzimamo druge jer snose troskove, ali opet krivi su navijaci. ne mozemo mi nikome nista reci kad mi bacamo baklje. prvo od sebe pa onda dalje.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
vrijedi pogledati
mozda i nema prvi informacije iz kluba. moze biti da samo ne mora cekati neciji amin da ih objavi.samoplavi je napisao/la:Ko koga ovdje ****. Je li mi imamo saradnju sa ovim portalom ili je sve predstava za mase. Kako je moguce da Aco sve informacije iz kluba ima prvi?
inace, na prvu, ne svidja mi se ovo sa bogicevicem. prvo je bilo da je ugovor raskinut sa njim. pa se, vrlo brzo nakon toga izaslo sa saopstenjem o dzentlmenskom dogovoru, da je on vojnik kluba i da ce biti clan kluba do, nekakve, odgovarajuce posudbe. od tog saopstenja bogi se, zajedno sa stanicem i, donedavno, dadom, povlacio po pomocnom terenu, kao, trenirajuci. i sada ovo. najgore od svega je sto se, kao jedan od razloga raskida, pominje incident u zenici. bogi je tu prosao sa najmanjom kaznom od vinovnika i to navoditi kao razlog, pogotovo nakon vise od tri mjeseca od dogadjaja, je, u najmanju ruku, smijesno.
mislim da se moglo sve gospodski rijesiti. narocito sto cemo, kao klub, po svim prilikama, morati nesto platiti bogiju na ime njegove tuzbe. moglo mu se, uz dogovor, platiti nesto za raskid i fino razici. ovakvi potezi nisu u skladu sa onim cemu tezimo i pricamo da nastojimo biti. a to je: transparentni, gospodski, dio porodice, kulturni...
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Ti si za to da prljav veš ne ide u javnost? Da pričamo samo o lijepim stvarima, pa kad nas ove loše strefe da ne znamo gdje smo?carsijaba je napisao/la: Znači da još ima uhljupa i cinkaroša u našim redovima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bože sačuvaj. Ja to nisam ni rekao. Znamo li mi da je ovo sa Bogijem loše? Ne znamo. Pretpostavljam da je Bogi Aci ispričao svoju verziju i usput kao JEDNO od obrazloženja naveo incident iz Zenice. Možda je i to najminornija stvar koja je izašla u javnost. Kažem, možda.Virtu4l je napisao/la:Ti si za to da prljav veš ne ide u javnost? Da pričamo samo o lijepim stvarima, pa kad nas ove loše strefe da ne znamo gdje smo?carsijaba je napisao/la: Znači da još ima uhljupa i cinkaroša u našim redovima.
SŠ nije računao na Bogija. To je činjenica. Možda čovjek nije otišao na posudbu, možda nije prihvatio neke druge radne zadatke. On je bio ili je još pod ugovorom i mora izvršavati svoje obaveze.
Znamo li išta od toga, osim što je "iz izvora bliskih Klubu", nešto napisano. Pa i u firmi ti gazda kaže, nisi ti za ovog posla evo ti probaj nešto drugo, ako nećeš noga ti je. Ko zna šta u Ugovoru piše. Ovako samo naglabamo.
zato sam i napisao da, vjerovatno, i drugi imaju iste info, ali ih ne mogu ili ne zele objaviti, iz raznih razloga. cini mi se da postajemo, poprilicno, paranoicni i sve gledamo kao neke zavjere, zlonamjerne poteze i postupke i sl. istine se ne treba bojati, niti je kriti, jer kad-tad izadje na vidjelo. protiv lazi i zlih namjera se treba boriti svim raspolozivim sredstvima i argumentima.aleksandar_veliki je napisao/la:Da ti odgovorim. Ako radis svoj posao savjesno, ako te ljudi cijene ili ako hoces ako te se boje i ako radis u mediju koji ima uticaj informacije ti cesto same dolaze. Klubovi su vecinom krivo savjetovani i ljudima koji se pitaju za nesto u klubovima puni se glava da se nesto moze sakriti. Nista se ne moze sakriti iz gore navedenih razloga. Carsija, nemas uhljupe u klubu, dobar sam sa 90 posto ljudi iz kluba i oko kluba, pa sam cesto prvi na izvoru informacija. Starigrad, bilo kakav vid saradnje nama ne ide u korist sto se tice danasnjih i priblizno slicnih informacija jer moras cekati sluzbenu objavu. Vecinom se takvi ugovori potpisuju. Izvinite zbog offa.samoplavi je napisao/la:Ko koga ovdje ****. Je li mi imamo saradnju sa ovim portalom ili je sve predstava za mase. Kako je moguce da Aco sve informacije iz kluba ima prvi?
vise puta sam pisao, istina je uvijek negdje u sredini, ne moze se sve gledati crno-bijelo.
- amazon
- Kontakt:
Joj sto ne mogu supaka koji pisu po zadatku, tacno mi se povrca od takvih.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
znamo li da nije lose?carsijaba je napisao/la:Bože sačuvaj. Ja to nisam ni rekao. Znamo li mi da je ovo sa Bogijem loše? Ne znamo. Pretpostavljam da je Bogi Aci ispričao svoju verziju i usput kao JEDNO od obrazloženja naveo incident iz Zenice. Možda je i to najminornija stvar koja je izašla u javnost. Kažem, možda.Virtu4l je napisao/la:Ti si za to da prljav veš ne ide u javnost? Da pričamo samo o lijepim stvarima, pa kad nas ove loše strefe da ne znamo gdje smo?carsijaba je napisao/la: Znači da još ima uhljupa i cinkaroša u našim redovima.
SŠ nije računao na Bogija. To je činjenica. Možda čovjek nije otišao na posudbu, možda nije prihvatio neke druge radne zadatke. On je bio ili je još pod ugovorom i mora izvršavati svoje obaveze.
Znamo li išta od toga, osim što je "iz izvora bliskih Klubu", nešto napisano. Pa i u firmi ti gazda kaže, nisi ti za ovog posla evo ti probaj nešto drugo, ako nećeš noga ti je. Ko zna šta u Ugovoru piše. Ovako samo naglabamo.
niti branim bogija, niti napadam upravu, ali nam se desavaju i, sto je najgore, ponavljaju stvari, za koje se govori kako smo ih prevazisli.
- amazon
- Kontakt:
Ma ovo s Bogicevicem je fuj. Definitvno nemaju kompas i prave odvratne greske jos unazad godinu do danas.Sramota! Ali je zato bitno da dovedu neko smece iz Slovenije od igraca, zamisli igrao u Zavrcu 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
SvetlanaHo
- Kontakt:
Javna je tajna da klub koristi sva sretstva da igrace na koje ne racuna, primora na sporazumni raskid ugovora...Tako se npr. desava da igraci treniraju sa omladincima,skida im se od plate za razne stvari,kad svi imaju slobodno oni treniraju,omalovazavaju se i to je cist mobing. Primoravaju se na sporazumni raskid ugovora,koji i sluzi da zastiti njihova prava. Ma koliko ja voleo Želju,to je slucaj i u nasem klubu. A tu najvise trpi fudbal. Dovode se igraci i potpisuju se ugovori,a kad ne zadovolje ili nosu adekvakvatni trenutno ili je mozda napravljena greska u njihovom scoutingu,oni trpe poslesice.Ne retko se i obrce i pere novac,ne moze niko da me ubedi da se to ne radi.Ali zna se ko je kriv za to,a to nisu igraci..Niko ne gleda na to sto su njihovi zivoti i karijere dovedene u Ćor-sokak i zasto? Zarad necije bodrobiti,par hiljada km u dzep...
- amazon
- Kontakt:
Normalno da je pranje pare, pa to vidi budala. Napravio se krug ljudi koji dovode i odvode igrace. Evo Hervas, pola uprave zna neke stvari, pola uprave ne zna nista. Dado ode zamisli u Sloveniju *jer je uslovljen da tamo ide) a nama kao ne valja, sad se pregovara s slovencima, ascere sve ko dan. Ako ne bude rezultate svi ce oni letiti, niko nije vjecan..A mi navijaci cemo ostati popisani a oni ce klepit lovu.Meni je zao ljudi sto vjeruju u sve sto im se servira a vecina raje slijepo vjeruje svemu a ovi imaju koristi da pisu ovako, primaju platu, iako ne shvatam poentu pisati po zadatku na forumu to mi je bas presmijesno. Posebno jer to prati 100 ljudi. a
- zeljoooooooooo
Koliko znam nakon što je rečeno da će Bogi na posudbu, on je odmah rekao da ne želi.
Treba vidjeti ugovor pa prosuditi ima li pravo na to.
Moguće da je odbio posudbu, nadajući se da će se nametnuti šefu. Budući da tako nije ispalo, prekomandovan je da trenira sa omladincima i tu su se odnosi već zategnuli.
Po meni, ovo je sasvim očekivan rasplet događaja, gdje igrač ne želi na posudbu, niti želi da trenira sa omladicima, a klub na njega ne računa.
U svakom klubu se slične stvari dešavaju, SAMO KOD NAS, kao što neko napisa, odmah dođe par ljudi i govore o teorijama zavjere.
Evo i kitari i Benko se isto sporazumno raziđoše, na nikom ništa. Milion puta se do sada desilo, i još će milion.
Treba vidjeti ugovor pa prosuditi ima li pravo na to.
Moguće da je odbio posudbu, nadajući se da će se nametnuti šefu. Budući da tako nije ispalo, prekomandovan je da trenira sa omladincima i tu su se odnosi već zategnuli.
Po meni, ovo je sasvim očekivan rasplet događaja, gdje igrač ne želi na posudbu, niti želi da trenira sa omladicima, a klub na njega ne računa.
U svakom klubu se slične stvari dešavaju, SAMO KOD NAS, kao što neko napisa, odmah dođe par ljudi i govore o teorijama zavjere.
Evo i kitari i Benko se isto sporazumno raziđoše, na nikom ništa. Milion puta se do sada desilo, i još će milion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.