Ja sam apsolutno za ostanak strucnog staba
Ljudi su stigli zaostatak za vodecim BEZ IJEDNOG POJACANJA i zaostatka od preko 10 bodEva !!! ( Nemojte mi molim vas spominjat Lelica i Liivaka jer kao da nisu ni dosli). Pepa prase da nije dobio pojacanja davno bi letio iz Selje ....mislite da bi bili uopste u ligi za prvaka? Mislite da bi on bolje napravio posao nego Cala ? ...LOL...pa oni nemogu osvojit nastimanu titulu !!! .. zato ne nasjedajte na dusmansku demagogiju da treba tjerat Calu !!
Mislim da je ogromna prednost imat ljude koje vole i zive FK Sarajevo koji pobjedu smatraju svojom pobjedom i poraz svojim porazom... niko to nemoze zamijenit .....
Opet cu ponovit SVOJE MISLJENJE .... NIJE DO TRENERA nista u nasoj ligi nego jednostavno oni su ta karika koja prva fasuje .... Svi ste imali priliku vidjet kakve sve prevare igraju u FKS .... i niko ama bas niko nemoze napravit pobjednike od njih kad oni to nisu .... NEZNAJU !
Budite realni mi nemamo napadaca ove sezone ( neznam jesmo li ikad imali spica sa manje golova) ... pa kako ocekujete da dajemo golove ... fali tu jos na par pozicija prevaga .....
Zato dajte priliku ljudima koji ZELE DOBRO KLUBU i nadam se da ce ih klub ispostovat pojacanjima koja budu trazili i nadam se da cemo slj sezonu konacno dobro izgledat na terenu .... ne treba nam novi Jesic i ljudi sumljivog karaktera jer ovo su sad sve posljedice korova u klubu .....
Sad kad konacno imamo vojnike FKS vi biste ih tjerali ?! Zapitajte se jos jednom jel to ispravno ?
Sto se tice sinocnje utakmice .... odigrali smo super .... zao mi je sto prva utakmica nije bila ovakva al ....
Ne krivim Crnkica ... stvarno nije zasluzio da mu se psuje ... bori se i igra najbolje sto moze i zna .... izgorio je u zelji da da go i to je to ... ( nesto kao Hodzic za repku kad ti hoces a ono nece pa nece... desi se i puno bolji su fulali pa sta .... )
Bekici kolke god krampe bili pokazali su kako se izvodi jedanaesterac .... Rustem i Said ... neznam razocarali i to je to ....
Ostali su stvarno dobri bili i zao mi je sto ove god nismo osvojili nista jer se napredovalo velik je ovo uspjeh za ove krampe ... vjerujte mi ....
I opet ko je zasluzan za to .... Cala & Co.

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko