FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
jesu osnovani 1995,sjećam ih se na finalu kupa,međutim to nista ne mijenja sliku o njihovim malograđanskim stavovima.i jos nesto ne kontam.kakav oni spominju derbi sa borcem
nama je to utakmica kao i svaka druga,a to sto je njima tekma sa borcam praznik zaista mi nije jasno.sad će kozara iz gradiške ući u pl.,i tu im je sansa da sa njima igraju derbije,obzirom da je borac par stepenica iznad...

Zadnja izmjena: VAM, dana/u 05 maj 2011, 09:57, ukupno mijenjano 1 put.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Joj što se praviš magarac sad!? Pa usrali ste se kod Robota iako vas je bilo 2 puta više! Nas 100 kad je krenulo prema vama, vi ste samo još više ubrzali tempo ka stadionu samo je par momaka stalo i bilo spremno na kontakt. Vi da ste htijeli nešto uraditi, mogli ste ladno to uraditi. Bilo vas je 400 i u tom trenutku nije bilo policije... ali ne, vi ste samo nastavili na stadion. I taman kad smo se mi malo približili, dolazi brdo kornjača, okružuje vaš korteo i tu je onda bilo nemoguće bilo šta izvesti! Inače, cijeli dan je u Prijedoru protekao u znaku policije. Juče je u gradu bilo preko 800 policajaca! Na svakom koraku, na svakom ćošku, kada si u većoj grupi, zastavljaju te, slikaju, zapisuju, itd. I mi smo opet pokušali nešto uraditi i na stanici, ali, ponavljam, policije je bilo 400m oko stanice i stanici se nije moglo ni prići. I tad kad su kornjače oko vas stale kad ste bili kod Robota, nekoliko momaka je opet krenulo na vas iza Robota, ali opet, samo od jednom, stvori se brdo policije i kornjača. I tu su dočekali svojih 5 minuta (A.C.A.B). A to za kamenovanje voza, to je 4-5 momaka otišlo, sačekalo voz u Vrbicama, bacilo kamenicu i otišli kući, ništa posebno. Da smo htijeli nešto više uraditi što se tiče kamenovanja, mogli smo, ali eto...jubitubi je napisao/la:I da,ako moze odgovor na jedno pitanje,moze i na pp,nije frka.Zasto nas niste napali?Posto sam vidio da ste bili bas "nabrijani",a ispred vas je bilo par prasinara,lako ste ih mogli zaobici.Ako nista,par kamenica baciti,cisto da nesto uradite kad vam se grupa seta kroz grad.A ne kamenovati voz.![]()
Moje misljenje da ste se malo preracunali,mislili ste da ce vas biti vise,a nas manje,i slicno...
Pa jesi ti normalan? Pa je l' ti misliš da se gostovanje od 1200 ljudi može izmisliti samo tako, i da je to sve laž!? Pitaj tatu koliko je ljudi te godine došlo u Banjaluku.jubitubi je napisao/la:Da ne pricam,da je neko,vjerovatno od vasih,clanova,na sajtu wikipedija napisao da grupa Alkohol Bojs,postoji od 1995.godine,i da je organizovano isla u Banjaluku,na finale Kupa RS,i da je to najmasovnije gostovanje te grupe,1200 ljudi.A svi znamo da ste se oformili po ulasku u Premijer Ligu,prije dvije sezone.I ko onda koga laze?
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
Je l ti mene zajebavas?Hemuli je napisao/la: Joj što se praviš magarac sad!? Pa usrali ste se kod Robota iako vas je bilo 2 puta više! Nas 100 kad je krenulo prema vama, vi ste samo još više ubrzali tempo ka stadionu samo je par momaka stalo i bilo spremno na kontakt. Vi da ste htijeli nešto uraditi, mogli ste ladno to uraditi. Bilo vas je 400 i u tom trenutku nije bilo policije... ali ne, vi ste samo nastavili na stadion. I taman kad smo se mi malo približili, dolazi brdo kornjača, okružuje vaš korteo i tu je onda bilo nemoguće bilo šta izvesti! Inače, cijeli dan je u Prijedoru protekao u znaku policije. Juče je u gradu bilo preko 800 policajaca! Na svakom koraku, na svakom ćošku, kada si u većoj grupi, zastavljaju te, slikaju, zapisuju, itd. I mi smo opet pokušali nešto uraditi i na stanici, ali, ponavljam, policije je bilo 400m oko stanice i stanici se nije moglo ni prići. I tad kad su kornjače oko vas stale kad ste bili kod Robota, nekoliko momaka je opet krenulo na vas iza Robota, ali opet, samo od jednom, stvori se brdo policije i kornjača. I tu su dočekali svojih 5 minuta (A.C.A.B).

Znam ja da je bilo 1200 ljudi,ali nije tada postojala grupa Alkohol bojs.Hemuli je napisao/la:Pa jesi ti normalan? Pa je l' ti misliš da se gostovanje od 1200 ljudi može izmisliti samo tako, i da je to sve laž!? Pitaj tatu koliko je ljudi te godine došlo u Banjaluku.
Po toj logici što ste poveli 200 klinaca...jubitubi je napisao/la:Je l ti mene zajebavas?Hemuli je napisao/la: Joj što se praviš magarac sad!? Pa usrali ste se kod Robota iako vas je bilo 2 puta više! Nas 100 kad je krenulo prema vama, vi ste samo još više ubrzali tempo ka stadionu samo je par momaka stalo i bilo spremno na kontakt. Vi da ste htijeli nešto uraditi, mogli ste ladno to uraditi. Bilo vas je 400 i u tom trenutku nije bilo policije... ali ne, vi ste samo nastavili na stadion. I taman kad smo se mi malo približili, dolazi brdo kornjača, okružuje vaš korteo i tu je onda bilo nemoguće bilo šta izvesti! Inače, cijeli dan je u Prijedoru protekao u znaku policije. Juče je u gradu bilo preko 800 policajaca! Na svakom koraku, na svakom ćošku, kada si u većoj grupi, zastavljaju te, slikaju, zapisuju, itd. I mi smo opet pokušali nešto uraditi i na stanici, ali, ponavljam, policije je bilo 400m oko stanice i stanici se nije moglo ni prići. I tad kad su kornjače oko vas stale kad ste bili kod Robota, nekoliko momaka je opet krenulo na vas iza Robota, ali opet, samo od jednom, stvori se brdo policije i kornjača. I tu su dočekali svojih 5 minuta (A.C.A.B).Pa ajd mi objasni molim te po kojoj logici,bi se 500 ljudi trebalo usrati,od vas stotinjak,ajd 150,pogotovo kad je vecinu cinila klincadija iz osnovne,eventualno srednje skole,i jos par lokalnih narkomana,u krizi za dopom.
A svasta necu cuti,odmah izgubim zelju za diskusijom.Nego,ajd da ti ja kazem kako je bilo,a ti onda pisi,pricaj sta hoces,ionako ste vec krenuli lagati,oko nekih stvari,skandiranja,nekih "nereda",i slicno.Prolazili smo od stanice,do stadiona,znas i sam kolika je udaljenost.Niko nas nije poprijeko ni pogledao.Oko nas je citavim putem bila policija,specijalna,odnosno okruzila nas je sa svih strana,i tako smo isli kroz grad,tako da ti ovo bolodovano,okaci macku o rep.Dalje...Nailazimo kod Robota,i vidimo vas na kraju ulice,i prva reakcija je bila,a vjeruj ti meni,smijeh.
Ispred vas je bilo par prasinara(citaj,policajaca saobracajaca),oko nas jedno 50 specijale.Momci su krenuli probijati,i desetak njih je zaustavljeno i ispendreceno.Mada,po mom misljenju,mi smo setali kroz vas grad,i vase je bilo da napadnete,vi niste.Bili su neki pokusaji,ali to je cisto,ono "da se kaze da se napalo".Cuj kamenuju mentoli voz.
To jos nisam cuo,majke mi.I to ne kamenuju prozore,vec metal.Necu vise da diskutujem s tobom oko ovoga,sljedeci put se bolje spremite.
Znam ja da je bilo 1200 ljudi,ali nije tada postojala grupa Alkohol bojs.Hemuli je napisao/la:Pa jesi ti normalan? Pa je l' ti misliš da se gostovanje od 1200 ljudi može izmisliti samo tako, i da je to sve laž!? Pitaj tatu koliko je ljudi te godine došlo u Banjaluku.
Neću se više raspravljati. Idemo previše u off, ionako će i ovo biti obrisano.
Pozdrav!
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
I ti ga sad pretjera,pa nemamo ni mi toliko klinaca.
Al dobro,bilo ih je naravno,blize gostovanje,bjezanje iz skole,neka mladih,na mladima svijet(grupa) ostaje.
Uzivaj.

Uzivaj.
-
- Kontakt:
& & $, уз ? са ? " " тог "$" $ стране $ - "...Hemuli je napisao/la:Joj što se praviš magarac sad!? Pa usrali ste se kod Robota iako vas je bilo 2 puta više! Nas 100 kad je krenulo prema vama, vi ste samo još više ubrzali tempo ka stadionu samo je par momaka stalo i bilo spremno na kontakt. Vi da ste htijeli nešto uraditi, mogli ste ladno to uraditi. Bilo vas je 400 i u tom trenutku nije bilo policije... ali ne, vi ste samo nastavili na stadion. I taman kad smo se mi malo približili, dolazi brdo kornjača, okružuje vaš korteo i tu je onda bilo nemoguće bilo šta izvesti! Inače, cijeli dan je u Prijedoru protekao u znaku policije. Juče je u gradu bilo preko 800 policajaca! Na svakom koraku, na svakom ćošku, kada si u većoj grupi, zastavljaju te, slikaju, zapisuju, itd. I mi smo opet pokušali nešto uraditi i na stanici, ali, ponavljam, policije je bilo 400m oko stanice i stanici se nije moglo ni prići. I tad kad su kornjače oko vas stale kad ste bili kod Robota, nekoliko momaka je opet krenulo na vas iza Robota, ali opet, samo od jednom, stvori se brdo policije i kornjača. I tu su dočekali svojih 5 minuta (A.C.A.B). A to za kamenovanje voza, to je 4-5 momaka otišlo, sačekalo voz u Vrbicama, bacilo kamenicu i otišli kući, ništa posebno. Da smo htijeli nešto više uraditi što se tiče kamenovanja, mogli smo, ali eto...jubitubi je napisao/la:I da,ako moze odgovor na jedno pitanje,moze i na pp,nije frka.Zasto nas niste napali?Posto sam vidio da ste bili bas "nabrijani",a ispred vas je bilo par prasinara,lako ste ih mogli zaobici.Ako nista,par kamenica baciti,cisto da nesto uradite kad vam se grupa seta kroz grad.A ne kamenovati voz.![]()
Moje misljenje da ste se malo preracunali,mislili ste da ce vas biti vise,a nas manje,i slicno...
Pa jesi ti normalan? Pa je l' ti misliš da se gostovanje od 1200 ljudi može izmisliti samo tako, i da je to sve laž!? Pitaj tatu koliko je ljudi te godine došlo u Banjaluku.jubitubi je napisao/la:Da ne pricam,da je neko,vjerovatno od vasih,clanova,na sajtu wikipedija napisao da grupa Alkohol Bojs,postoji od 1995.godine,i da je organizovano isla u Banjaluku,na finale Kupa RS,i da je to najmasovnije gostovanje te grupe,1200 ljudi.A svi znamo da ste se oformili po ulasku u Premijer Ligu,prije dvije sezone.I ko onda koga laze?

e da bogdanov nisam te prepozno sa ovo boldirano da ti nisi slucajno onaj sto se zaletio i bacio kamen a vas 10 pobjeglo od 2 drota ...ako jesi onda stvarno izvini bogdanov....uzdravlje...kad vi napravite korteo kroz BL i to kroz centar onda se javite ali do tad morate jos mnogo mnogo truda da ulozite da bi ste postigli nesto kao navijacka grupa....uzdravlje...90-te
Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo suze kapi kise i nista vise
Evo slika Alkosa od juce...
http://i54.tinypic.com/2rogsj9.jpg
http://i55.tinypic.com/2dvl8b5.jpg
http://i51.tinypic.com/10mn05g.jpg
http://i56.tinypic.com/1zx668.jpg
http://i51.tinypic.com/omd0l.jpg
http://i54.tinypic.com/5yxmrq.jpg
http://i54.tinypic.com/2rogsj9.jpg
http://i55.tinypic.com/2dvl8b5.jpg
http://i51.tinypic.com/10mn05g.jpg
http://i56.tinypic.com/1zx668.jpg
http://i51.tinypic.com/omd0l.jpg
http://i54.tinypic.com/5yxmrq.jpg
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Istina je da smo se mogli mnogo bolje organizovati, juce je dosta toga oko te sacekuse bilo lose organizovano...
Ali ne znam zasto ljudi stalno forsiraju te "kompleks price" - aj ljudi prestanite srati...
Jebote, kao da ste Moskva pa mi patimo za vama do jaja, onda argument - STUDIRATE KOD NAS
Ovaj jubitubi (kako god), kad sam procitao ono za 1995 godinu, Alcohol boys, gostovanje u BL i to za wikipediju... sve mi je bilo jasno, ti veze nemas...
Zaobidjite covjeka...
A i ovo nije tema za rasprave o navijacima i gradu.
Treba da pisemo o lopovima u klubu, igracima i situaciji u klubu. Sidjite nam sa teme, sto ste toliko napali da nama dokazete da ste vi bolji i jaci? Mi smo za vas mali seljaci i selo...
Ali ne znam zasto ljudi stalno forsiraju te "kompleks price" - aj ljudi prestanite srati...
Jebote, kao da ste Moskva pa mi patimo za vama do jaja, onda argument - STUDIRATE KOD NAS

Ovaj jubitubi (kako god), kad sam procitao ono za 1995 godinu, Alcohol boys, gostovanje u BL i to za wikipediju... sve mi je bilo jasno, ti veze nemas...
Zaobidjite covjeka...
Treba da pisemo o lopovima u klubu, igracima i situaciji u klubu. Sidjite nam sa teme, sto ste toliko napali da nama dokazete da ste vi bolji i jaci? Mi smo za vas mali seljaci i selo...
Naspram ekipe koja je bila u PD 2009, Lesinari su sada jedna ogromna ku***na...Od kada se Galaktika ugasila, Lesinari mozda jesu brojniji, ali ipak nemaju muda kao nekada...Sad se kurce sto su radili korteo, pa radilo bi i 20 ljudi da ih cuva 800 specijalacagogineman je napisao/la:Istina je da smo se mogli mnogo bolje organizovati, juce je dosta toga oko te sacekuse bilo lose organizovano...
Jebote, kao da ste Moskva pa mi patimo za vama do jaja, onda argument - STUDIRATE KOD NAS![]()
Zaobidjite covjeka...

? &
Ja ne mrzim ni Borac, ni Banjaluku, nego Banjalučane.
[/quote]
А , " је ? ??

А , " је ? ??
" " " , " " оне " !!!
Ma kompleks male sredine...
Ja mislim o Prijedoru jednom godisnje kada Borac tamo igra, ostalim danima mi ne pada na pamet, a njima je BL svaki dan u glavi. Grad u kojem nema ama bas nista zanimljivo i zabavno me ne interesuje, moram se sad ispraviti ima, otvorili su sebi disko, sada subotom svi mogu u diskać

Ja mislim o Prijedoru jednom godisnje kada Borac tamo igra, ostalim danima mi ne pada na pamet, a njima je BL svaki dan u glavi. Grad u kojem nema ama bas nista zanimljivo i zabavno me ne interesuje, moram se sad ispraviti ima, otvorili su sebi disko, sada subotom svi mogu u diskać

' & & ..SrdjanBL je napisao/la:Ma kompleks male sredine...
Ja mislim o Prijedoru jednom godisnje kada Borac tamo igra, ostalim danima mi ne pada na pamet, a njima je BL svaki dan u glavi. Grad u kojem nema ama bas nista zanimljivo i zabavno me ne interesuje, moram se sad ispraviti ima, otvorili su sebi disko, sada subotom svi mogu u diskać![]()
![]()
![]()
![]()

" " " , " " оне " !!!
- Бањалучанин
- Kontakt:
А % " & ? $ сте $. Па ? " %.
& ' $ - $ ?, " " ?...
? $ ' % " јер сте " ".
$, $ % " (' ? " је $ $ уз & " " $ ") " ? ' " ? %.... &, ?. % &
", " ", & " ?, " 20-& $ ? & у &
$ " ? & ", " " " не " ". а ? вас је "пуно" ? " " " вас ?...
Па $, Професор, % "&", по $ " све " $ ? "?" " за*& $, " " & &`о $ & ?....
" $ сте " то ?? $ ? " &. Па ево вјеруј, ја не $ ¥ на гостовања " " онај """ ", ? & " " сте ? ". $ се ? ? " & % & &, а 2 " " %...
Па " " на ? на ону " $ ' " ? "& на &*ац" " "$ $ "...? ' ""
" се &*" за " ? " групу & је / $ " ЦЗВ " ПАР " & " & - гостовање у " $ 5-10 $. & вас је " & $ & 100-&, $ не " " ? % је $ ' $ " ' " "...
" $, ? ? (на основу оног % ' ¥) $, " $, " су ? ? ' ' % ".
% $ $, не " $, " ' ", не " $, ? " ове &*ене ? % " & " ? ...
" / " "!!!

& ' $ - $ ?, " " ?...
? $ ' % " јер сте " ".
$, $ % " (' ? " је $ $ уз & " " $ ") " ? ' " ? %.... &, ?. % &

", " ", & " ?, " 20-& $ ? & у &
$ " ? & ", " " " не " ". а ? вас је "пуно" ? " " " вас ?...
Па $, Професор, % "&", по $ " све " $ ? "?" " за*& $, " " & &`о $ & ?....
" $ сте " то ?? $ ? " &. Па ево вјеруј, ја не $ ¥ на гостовања " " онај """ ", ? & " " сте ? ". $ се ? ? " & % & &, а 2 " " %...

Па " " на ? на ону " $ ' " ? "& на &*ац" " "$ $ "...? ' ""

" се &*" за " ? " групу & је / $ " ЦЗВ " ПАР " & " & - гостовање у " $ 5-10 $. & вас је " & $ & 100-&, $ не " " ? % је $ ' $ " ' " "...
" $, ? ? (на основу оног % ' ¥) $, " $, " су ? ? ' ' % ".

% $ $, не " $, " ' ", не " $, ? " ове &*ене ? % " & " ? ...
" / " "!!!

Let's go, Fighter!
"!
"!
mozel mi neko od navijaca rudara reci sta je to bilo tacno sa sudijama da mi navede nekolko velikih greski jer nisam stvarno na pregldu vidio da je sudija kriv...vidio sam samo gol borca i 101 sansu rudara 

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
Sudija je svoj zadatak obavio profesionalno...tj. pokrao nas profesionalno.irridu je napisao/la:mozel mi neko od navijaca rudara reci sta je to bilo tacno sa sudijama da mi navede nekolko velikih greski jer nisam stvarno na pregldu vidio da je sudija kriv...vidio sam samo gol borca i 101 sansu rudara
Kriterij sudjenja je bio smijesan! Svaki kontakt sa igracima Borca je bio faul za njih, njihovi igraci se odma valjaju kao da si se motorkom zaletio u njih

Nas kad prekrsi a lopta nastavi dalje, on nebi pustio prednost da si Bog. Sjecka igru na centru terena, svira poneki nepostojeci faul da Borac ima kontranapad i mora se jednom u 90 minuta desiti da iz toga proizidje gol...
Mene samo zanima da li ti vjerujes u to sto si napisao, sudjenje je bilo nedomacinsko i to se mozda ne svidja domacinu, logicno da ste vi napravili vise faulova i da je svirao kad je lopta bila kod nas u nogama, drzali smo tempo igre, sanse ste pravili iz kontra napada kada smo se potpuno otvorili,najlakse je za poraz okriviti sudije, da je usla ona kontra kada je Avdukic skrenuo loptu na precku garantujem da niko ne bi ni spomenuo sudije,Sudija je svoj zadatak obavio profesionalno...tj. pokrao nas profesionalno.
Kriterij sudjenja je bio smijesan! Svaki kontakt sa igracima Borca je bio faul za njih, njihovi igraci se odma valjaju kao da si se motorkom zaletio u njih
Nas kad prekrsi a lopta nastavi dalje, on nebi pustio prednost da si Bog. Sjecka igru na centru terena, svira poneki nepostojeci faul da Borac ima kontranapad i mora se jednom u 90 minuta desiti da iz toga proizidje gol...
profesore glupa vam je prica, zar je tako tesko prihvatiti poraz, ja kazem i da ste vi dobili ne bi bilo ne zasluzeno.....
Jesam ja mozda rekao da su samo sudije krive za nas poraz?Papalukas je napisao/la:Mene samo zanima da li ti vjerujes u to sto si napisao, sudjenje je bilo nedomacinsko i to se mozda ne svidja domacinu, logicno da ste vi napravili vise faulova i da je svirao kad je lopta bila kod nas u nogama, drzali smo tempo igre, sanse ste pravili iz kontra napada kada smo se potpuno otvorili,najlakse je za poraz okriviti sudije, da je usla ona kontra kada je Avdukic skrenuo loptu na precku garantujem da niko ne bi ni spomenuo sudije,Sudija je svoj zadatak obavio profesionalno...tj. pokrao nas profesionalno.
profesore glupa vam je prica, zar je tako tesko prihvatiti poraz, ja kazem i da ste vi dobili ne bi bilo ne zasluzeno.....
Covjek je pitao kakve su bile greske sudije i ja sam napisao... Slagao bi i ja i ti kad bi rekli da nije bilo onako...
Pa i nisi nesto argumentovano opisao kako su vas to sudije pokrale, ako ti je dokaz sto su se nasi igraci valjali kao pokoseni motorkom,to ti i nije neki argument,bilo je par faulova mozda bespotrebno sudjenih ali ti faulovi ni malo nisu uticali na rezultat, negdje sam citao ,ajoj pokrale nas sudije, Sodicu sudjeno nepravilno izvodjenje auta, pa kakvo ste vi prije imali sudjenje ako se to ne smije suditiJesam ja mozda rekao da su samo sudije krive za nas poraz?
Covjek je pitao kakve su bile greske sudije i ja sam napisao... Slagao bi i ja i ti kad bi rekli da nije bilo onako...

E pa to pitanje postavi tamo "negdje gdje si procitao" i tome ko je napisao...Papalukas je napisao/la:Pa i nisi nesto argumentovano opisao kako su vas to sudije pokrale, ako ti je dokaz sto su se nasi igraci valjali kao pokoseni motorkom,to ti i nije neki argument,bilo je par faulova mozda bespotrebno sudjenih ali ti faulovi ni malo nisu uticali na rezultat, negdje sam citao ,ajoj pokrale nas sudije, Sodicu sudjeno nepravilno izvodjenje auta, pa kakvo ste vi prije imali sudjenje ako se to ne smije suditiJesam ja mozda rekao da su samo sudije krive za nas poraz?
Opet nisam rekao da je to uticalo na rezultat vec sta su sudije svirale...
Kriterij je bio na strani Borca i to koliko...i to je sustina.
Ma nemam ja potrebu nikome postavljati pitanje,na moju srecu bio sam na utakmici, evo ti opet kazes nije uticalo na rezultat al kriterij je bio na strani Borca i to koliko , i da nisam bio na utakmici ne bi me ubjedili da je bila neka sudijska nepravda,jer uglavnom svi pisete neargumentovano, odnosno suplje price, opet razumijem i navijace koji ne mogu pisati hladne glave, vise me cudi vasa uprava i trener,al nebitno, ipak je upitanju krajiski derbi , tesko pada porazE pa to pitanje postavi tamo "negdje gdje si procitao" i tome ko je napisao...
Opet nisam rekao da je to uticalo na rezultat vec sta su sudije svirale...
Kriterij je bio na strani Borca i to koliko...i to je sustina.

Necu vise pisati, sportski pozdrav iz BL.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Hordas1990, PeppermintSA, svrakino1921 i 24 gosta.