Eurobasket 2017

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

MElloo
Kontakt:

Re: Eurobasket 2017

Post Postao/la MElloo » 16 sep 2017, 17:21

Prva petorka
Goran Bogdan Luka Sved i Kristaps
Mozda ce i bit ovakva jedino umjesto Stapsa bude neko od Gasola

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 16 sep 2017, 17:23

Stavi @Kaunas Belinelija ni kriva ni duzna u najbolju petorku...
Mens sana in corpore sano.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 16 sep 2017, 17:29

alan_kardec je napisao/la:
djoleprijedor je napisao/la:Stavi @Kaunas Belinelija ni kriva ni duzna u najbolju petorku...

troll bio, troll ost'o. To mu je jedina uloga ovdje od kad se otvorila tema.
Blize nego Marjanovica ispred Gasola. Belineli sam vodio Talijane, imao nestvarne brojke za 3p, osim njega i Bogdana ne znam ko moze na poziciju 3.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

filip13

Post Postao/la filip13 » 16 sep 2017, 17:36

Kaunas je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:
djoleprijedor je napisao/la:Stavi @Kaunas Belinelija ni kriva ni duzna u najbolju petorku...

troll bio, troll ost'o. To mu je jedina uloga ovdje od kad se otvorila tema.
Blize nego Marjanovica ispred Gasola. Belineli sam vodio Talijane, imao nestvarne brojke za 3p, osim njega i Bogdana ne znam ko moze na poziciju 3.

dončić?

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 16 sep 2017, 17:39

alan_kardec je napisao/la:kad bolje razmislim, za Dragića, Šveda i Bogdana sam 100% siguran da zaslužuju u top5 i biće skandal ako nekoga od njih trojice izostave. Ovo ostalo... svašta se može očekivati pa da čak uvale i braću.

I Schröder zasluzuje..

filip13

Post Postao/la filip13 » 16 sep 2017, 17:43

navarro se oprostio od reprezentacije

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 sep 2017, 17:46

Mirko je napisao/la:
A sta je to ''veliki'' i ''mali'' Srbin/Bosnjak/Slovenac???
Pomalo mi je to odvratno. Smrdi na fasizam...
Ja potenciram vjeru? :lol: Je*es vjeru... Nebitna mi totalno u zivotu.
MOK/FIFA/FIBA priznaju samo geografsku i etnicku odrednicu. Tu nema ''naturalizovanja''. Mnogi mogu slobodno da biraju. To je njihovo ljudsko pravo!
Pa kad bi vam Kolasinac zaigrao? Rodjen i odrastao u Njemackoj, roditelji iz CG... Covjek je medjutim Bosnjak. Njegovo ljudsko pravo je bilo da odabere BiH!
A mogao je i Njemacku i CG... Covjek mogao da bira... :kafa:
Ne govorim ja uopšte o naturalizovanim igračima, nego mi smiješna ta spika Dončić i Dragić su Srbi, o tome govorim :D

Majka Seada Kolašinca je iz Čapljine. I mislim da to ne ide tako kako si ti 'zamislio', npr mislim da Ljajić nije mogao ni teoretski zaigrati za BiH.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 16 sep 2017, 17:48

@filip13 U finalu su, ako osvoje to je zahvaljujuci njemu i Dragicu, nema sanse da ne bude. A i igrama do sad , posebno zadnje dvije je zasluzio da bude.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 16 sep 2017, 17:49

filip13 je napisao/la:navarro se oprostio od reprezentacije
budimo i realni i na ovaj EP se mogao povest neki igrac iz njihove lige koji bi vise pomogao od njega :D

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 sep 2017, 17:49

lumani je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:kad bolje razmislim, za Dragića, Šveda i Bogdana sam 100% siguran da zaslužuju u top5 i biće skandal ako nekoga od njih trojice izostave. Ovo ostalo... svašta se može očekivati pa da čak uvale i braću.

I Schröder zasluzuje..

pa zaslužuje, naravno, kao i Porzingis, mada cijenim da nijedan neće vidjeti prvu petorku zato što su prerano ispali. Švabo neće 100% sam siguran jer mu je konkurencija strašna. Letonac možda, bio je fenomenalan, ali male su mu šanse jer je prerano ispao.

Dončić tkđ zaslužuje prvu petorku, ali gdje njega staviti? Dragić je jedan predstavnik Slovenije, sad još ubaciti drugog na račun Bogdana/Šveda, mislim da nije realno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 16 sep 2017, 17:50

Epidaurus je napisao/la:A sta ovaj Mirko uopce pokusava dokazat ? Ne shvatam nikako. Dragic i Doncic imaju djelomicno srpsko porijeklo (s tim da je Dragicu neko iz Zvornika, dakle bosanski Srbin i time vise veze s BiH ima nego sa Srbijom) al su momci i rodjeni i odrasli i kosarkaski razvoj u Sloveniji proveli tako da je ova prica da su Srbi il koji vec klinac apsolutno imbecilna.

Otac mu je iz Zvornika, ni manje ni više.

Nije spomenuo Srbiju kad ga je pitao o porijeklu, ali bitno je da se dantes u ime Srbije ponosi Goranom :rol:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 16 sep 2017, 17:52

MElloo je napisao/la:
filip13 je napisao/la:navarro se oprostio od reprezentacije
budimo i realni i na ovaj EP se mogao povest neki igrac iz njihove lige koji bi vise pomogao od njega :D
Ma da su Abrines i Llull ostali zdravi bio bi mahac peskirima, a Spanija bi uzea zlato.
DANTES je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:A sta ovaj Mirko uopce pokusava dokazat ? Ne shvatam nikako. Dragic i Doncic imaju djelomicno srpsko porijeklo (s tim da je Dragicu neko iz Zvornika, dakle bosanski Srbin i time vise veze s BiH ima nego sa Srbijom) al su momci i rodjeni i odrasli i kosarkaski razvoj u Sloveniji proveli tako da je ova prica da su Srbi il koji vec klinac apsolutno imbecilna.
Poenta je ako hoćeš da budeš uspješan u ovom sportu zovi amere ili srbe. Eno po sportnetu se šale i opušteno se zezaju da im srbi naprave krštenog beka.. Ko što su dražena.. Ali ovdje. Ovdje je blasfemija reći da je neko srbin, čak i u zayebanciji..
FIBA razmatra da srpsko porijeklo oznaci kao doping i nedozvoljeno sredstvo.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 16 sep 2017, 17:56

Dragic, Shved i Bogdan moraju biti u petorci. Za visoke je vec dilema.. Npr, ako Srbija uzme, vjerujem da ce Bobi sa svojom statistikom upasti.

filip13

Post Postao/la filip13 » 16 sep 2017, 18:03

Kaunas je napisao/la:@filip13 U finalu su, ako osvoje to je zahvaljujuci njemu i Dragicu, nema sanse da ne bude. A i igrama do sad , posebno zadnje dvije je zasluzio da bude.
Pa zar sam.ja rekao da ne zasluzuje,ako govoris o doncicu?

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 16 sep 2017, 18:12

filip13 je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:@filip13 U finalu su, ako osvoje to je zahvaljujuci njemu i Dragicu, nema sanse da ne bude. A i igrama do sad , posebno zadnje dvije je zasluzio da bude.
Pa zar sam.ja rekao da ne zasluzuje,ako govoris o doncicu?
Pogresno sam shvatio sta hoces da kazes, do mene je :D
Njega sam stavio na 2, da bi mogao Bogdana ili Belinelija na 3, da sam stavio Luku na 3, onda bi Shveda na 2 pa bi Bogdan bio out. Ne moze se nikako svima ugoditi :mrgreen:

Btw. @Epi objasnio neke stvari, al dzaba ne mozes ti njima dokazat. :tokralju:
15.10.2013.

Divos
Kontakt:

Post Postao/la Divos » 16 sep 2017, 19:32

& " % су ово ЕП ? $ " " " $ ", " оне / " јесу ? ? $ " ", ово је ? & ? ЕП.
Ту " " % прате % ? $ /, па ' ? " ? " ? о "$ ? ЕП".

' $ су " " ? у $ " ", ? у " је " неопјевана ?.
Прво, ? се ' $ " & су ", пре " 10-15 $) ? на " % Европе, " $ " са & $ у " &, а & су " & ? ? (/, ") & се " ? у ? фазу, ? & $ $, са " " су $ $ ", " ? " раног $ је " у " суженој ", % је опет $ ? овог ЕП, јер су у " " & ? ? $ " $ 8 ".

& $ " " су ? ово ЕП, а " " " ? & " " " " ", $ " " ? ?, ? $ " " су ? ЕП. &, ? су се " $ " ($, &, ") " су $ своје прво ЕП, " $ ? $ " ?, " ? ". & $ $ " " прво ЕП (', $), ? су на ' ЕП ? у ' сјају, оне / асове (Г.$, П.?) " је ово ЕП $ " $, & " % & асове (?, $, $, & " $ $, "), по ' ' ово је $ " / ЕП $ $. Наравно ту се & ' ", " ту " & ' " $ " $.

&, " су $ " " " " (пре " " " &), ово ЕП су ? " ", " то пре " ? (? & ") Г.$, $, $, а & " $ $ " ? $ " то " " су ¥ ? ? ? (не ' по тренутној поз. у ", него су ? оно % је " $ ?, " ? "), ту ' $ " ' (" ' " " су " ? ? " $), " $ " & ЕП, ту " $ ? потеза, $ ", " ту " ", " % - ту " % " ".

$ је опет " / &, ту % " не ? те ", јер ту " ' $ $, а ја се ? " ? " по $ ".
Ту - " " ? ", пре свега & " " ? % ($ се све ? $) & се $ у ", " то ' са А ", него " са ? ".
$ ". $ $ $ " " " у ", Стефан ", у $ ' ' групне фазе " ? $ & 6 ", ? је ?. ", тај се ' " $ се $ (пре " Васа) ", но & $ & 6 " " &, стат." (а & % је у $ ? -, ту "? &" ' " свој "$ %", ту ' % $ " $ & 5 ", па " то " " ', " је важна), " $ & $ " " ' вас $.
%, " & " на ? ", / " " / $, него ? % " то " " " $ " ". То " " " не ?, јер $ преговора, ? $ са " ", & на ? ".

& $, $ " / &, $ " ? ?, ту наравно " " у 1/2Ф " $ " - / & " ? ";
Г.$, $, $ $, П.?, "

$ $ & $ ово " ' ", & " ту " " ? $, но ту се $ & " ? " ?, а $ $ " "? $". Ту - " / $ у Пау ?, но $ је он $ " ово ЕП, ово је $ његово ? ", " ово ' је $ ЕП, у ? је " на $ $ (а " " 3 ?, $ је & он $ своју ? $ "), $ " ". & " ' &, & је " ? (на страну " ? & је & " " ?) $ & " $ награђена " " " $ на &. $.

Mirko
Kontakt:

Post Postao/la Mirko » 16 sep 2017, 19:51

Ne tako davno, prije cetiri godine japanska kosarkaska javnost je vodila zucnu raspravu ko ce preuzeti upraznjeno selektorsko mjesto:
Paragvajac Djordjevic ili Norvezanin Kokoskov?
A bilo je tu i licitiranja sa trenerskim imenima iz Egipta, Novog Zelanda, Portorika...

http://www.****.com/vesti/ko-ce ... keta/61580

Izbor je pao na paragvajskog strucnjaka...

A sutra su Paragvajac i Norvezanin ponovo rivali u finalu evropskog prvenstva u kome su Slovenci blagi favoriti u odnosu na Japance...
Japanci su trenutno hendikepirani zbog povrede rovitog kostarikanskog plejmejkera...

Po meni: Slovenija - Japan 55% - 45%... :kafa:
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 16 sep 2017, 19:52

slika

:lol:

filip13

Post Postao/la filip13 » 16 sep 2017, 20:13

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 sep 2017, 20:34

Mobilizacija je ucinila svoje... :kafa:

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.