Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Valjda ove stane malo sut. Ovo je i dobro kako je moglo biti. Nije nista jos gotovo.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
ma treba nam dobar amer bas dobar (da imamo sposoban savez),Gordic i Mirza da se vrati bar u neko normalno stanje gdje moze odigrati 10 tak minuta ...sa dobrim selektorom bilo bi to vjerovatno fino ..ali necemo mi to docekati ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vazda se ovi Salin i Koponen raspucaju protiv nas, jos neki Kanervo nam sasu 2 trice u 2 napada
Ovo je jos dobro u odnosu na to sta su nam prije radili. Spustiti Jusufu i nek igra. U odbrani smo vec malo ozbiljniji u odnosu na onaj period gdje se cinilo da ce ici na +30 za njih.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- ElCartel11
- Kontakt:
Zar je toliko tesko samo pokriti vanjski sut pusti ga neka ide pod kos i tako nece nista napraviti ako bude Nurkic na nivou, jos dodaj da nisu Finci navikli tako igrati i tu imas prednost. Ali ne pusti da ti ljudi osutaju 17 trica jbt haha
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
i vise od sumnjivog, zicere fulaKanye je napisao/la:Dobro se drzimo. Lazic je sumnjiv.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma yebo zicere u odbrani ispada ko da nema mozga.irfo je napisao/la:i vise od sumnjivog, zicere fulaKanye je napisao/la:Dobro se drzimo. Lazic je sumnjiv.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
dobro je ovo bilo je -17
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
jedva tablu pogodio jedan anpadirfo je napisao/la:i vise od sumnjivog, zicere fulaKanye je napisao/la:Dobro se drzimo. Lazic je sumnjiv.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mi igramo sasvim korektno, ali ljudima jednostavno sve ulazi.
Ovaj Lazic je najbeskrvniji i najbezmudiji kosarkas kojeg su moje oci ikad gledale. Bog mu dao da moze skaciti do krova dvorane, a on isto pic.ka pored ovih finskih patuljaka. Ubuduce dajte Durmu umjesto njega, on se bar ne boji izaci na parket.
Ovaj Lazic je najbeskrvniji i najbezmudiji kosarkas kojeg su moje oci ikad gledale. Bog mu dao da moze skaciti do krova dvorane, a on isto pic.ka pored ovih finskih patuljaka. Ubuduce dajte Durmu umjesto njega, on se bar ne boji izaci na parket.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Lazić je bio bolji prije dvije tri godine daleko nego sada, nije džaba ga se Mega rijesila, izgubio je samopouzdanje to je strasno u zadnje vrijeme a zasto ne znam, trebao bi ozbiljno posjetiti sportskog psihologairfo je napisao/la:i vise od sumnjivog, zicere fulaKanye je napisao/la:Dobro se drzimo. Lazic je sumnjiv.
Dobijamo ovo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kriminalna udvajanja.
Nemamo ni jedinicu.
Zamisli Wilbekina sa ovom dužinom
Nemamo ni jedinicu.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Zato Edin Atic, bosanski Lens Stivenson a lijepi ko LeBron
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jel lazic zivi od kosarke i ako da kako mu to polazi za rukom?
Bosniacum Lilium je napisao/la:Kriminalna udvajanja.
Nemamo ni jedinicu.
Do kad ce se se zaliti za Wilbekinom ?
Pa lik nas je koristio kao mamac zajedno sa zalizanim
Isto mozemo reci da bi daleko bolji bili sa Langfordom ( i on se spominjo jedno vrijeme )
al sasu nas salin.. 4 trojke jbt
Ma losi smo u odbrani. Napad i ne mozes ocekivati vise. Al moglo se bolje spremiti za finska istrcavanja iz bloka i slicno jer znas kako ce igrati. Na putu smo da 90 primimo. Njima ne ulazi nista sto im inace ne ulazi.kobe24 je napisao/la:Mi igramo sasvim korektno, ali ljudima jednostavno sve ulazi.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Bugari dobiju Francuze , ma nema nis bez tupavog selektora i kakvog takvog ulaganja u domacu kosarku, Ja sam imao nade nake dok se Vujosevic nije razbolio on zna svoj posao i stvarno sa cim je on dosao ovdje sa kojim igracima je SF
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.