Arsenal - Chat
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Da taj covjek donosi neke rezultate, pa hajde, razumio bi da ga Arteta hoce u sastavu, ovako ne konta da mu covjek samo cini uslugu.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Auba je panj koji nam koči igru.
Ako Arteta njega hoće nazad, glupan je veći nego što sam mislio.
Ako Arteta njega hoće nazad, glupan je veći nego što sam mislio.
41:34
Ne vidim gdje tacno Auba ima uopste mjesta u timu sad. Martinelija da klupira je direkt za zatvora, a Bgm i Lacu isto. Laca radi za ekipu vise nego i jedan igrac
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa bolje da auba ulazi s klupe nego kituljica jedino tu ima mjesta trenutno nek pravi drustvo pepeu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pošto odavno nije bilo
New from Premier League: 77% of players have received two doses of COVID-19 vaccination
92% of players have received at least 1 jab
New from Premier League: 77% of players have received two doses of COVID-19 vaccination
92% of players have received at least 1 jab
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ja mislio vratio se da bude golman. I u tim godinama je bolji od Ramsdejla.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Tavares
Ramsdale
White
Tomiyasu
Lokonga
Ko je po vama najbolje pojacanje, ko najgore? Poredajte!
Ramsdale
White
Tomiyasu
Lokonga
Ko je po vama najbolje pojacanje, ko najgore? Poredajte!
White-Najveći blam u povijesti kluba.
Tavares-Čovjek koji ne zna osnovna pravila fudbala. Pozicioniranje u rangu igrača iz naše lige. Ima dobar šut.
Ramsdejl-Prosječan golman kome bi Everton morao biti vrh karijere. Jose Sa bio 4 puta jeftiniji a za klasu bolji golman.
Lokonga-Mora na posudbu u slabiju ligu.
Tomiyasu OK igrač.
Tavares-Čovjek koji ne zna osnovna pravila fudbala. Pozicioniranje u rangu igrača iz naše lige. Ima dobar šut.
Ramsdejl-Prosječan golman kome bi Everton morao biti vrh karijere. Jose Sa bio 4 puta jeftiniji a za klasu bolji golman.
Lokonga-Mora na posudbu u slabiju ligu.
Tomiyasu OK igrač.
- Marsal
- Kontakt:
Ramsdale
Tomiyasu
White
Tavares
Lokonga
Prva dvojica me zasad oduševila, White mi je meh, ima puno pozitivnih stvari koje radi i suptilno baš ima utjecaja na igru ali sklon glupostima u ovo pola godine koje sam vidio, 2-3 baš velika kiksa koje sebi ne bi smio dopustiti. Tavares mi je ok backup za Tierneya, a u Lokongi ne vidim nikakav potencijal koji druge vide i ne mislim da će od njega ikad bit dovoljno kvalitetan fudbaler za najveće domete.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ramsdale - najbolji golman lige
Tomiyasu - odličan
White - Solidan
Tavares - vrhunski šut
Lokonga - posudba
Tomiyasu - odličan
White - Solidan
Tavares - vrhunski šut
Lokonga - posudba
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Felixians4
- Kontakt:
slažem se. nuno tavares bezveze. pošto pratim benficu,zaista me čudi kako ste njega izvukli i to ne baš za totalni sitniš. ono,može poslužit u široj rotaciji,mlad dečko,no ne vidim upside.Marsal je napisao/la: ↑20 dec 2021, 21:16Ramsdale
Tomiyasu
White
Tavares
Lokonga
Prva dvojica me zasad oduševila, White mi je meh, ima puno pozitivnih stvari koje radi i suptilno baš ima utjecaja na igru ali sklon glupostima u ovo pola godine koje sam vidio, 2-3 baš velika kiksa koje sebi ne bi smio dopustiti. Tavares mi je ok backup za Tierneya, a u Lokongi ne vidim nikakav potencijal koji druge vide i ne mislim da će od njega ikad bit dovoljno kvalitetan fudbaler za najveće domete.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.