Amar Dedić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Amar Dedić
Ovo je najbolja stvar sto moze biti.
On i Seo su nam pola repke. Jos da se Seo vrati i da Sergej malo popusti mi bi mogli na SP.
Zovi Kerima nek igra lijevo krilo, Memic desno. Esmir ili Hasic u sredini. Sunjic i jos neki vezni i to je to.
On i Seo su nam pola repke. Jos da se Seo vrati i da Sergej malo popusti mi bi mogli na SP.
Zovi Kerima nek igra lijevo krilo, Memic desno. Esmir ili Hasic u sredini. Sunjic i jos neki vezni i to je to.
Zna se ko ide na to mjesto

Hint, Barbin miljenik.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vjeruj mi da, kada sam vidio da ga je izveo, prebacio hahaCoolpanda24 je napisao/la: ↑26 jul 2025, 22:39Kako li će se pokazati ovaj mali Santos što ga je zamijenio... Vidim da je Portugalac i prošao je njihove mlađe uzraste.
Pa napisao sam ako Barba popusti.

Normala da ce Benjo tu igrati, Gigovic desno krilo, Hajradinovic sredina, Malic desni bek, Burnic lijevo.
Jusuf, Dennis, Denis nisu u formi

Samo pozitivna atmosfera moj Damire

soko je napisao/la: ↑26 jul 2025, 23:10Pa napisao sam ako Barba popusti.![]()
Normala da ce Benjo tu igrati, Gigovic desno krilo, Hajradinovic sredina, Malic desni bek, Burnic lijevo.
Jusuf, Dennis, Denis nisu u formi![]()
Samo pozitivna atmosfera moj Damire![]()
Kerim------------Esmir
Seo----------------Amar
Jos kad bi imali jednog kvalitetnog veznjaka gdje bi nam bio kraj, ono bar da unaprijed zna gdje ce s loptom prije nego je i dobije, jer ovo sto imamo u vidu Gigovicu, Tahirovica i kompanije je nazalost ispod svakog nivoa
Mene toliko ne cudi da Barbarez ne vidi da Dedic nije lijevo krilo, ali da to ne vidi ni Spahic, ni Bajramovic, ni Hrgovic, ni Milenkovic, ni Papac, ni Hasagic - pa ljudi dragi, u sta vi svi gledate?! 

I dalje se nadam da nisu ispali toliki debili u vezi Vitalitya i pricali kao da ce stvar biti zavrsena bez neke ozbiljne osnove.Sheyi je napisao/la: ↑26 jul 2025, 23:28
Kerim------------Esmir
Seo----------------Amar
Jos kad bi imali jednog kvalitetnog veznjaka gdje bi nam bio kraj, ono bar da unaprijed zna gdje ce s loptom prije nego je i dobije, jer ovo sto imamo u vidu Gigovicu, Tahirovica i kompanije je nazalost ispod svakog nivoa

Neki forumski debilko rece da ga treba gurati na krilo?
Mamu mu jebbem dijasporsku.
Mamu mu jebbem dijasporsku.
Al ste se popeli svi na Sergeja...pa počeo ga je na krilo stavljat kad je to radio i trener u klubu mu Roberto de Zerbi! Pa je kontao Sergej da valjda taj veliki mag zna šta radi, pa ajj da i ja pokušam, a vjerovatno je i Amar mislio da može pa se složio s tim! Bitno je samo da Amar ovako nastavi i da Sergej shvati da je ipak Amarova pozicija RB.
Po meni odlican izbor kluba za Amara. Realno sa aspekta reprezentacije on da ostane u benfiki do kraja karijera nama bi odgovaralo. Osim sslihamidzica nismo imali nijednog desnog beka u jacem klubu. Nadam SE da ce ga nastaviti forsirati kao desnog beka i da kockar nece biti glup kao obicno pa ga gurati lijevo gdje je duplo losiji. Ako SE sejo ne oporavi , onda karic lijevo dedic desno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.