FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
POZZZZ komsije svaka cast na pobjedi u sanskom mostu ali gledo sam pregled provukli sta se kroz iglene usi ali to je fudbal....
Pa tako ti je to, sreca nam se osmjehnula i hvala jojnino hrastek je napisao/la:POZZZZ komsije svaka cast na pobjedi u sanskom mostu ali gledo sam pregled provukli sta se kroz iglene usi ali to je fudbal....

Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
Sreća prati hrabre.
Sa Lugavićem na golu i trenutno najboljom odbranom u ligi nema zime. Na utakmici u Sanskom Mostu imali smo jednu jedinu priliku, iskoristili je i pobijedili. Jbg, to je fudbal.

Sa Lugavićem na golu i trenutno najboljom odbranom u ligi nema zime. Na utakmici u Sanskom Mostu imali smo jednu jedinu priliku, iskoristili je i pobijedili. Jbg, to je fudbal.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
U najgorem slučaju vratili bi se sa remijem iz Sanskog Mosta, jer oni ne bi dali gola ni da smo igrali još dva meča s njima.nino hrastek je napisao/la:POZZZZ komsije svaka cast na pobjedi u sanskom mostu ali gledo sam pregled provukli sta se kroz iglene usi ali to je fudbal....
Da su imali prilike imali su, ali Lugi je imao svoj dan, jednu je grešku imao, ali imamo mi i odbranu. Itekako!!!
kad sam ja prošle sezone rekao da možete i PLBiH a vi ste rekli ma rano je još nemože ovo ono a gledaj sada malo vam fali za to. svaka čast.
malo fali, ali nije ni pola puta, ima Vitez koji ima jaku ekipu ali lagano koracamo prema vrhuBistrik je napisao/la:kad sam ja prošle sezone rekao da možete i PLBiH a vi ste rekli ma rano je još nemože ovo ono a gledaj sada malo vam fali za to. svaka čast.

btw znal neko ocel ovako vrijeme i sutra bit? Ubilo se za fudbala, jos subota, ocekujem dosta ljudi na stadionu

Sutra je petak! 

1989 je Sido 100%
Vazda uranio negdje!!!

hahahaha..ako bude sutra, biće i prekosutra 

Ako je vjerovati ovoj vremenskoj prognozi na Yahoo, sutra će biti vrijeme slično današnjem uz postepeno naoblačenje i kišu. U subotu - kiša, jbg.
Ma neka pada, utakmica se ne propušta, a bitna je jako za nas, nećemo se istopiti od malo kiše.......Zoom088 je napisao/la:Ako je vjerovati ovoj vremenskoj prognozi na Yahoo, sutra će biti vrijeme slično današnjem uz postepeno naoblačenje i kišu. U subotu - kiša, jbg.

Darko Vojvodić trener Radničkog sinoć za TV Lukavac povodom sutrašnje utakmice sa Čapljinom izjavio je ponovo nešto u njegovom stilu: "Nećemo pobijediti Čapljinu, naša je dužnost da je pregazimo u subotu"...
opet upisat 3 boda i koracat prema vrhu aBd
prave izjave trener daje a uprava radnickog pozvala
capljinu u goste i sve im platila samo da dodu dan
prije u lukavac na spavanje
Al onda mi imamo para, pa cak vam i karantin placamo 

jedino vas capljina moze uvest u premier ligu,,
pobijedila je branitelj pa vitez mozda ce i
slobodu sve kandidate sto se kao navodno
bore za PL
bore za PL
renato je napisao/la:jedino vas capljina moze uvest u premier ligu,,
bore za PL
koji si ti kralj

De bogati ne provaljuj se, Radnički prošlo kolo u Sanski Most krenuo na dan utakmice ujutro, sad da plaća Čapljini dolazak u Lukavac i spavanje, a znamo da sledeću utakmicu gostujuću moramo ići dan prije jer se ide u Livno, pustite se tih lovačkih priča......renato je napisao/la:prave izjave trener daje a uprava radnickog pozvala

Renato jesi i ti s prvim timom stigao? Znam barem 10tak ljudi koji bi voljeli da te upoznaju, predsjedniče univerzuma šaljivdžija! 

pitaj igrace veceras u gradu kad izadu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.