NBA sezona 2012/13

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

filip13

Re: NBA sezona 2012/13

Post Postao/la filip13 » 18 jan 2013, 12:16

STEVEN je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:sto se tice lebrona, on je 2. najbolji SF svih vremena i tu ce ostati, a i tesko da ce ga neko sa te pozicije ikada skinuti (durant 100% nece)
A ko je najbolji SF svih vremena ?

bird

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 jan 2013, 12:18

bio bi bird da se nije james pojavio, zbog ukupne igre i pippen bi mogao se tu spomenuti
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 jan 2013, 12:22

rio_Ferdy88 je napisao/la: slika
Ma ovo je htio asistirat Pekovicu, samo ga ovaj nije shvatio :mrgreen: :mrgreen:
LenBias je napisao/la:oden ide u heat 99%, kada bi se jos barem malo uspio vratiti to bi znacilo jos nekoliko titula u nizu :mrgreen:
Bas ce on biti kljucni faktor u osvajanju tih titula :mrgreen:

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 18 jan 2013, 12:22

LBJ MVP je napisao/la:LBJ je najbolji SF svih vremena.
Smiješno je da Lakersi s negativnim omjerom imaju 2 u startnoj,ali to je samo zabava :D
Fak vidi i Kelti imaju 2 allstara :lol:
Može materi svojoj bit' najbolji. Kad osvoji 3 prstena može se porediti sa Birdom. I balavče prestani provocirati molim te, šta je smiješno što Kelti imaju 2 igrača na all staru? Iritiraš svojim glupostima a znaš da nisi upravu jer si nba počeo pratiti pojavom ovog nabildanog gremlina u majamiju.
YNWA

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 jan 2013, 12:26

Donnie Darko je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: slika
Ma ovo je htio asistirat Pekovicu, samo ga ovaj nije shvatio :mrgreen: :mrgreen:
LenBias je napisao/la:oden ide u heat 99%, kada bi se jos barem malo uspio vratiti to bi znacilo jos nekoliko titula u nizu :mrgreen:
Bas ce on biti kljucni faktor u osvajanju tih titula :mrgreen:
mogao bi biti jedan od faktora kada bi se oporavio i bio 20-30% od igraca kakav je trebao da bude

ala ovaj paraglajder mrzi jamesa, onako bas ocajno ga mrzi :lol:

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 jan 2013, 12:29

LenBias je napisao/la:bio bi bird da se nije james pojavio, zbog ukupne igre i pippen bi mogao se tu spomenuti

pippen uz svo poštovanje nije na nivou birda

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 jan 2013, 12:32

LenBias je napisao/la: mogao bi biti jedan od faktora kada bi se oporavio i bio 20-30% od igraca kakav je trebao da bude
Mogao bi biti sigurno, al kako si ti napisao reklo bi se da bas o njemu ovisi :mrgreen:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 18 jan 2013, 12:33

Bilo je zanimljivo gledati kako se James izivljava nad Lakersima. Kobe 8-25. :lol:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 18 jan 2013, 12:34

A što ga to ne bih mrzio? Obična p*čka zbog decisiona, ostavio svoju franšizu na cjedilu, znači karakter 0. Frajer kojem trebaju sudije da u 7 utakmica izbaci prepolovljene, ranjene i oronule starce iz Bostona, uopšte nije za gotiviti, a ti i LBJMVP uživajte u zakucavanjima 1 na 0 i pokojem šutu sa distance i guranju lopte Chalmersu kad je gusto.
YNWA

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 jan 2013, 12:37

i bez njega je tako ali uz takvoga odena bilo bi jos lakse :mrgreen: usput ovo za pippena me ne cudi, citav zivot je taj igrac bio osporavan, umanjivana njegova uloga, znanje, moc i ostalo pa neka se tako i nastavi :)

@paraglajder
pojasnio sam davno da meni james nije ni u 30 najdrazih igraca trenutno, svih vremena da i ne govorim, ali nikada, bas nikada ne bi sebi dao za pravo da pljujem po njegovoj igri, govorim da je los, navikan i ostale stvari, jednostavno bi radeci to izigravao klauna i lagao sam sebe, tebi ako to ne smeta da radis onda nastavi dalje i uzivaj

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 18 jan 2013, 12:41

LenBias je napisao/la:i bez njega je tako ali uz takvoga odena bilo bi jos lakse :mrgreen: usput ovo za pippena me ne cudi, citav zivot je taj igrac bio osporavan, umanjivana njegova uloga, znanje, moc i ostalo pa neka se tako i nastavi :)

@paraglajder
pojasnio sam davno da meni james nije ni u 30 najdrazih igraca trenutno, svih vremena da i ne govorim ali nikada, bas nikada ne bi sebi dao za pravo da pljujemo po njegovoj igri, govorim da je los, navikan i slicno, jednostavno bi radeci izigravao klauna i lagao sam sebe, tebi ako to ne smeta da radis onda nastavi dalje i uzivaj
Ne izigravam ja klauna nikakvog, samo se držim svojih stavova o dotičnom. ;) Ne daj bože da svi imamo isto mišljenje. Ne smeta meni on, meni smetaju tipovi poput lbjmvp koji konstantno pljuje po 2 najveće franšize u ligi a lebron mu je najbolji svih vremena. Toliko.
YNWA

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 jan 2013, 12:49

LenBias je napisao/la:i bez njega je tako ali uz takvoga odena bilo bi jos lakse :mrgreen: usput ovo za pippena me ne cudi, citav zivot je taj igrac bio osporavan, umanjivana njegova uloga, znanje, moc i ostalo pa neka se tako i nastavi :)

@paraglajder
pojasnio sam davno da meni james nije ni u 30 najdrazih igraca trenutno, svih vremena da i ne govorim, ali nikada, bas nikada ne bi sebi dao za pravo da pljujem po njegovoj igri, govorim da je los, navikan i ostale stvari, jednostavno bi radeci to izigravao klauna i lagao sam sebe, tebi ako to ne smeta da radis onda nastavi dalje i uzivaj

gledao sam i birda i pippena,zato i govorim da je bird bolji,ne omalovažavam pippena,čovjek je praktički igrao playa u bullsima,jedan od najboljih defanzivaca svih vremena

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 18 jan 2013, 13:04

Smiješno je da Lakersi s negativnim omjerom imaju 2 u startnoj,ali to je samo zabava :D
I kakve veze ima omjer sa kvalitetom pojedinca? Trebali su Haslema zvati u Allstar jel :lol:

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 18 jan 2013, 13:06

Balon je napisao/la:
I kakve veze ima omjer sa kvalitetom pojedinca? Trebali su Haslema zvati u Allstar jel :lol:
:lol: Kažu i Matt Barnes zakinut' nepozivanjem na allstar. :D
YNWA

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 jan 2013, 13:14

Lijepa rasprava. Willis Reed najbolji ikada :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 18 jan 2013, 13:16

dzejms je sam sebi kriv sa onom odlukom i ponasanjem uopste onako kako je dosao u hit i naravno da ga mnogi ne vole + imas sjajne navijace hita koji na to dodatno uticu ali covjek igra sjajnu kosarku i moras bit budala da to ne vidis jbg
hit you with so many rights you gonna beg for a left

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 18 jan 2013, 13:39

Paraglajder je napisao/la:A što ga to ne bih mrzio? Obična p*čka zbog decisiona, ostavio svoju franšizu na cjedilu, znači karakter 0. Frajer kojem trebaju sudije da u 7 utakmica izbaci prepolovljene, ranjene i oronule starce iz Bostona, uopšte nije za gotiviti, a ti i LBJMVP uživajte u zakucavanjima 1 na 0 i pokojem šutu sa distance i guranju lopte Chalmersu kad je gusto.
Kolika kolician rekao bih mrznje.Mozda ti mislis da nije tako, ali vidi se iz tvog posta.Da James je totalno krivo postupio sto se tice odlaska iz Clevelanda i donio tu cuvenu "odluku".Fransizu ostavio na cjedilu.Daj molim te.Cobjek je tamo bio 7 godina i nikako nije mogao do NBA naslova.Normalno da ce promijeniti sredinu.Uradio je to na kriv nacin,ali yebiga.A ovo o sucima i guranju lopte chalmersu necu ni komentirat - jadno.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 jan 2013, 13:49

neno#4 je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Je fakat
nikad nije Barkely ili neko treci milion puta ponovio ko je najbolji PF svih vremena
u vise navrata

cuj nerealno staviti Duncana ispred Malone :roll:
Je fakat, Charles Barkley je inace poznat po svojim procjenama i ocjenama :lol: :lol:
Kada je Kobe proglasen za najboljeg igraca decenije ti si bio prvi koji je to osporio. Dobro se sjecam.
Inace Barkely je prvi rekao da ce Dallas osvojiti titulu tamo nekad kad su bili 4 il 5
jedan je od boljih analiticara
jedina njegova greska je bila podcjenjivanje Minga a i to bijese davno
on kao neko ko je igrao tu poziciju , s njima i protiv njih je meni relevanatan po tom pitanju.

ko je bgt proglasio Brayanta igracem decenije ?
TNT anketa na kojoj je JAmes bio ispred Duncana i Shaqa ?
nemoj bgt
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 jan 2013, 13:54

nate je napisao/la:
Paraglajder je napisao/la:A što ga to ne bih mrzio? Obična p*čka zbog decisiona, ostavio svoju franšizu na cjedilu, znači karakter 0. Frajer kojem trebaju sudije da u 7 utakmica izbaci prepolovljene, ranjene i oronule starce iz Bostona, uopšte nije za gotiviti, a ti i LBJMVP uživajte u zakucavanjima 1 na 0 i pokojem šutu sa distance i guranju lopte Chalmersu kad je gusto.
Kolika kolician rekao bih mrznje.Mozda ti mislis da nije tako, ali vidi se iz tvog posta.Da James je totalno krivo postupio sto se tice odlaska iz Clevelanda i donio tu cuvenu "odluku".Fransizu ostavio na cjedilu.Daj molim te.Cobjek je tamo bio 7 godina i nikako nije mogao do NBA naslova.Normalno da ce promijeniti sredinu.Uradio je to na kriv nacin,ali yebiga.A ovo o sucima i guranju lopte chalmersu necu ni komentirat - jadno.
+1

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 18 jan 2013, 13:56

nate je napisao/la:

Pateticno! Koliko me memorija sluzi LBJ je sa Cavsima igrao NBA finale (metla), znaci imao je tim sa kojim je bio prvak konferencije, tako da ti ova tvoja recenica ne pije vode... Da, LBJ je fantastican igrac ali je ostavio franšizu na cijedilu...
Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 18 jan 2013, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.