STEVEN je napisao/la:A ko je najbolji SF svih vremena ?KK_Bosna je napisao/la:sto se tice lebrona, on je 2. najbolji SF svih vremena i tu ce ostati, a i tesko da ce ga neko sa te pozicije ikada skinuti (durant 100% nece)
bird
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
STEVEN je napisao/la:A ko je najbolji SF svih vremena ?KK_Bosna je napisao/la:sto se tice lebrona, on je 2. najbolji SF svih vremena i tu ce ostati, a i tesko da ce ga neko sa te pozicije ikada skinuti (durant 100% nece)
Ma ovo je htio asistirat Pekovicu, samo ga ovaj nije shvatiorio_Ferdy88 je napisao/la:
Bas ce on biti kljucni faktor u osvajanju tih titulaLenBias je napisao/la:oden ide u heat 99%, kada bi se jos barem malo uspio vratiti to bi znacilo jos nekoliko titula u nizu
Može materi svojoj bit' najbolji. Kad osvoji 3 prstena može se porediti sa Birdom. I balavče prestani provocirati molim te, šta je smiješno što Kelti imaju 2 igrača na all staru? Iritiraš svojim glupostima a znaš da nisi upravu jer si nba počeo pratiti pojavom ovog nabildanog gremlina u majamiju.LBJ MVP je napisao/la:LBJ je najbolji SF svih vremena.
Smiješno je da Lakersi s negativnim omjerom imaju 2 u startnoj,ali to je samo zabava
Fak vidi i Kelti imaju 2 allstara
mogao bi biti jedan od faktora kada bi se oporavio i bio 20-30% od igraca kakav je trebao da budeDonnie Darko je napisao/la:Ma ovo je htio asistirat Pekovicu, samo ga ovaj nije shvatiorio_Ferdy88 je napisao/la:![]()
![]()
Bas ce on biti kljucni faktor u osvajanju tih titulaLenBias je napisao/la:oden ide u heat 99%, kada bi se jos barem malo uspio vratiti to bi znacilo jos nekoliko titula u nizu
LenBias je napisao/la:bio bi bird da se nije james pojavio, zbog ukupne igre i pippen bi mogao se tu spomenuti
Mogao bi biti sigurno, al kako si ti napisao reklo bi se da bas o njemu ovisiLenBias je napisao/la: mogao bi biti jedan od faktora kada bi se oporavio i bio 20-30% od igraca kakav je trebao da bude
Ne izigravam ja klauna nikakvog, samo se držim svojih stavova o dotičnom.LenBias je napisao/la:i bez njega je tako ali uz takvoga odena bilo bi jos lakseusput ovo za pippena me ne cudi, citav zivot je taj igrac bio osporavan, umanjivana njegova uloga, znanje, moc i ostalo pa neka se tako i nastavi
@paraglajder
pojasnio sam davno da meni james nije ni u 30 najdrazih igraca trenutno, svih vremena da i ne govorim ali nikada, bas nikada ne bi sebi dao za pravo da pljujemo po njegovoj igri, govorim da je los, navikan i slicno, jednostavno bi radeci izigravao klauna i lagao sam sebe, tebi ako to ne smeta da radis onda nastavi dalje i uzivaj
LenBias je napisao/la:i bez njega je tako ali uz takvoga odena bilo bi jos lakseusput ovo za pippena me ne cudi, citav zivot je taj igrac bio osporavan, umanjivana njegova uloga, znanje, moc i ostalo pa neka se tako i nastavi
@paraglajder
pojasnio sam davno da meni james nije ni u 30 najdrazih igraca trenutno, svih vremena da i ne govorim, ali nikada, bas nikada ne bi sebi dao za pravo da pljujem po njegovoj igri, govorim da je los, navikan i ostale stvari, jednostavno bi radeci to izigravao klauna i lagao sam sebe, tebi ako to ne smeta da radis onda nastavi dalje i uzivaj
I kakve veze ima omjer sa kvalitetom pojedinca? Trebali su Haslema zvati u Allstar jelLBJ MVP je napisao/la:LBJ je najbolji SF svih vremena.
Smiješno je da Lakersi s negativnim omjerom imaju 2 u startnoj,ali to je samo zabava
Balon je napisao/la:I kakve veze ima omjer sa kvalitetom pojedinca? Trebali su Haslema zvati u Allstar jelLBJ MVP je napisao/la:LBJ je najbolji SF svih vremena.
Kolika kolician rekao bih mrznje.Mozda ti mislis da nije tako, ali vidi se iz tvog posta.Da James je totalno krivo postupio sto se tice odlaska iz Clevelanda i donio tu cuvenu "odluku".Fransizu ostavio na cjedilu.Daj molim te.Cobjek je tamo bio 7 godina i nikako nije mogao do NBA naslova.Normalno da ce promijeniti sredinu.Uradio je to na kriv nacin,ali yebiga.A ovo o sucima i guranju lopte chalmersu necu ni komentirat - jadno.Paraglajder je napisao/la:A što ga to ne bih mrzio? Obična p*čka zbog decisiona, ostavio svoju franšizu na cjedilu, znači karakter 0. Frajer kojem trebaju sudije da u 7 utakmica izbaci prepolovljene, ranjene i oronule starce iz Bostona, uopšte nije za gotiviti, a ti i LBJMVP uživajte u zakucavanjima 1 na 0 i pokojem šutu sa distance i guranju lopte Chalmersu kad je gusto.
Inace Barkely je prvi rekao da ce Dallas osvojiti titulu tamo nekad kad su bili 4 il 5neno#4 je napisao/la:Je fakat, Charles Barkley je inace poznat po svojim procjenama i ocjenamaRaul_64 je napisao/la:Je fakat
nikad nije Barkely ili neko treci milion puta ponovio ko je najbolji PF svih vremena
u vise navrata
cuj nerealno staviti Duncana ispred Malone![]()
![]()
Kada je Kobe proglasen za najboljeg igraca decenije ti si bio prvi koji je to osporio. Dobro se sjecam.
+1nate je napisao/la:Kolika kolician rekao bih mrznje.Mozda ti mislis da nije tako, ali vidi se iz tvog posta.Da James je totalno krivo postupio sto se tice odlaska iz Clevelanda i donio tu cuvenu "odluku".Fransizu ostavio na cjedilu.Daj molim te.Cobjek je tamo bio 7 godina i nikako nije mogao do NBA naslova.Normalno da ce promijeniti sredinu.Uradio je to na kriv nacin,ali yebiga.A ovo o sucima i guranju lopte chalmersu necu ni komentirat - jadno.Paraglajder je napisao/la:A što ga to ne bih mrzio? Obična p*čka zbog decisiona, ostavio svoju franšizu na cjedilu, znači karakter 0. Frajer kojem trebaju sudije da u 7 utakmica izbaci prepolovljene, ranjene i oronule starce iz Bostona, uopšte nije za gotiviti, a ti i LBJMVP uživajte u zakucavanjima 1 na 0 i pokojem šutu sa distance i guranju lopte Chalmersu kad je gusto.
nate je napisao/la:Kolika kolician rekao bih mrznje.Mozda ti mislis da nije tako, ali vidi se iz tvog posta.Da James je totalno krivo postupio sto se tice odlaska iz Clevelanda i donio tu cuvenu "odluku".Fransizu ostavio na cjedilu.Daj molim te.Cobjek je tamo bio 7 godina i nikako nije mogao do NBA naslova.Normalno da ce promijeniti sredinu.Uradio je to na kriv nacin,ali yebiga.A ovo o sucima i guranju lopte chalmersu necu ni komentirat - jadno.Paraglajder je napisao/la:A što ga to ne bih mrzio? Obična p*čka zbog decisiona, ostavio svoju franšizu na cjedilu, znači karakter 0. Frajer kojem trebaju sudije da u 7 utakmica izbaci prepolovljene, ranjene i oronule starce iz Bostona, uopšte nije za gotiviti, a ti i LBJMVP uživajte u zakucavanjima 1 na 0 i pokojem šutu sa distance i guranju lopte Chalmersu kad je gusto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.