Bjelac i ujedno i najveca sikira u ekipi.zlajci je napisao/la:Pa kod amera ima i bjelac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Bjelac i ujedno i najveca sikira u ekipi.zlajci je napisao/la:Pa kod amera ima i bjelac
Ima i BiH onda 3 titule...DragonReborn je napisao/la:Ebiga, stigoše nas. Sad je 5:5 u zlatima.
alan_kardec je napisao/la:Štimaraaaaaaa care!
DragonReborn je napisao/la:Ebiga, stigoše nas. Sad je 5:5 u zlatima.
dubrava je napisao/la:
Sve je istina osim ove prve rečenice. Zato ti poznaješ i to mi sasvim dovoljno...
Ali, nekad davno davno sam pratio košarku i van granica bivše SFRJ i van granica Europe..
adisice je napisao/la:A gdje je moj sugrađanin kojeg se stidim Kuzmić?
Ne simpatiziraš. Razlika između tebe i normalnog simpatizera neke repke je drastična.Head je napisao/la:Po kojem to zakonu prirode ja moram navijati za susjedne reprezentacije. Zivimo u vremenu demokratije, valjda imam pravo da simpatiziram koga hocu.NeverGiveUp je napisao/la: Ne bi se reklo sudeći po svim tvojim upisima protiv koga bi igrali Hrvatska ili Srbija, drugim riječnikom susjed ili komšija. Kao što rekoh, i to je jedan od slobodnih izbora, nismo svi isti, (Hvalim Te Bože) !
Naravno, to je bila i vaša zemlja. Mirza Delibašić i KK Bosna su dali neizmeran doprinos Yu košarci.BelminM23 je napisao/la:Ima i BiH onda 3 titule...DragonReborn je napisao/la:Ebiga, stigoše nas. Sad je 5:5 u zlatima.
Porast ce ti nos ko Rasku Katicu.DragonReborn je napisao/la:Ebiga, stigoše nas. Sad je 5:5 u zlatima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.