FK Slavija

lovcen16
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la lovcen16 » 29 sep 2013, 00:18

Treci poraz za redom evidentna je rezultatska kriza sad svim snagama pokusat napasti Siroki kuci u nedelju a naredno gostovanje je u Trebinju e ako tu nemozemo dobiti onda nek ide sve u pm!!!!!!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 01 okt 2013, 16:13

Sutra utakmica na Sokocu protiv Glasinca u kupu RS nadajmo se pobjedi i da se malo ti napadaci probude pred Siroki u nedelju.U kupu BIH dobili smo Zeljo,mislim da smo mogli i bolje proci ali eto ni Zeljo nije vise toliko dominantan koliko je prije bio,Otisli su im neki najbolji igraci a nisu doveli adekvatna pojacanja mada i sa ovakvim rosterom su realno jaci od nas!!!!U kadetsku rep.BIH pozvani Luka Dursun i Adnan Osmanovic.Pisao sam prije da ce biti tri utakmice nas nasem stadionu 8 okt.HRV-CRG,10 okt CRG-POR,13 okt BIH-CRG.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 01 okt 2013, 16:19

lovcen16 je napisao/la:Sutra utakmica na Sokocu protiv Glasinca u kupu RS nadajmo se pobjedi i da se malo ti napadaci probude pred Siroki u nedelju.U kupu BIH dobili smo Zeljo,mislim da smo mogli i bolje proci ali eto ni Zeljo nije vise toliko dominantan koliko je prije bio,Otisli su im neki najbolji igraci a nisu doveli adekvatna pojacanja mada i sa ovakvim rosterom su realno jaci od nas!!!!U kadetsku rep.BIH pozvani Luka Dursun i Adnan Osmanovic.Pisao sam prije da ce biti tri utakmice nas nasem stadionu 8 okt.HRV-CRG,10 okt CRG-POR,13 okt BIH-CRG.
Po izjavama našeg trenera vi ste favoriti :mrgreen:
Grbavica naš je Hram!!!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 01 okt 2013, 16:33

Ma stipu sulju namazan je Dino!!!!!Sad ce raja da njega napada zbog ovakvih izjava a on ce rasteriti ekipu pritiska!!!!Mi imamo problem ne mozemo da dajemo golove nemamo pravog spica,do gola i nekako igramo ali zavrsnica nula bodova.Moramo napraviti 5 sansi da bi dali gol.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 01 okt 2013, 16:40

lovcen16 je napisao/la:Ma stipu sulju namazan je Dino!!!!!Sad ce raja da njega napada zbog ovakvih izjava a on ce rasteriti ekipu pritiska!!!!Mi imamo problem ne mozemo da dajemo golove nemamo pravog spica,do gola i nekako igramo ali zavrsnica nula bodova.Moramo napraviti 5 sansi da bi dali gol.
Kod nas obrnuto, trpamo na strani, ali uvijek remi ili poraz, jer imamo Kerlu u odbranu duo fantastiko što se golmana tiče, Lončarić i Hadžić :lol: :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 02 okt 2013, 21:33

Ispali u kupu RS od Glasinca na penale!!!Pa Radovicu ovo si i mamuran i nadrogiran morao da dobijes!!!50 000 hiljada maraka je nagrada za osvojeni kup malo li je piyda li vam materina!!!!!

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 02 okt 2013, 22:44

lovcen16 je napisao/la:Ispali u kupu RS od Glasinca na penale!!!Pa Radovicu ovo si i mamuran i nadrogiran morao da dobijes!!!50 000 hiljada maraka je nagrada za osvojeni kup malo li je piyda li vam materina!!!!!
Jašta je HAHAAHKo je to obećao opet,majke ti ? Možda si omašio koju nulu http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/10546 ... 00000.html" onclick="window.open(this.href);return false; HAHAAHHAH E državo al' ulažeš u sport !!! :lol: :lol: :lol:
003871312

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 03 okt 2013, 16:47

Cickoo je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:Ispali u kupu RS od Glasinca na penale!!!Pa Radovicu ovo si i mamuran i nadrogiran morao da dobijes!!!50 000 hiljada maraka je nagrada za osvojeni kup malo li je piyda li vam materina!!!!!
Jašta je HAHAAHKo je to obećao opet,majke ti ? Možda si omašio koju nulu http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/10546 ... 00000.html" onclick="window.open(this.href);return false; HAHAAHHAH E državo al' ulažeš u sport !!! :lol: :lol: :lol:
Pisalo u RS sportu cini mi se ali nedopustivo je da nemogu da dobiju Glasinca pa i da su igrali sa drugim timom!!!!Tacno me sad strah za nedelju kad dolazi Siroki pa kad ne mozemo dati gol Glasincu kako ga zavaliti Sirokom koji je jedna od boljih ekipa u prvenstvu!!!!!

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 03 okt 2013, 17:35

lovcen16 je napisao/la:
Cickoo je napisao/la:
Pisalo u RS sportu cini mi se ali nedopustivo je da nemogu da dobiju Glasinca pa i da su igrali sa drugim timom!!!!Tacno me sad strah za nedelju kad dolazi Siroki pa kad ne mozemo dati gol Glasincu kako ga zavaliti Sirokom koji je jedna od boljih ekipa u prvenstvu!!!!!
Ma to druže sve zavisi klub da li je privržen vladajućoj stranci.FK Radnik,osvajač kupa prošle godine,od ovih 500 000 km,daj Bože da je dobio ikakvu vecu sumu od 20 000.Takodje i FK Mladost su govorili od ove sume da investiraju u tribine jer zbog sjedećih mjesta ne mogu da igraju u Obarskoj na terenu,nisu dobili sigurno neke vece pare od 20 000.A baš me je iznenadilo vaše ispadanje,koliko da je ekipa Glasinca u usponu nekom,i vaš drugi tim bi ih trebao rasturiti,al' glavu gore prvenstvo je bitno.
003871312

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 03 okt 2013, 18:08

Srecno kralju i vama u nastavku prvenstva,imam jos jedno pitanje za tebe reci mi jos jeli Jevric lud ko struja kad je bio kod nas trenizu su mu bili isto ko u spartanaca,trcanje,trcanje i samo trcanje.Niko nije smjeo da prica na treningu samo se cuje pistaljka i on kako vristi ali smo i dobro igrali!!!Cim je lik skontao da mu rade iza ledja pokupio sidro i otisao da radi mislim Kipar!!!!Mnogo dobar trener.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 03 okt 2013, 18:11

Ma ovi nasi nemogu dobiti feninga oni su tvrda linija SDS-a!!!!

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 03 okt 2013, 18:47

lovcen16 je napisao/la:Srecno kralju i vama u nastavku prvenstva,imam jos jedno pitanje za tebe reci mi jos jeli Jevric lud ko struja kad je bio kod nas trenizu su mu bili isto ko u spartanaca,trcanje,trcanje i samo trcanje.Niko nije smjeo da prica na treningu samo se cuje pistaljka i on kako vristi ali smo i dobro igrali!!!Cim je lik skontao da mu rade iza ledja pokupio sidro i otisao da radi mislim Kipar!!!!Mnogo dobar trener.
Upravo xd Nema priče,nema odmora samo trening,dobar je on ovako po pitanju strogoće,ali još ne pokazuje neke prave uspijehe sa timom,ali valjda obezbijedi samo opstanak.Široki u Bijeljini izvukao bod,jesu vodili ali posle ih Radnik ubio,a oni su ništa posebno na gostovanjima,a i vi imate par lošijih kola,sad stižu bodovi sigurno,makar bod ako ne i 3 :D
003871312

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 okt 2013, 08:30

Cickoo je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:Srecno kralju i vama u nastavku prvenstva,imam jos jedno pitanje za tebe reci mi jos jeli Jevric lud ko struja kad je bio kod nas trenizu su mu bili isto ko u spartanaca,trcanje,trcanje i samo trcanje.Niko nije smjeo da prica na treningu samo se cuje pistaljka i on kako vristi ali smo i dobro igrali!!!Cim je lik skontao da mu rade iza ledja pokupio sidro i otisao da radi mislim Kipar!!!!Mnogo dobar trener.
Upravo xd Nema priče,nema odmora samo trening,dobar je on ovako po pitanju strogoće,ali još ne pokazuje neke prave uspijehe sa timom,ali valjda obezbijedi samo opstanak.Široki u Bijeljini izvukao bod,jesu vodili ali posle ih Radnik ubio,a oni su ništa posebno na gostovanjima,a i vi imate par lošijih kola,sad stižu bodovi sigurno,makar bod ako ne i 3 :D
kako e Široki izvuć bod, prem izvještajima Radnik je izvukao bod..
i kako će izvuć bod ekipa koja vodi do 80. minute :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 04 okt 2013, 13:42

Kevin je napisao/la:
Cickoo je napisao/la:
kako e Široki izvuć bod, prem izvještajima Radnik je izvukao bod..
i kako će izvuć bod ekipa koja vodi do 80. minute :roll:
Prvo poluvrijeme sem gola Širokog nijedna šansa ni Radnika nit' Širokog,sve po sredini terena igrano,a u drugom poluvremenu Radnik je imao dosta šansi,koja a jedina je realizovana tim pogotkom,nakon gola Radnika, domaćin je imao izglednije šanse za pobjedu nego Široki,posle gola su se znatno povukli,i u drugo poluvrijeme igrači Širokog su pokušavali samo održati ovaj rezultat do kraja,pa bilo da bio bod ili 3.Bio sam na toj utakmici..
003871312

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 okt 2013, 14:48

Cickoo je napisao/la:
Prvo poluvrijeme sem gola Širokog nijedna šansa ni Radnika nit' Širokog,sve po sredini terena igrano,a u drugom poluvremenu Radnik je imao dosta šansi,koja a jedina je realizovana tim pogotkom,nakon gola Radnika, domaćin je imao izglednije šanse za pobjedu nego Široki,posle gola su se znatno povukli,i u drugo poluvrijeme igrači Širokog su pokušavali samo održati ovaj rezultat do kraja,pa bilo da bio bod ili 3.Bio sam na toj utakmici..
kako nije bilo šansi, pa imaš na izvjestaju odmah iza Kordićeva gola dobra šansa Wagnera, pa u drugom stativa Ljubića itd :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=Rbsbwhd3 ... lpage#t=45
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 05 okt 2013, 13:14

Bez Maketa i Aleksica na Siroki a tekma pod moranjem da se dobije inace Radovicu noga!!!!tako sam cuo a momak koji mi je to rekao hoce bacit bombusu ali ovo mi nekako djeluje kao moguce jer su ga nacepili zbog Radnika i Glasinca!!!

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 06 okt 2013, 17:15

Cickoo je napisao/la:
8-) Doktorski
003871312

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 06 okt 2013, 19:54

Kralju svaku nam ovakvu prognoziro ali nije nimalo bilo lako kod 3-2 imali su extra sansu ali za dlaku pored stative ovi nasi sta su opucali sve je uslo ma vala i red je koliko su se dosad ispromasivali da su danas bili na nivou!!!!!4 gol za najavne spice!!!!

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 06 okt 2013, 21:01

mislio sam da ste odron ekipa. dosta varirate ali danasnja pobjeda pokazala da ste solida

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 06 okt 2013, 21:09

lovcen16 je napisao/la:Kralju svaku nam ovakvu prognoziro ali nije nimalo bilo lako kod 3-2 imali su extra sansu ali za dlaku pored stative ovi nasi sta su opucali sve je uslo ma vala i red je koliko su se dosad ispromasivali da su danas bili na nivou!!!!!4 gol za najavne spice!!!!
Čestitam komšije.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.