kako to mislis opet ? dugi niz godina bili u prvih 5 ekipa stalno - podbacili malo na kraju zbog finansija i odmah nismo ozbiljan klub xDFoSte95 je napisao/la:Bgm svaka cast na pomocnom terenu, bas profi izgleda.vlakanje je napisao/la:jos malo pa gotovo. o ovome se prica vec 3 godine.
Znaci Borac se vraca, samo ovaj put mislim kao mnogo ozbiljniji klub a ne da opet bude borba za opstanak.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Mislio sam na onaj period tamo 2005-2008 kad ste se seljakali iz Premijer lige BiH u Prvu ligu RSadelko je napisao/la:kako to mislis opet ? dugi niz godina bili u prvih 5 ekipa stalno - podbacili malo na kraju zbog finansija i odmah nismo ozbiljan klub xDFoSte95 je napisao/la:Bgm svaka cast na pomocnom terenu, bas profi izgleda.vlakanje je napisao/la:jos malo pa gotovo. o ovome se prica vec 3 godine.
Znaci Borac se vraca, samo ovaj put mislim kao mnogo ozbiljniji klub a ne da opet bude borba za opstanak.![]()
![]()
Dobismo i novog predsjednika kluba Branka Kovacevica, vlasnika gradjevinske firme Horizont !! Vjerovatno jos jedan u nizu 
ima li ko kakvu informaciju da li ce se kakav fan shop organizovati ili gdje kupovati suvenire vezane za Borac ??
ima li ko kakvu informaciju da li ce se kakav fan shop organizovati ili gdje kupovati suvenire vezane za Borac ??
- Tristan
- Kontakt:
Suvenire trenutno imas samo u prostorijama Lesinara. Ljetos na pressu rekose da Naai zatvara onu svoju radnju ispod zapadne tribine krajem ove kalendarske godine. Ne znam da li ce Diadora imati tu svoju prodavnicu, spominjalo se da ce novih dresova biti i u Juventi, ali nista zasad.delko je napisao/la:Dobismo i novog predsjednika kluba Branka Kovacevica, vlasnika gradjevinske firme Horizont !! Vjerovatno jos jedan u nizu
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
- Hrasno1921
- Kontakt:
Zvali su vasi Acu Kosorica da potpise makar do kraja polusezone i pomogne Borcu u povratku u BHPL, medjutim odbio je ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
-
worchester
- Kontakt:
Dogovaraju se sa puzigacom i aleksandrom radulovicem. Pojavila se informacija da zele zakarica ali to djeluje toliko nerealno,bolje receno smijesno.
Radulovic, Puzigaca i Kunic zvanicno nova/stara imena u Platonovoj.
Sa Kunicem dogovoreno do kraja sezone, sa Puzigacom i Radulovicem jedna godina + mogucnost na jos jednu.
Sa Kunicem dogovoreno do kraja sezone, sa Puzigacom i Radulovicem jedna godina + mogucnost na jos jednu.
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Sinisa Dujakovic veoma blizu potpisa sa Borcem. 
I gdje god da igras ...
I gdje god da igras ...
dirnula me ova borba i pobjeda zenicana,koji su pokazali da je ljubav prema klubu jaca od svih "zakonitosti" poslijeratne bh,jaca od sistema,placenih novinara,stranaka,raznoraznog polusvijeta koji je zakacio milione na tudjoj nesreci,itd,itd....bravo momci!
pa kad vec dodjoh,da napisem koju i o borcu,ako koga zanima,s obzirom da smo sad na teskoj margini,u drugoj ligi...
ukratko....za ovu ligu smo mancester..vracamo se na ljeto sigurno,al to nista ne znaci...pratim borac 40 godina,i u vecem odron takmicenju nismo igrali nikad
..cak ni onih prvih poslijeratnih godina,kad ne samo da nije bilo zajednicke lige,vec je i liga rs bila podjeljena na istok i zapad!!
cak ni tada nisam mogao vidjeti ovakve "igrace" u protivnickim ekipama,od kojih vise ja licim na igraca nego neki od njih...strasno
bio sam i na ovim blizim gostovanjima jesenas (gradiska,prijedor) i na vecini domacih,i jedino rudar prijedor mi lici na ekipu...mladi momci,talentovani,i da im sudija ne ponisti onaj gol u prvom poluvremenu kojim bi poveli 3-1,tesko da bismo na kraju onako preokrenuli i pobjedili 2-3....svi ostali klubovi su od zla oca i gore majke....
sad nam je vec godinu dana u klubu uprava koju cine mladi momci,uglavnom sinovi od istaknutih snsd-ovaca ili njihovih tajkuna koji u poslovima sa snsd vec 20 godina poslije rata zaradjuju milione i milione....imaju istrazni organi,nek istrazuju nekad je li to regularno ili ne,niti je to na meni,a pogotovo nije za ovaj sportski forum....uglavnom,oceve to i ne zanima,oni su u fazonu zvezda,partizan,otici na roland gaross i uzivo navijati za djokovica,itd,itd.itd....ali eto,djeci su dali tu igracku fk borac da se zanimaju....po meni cak nisu ni losi,tacnije bilo je mnogo,mnogo gorih od njih,svakakav polusvijet je zavalio borac zadnjih 20 godina i doveo do 15 miliona maraka duga
...ima tu i finih poteza,pomocni teren sa vjestackom travom,kakav nismo imali nikad...cak nismo imali nikakv pomocni 10 godina....a i ovo sto su kiksali,ja vise prebacujem na neznanje,nego na losu namjeru...previse su vjerovali tulicu,koji se u fudbal razumije kao mara u kriv q....prije godinu dana,na polusezoni,stukli opasne pare placajuci po 5000 mjesecno neke isluzene srbijance koji gola nisu dali,ukupno 15 igraca...davali po 15 000 na ruke nekakvim milosavljevima,djilasima,gomilajuci raznorazne prljevice,djokice....a samo da su doveli ovo nase iz pl bih,na deficitarnim pozicijama,puzigacu koji je vec otjeran iz sarajeva,bilbiju koji bi dosao ladno tada jer nije bio ni blizu u formi kao ove jeseni,jocu koji vola nije mogao ubosti u zeljeznicaru a kod nas uvijek bio dobar,i da ne nabrajam ove raznorazne radulovice,zeravice,kostice,avdukica,i jos koiko hoces.....sa tim nasim momcima bi izborili opstanak najopustenije moguce,bar pet kola prije kraja prvenstva,i za duplo manje para nego sto su stukli!!!
nisu imali ni srece...jedina dva pojacanja,bas prava pojacanja,boka raspudic i maleta se povrijedise i ostade odron tim...dok su bar njih dvojica igrali,u prva dva kola smo remizirali sa prejakom slobodom,pobjedili u travniku,i sve je mirisalo da necemo biti u zadnjih 6...onda se i oni povrijedise i ostadose samo kurta i murta...cak i ovi nasi izdanci koji su bolji od tih 15 preplacenih srbijanaca,tipa fedor predragovic nisu vise minuta dobili do kraja prvenstva...al jbg,za prosutim mlijekom ne treba kukati...otjerali su tulica,sportskog direktora...nadam se i shvatili da ne mozes sest trenera smijeniti u 2016!!!
...i koliko je bitan kontinuitet na klupi...2016 godinu smo zapoceli sa cupom vranjesom....smjenimo ga nakon dve uzastopne pobjede sto je imao na jesen,velez u bl i mladost u doboj kaknju....dovedemo srbijanca,janjica,smjenimo ga nakon prvog poraza na otoci.....dovedemo borceta sredojevica,ispadnemo sa njim i postavimo zoxa dragisica...i njega otjeraju nakon prvog poraza u mrkonjicu
....dovedemo vladu jagodica,i pustimo ga u slobodu bez obestecenja.....sad je vule trivunovic,koji vodi odlicno,ali se bojim da ce i on morati otici jer nisam siguran da ima licencu za pl bih.....sest komada u 2016!!!
mislio sam da smo najgori na svijetu,ali tamo na onom nasem forumu me neko utjesio da je palermo gori od nas i da je vise trenera smjenio
sad je pauza u prvenstvu,tesko je procjeniti kako se postaviti...ali ovi potezi koje vuku zasad mi se svidjaju....naravno da bismo i bez ijednog pojacanja na kraju zadrzali ovih 6 bodova prednosti i vratili se u pl bih,ali cini mi se da se vec radi na stvaranju malo ozbiljnijeg kostura,vracanjem nasih igraca...sasvim pristojnih i za pl bih,a kamoli ligu rs.....da se recimo sad dovede 3-4 dobra igraca i da se to nadogradi na ljeto,kako bi borac u pl bih bio bar u toj ligi 6,**** onu ligu za ostanak...dosadno,banjalucka publika je skolovana i ne bi joj ta liga bila nesto napeta i zanimljiva....ne djeluje lose,cini mi se da se uprava na greskama uci....ali vidjecemo
ima ovdje naravno i ta krupa,fino to zvuci zasad,u vrhu tabele,najmladja ekipa,bla,bla,bla....
dobar sam i sa nekim iz otuda,(uglavnom sa ovih 10-15 koji su ioz borca) nekim igracima,pogotovo trenerom bobom starcevicem,pijemo kafu cesto.....uglavnom,kratka je to prica,to im i oci kazem...dok bude snsd,i dok braca ilic budu dobijali poslove od grada,bice i krupe,a nakon toga se taj klub vraca u svoje realne okvire,treca,cetvrta liga,kao laktasi,boksit,ugljevik,modrica....a borac ce uvijek biti BORAC!!!
i naravno...nemoj da ovo sto sam napisao neko uzima kao bilo kakvo opsteprihvaceno misljenje u BL,ovo je samo moj licni stav....i pozdrav svima,posebno staroj forumskoj gardi
..
pa kad vec dodjoh,da napisem koju i o borcu,ako koga zanima,s obzirom da smo sad na teskoj margini,u drugoj ligi...
ukratko....za ovu ligu smo mancester..vracamo se na ljeto sigurno,al to nista ne znaci...pratim borac 40 godina,i u vecem odron takmicenju nismo igrali nikad
cak ni tada nisam mogao vidjeti ovakve "igrace" u protivnickim ekipama,od kojih vise ja licim na igraca nego neki od njih...strasno
bio sam i na ovim blizim gostovanjima jesenas (gradiska,prijedor) i na vecini domacih,i jedino rudar prijedor mi lici na ekipu...mladi momci,talentovani,i da im sudija ne ponisti onaj gol u prvom poluvremenu kojim bi poveli 3-1,tesko da bismo na kraju onako preokrenuli i pobjedili 2-3....svi ostali klubovi su od zla oca i gore majke....
sad nam je vec godinu dana u klubu uprava koju cine mladi momci,uglavnom sinovi od istaknutih snsd-ovaca ili njihovih tajkuna koji u poslovima sa snsd vec 20 godina poslije rata zaradjuju milione i milione....imaju istrazni organi,nek istrazuju nekad je li to regularno ili ne,niti je to na meni,a pogotovo nije za ovaj sportski forum....uglavnom,oceve to i ne zanima,oni su u fazonu zvezda,partizan,otici na roland gaross i uzivo navijati za djokovica,itd,itd.itd....ali eto,djeci su dali tu igracku fk borac da se zanimaju....po meni cak nisu ni losi,tacnije bilo je mnogo,mnogo gorih od njih,svakakav polusvijet je zavalio borac zadnjih 20 godina i doveo do 15 miliona maraka duga
nisu imali ni srece...jedina dva pojacanja,bas prava pojacanja,boka raspudic i maleta se povrijedise i ostade odron tim...dok su bar njih dvojica igrali,u prva dva kola smo remizirali sa prejakom slobodom,pobjedili u travniku,i sve je mirisalo da necemo biti u zadnjih 6...onda se i oni povrijedise i ostadose samo kurta i murta...cak i ovi nasi izdanci koji su bolji od tih 15 preplacenih srbijanaca,tipa fedor predragovic nisu vise minuta dobili do kraja prvenstva...al jbg,za prosutim mlijekom ne treba kukati...otjerali su tulica,sportskog direktora...nadam se i shvatili da ne mozes sest trenera smijeniti u 2016!!!
mislio sam da smo najgori na svijetu,ali tamo na onom nasem forumu me neko utjesio da je palermo gori od nas i da je vise trenera smjenio
sad je pauza u prvenstvu,tesko je procjeniti kako se postaviti...ali ovi potezi koje vuku zasad mi se svidjaju....naravno da bismo i bez ijednog pojacanja na kraju zadrzali ovih 6 bodova prednosti i vratili se u pl bih,ali cini mi se da se vec radi na stvaranju malo ozbiljnijeg kostura,vracanjem nasih igraca...sasvim pristojnih i za pl bih,a kamoli ligu rs.....da se recimo sad dovede 3-4 dobra igraca i da se to nadogradi na ljeto,kako bi borac u pl bih bio bar u toj ligi 6,**** onu ligu za ostanak...dosadno,banjalucka publika je skolovana i ne bi joj ta liga bila nesto napeta i zanimljiva....ne djeluje lose,cini mi se da se uprava na greskama uci....ali vidjecemo
ima ovdje naravno i ta krupa,fino to zvuci zasad,u vrhu tabele,najmladja ekipa,bla,bla,bla....
dobar sam i sa nekim iz otuda,(uglavnom sa ovih 10-15 koji su ioz borca) nekim igracima,pogotovo trenerom bobom starcevicem,pijemo kafu cesto.....uglavnom,kratka je to prica,to im i oci kazem...dok bude snsd,i dok braca ilic budu dobijali poslove od grada,bice i krupe,a nakon toga se taj klub vraca u svoje realne okvire,treca,cetvrta liga,kao laktasi,boksit,ugljevik,modrica....a borac ce uvijek biti BORAC!!!
i naravno...nemoj da ovo sto sam napisao neko uzima kao bilo kakvo opsteprihvaceno misljenje u BL,ovo je samo moj licni stav....i pozdrav svima,posebno staroj forumskoj gardi
sa vecinom gore napisanog se slazem, i to necu ponavljati vec:
davno smo konstatovali da si za razliku od mene optimista nad optimistima! ja osim terena koji je san snova i koji ostali premijerligasi imaju vec godinama unazad(i to govori o tome koliko se kod nas nije radilo) ne vidim nesto dobro unazad godinu dana. svi smo se slozili da je bolje se pomiriti sa ispadanjem nego ispucati 200-300000 na trash igrace. nas, iskusnije, necu reci pametnije, ljudi u klubu nisu poslusali. ispostavilo se da smo u pravu, ali je8es to kad si ispao iz lige sa novim dugovima.
prica oko ovih sada pojacanja mi je suplja! sinisa dujakovic koji je samo na papiru premijerligaski igrac nije bio standardan u jajcu jesenas! nije u kontinuitetu kvalitetno odigrao 3 utakmice od kad znam za njega, a znam ga jos iz perioda kad je iz juniora kod cveleta prelazio u prvu ekipu!
pero kunic jos gori! napadac koji nije davao golove ni u borcu ni u rudaru ni u mrkonjicu a ni sad u novom pazaru. osim toga sto je iz bl, nista bolji ucinak nema od mancea i sl.
sledeci koji je na listi je runic, citam da je raskinuo ugovor u grckoj i navodno, ima ponude iz grcke i sl... daj boze, jer kladim se da ce da zavrsi kod nas a on uopste nema kvalitet za pl i to je ono sto me najvise zabrinjva!
kao sto schlager rece, mi sa ovakvom ekipom smo je8eni ManUtd u 1.lRS i nama pojacanja za ovo sad NE TREBAJU! trebamo za premijerligu a ovi momci sto ih sada dovode to nisu!
puza i aco radulovic su druga prica ali oni jos nisu zvanicno potpisali.
ok je reci, nemamo para, dovodimo sta mozemo, redukujemo troskove a sa ovim momcima iz bl necemo placati svaki mjesec 1000 km za stan i hranu svakome od njih! igrace za platu i to je to a sa njima cemo da se borimo za opstanak. ako tako izadju i tako kazu, nije problem i taj pristup podrzavam a ne pricu da su tu top pojacanja za ligy za prvaka sledece sezone!
ja ovaj klub pratim predugo da bi mogli da mi prodaju muda pod bubrege i igrace polovnjake(koje sam gledao godinama) pod extra pojacanja.
ovo je, ne znam ni sam, koja po redu uprava i ja zbog ranijih losih iskustava nista ne vjerujem! nema podrske nikome dok to ne zasluzi a ovi to svakako jos uvijek nisu zasluzili.
da se ne vracam na sve sto se obecalo, na krupne rijeci i planove od kojih se malo sta obistinilo.
sa druge strane, necu ni da ih pljujem jer nakon onih cobana iz krupe, svi su mila majka! kada smo bracu ilic prezivjeli, prezivjecemo sve, ali mi je krivo sto mi masa ljudi, pa cak i dobrih drugara nije vjerovala kada sam im govorio sta ti seljaci spremaju. sve se obistinilo, osim zavrsnog udarca pa da im se plan ne ispuni(hvala bogu).
ali eto, aBd, sledece godine sa stokom u PL, nadam se prvi i poslednji put. da im se naje8em majke milosne, utakmice protiv sarajevskih klubova ili zrinjskog, slobode... ce biti nista u poredjenju sa ovim! jer, to su derbiji naboj je drugaciji a protiv krupe nece biti nikakvog naboja, vec cista MRZNJA!
zivi i zdravi bili, sretni praznici, prosli i nadolazeci
davno smo konstatovali da si za razliku od mene optimista nad optimistima! ja osim terena koji je san snova i koji ostali premijerligasi imaju vec godinama unazad(i to govori o tome koliko se kod nas nije radilo) ne vidim nesto dobro unazad godinu dana. svi smo se slozili da je bolje se pomiriti sa ispadanjem nego ispucati 200-300000 na trash igrace. nas, iskusnije, necu reci pametnije, ljudi u klubu nisu poslusali. ispostavilo se da smo u pravu, ali je8es to kad si ispao iz lige sa novim dugovima.
prica oko ovih sada pojacanja mi je suplja! sinisa dujakovic koji je samo na papiru premijerligaski igrac nije bio standardan u jajcu jesenas! nije u kontinuitetu kvalitetno odigrao 3 utakmice od kad znam za njega, a znam ga jos iz perioda kad je iz juniora kod cveleta prelazio u prvu ekipu!
pero kunic jos gori! napadac koji nije davao golove ni u borcu ni u rudaru ni u mrkonjicu a ni sad u novom pazaru. osim toga sto je iz bl, nista bolji ucinak nema od mancea i sl.
sledeci koji je na listi je runic, citam da je raskinuo ugovor u grckoj i navodno, ima ponude iz grcke i sl... daj boze, jer kladim se da ce da zavrsi kod nas a on uopste nema kvalitet za pl i to je ono sto me najvise zabrinjva!
kao sto schlager rece, mi sa ovakvom ekipom smo je8eni ManUtd u 1.lRS i nama pojacanja za ovo sad NE TREBAJU! trebamo za premijerligu a ovi momci sto ih sada dovode to nisu!
puza i aco radulovic su druga prica ali oni jos nisu zvanicno potpisali.
ok je reci, nemamo para, dovodimo sta mozemo, redukujemo troskove a sa ovim momcima iz bl necemo placati svaki mjesec 1000 km za stan i hranu svakome od njih! igrace za platu i to je to a sa njima cemo da se borimo za opstanak. ako tako izadju i tako kazu, nije problem i taj pristup podrzavam a ne pricu da su tu top pojacanja za ligy za prvaka sledece sezone!
ja ovaj klub pratim predugo da bi mogli da mi prodaju muda pod bubrege i igrace polovnjake(koje sam gledao godinama) pod extra pojacanja.
ovo je, ne znam ni sam, koja po redu uprava i ja zbog ranijih losih iskustava nista ne vjerujem! nema podrske nikome dok to ne zasluzi a ovi to svakako jos uvijek nisu zasluzili.
da se ne vracam na sve sto se obecalo, na krupne rijeci i planove od kojih se malo sta obistinilo.
sa druge strane, necu ni da ih pljujem jer nakon onih cobana iz krupe, svi su mila majka! kada smo bracu ilic prezivjeli, prezivjecemo sve, ali mi je krivo sto mi masa ljudi, pa cak i dobrih drugara nije vjerovala kada sam im govorio sta ti seljaci spremaju. sve se obistinilo, osim zavrsnog udarca pa da im se plan ne ispuni(hvala bogu).
ali eto, aBd, sledece godine sa stokom u PL, nadam se prvi i poslednji put. da im se naje8em majke milosne, utakmice protiv sarajevskih klubova ili zrinjskog, slobode... ce biti nista u poredjenju sa ovim! jer, to su derbiji naboj je drugaciji a protiv krupe nece biti nikakvog naboja, vec cista MRZNJA!
zivi i zdravi bili, sretni praznici, prosli i nadolazeci
Đe ste Mančester, kako je na Stritford Endu ?
Hristos se rodi !
Hristos se rodi !
Vaistinu se rodi!
Spominju se Dujakovic i Ojdanic da su potpisali. Sta je istina od toga, ostaje da se vidi.
PS Hristos se rodi ljudi
PS Hristos se rodi ljudi
I gdje god da igras ...
I gdje god da igras ...
taman se Pappy javio pa da ga pitamo za ovog sto se prica da ce preci u borac. djordjevic?! gugl kaze da je u Dobanovcima?! ja koliko znam da je u slaviji...
Nije to taj.vlakanje je napisao/la:taman se Pappy javio pa da ga pitamo za ovog sto se prica da ce preci u borac. djordjevic?! gugl kaze da je u Dobanovcima?! ja koliko znam da je u slaviji...
- Tristan
- Kontakt:
Taj sto je sad bio kod vas... kakav je igrac, koju poziciju igra i kakvu je imao polusezonu kod vas? Negdje sam nasao da je centralni vezni, negdje da je krilo,a sad ss.ba pise da je centarfor.Pappy je napisao/la:Nije to taj.vlakanje je napisao/la:taman se Pappy javio pa da ga pitamo za ovog sto se prica da ce preci u borac. djordjevic?! gugl kaze da je u Dobanovcima?! ja koliko znam da je u slaviji...To je Miloš Đorđević koji je prije par godina bio kod nas, pa otišao u Finsku, pa se vratio u Dobanovce. Ovaj što je sada bio kod nas je tražio slobodne papire da se vrati u Pirot, i u tom slučaju će ih dobiti, međutim ukoliko želi da ode u Borac, Borac će morati da plati za njega.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Desno krilo, brz, veoma dobar tehničar, premijerligaški a ne prvoligaški igrač.Tristan je napisao/la:Taj sto je sad bio kod vas... kakav je igrac, koju poziciju igra i kakvu je imao polusezonu kod vas? Negdje sam nasao da je centralni vezni, negdje da je krilo,a sad ss.ba pise da je centarfor.Pappy je napisao/la:Nije to taj.vlakanje je napisao/la:taman se Pappy javio pa da ga pitamo za ovog sto se prica da ce preci u borac. djordjevic?! gugl kaze da je u Dobanovcima?! ja koliko znam da je u slaviji...To je Miloš Đorđević koji je prije par godina bio kod nas, pa otišao u Finsku, pa se vratio u Dobanovce. Ovaj što je sada bio kod nas je tražio slobodne papire da se vrati u Pirot, i u tom slučaju će ih dobiti, međutim ukoliko želi da ode u Borac, Borac će morati da plati za njega.
SS.ba je inače poznat kao strašan poznavaoc prvoligaških prilika, možda i jeste centarfor ako oni kažu.
- Tristan
- Kontakt:
Hvala!

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
takav nam je jedan jesenas pobjegao bas po desnom krilu,i ostali smo sa igracem manje protiv slavije u prvom minutu sezone,ali bukvalnoDesno krilo, brz, veoma dobar tehničar, premijerligaški a ne prvoligaški igrač.
popu nezgodno odskocila lopta,i taj se sam stustio prema avduki,neko ga stigao i srusio pred golom kao zadnji igrac....kontam,ako nam ovako pocinje sezona u rs,nek ide sve u pm...ispascemo i odavde
je li to taj?
Anela je tada oborio koliko se sjećam, ali je Đorđević dosta dobro odigrao. Nema tu ispadanja dok je Drina tu da ga okreči van 16.Schlager je napisao/la:takav nam je jedan jesenas pobjegao bas po desnom krilu,i ostali smo sa igracem manje protiv slavije u prvom minutu sezone,ali bukvalnoDesno krilo, brz, veoma dobar tehničar, premijerligaški a ne prvoligaški igrač.![]()
![]()
![]()
popu nezgodno odskocila lopta,i taj se sam stustio prema avduki,neko ga stigao i srusio pred golom kao zadnji igrac....kontam,ako nam ovako pocinje sezona u rs,nek ide sve u pm...ispascemo i odavde...
je li to taj?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.